Ting at foretage sig
Nafplio

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nafplio

Fra Athen: Bustur til Mykene, Epidaurus og Nafplio

1. Fra Athen: Bustur til Mykene, Epidaurus og Nafplio

Før fra Athen med din venlige guide (arkæolog) med bus fra Halandri Metrostation og tag til den antikke by Mykene. Lad de kyklopiske mure tage vejret, og bliv klogere på den mystiske oprindelse af denne fantastiske struktur. Mycenee anses for at være det største og rigeste kongerige fra den senere bronzealder omkring 1350 f.Kr. Vandre rundt i den arkæologiske park, gå gennem den store løvindersport, udforsk Atreus' antikke skat, også kendt som kong Agamemnons grav samt Klytamnestras grav. Beundre paladset og Agamemnons guldmaske. Efter Mykene kan du nyde en traditionel græsk frokost i den smukke by Nafplio ved havet. Naflpio var tidligere Grækenlands hovedstad før Athen, og arkitekturen har venetianske, byzantinske, osmanniske og moderne græske påvirkninger. Se de vigtigste seværdigheder som Bourtzi-slottet, Acronauplia og Palamidi-slottet, der er bygget på toppen af bakken, samt de forskellige maleriske pladser i byens centrum. Afslut dagen med et besøg i det antikke teater i Epidaurus. Dette sted er kendt for at være det teater med den bedste akustik og er stadig vært for Epidaurus-festivalen hver sommer.

Athen: Peloponnes højdepunkter dagstur og V.R. audioguide

2. Athen: Peloponnes højdepunkter dagstur og V.R. audioguide

Stig om bord i vores moderne, airconditionerede bus fra 4 centrale mødesteder og kør i 1 time til Peloponnesos. På vej til Mykene kan du se den berømte Korinthkanal og gøre et kort stop for at beundre dette ingeniørmæssige vidunder, der forbinder det Ægæiske og Ioniske hav. Fortsæt mod Mykene, en af de vigtigste byer i det antikke Grækenland. Besøg den mykenske akropolis, Agamemnons grav og ruinerne af de kyklopiske mure, der beskyttede denne mægtige by. Du kan også besøge det arkæologiske museum i Mykene. Nyd en audioguidet rundvisning på 8 sprog på de arkæologiske steder, udforsk den antikke verden med vores Virtual Reality-enhed... Fortsæt til det antikke teater i Epidaurus, et teater fra det 4. århundrede, som er et af de bedst bevarede klassiske græske bygningsværker, der findes. Det er berømt for sin fantastiske akustik; en mønt, der tabes i teatrets midte, kan høres fra den højeste plads. Teatret har plads til op til 14.000 mennesker, og dets indgang er flankeret af restaurerede korintiske pilastre. Det bruges nu til forestillinger af oldgræsk drama under den årlige Hellenic Festival. Sidst men ikke mindst skal du gøre et stop i den maleriske by Nafplion, som var Grækenlands første hovedstad efter uafhængigheden og har været en vigtig havn siden bronzealderen. Dens beliggenhed var så strategisk vigtig, at byen har 3 fæstninger: den massive fæstning Palamidi, den mindre Akronafplia og vandborgen Bourtzi på en lille ø vest for den gamle bydel. Slentre gennem de smukke smalle gader og beundre de elegante venetianske huse, neoklassiske palæer og kajcaféer. Benyt lejligheden til at shoppe, spise på en traditionel restaurant, slappe af på caféerne i den maleriske havn eller om sommeren tage en svømmetur i det krystalklare vand på Arvanitia-stranden. Efter en hel dag med udforskning af området Argolis-Peloponnesos fyldt med uforglemmelige minder om historie og kultur vender du tilbage til dit foretrukne afsætningssted.

Fra Athen: Mykene og Epidaurus på en heldagstur fra Athen

3. Fra Athen: Mykene og Epidaurus på en heldagstur fra Athen

Brejs på en heldags guidet tur til de antikke ruiner i Mykene fra Athen med et minimeret miljømæssigt fodaftryk. Gå i det, der engang var et blomstrende centrum i det gamle Grækenland, og besøg steder, herunder Epidaurus og havnebyen Nauplion. I den sene bronzealder spillede byen Mykene en vigtig rolle i det gamle Grækenland. Denne heldagstur fra Athen giver dig mulighed for at udforske denne skat af den antikke verden. Du rejser i en bus med aircondition og gør et kort stop ved Korinthkanalen, et 3,9 sømil langt teknisk vidunder, der forbinder Korinthbugten med Det Ægæiske Hav. Mykene er den historiske ramme for en stor del af den antikke græske litteratur, herunder digteren Homers værker. Besøg det arkæologiske sted, hvor du finder løvindernes port og kong Agamemnons grav. Du fortsætter køreturen og gør et stop i Nauplia, det moderne Grækenlands første hovedstad og hjemsted for fæstningen Palamidi. Efter en afslappende frokost er turens sidste stop byen Epidaurus, der er hjemsted for det antikke teater, der er opført på listen over verdensarv, og som de gamle grækere troede var fødestedet for Apollos søn Asklepios' søn. Teatret i Epidaurus er måske det bedst bevarede teater i det antikke Grækenland og bruges stadig i dag på grund af sin fantastiske akustik.

Athen: Heldagstur til Nafplio og Epidaurus med svømning

4. Athen: Heldagstur til Nafplio og Epidaurus med svømning

Mød din arkæologiske/historiske rejseleder på Halandri metrostation, og oplev den sydøstlige del af det græske fastland. I løbet af turen vil du kunne se og lære ting om Grækenlands historie fra oldtiden til i dag. Vi gør et stop ved kanalen i Korinth, en af de få menneskeskabte kanaler i verden, konstrueret i 1894, hvor du kan tage billeder og se den imponerende udsigt. Vi fortsætter derefter vores tur til det antikke Epidaurus, stedet for Asklepios, guden for helbredelse. Stedet giver den besøgende en uforklarlig ro, og det siges, at det er grunden til, at det blev brugt som et helbredelsescenter i de gamle år. Derudover ligger Epidaurus-teatret også på stedet, og det betragtes som det vigtigste i Grækenland. Sørg for at tjekke akustikken! Vi ankommer derefter til Nafplio, en smuk by og Grækenlands første hovedstad. Udforsk det venetianske slot Palamidi og beundre den forbløffende udsigt. Besøg akropolis i Nafplio og oplev byen Nafplio med din arkæolog/historiske rejseleder. Selvfølgelig er Grækenland meget varmt om sommeren, og heldigvis har området Argolis, hvor Nafplio ligger, en af de mest berømte strande i Grækenland, Arvanitia. I sommermånederne kan du svømme i Det Ægæiske Hav og smage det lokale køkken og fisk og skaldyr. Hvis du ønsker at udforske mere af, hvad vores destination har at tilbyde ud over stranden, har vi fået dig dækket. Oplev den lokale kultur og forkæl dig selv med en vinsmagningstur, hvor du prøver regionens unikke smag. Eller tag på et afslappende bådcruise rundt om Burgi-fortet på en naturskøn og fredelig rejse. For et mere aktivt eventyr kan du udforske de charmerende middelaldergader i Nafplio og vandre op til Akropolis for at få en spektakulær udsigt. Og sørg selvfølgelig for at tage en pause og tanke op med en lækker frokost, kaffe eller drink på en af de mange hyggelige caféer eller restauranter. Med en række forskellige aktiviteter til rådighed er der noget for enhver smag i vores by. Vend tilbage til Halandri efter en hel dag med historie, charmerende udsigtspunkter, svømning og hundredvis af fotos!

Fra Athen: Heldagsbustur til Mykene, Nafplio og Epidaurus

5. Fra Athen: Heldagsbustur til Mykene, Nafplio og Epidaurus

Udforsk Argolis og dens arkæologiske steder på en guidet tur i varevogn eller bus fra Athen. Se Mykene, Løveporten, Nafplio og meget mere, mens du lærer om deres historie. Spis en lokal frokost (hvis du vælger muligheden) i Mycenae og smag lokale smagsoplevelser. Kør ad kystvejen langs Den Saroniske Bugt til Korinthkanalen, som forbinder Det Ægæiske Hav med Det Ioniske Hav. Kør til Mycenae, den homeriske by Atreides, byen "rig på guld" af de gamle digtere. Besøg Løveporten, de kyklopiske mure, de kongelige grave og så videre. Afgang til Nafplio gennem den frugtbare slette Argolis, den maleriske by, der ligger ved foden af en klippe kronet af de mægtige volde i Palamidi-fæstningen. Find adskillige interessante steder med attraktioner over hele Argolis. Tag til Epidauros for at besøge teatret fra det 4. århundrede f.Kr., der er berømt for sin forbløffende akustik. Retur til Athen ad den nationale vej, der forbinder Epidauros med Korinth. Nyd frokosten i Mykene.

Fra Athen: Antikkens Korinth og Nafplio - guidet dagstur

6. Fra Athen: Antikkens Korinth og Nafplio - guidet dagstur

Begynd med at møde din lokale guide i Athen, og hop på din bus. Nyd en naturskøn køretur gennem det græske landskab, forbi maleriske landskaber og olivenlunde. Gør et stop ved Korinthkanalen, som forenede Det Ægæiske Hav med Korinthbugten. Tag billeder af dette tekniske vidunder. Bliv kørt til det arkæologiske område i det antikke Korinth. Tag et kig på det ikoniske Apollon-tempel, et dorisk tempel, der engang var byens midtpunkt. Gå gennem den romerske Agora, en markedsplads omgivet af søjler og gamle butikker, der viser byens kommercielle liv. Oplev Apostlen Paulus' Bema, en platform, hvor apostlen Paulus siges at have talt til korintherne. Besøg Peirene-fontænen, en gammel vandkilde med mytologisk betydning. Gå ind på Archaeological Museum of Ancient Corinth for at se en samling af udgravede skatte. Fortsæt til Nafplion, en malerisk kystby kendt for sin historiske betydning og charmerende atmosfære. Spadser gennem de smalle gader i den gamle bydel, og oplev dens venetianske og osmanniske indflydelse. Nyd lidt fritid, hvor du kan udforske caféerne og butikkerne, og tag derefter tilbage til Athen.

Athen: Udforsk det antikke Mykene, Epidaurus og Nafplio

7. Athen: Udforsk det antikke Mykene, Epidaurus og Nafplio

Begynd din dagstur med en afhentning på dit hotel eller lejlighed i Athen tidligt om morgenen. På kun en time fra byen Athen, vil du passere gennem den berømte Korinth-kanal (kort stop), som forbinder Saronic med Den Korintiske Bugt og bogstaveligt talt adskiller det græske fastland fra Peloponnes. Leavie bag Korinth-kanalen, og efter 1 times kørsel kommer du ind i regionen Argolis, land med Homers Gyldne Mykene, et Unesco-verdensarvssted, og går op ad bakke for at besøge det arkæologiske område, hjemsted for den mytiske konge Agamemnon. Nyd en vandretur, og hør alle myter og historie, mens du passerer fra de cyklopiske mure, Løveporten, Agamemnons kongelige grave og hans kone Clytemnestra og Atreus-skattekammeret. Næste stop er maleriske Nafplion, den første hovedstad i det moderne Grækenland, med sin venetianske Palamidi-fæstning og den befæstede ø Bourtzi, der ligger midt i havnen. Der vil du have en sjov pause og få en valgfri frokost i en traditionel restaurant med græsk køkken. Nyd lidt fritid og gå i de smalle gader i denne smukke by med klassiske bygninger, der går tilbage til det 16.-17. århundrede. Fortsæt til Epidaurus og besøg det betagende antikke teater. Få en unik mulighed for at høre alt om historien om UNESCOs verdensarvshøjdepunkt fra det 4. århundrede og et af de bedst bevarede klassiske græske teatre, der stadig bruges i dag på grund af dets fantastiske akustik. Når du forlader Peloponnes, tager du vejen tilbage til Athen. Denne tur slutter sent på eftermiddagen med et drop off på dit hotel eller din lejlighed.

4-dages tur til Mykene, Epidaurus, Olympia, Delfi og Meteora

8. 4-dages tur til Mykene, Epidaurus, Olympia, Delfi og Meteora

Dag 1: Korinth-kanalen (kort stop). Kør til Epidaurus, og besøg det arkæologiske område og teatret, der er berømt for sin bemærkelsesværdige akustik. Fortsæt til Nauplia for et kort stop. Derefter kører du til Mykene, hvor du besøger det fascinerende arkæologiske sted. Afgang til Olympia, hvor du kører gennem det centrale Peloponnes og passerer byerne Megalopolis og Tripolis. Til sidst ankommer du til Olympia, hvor du spiser middag og overnatter. Der er også mulighed for at overnatte i Nauplia i stedet. (Middag inkluderet). Dag 2: Om morgenen besøger du det arkæologiske område og museet i Olympia. Kør via Patras til Rion, kryds kanalen til Antirion på den topmoderne hængebro, der er kendt som den længste og mest moderne i Europa. Ankomst til Nafpaktos og videre til Delphi. Nyd aftensmaden og overnatning i Delphi. (Morgenmad og middag er inkluderet). Dag 3: Besøg først det arkæologiske område og museet i Delfi. Afgang til Kalambaka, hvor du passerer Amphissa, Lamia og Trikala. Ankomst til Kalambaka, og nyd en middag inden din overnatning. (Morgenmad og middag er inkluderet). Dag 4: Om morgenen kan du besøge det betagende Meteora. Tidligt om eftermiddagen begynder køreturen tilbage til Athen via Thermopylæerne og Kammena Vourla. (Morgenmad er inkluderet). Denne tur giver dig mulighed for at besøge de mest imponerende historiske græske steder og giver dig et indblik i Grækenlands glorværdige fortid.

Nafplio Hop On Hop Off-bustur

9. Nafplio Hop On Hop Off-bustur

På denne tur har du mulighed for at beundre landskaber og monumenter som f.eks. den gamle bydel. Se en række historiske og traditionelle bygninger, såsom Grækenlands første højskole, domhuset, Armansperg-residensen, Landporten, Palamidi-slottet, Bavaria-løven, Akronauplia, Euaggelistrias katedralkirke og mange andre markante monumenter. Du vil få udleveret et gratis kort over byen ved turens start sammen med gratis høretelefoner, som du kan bruge til at lytte til den indspillede rundvisning, der er tilgængelig på 8 sprog. Du kan bruge din dagsbillet og hoppe på og af så ofte du vil. De åbne busser kører i sommermånederne fra kl. 11.00 til kl. 17.00, så du kan nyde solen og seværdighederne sammen med solen.

Fra Athen: Mycenae, Nauplia og Epidaurus teatertur

10. Fra Athen: Mycenae, Nauplia og Epidaurus teatertur

Opdag ruinerne af byen Mykene på en dagstur fra Athen. Udforsk det arkæologiske sted, hvor du finder løvindernes port og kong Agamemnons grav. Bagefter kan du gøre et kort stop i landsbyen Epidaurus og se dens helleniske teater. Kør langs den naturskønne kystvej ved den Saroniske Golf og ankom til det arkæologiske område Mykene. Udforsk den historiske ramme for en stor del af den antikke græske litteratur, herunder digteren Homers værker. Fortsæt med et kort stop i Nauplia, det moderne Grækenlands første hovedstad og hjemsted for fæstningen Palamidi. Efter at have nydt en afslappende frokost kan du køre til den nærliggende landsby Epidaurus, der er hjemsted for verdensarv, er opført som et antikt teater og menes af de gamle grækere at være fødestedet for Apollos søn Asklepios' søn. Teatret i Epidaurus er måske det bedst bevarede teater i det antikke Grækenland.

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Nafplio

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nafplio?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nafplio:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Nafplio?

De bedste dagsture og -udflugter fra Nafplio er:

Mykene

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Nafplio med børn?

Hvad er de bedste billige ture i Nafplio?

Disse er de bedste aktiviteter, når du besøger Nafplio og har et begrænset budget:

Andre seværdigheder i Nafplio

Vil du se alle oplevelser i Nafplio? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nafplio

Samlet bedømmelse

4.6
(1.472 anmeldelser)

Vores guide Anthony gav os et godt overblik over de steder, vi besøgte, inklusive myterne og historien om hvert sted. Ville gerne have været længere på Epidaurus, hvor der udover amfiteatret er arkæologiske fund, herunder Asklepios-templet, som er værd at besøge, men tiden på en time er for kort. Det ville have hjulpet, hvis guiden kunne have informeret os om, hvor langt stederne var, og den tid, det ville tage os, hvis vi valgte at besøge dem, så vi kunne have forkortet tiden i amfiteatret. Fotostoppet ved Nafpoli kunne have været kortere eller sprunget over, da de arkæologiske steder syntes vigtigere at udforske. Ellers var alt andet godt planlagt og glat!

Hyggeligt, men på grund af forsinkelser om morgenen blev eftermiddagen ændret og meget forhastet, og vi fik ikke mulighed for at fordøje vores frokost, før vi skulle op ad en masse trin. Jeg havde det dårligt resten af dagen. Nogle ældre kunder havde ikke engang chancen for at klatre og gik glip af noget af turen.

Vidunderlig oplevelse! Jeg anbefaler denne aktivitet til alle. At passere under løvernes mål var en unik følelse. Meget behagelig bustur med Wi-Fi ombord og en meget vidende guide.

Vidunderlig og velorganiseret tur! Vidunderlige steder! Meget hjælpsom guide og chauffør! Super anbefales selv for dem, der forstår lidt engelsk

Genialt med mødested i udkant af Athen. Guiden var yderst kompetent. Alt var ok