Nai Harn Beach, Phuket

Nai Harn Beach, Phuket: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Phuket: Vildtfiskeri og trollingbådtur med frokost

1. Phuket: Vildtfiskeri og trollingbådtur med frokost

7.00-08.00 Afhentning fra dit hotel og transport til Chalong Pier. 08:30 Afgang fra Chalong Pier og begynd trollingfiskeri på vej til Racha Islands. 12:30 Frokostbuffet serveres om bord - valgfri tid til svømning eller afslapning. 14:00 Bundfiskeri og trollingfiskeri på vej tilbage til Chalong Pier 16.30 Ankomst til Chalong Pier og transport tilbage til dit hotel.

Phuket: Guidet bådtur til Coral Island og Raya Island

2. Phuket: Guidet bådtur til Coral Island og Raya Island

Coral Island eller Hey Island ligger kun 10 kilometer syd for Phuket på vej til Racha Island. Rejsetiden er ca. 15-20 minutter fra fastlandet, hvilket slet ikke er langt væk. Der kommer besøgende til øen hele året rundt, normalt som familier eller i store grupper. Den kan varmt anbefales til dem, der kan lide havsport, da den også er kendt som "Fun Island", der tilbyder en række havaktiviteter såsom dykning, havvandring, parasailing, bananbåd og kørsel i speedbåd. Racha Island eller Raya Island består af to separate øer Raya Yai og Raya Noi, som ligger 20 km syd for Phuket. Det tager ca. 30-40 minutter at komme dertil. Det er her, du vil opleve hvide sandstrande og smaragdblåt hav. Der findes et stort udvalg af koralrev og fisk i området. Besøgende kommer ofte for at nyde deres dag med afslapning på den rolige strand eller for at snorkle og dykke for at se de farverige koraller.

Chalong: Kahung Beach dagstur med speedbåd og frokost

3. Chalong: Kahung Beach dagstur med speedbåd og frokost

REJSEKORT 08.30 AM Mød guiden på Nikorn Marine's kontor Chalong Pier 9.00 AM Afgang fra Chalong Pier til Kahung Beach (Coral Island) Nyd snorkling, svømning eller afslapning på den hvide sandstrand eller valgfri fodring af næsehornsfugle, spændende havsport som parasailing, bananbåd, dykning, havvandring og kajaksejlads (ekstra gebyr). 12.00 PM Nyd den thailandske frokost, der serveres på Kahung restaurant. 15.00 PM Afgang fra Kahung Beach (Coral Island) til Chalong Pier. 15.15 PM Ankomst til Chalong Pier.

Phuket: Phuket Elephant Sanctuary, Wat Chalong og meget mere

4. Phuket: Phuket Elephant Sanctuary, Wat Chalong og meget mere

Her er den perfekte blanding af eventyr og afslapning til dig! Det er en opskrift på sjov, kultur og lyksalighed ved stranden! Elefantreservat: Dit eventyr begynder i Elephant Sanctuary, hvor du kan omgås reddede elefanter i et humant og ansvarligt miljø. Lær om deres individuelle historier og vigtigheden af at bevare elefanterne i Thailand, før du kommer helt tæt på de blide kæmper. Du vil opleve at fodre, bade og klappe dem, før du frisker dig op og går i gang med en dejlig frokost. Efter et lækkert måltid lærer du, hvordan de lokale laver papir af en unik lokal kilde (ingen spoilere her!), før du tager videre til næste stop, Chalong-templet. Chalong-templet: Denne ærværdige buddhistiske helligdom er en fryd for øjet med sine levende farver, indviklede detaljer og livlige farver. Spadser gennem dette fascinerende åndelige vidunder, mens din venlige og vidende rejseguru afslører templets religiøse og kulturelle betydning. Fordyb dig i en verden af gamle traditioner og hellig kunst, før du fortsætter til din endelige destination. Nai Harn-stranden: Efter at have solet dig i templets skønhed, bliver du kørt til den smukke og rolige Nai Harn Beach. Stranden er kendt for sit bløde, gyldne sand og krystalklare vand og er et godt sted at afslutte dagen. Tilbring en time med at hvile og slappe af i sandet, tag billeder af den maleriske baggrund, eller tag en dukkert i det forfriskende vand, før du tager tilbage til dit overnatningssted. Nyd en måde at udforske på med lav påvirkning. På denne tur udforsker du bæredygtige oplevelser, der prioriterer at tilbyde vand i glasflasker og kompensere for kulstofemissioner på hver tur, hvilket reducerer din miljøpåvirkning og dit kulstofaftryk.

Phuket: Privat solnedgangskrydstogt med katamaran

5. Phuket: Privat solnedgangskrydstogt med katamaran

Turtid kl. 16.00 - 20.00 15.00 pm : Afhentning fra dit hotel med airconditioneret minibus og transport til Chalong Pier. 16.30: Afgang fra Chalong-molen til Promthep Cape Nyd den spektakulære udsigt over Promthep Cape, Naiharn Beach og Krating Cape. Kør gennem den sydlige del af Phukets strand og nyd den fantastiske solnedgang i Andamanhavet og dets øer, og nyd Phukets spektakulære kystlinje, inklusive Promthep Cape, Rawai, Naiharn-strandene, mens du nyder en lækker BBQ serveret ombord på katamaranen. Sejl tilbage til Chalong Pier og transfer tilbage til dit hotel med airconditioneret minibus. 08.00 pm: Ankomst tilbage til dit hotel Ruten og tidspunktet kan tilpasses vejret og tidevandet uden forudgående varsel.

7 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Nai Harn Beach, Phuket

Andre seværdigheder i Nai Harn Beach, Phuket

Vil du se alle oplevelser i Nai Harn Beach, Phuket? Klik her for en fuld oversigt