Vores mest anbefalede ting at gøre i Napoli

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

1. Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Få en unik underjordisk oplevelse med den officielle Underground Naples-rundvisning. Din guide vil lede dig gennem 2.400 års historie, fra oldtidens grækere til nutiden, og afdække Napolis arnested fra et arkæologisk, historisk, antropologisk og geologisk perspektiv. Turen byder på besøg i den græskromerske akvædukt, resterne af det romerske teater og Summa Cavea, et nyt fragment af det romerske teater, som er blevet vækket til live igen.  Guiden vil tale engelsk eller italiensk, og du kan følge turen på andre sprog ved hjælp af den gratis flersprogede app, som du kan downloade ved turens begyndelse.  Herudover vil du altid få udleveret brochurer på flere sprog, så du bedre kan følge med undervejs. Du kan også tage billeder på turen. Vælg muligheden, som inkluderer både rundvisning og pizza, for at nyde en velsmagende pizza som afslutning på din rundvisning i Napolis undergrund.

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

2. Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Træd tilbage i tiden med denne billet til det arkæologiske sted Pompeji med en valgfri audioguide. Oplev spændingen ved at gå ned ad gader, der blev bevaret af vulkansk aske. Oplev templerne, teatrene, de elegante villaer og de offentlige bygninger. Gå komfortabelt gennem området med gratis bagageopbevaring. Vælg mellem Pompei Express (kun den antikke by Pompeji, villaer i forstæderne ikke inkluderet) og Pompei+ (den antikke by Pompeji med villaer i forstæderne: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale with Antiquarium) og tilføj en officiel audioguide til din oplevelse. Vis din billet i døren, og begynd din udforskning af et af de mest berømte arkæologiske steder i verden. Audioguider kan kun afhentes og returneres ved parkens officielle audioguide-skranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. overraskede Vesuvs udbrud Pompejis 11.000 indbyggere. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Mærk spændingen ved at se, hvor romerne hentede frokost på markedspladsen. Se de indviklede mosaikker i de offentlige bade. Se hellenistiske steder som Faunens Hus. Forestil dig at sidde blandt publikum i amfiteatret eller beundre mysteriernes villa med freskomalerier. Spadser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Tag et billede af byen med Vesuv i baggrunden. Få tid til at udforske stedet i dit eget tempo, og slip for stresset med at bestille billetter til denne populære attraktion. Bemærk venligst: Denne billet inkluderer ikke adgang til forstadsvillaerne (Villa dei Misteri).

Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

3. Pompeji: Rundvisning i lille gruppe med en arkæolog

Tag med tilbage til romertiden på en guidet tur til Pompeji under ledelse af en arkæolog. Udforsk UNESCO's verdensarv i 2 timer med hjælp fra din ekspertguide, som vil tage dig rundt i byen, der er bevaret af vulkansk aske fra Vesuvs udbrud i 79 e.Kr. Vælg den oplevelse, du gerne vil have, med valget mellem enten en fælles tur i en lille gruppe eller en privat tur for dig og din gruppe alene. Gå ind i byen ved Porta Marina Superiore, en af den antikke bys 7 porte, og gå gennem hovedgaderne og rundt på Forum, byens gamle hjerte og centrum for det offentlige liv. Herfra kan du se Vesuv med udsigt over byen. Oplev højdepunkter som basilikaen (forretnings- og juridisk centrum), de termiske bade, templerne, bageriet og Pompejis store teater. Lyt til interessante anekdoter fra din arkæologiske guide, som vil fortælle dig om folk, der boede i Pompeji. Kig på gipsafstøbninger af dem, der var i byen på tidspunktet for udbruddet. Se velholdte kunstværker, mosaikker og freskoer, og rejs næsten 2000 år tilbage i tiden. Blandt højdepunkterne er Vetti-huset og bordellet Lupanar. Find ud af, hvordan dette berømte bordel fik sit navn, og se de bevarede stenbede og freskomalerier. Få gode tips fra din guide i slutningen af turen om, hvordan du kan bruge resten af dagen, eller vælg selv at blive længere inde på det arkæologiske sted for at udforske det på egen hånd. Få rutevejledning til Sanctuary Dedicated to Our Lady of the Holy Rosary, den lokale katedral, der ligger tæt på udgravningsstedet. Du kan også blive vist vej til amfiteatret og Orto dei Fuggiaschi.

Napoli: Entrébillet til og rundvisning i katakomberne i San Gennaro

4. Napoli: Entrébillet til og rundvisning i katakomberne i San Gennaro

Rejs tilbage i tiden, og lær mere om Napolis skytshelgen, mens du udforsker katakomberne i San Gennaro. Opdag, hvad der ligger under gadeniveau, og oplev fantastiske freskoer og byzantinske malerier fra 800-900-tallet. Udforsk denne oldkristne begravelsesplads' historie sammen med en engelsk- eller italiensktalende guide. Hør om udviddelsen i det 4. århundrrede, efter at Skt. Agrippinus jordiske rester blev flyttet til den underjordiske basilika, der blev dedikeret til ham. Se den store døbefont, som blev bestilt af biskop Paul II, der tog tilflugt i katakomberne i 700-tallet under den byzantinske billedstrid. Se nærmere på detaljerne i den øverste katakombe, der i begyndelsen af 200-tallet blev dekoreret i den såkaldte pompejanske stil og nu er hjemsted for nogle af de tidligste kristne malerier i det sydlige Italien. Se den enestående Biskoppernes Krypt og dens mosaikker fra det 5. århundrede, heriblandt en afbildning af biskoppen af Karthago, Skt. Quodvultdeus.

Fra Napoli: Heldagstur til Sorrento, Positano og Amalfi

5. Fra Napoli: Heldagstur til Sorrento, Positano og Amalfi

Fordyb dig i 3 fantastiske italienske byer på denne heldagstur fra Napoli. Shop i butikker, smag limoncello og nyd en let frokost på denne uforglemmelige og afslappende dag. Rejs fra Napoli mod Sorrento, og oplev det smukke landskab undervejs. Lyt til informative kommentarer undervejs. Gør holdt, og smag den lokale limoncello-likør, som fremstilles af citroner, og tilbring så op til 1 time med at slentre igennem de smalle gader. Besøg specialbutikker, og smag de lokale delikatesser. Fortsæt til Positano, og få cirka 1 time til at tage på stranden eller beundre de farverige blomster om sommeren. Køb traditionelt Moda Positano-tøj, inden du tager videre til en skøn restaurant ved kysten, hvor du kan nyde din frokost på en terrasse med en betagende havudsigt. Tilbring derefter op til 1,5 times tid på egen hånd i Amalfi, hvor du kan besøge katedralen eller slappe af på stranden med en håndlavet is.

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

6. Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

7. Fra Rom: Dagstur til Pompeji, Amalfikysten og Positano

Hop ombord på en komfortabel minibus med aircondition og start din rejse ned til UNESCOs verdensarvsliste, Pompeji. Ved ankomsten til Pompeji kan du smutte forbi de lange køer med din Skip-the-Line-billet. Indtast en tidskapsel af den antikke romerske verden. Lad din lokale ekspertguide give dig en rundvisning i disse vidunderligt bevarede ruiner. Tag til Positano, hvor husene vælter ned ad bjergsiden og slentre blandt boutique-butikkerne. Køb noget af den lokale limoncello-likør, besøg Santa Maria Assunta-kirken, eller folk ser på fra en restaurantterrasse. Efter lidt fritid og frokost (for egen regning) i Pompeji, fortsæt videre sydpå langs Amalfikystens maleriske kystveje. Forundre den spektakulære kystlinje, mens bjergene fosser ned i havet, og romantiske landsbyer klatrer op i bjergene.

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

8. Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Udforsk de verdensberømte Pompeji-ruiner og Vesuv på en guidet heldagstur med start i Napoli eller Sorrento. Nyd skip køen-entré til Pompeji, og kig ud over Napoli-bugten fra Vesuvs top. Start ved Pompeji, hvor du kan skippe billetkøen, før din guidede rundvisning i dette UNESCO-Verdensarvsted. Sammen med din guide besøger du de velbevarede ruiner, kunstværker, mosaikker og freskoer inklusive forum og Apollotemplet. Se også gipsafstøbninger af mennesker, der befandt sig i byen under Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr.. Forlad det arkæologiske udgravningssted med din guide  og besøg de omkringliggende butikker og caféer. Vælg frokoststedet og få en 3-retters menu bestående af forret, hovedret, dessert og 1 drikkevare. Næste stop er Vesuv. Skip størstedelen af den besværlige opstigning; bliv kørt op i 1.000 m højde på vulkanen. Her kan du  stige ud og selv gå op til kraterets kant - en tur, der tager ca. 30 minutter. Undervejs kan du støde på en officiel alpin guide, som kan fortælle dig om vulkanens turbulente historie. Efter ankomsten til toppen kan du nyde og fotografere den uforglemmelige udsigt over hele Napoli-bugten. Heldagsturen slutter med transport tilbage til Napoli eller Sorrento.

Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

9. Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøg Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra søsiden. Besøg Amalfi og Positano, med mulighed for også at udforske Ravello. Beundre utrolige landskaber, der er værdige til en UNESCO-verdensarvsliste. Fra det bekvemme mødested i Napoli overføres du til havnen i Torre del Greco. Derfra sejler du til Sorrento, nyder det fantastiske Vesuv i baggrunden og lærer om dets tragiske historie fra din ekspertguide. Se skønheden i Sorrentos kystlinje: de panoramiske terrasser, der hænger ud over havet, dronning Giovannas bade, Jeranto-bugten og det beskyttede havområde Punta Campanella. Når du ankommer til Amalfi, har du fri tid til at besøge UNESCOs verdensarvsliste, berømt for sin maleriske udsigt, romantiske landskaber og katedralen i Saint Andrew. Afhængigt af den valgte mulighed kan du også besøge Ravello, en ferieby, hvor du har fritid til at se Villa Rufolo og dens rolige have, der tilbyder et betagende panorama over hele Salerno-bugten. Derefter kører vi til Positano, Amalfikystens perle, som er berømt for sine smalle gader, små butikker og farverige keramik. Her har du lidt fritid til at gå på opdagelse, før du slapper af om bord på turen tilbage til Napoli.

Napoli: Spanish Quarters Underjordisk guidet tur

10. Napoli: Spanish Quarters Underjordisk guidet tur

Dyk ned i det historiske sted Underground Naples med adgang og en guidet tur. Tag med på et eventyr fra de spanske kvarterer ind i byens skjulte dybder. Udforsk de snoede tunneler og gå forbi den gamle napolitanske akvædukt. Tag til de spanske kvarterer for at møde din venlige guide og gruppe for dagen. Nyd at lytte til en kort introduktion, mens du forbereder dig på at gå ind i tunnelerne til det underjordiske Napoli. Gå under gaderne, mens du lærer om byens historie fra dens første transformationer i hænderne på grækerne til udviklingen af den napolitanske akvædukt til et ly for luftangreb under Anden Verdenskrig.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Napoli
Pizzaens livlige hjemby fanger dig med panoramaudsigt over bugten og arkæologiske vidundere.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Napoli

Enestående Napoli

Udforsk alle

Alle aktiviteter

799 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Napoli

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Napoli

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Napoli?

De bedste dagsture og -udflugter fra Napoli er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 57.281 anmeldelser

Der var godt styr på oplevelsen. Guiden mødte op på tidspunktet og kunne snakke adskillige sprog til at hjælpe alle med forståelsen af oplevelsen. Vi følte os i gode hænder under hele oplevelsen og der var tid til at kunne se det hele. Især guiden Maria under Pompeji var sjov og meget vidende. Hun kom med gode fortællinger, som bragte større forståelse også omkring det moderne Napoli og italienerne generelt. Det eneste ærgerligt var maden (og den ligger mere på samarbejdet med restauranten), fordi vi ikke fik mad samtidigt. Den ene af os fik pasta først og der gik 10-15 minutter før resten af familien fik mad, fordi de bestilte pizza.

Det var virkelig en fantastisk oplevelse. Charmen og historien om San Gennaros katakomber er utrolig, jeg anbefaler at du drager fordel af indgangen til San Gaudiosos i løbet af dagen. Vi var frem for alt meget imponerede over fyrene fra Cooperativa della Paranza, som fulgte os på besøget med stor entusiasme og passion. De er virkelig meget gode og lægger deres hjerte i det, de laver, så jeg kan varmt anbefale at kontakte dem for dette og andre besøg.

Rigtig fin tur. Eneste minus var at lokalguiden i Pompeji ikke var ret god til engelsk og med mange mennesker var det svært at få det hele med. Guiden, der var med fra Rom var supergod.

Vi havde en fantastisk guide, og turen var bare smuk. Vi anså alle pengene for at være berettigede for det, vi så.

Had a really Nice experience. Antonella was the best guide!!