Napoli

Vælg datoer

Seværdigheder i Napoli

Napolis bedste attraktioner og aktiviteter

Napoli er et moderne byområde med 4 millioner indbyggere, der ligger skjult i bugten på Campanias kyst. Byen er en af Europas bedst bevarede hemmelige skatte.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Når du kører langs Amalfikysten, bliver du overvældet af denne perle i Middelhavet.

 • Pompeji og Herculanum

  2. Pompeji og Herculanum

  Under sit besøg i Napoli må man ikke gå glip af oplevelser som hjemsøgte antikke byer Pompeji og Herculanum, der blev kastet ud i død og ødelæggelse under Vesuvs udbrud i år 79.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolis operahus har et alsidigt program, der også omfatter balletforestillinger mellem april og juni. Selv hvis du ikke bryder dig om opera eller ballet, er huset alligevel spændende at se.

 • 4. Det Nationale Arkæologiske Museum

  Hvis du er vild med klassisk historie, så er du kommet til det rette sted! Her finder du statuer og kunstværker, fra begyndelsen af Europas lange, righoldige historie.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Kirken for den "Nye Jesus" ligger ud til en af Napolis centrale pladser. Bygningens usædvanlige arkitektur stammer fra år 1470. Indvendigt er den rigt udsmykket, med imponerende freskomalerier, der bestemt er værd at se nærmere på.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  "Ægslottet" ligger på halvøen Megaride, og stammer fra romertiden. Det har været vidne til normanniske, saracenske, spanske og franske invasioner. Det er en god ide at se slottet på en større tur rundt i Napoli, for at forstår historien.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Napoli?

  Omkring fire dage skulle være nok til at nå de vigtigste seværdigheder i Napoli. Det er en god ide at afsætte hele dage til ture udenfor Napoli, til steder som Pompeji og Herculanum.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Napoli?

  Man kan sagtens komme rundt til fods i Napoli, især i byens centrum. Man kan rejse med offentlig transport fra centrum af Napoli ud til forstæderne samt tage en kabelbane op i bakkerne.

 • Hvornår skal jeg tage til Napoli?

  Du kan besøge Napoli hele året, men hvis du vil undgå trængsel og og det meget varme vejr, er det bedst at tage afsted mellem oktober og marts.

 • Yderligere tips

  I Italien er visse butikker og seværdigheder lukkede ved frokosttid eller om eftermiddagen, så tjek åbningstiderne før du tager afsted.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året, men tag afsted mellem oktober og marts for at undgå trængslen og den stærke varme.

Napoli: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Napoli? Clicca qui per la lista completa.

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 29.440 anmeldelser

Alt i alt var det en rigtig god og flot oplevelse. Sødt og venligt personale hele vejen rundt. Der var god information hele turen igennem. Jeg savnede måske en smule passion på bussen, da en del lød lidt "båndoptager"-agtigt. Det kan måske skyldes sprogbarriere? Dog ingen forståelses problemer. Lidt skuffet over besøget på Vesuv, da jeg fra tur beskrivelsen havde forstået det som at en guide også her ville vise os rundt og fortælle. Dette var ikke tilfældet, men det trækker kun en lille bitte bitte bitte smule fra, da besøget i sig selv var en fantastisk og imponerende oplevelse.

Pompeji var fantastisk og det var en spændende rundvisning med en god guide. Vi ville dog gerne have haft lidt mere tid til at kigge, beundre og tage billeder - turen gik stærkt! Efter Pompeji og frokost gik turen videre til Napoli, hvor vi havde en time til at gå rundt på egen hånd. Denne del af turen var ærlig talt lidt meningsløs, og vi ville hellere have haft længere tid i Pompeji eller være kommet tidligere tilbage til Rom.

Det var en fremragende tur med en meget vidende og underholdende chauffør, Paulo. Fantastiske udsigter og byer. Helt perfekt med disse 3 byer og ind imellem en dejlig frokost mellem Positano og Amalfi. Vi var 8 personer i en fed minibus. Kan absolut anbefales. Dejlig tur. Familien Lillie, Danmark.

We had a very nice trip to Pompeii and Herculaneum. Our driver Mirko was very pleasant knowledgeable and he treated us as VIPs. It should be noted that when you pay such a high amount for a day trip then it comes as a disappointment that the 20 minutes hike to the Vesuvius crater is not included

Nem måde at komme afsted på.punktlig afgang fra de forskellige destinationer. Det var rart at få noget historie og viden omkring Pompeji og vesuv. Vi havde problemer med bookingen men fik fin og hurtig hjælp online.