Oplevelser i
Napoli

Pizzaens livlige hjemby fanger dig med panoramaudsigt over bugten og arkæologiske vidundere.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Napoli

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Napoli?

Napolis bedste attraktioner og aktiviteter

Napoli er et moderne byområde med 4 millioner indbyggere, der ligger skjult i bugten på Campanias kyst. Byen er en af Europas bedst bevarede hemmelige skatte.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Når du kører langs Amalfikysten, bliver du overvældet af denne perle i Middelhavet.

 • Pompeji og Herculanum

  2. Pompeji og Herculanum

  Under sit besøg i Napoli må man ikke gå glip af oplevelser som hjemsøgte antikke byer Pompeji og Herculanum, der blev kastet ud i død og ødelæggelse under Vesuvs udbrud i år 79.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolis operahus har et alsidigt program, der også omfatter balletforestillinger mellem april og juni. Selv hvis du ikke bryder dig om opera eller ballet, er huset alligevel spændende at se.

 • 4. Det Nationale Arkæologiske Museum

  Hvis du er vild med klassisk historie, så er du kommet til det rette sted! Her finder du statuer og kunstværker, fra begyndelsen af Europas lange, righoldige historie.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Kirken for den "Nye Jesus" ligger ud til en af Napolis centrale pladser. Bygningens usædvanlige arkitektur stammer fra år 1470. Indvendigt er den rigt udsmykket, med imponerende freskomalerier, der bestemt er værd at se nærmere på.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  "Ægslottet" ligger på halvøen Megaride, og stammer fra romertiden. Det har været vidne til normanniske, saracenske, spanske og franske invasioner. Det er en god ide at se slottet på en større tur rundt i Napoli, for at forstår historien.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Napoli?

  Omkring fire dage skulle være nok til at nå de vigtigste seværdigheder i Napoli. Det er en god ide at afsætte hele dage til ture udenfor Napoli, til steder som Pompeji og Herculanum.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Napoli?

  Man kan sagtens komme rundt til fods i Napoli, især i byens centrum. Man kan rejse med offentlig transport fra centrum af Napoli ud til forstæderne samt tage en kabelbane op i bakkerne.

 • Hvornår skal jeg tage til Napoli?

  Du kan besøge Napoli hele året, men hvis du vil undgå trængsel og og det meget varme vejr, er det bedst at tage afsted mellem oktober og marts.

 • Yderligere tips

  I Italien er visse butikker og seværdigheder lukkede ved frokosttid eller om eftermiddagen, så tjek åbningstiderne før du tager afsted.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året, men tag afsted mellem oktober og marts for at undgå trængslen og den stærke varme.

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 26.995 anmeldelser

Katakomberne er fantastiske! Og i betragtning af det faktum, at de begyndte at arbejde på at arrangere dem tilbage i 2008 med kun 4 personer, er det endnu mere beundringsværdigt. Den engelske rejseguide var meget vidende og besvarede en masse spørgsmål. Det viser, at han er meget passioneret omkring sit arbejde. Du er nødt til at tage denne tur!

Det har været en fantastisk dag.. Som forventet! :) Det er bestemt det værd! :) ... Du kan spare dig selv for den reserverede mad. Det var ikke dårligt og for 10 euro p. person ok Spis hellere et andet sted. :)

Jocelyn guidede os gennem dagen på en kompetent, vidende og varm måde. Hun reagerede individuelt på forespørgsler og gav os masser af gode tips og informationer og sikrede derved et godt humør.

Elskede det. Kyndig guide. Udnyt bestemt muligheden for at se de andre katakomber rundt om hjørnet. Det er det værd!

Gode busser og meget gode audio systemer. Søde og venlige guides. Rene busser.