Napoli
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Napoli

Se alle oplevelser i Napoli

Topseværdigheder i Napoli

Napolis bedste attraktioner og aktiviteter

Napoli er et moderne byområde med 4 millioner indbyggere, der ligger skjult i bugten på Campanias kyst. Byen er en af Europas bedst bevarede hemmelige skatte.

Amalfikysten

Amalfikysten

Når du kører langs Amalfikysten, bliver du overvældet af denne perle i Middelhavet.

Pompeji og Herculanum

Pompeji og Herculanum

Under sit besøg i Napoli må man ikke gå glip af oplevelser som hjemsøgte antikke byer Pompeji og Herculanum, der blev kastet ud i død og ødelæggelse under Vesuvs udbrud i år 79.

Teatro di San Carlo
Foto: gnuckx @Flickr (CC BY 2.0)

Teatro di San Carlo

Napolis operahus har et alsidigt program, der også omfatter balletforestillinger mellem april og juni. Selv hvis du ikke bryder dig om opera eller ballet, er huset alligevel spændende at se.

Det Nationale Arkæologiske Museum

Hvis du er vild med klassisk historie, så er du kommet til det rette sted! Her finder du statuer og kunstværker, fra begyndelsen af Europas lange, righoldige historie.

Gesu Nuovo

Gesu Nuovo

Kirken for den "Nye Jesus" ligger ud til en af Napolis centrale pladser. Bygningens usædvanlige arkitektur stammer fra år 1470. Indvendigt er den rigt udsmykket, med imponerende freskomalerier, der bestemt er værd at se nærmere på.

Castel dell'Ovo

Castel dell'Ovo

"Ægslottet" ligger på halvøen Megaride, og stammer fra romertiden. Det har været vidne til normanniske, saracenske, spanske og franske invasioner. Det er en god ide at se slottet på en større tur rundt i Napoli, for at forstår historien.

Planlæg dit besøg i Napoli

Hvor lang tid skal jeg bruge i Napoli?

Omkring fire dage skulle være nok til at nå de vigtigste seværdigheder i Napoli. Det er en god ide at afsætte hele dage til ture udenfor Napoli, til steder som Pompeji og Herculanum.

Hvordan kommer jeg rundt i Napoli?

Man kan sagtens komme rundt til fods i Napoli, især i byens centrum. Man kan rejse med offentlig transport fra centrum af Napoli ud til forstæderne samt tage en kabelbane op i bakkerne.

Hvornår skal jeg tage til Napoli?

Du kan besøge Napoli hele året, men hvis du vil undgå trængsel og og det meget varme vejr, er det bedst at tage afsted mellem oktober og marts.

Yderligere tips

I Italien er visse butikker og seværdigheder lukkede ved frokosttid eller om eftermiddagen, så tjek åbningstiderne før du tager afsted.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året, men tag afsted mellem oktober og marts for at undgå trængslen og den stærke varme.

Oplevelser i Napoli

De mest populære seværdigheder i Napoli

Byer i Italien

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Interessant og informativ tur med dygtig og meget serviceminded guide

I forbindelse med vores tur til Rom, havde vi besluttet at køre de 2,5 time til Pompeii og havde bestilt en guided tur med optil 8 deltagere. Udenfor stationen i Pompeii blev vi fire og fire tyske turister, mødt af vor guide Stefano, der stod med en seddel med vore efternavne på. Stefano, der er let forståelig og taler glimrende engelsk, startede, efter en kort præsentation, med at sige at vi endeligt skulle stille spørgsmål under turen, så det gjorde vi og de blev alle besvaret med stor viden og engagement. De fleste har prøvet at have en lærer, der brænder for sit fag og gerne vil lære fra sig og som så samtidigt, på en beleven og interessant måde, kan formidle dette, så hele klassen var med. Denne evne har Stefano. En anden rigtig god ting ved denne tur, der skal nævnes er, at tidspunktet hvor turen starter gør, at man er uden for spidsbelastningsperioden, og vi kunne nyde Pompeii uden mange gæster, i dejligt solskin og behagelig temperatur. Absolut en anbefalelsesværdig tur!

Det er virkelig Amalfi kysten All inklusive

Denne dagstur langs Amalfikysten var meget smuk og rigtig fint sat sammen. Der var mulighed for at blive samlet op af bussen fra enten eget eller et nærliggende hotel. En meget sød, venlig og lattermild guide ledte os gennem dagen med oplysninger om de i alt 4 stoppesteder turen indeholt. Frokost var indeholdt i prisen og den indtog vi på et meget smukt beliggende hotel halvvejs på turen. Vi var tilbage i Napoli omkring klokken 16.30, helt perfekt. Bussen kunne have været mere behagelig at køre i. Det var en minibus, hvor der kke var meget plads på sæderne.

Spændende. Mistede kontakt til guiden halvvejs. Gik på egen hånd.

Det var meget spændende og guiden var inspirerende at høre på. På et tidspunkt fik vi lidt tid alene ved en montre med en afdød. Jeg tog to billeder og gik ud til guiden igen, men jeg fandt hende aldrig. Jeg ledte efter gruppen i et kvarter og gik så videre på egen hånd. Så jeg fik ikke resten af den guidede tur. Det er meget ærgerligt, for der var meget at se som jeg gerne ville have hørt noget om. Jeg vil gerne høre om jeg kan få refunderet noget af prisen for turen.

Pompeji: 2-timers guidet gåtur med billet Anmeldt af Jimmy, 09/08/2017

Super god tur med som var rigtig lærerigt

Turen til Pompei var alle pengene værd. Guiderne sørgede for at at oplyse os om de historier der var både på vej til Pompei men også i pompei. Guiderne var søde, hjælpsom og sjove og gjorde alt for at vi fik en god tur og oplevelse. En tur som var alle pengene værd og en oplevelse der vil blive husket resten af livet.

En rejse gennem tiden på en enkelt dag, med overraskelser.

En velgennemført tur til Vesuv, hvor vi fik en god indføring i hvordan livet er levet i nærheden af en vulkan. Pompei var en stor oplevelse med en guide, der virkelig kunne gøre ruinerne i byen levende på en fin måde. Fin måde at opleve nogle voldsomme ting i historien på.