Oplevelser i

Napoli

Pizzaens livlige hjemby fanger dig med panoramaudsigt over bugten og arkæologiske vidundere.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

Napolis bedste attraktioner og aktiviteter

Napoli er et moderne byområde med 4 millioner indbyggere, der ligger skjult i bugten på Campanias kyst. Byen er en af Europas bedst bevarede hemmelige skatte.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Når du kører langs Amalfikysten, bliver du overvældet af denne perle i Middelhavet.

 • Pompeji og Herculanum

  2. Pompeji og Herculanum

  Under sit besøg i Napoli må man ikke gå glip af oplevelser som hjemsøgte antikke byer Pompeji og Herculanum, der blev kastet ud i død og ødelæggelse under Vesuvs udbrud i år 79.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolis operahus har et alsidigt program, der også omfatter balletforestillinger mellem april og juni. Selv hvis du ikke bryder dig om opera eller ballet, er huset alligevel spændende at se.

 • 4. Det Nationale Arkæologiske Museum

  Hvis du er vild med klassisk historie, så er du kommet til det rette sted! Her finder du statuer og kunstværker, fra begyndelsen af Europas lange, righoldige historie.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Kirken for den "Nye Jesus" ligger ud til en af Napolis centrale pladser. Bygningens usædvanlige arkitektur stammer fra år 1470. Indvendigt er den rigt udsmykket, med imponerende freskomalerier, der bestemt er værd at se nærmere på.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  "Ægslottet" ligger på halvøen Megaride, og stammer fra romertiden. Det har været vidne til normanniske, saracenske, spanske og franske invasioner. Det er en god ide at se slottet på en større tur rundt i Napoli, for at forstår historien.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Napoli?

  Omkring fire dage skulle være nok til at nå de vigtigste seværdigheder i Napoli. Det er en god ide at afsætte hele dage til ture udenfor Napoli, til steder som Pompeji og Herculanum.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Napoli?

  Man kan sagtens komme rundt til fods i Napoli, især i byens centrum. Man kan rejse med offentlig transport fra centrum af Napoli ud til forstæderne samt tage en kabelbane op i bakkerne.

 • Hvornår skal jeg tage til Napoli?

  Du kan besøge Napoli hele året, men hvis du vil undgå trængsel og og det meget varme vejr, er det bedst at tage afsted mellem oktober og marts.

 • Yderligere tips

  I Italien er visse butikker og seværdigheder lukkede ved frokosttid eller om eftermiddagen, så tjek åbningstiderne før du tager afsted.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året, men tag afsted mellem oktober og marts for at undgå trængslen og den stærke varme.

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 23.416 anmeldelser

Det var en fremragende tur med en meget vidende og underholdende chauffør, Paulo. Fantastiske udsigter og byer. Helt perfekt med disse 3 byer og ind imellem en dejlig frokost mellem Positano og Amalfi. Vi var 8 personer i en fed minibus. Kan absolut anbefales. Dejlig tur. Familien Lillie, Danmark.

Fantastisk fortælling om livet i Pompeji, husenes og byens indretning. Sergio var en dygtig og entusiastisk guide, som brugte hans baggrund som arkæolog fint til at perspektivere fortællingen på turen.

En meget indleve de guide som brændte for det han fortalte, turen endte med at ta 3 timer fordi han var så ivrig og dygtig

Our guide (Silvia?) speaks English language very good.She gave us a very informative tour. It was so interesting.

Super engageret guide, der brænder for sit fag. Pompeji skal opleves sammen med en guide