Oplevelser i

Napoli

Pizzaens livlige hjemby fanger dig med panoramaudsigt over bugten og arkæologiske vidundere.

Vælg datoer

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.

Napolis bedste attraktioner og aktiviteter

Napoli er et moderne byområde med 4 millioner indbyggere, der ligger skjult i bugten på Campanias kyst. Byen er en af Europas bedst bevarede hemmelige skatte.

 • Amalfikysten

  1. Amalfikysten

  Når du kører langs Amalfikysten, bliver du overvældet af denne perle i Middelhavet.

 • Pompeji og Herculanum

  2. Pompeji og Herculanum

  Under sit besøg i Napoli må man ikke gå glip af oplevelser som hjemsøgte antikke byer Pompeji og Herculanum, der blev kastet ud i død og ødelæggelse under Vesuvs udbrud i år 79.

 • Teatro di San Carlo

  3. Teatro di San Carlo

  Napolis operahus har et alsidigt program, der også omfatter balletforestillinger mellem april og juni. Selv hvis du ikke bryder dig om opera eller ballet, er huset alligevel spændende at se.

 • 4. Det Nationale Arkæologiske Museum

  Hvis du er vild med klassisk historie, så er du kommet til det rette sted! Her finder du statuer og kunstværker, fra begyndelsen af Europas lange, righoldige historie.

 • Gesu Nuovo

  5. Gesu Nuovo

  Kirken for den "Nye Jesus" ligger ud til en af Napolis centrale pladser. Bygningens usædvanlige arkitektur stammer fra år 1470. Indvendigt er den rigt udsmykket, med imponerende freskomalerier, der bestemt er værd at se nærmere på.

 • Castel dell'Ovo

  6. Castel dell'Ovo

  "Ægslottet" ligger på halvøen Megaride, og stammer fra romertiden. Det har været vidne til normanniske, saracenske, spanske og franske invasioner. Det er en god ide at se slottet på en større tur rundt i Napoli, for at forstår historien.

Planlæg dit besøg

 • Hvor lang tid skal jeg bruge i Napoli?

  Omkring fire dage skulle være nok til at nå de vigtigste seværdigheder i Napoli. Det er en god ide at afsætte hele dage til ture udenfor Napoli, til steder som Pompeji og Herculanum.

 • Hvordan kommer jeg rundt i Napoli?

  Man kan sagtens komme rundt til fods i Napoli, især i byens centrum. Man kan rejse med offentlig transport fra centrum af Napoli ud til forstæderne samt tage en kabelbane op i bakkerne.

 • Hvornår skal jeg tage til Napoli?

  Du kan besøge Napoli hele året, men hvis du vil undgå trængsel og og det meget varme vejr, er det bedst at tage afsted mellem oktober og marts.

 • Yderligere tips

  I Italien er visse butikker og seværdigheder lukkede ved frokosttid eller om eftermiddagen, så tjek åbningstiderne før du tager afsted.

Praktisk information

 • Sprog
  Italiensk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +39
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året, men tag afsted mellem oktober og marts for at undgå trængslen og den stærke varme.

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 25.520 anmeldelser

Vores escort Angela gjorde hele turen fantastisk! Letforståelig og samtidig informativ om både hvad vi skulle se og generelt om Italien. Det er en lang bustur fra Rom, men tiden fløj afsted! Vi var på turen i starten af vores ferie og det var fedt at kunne drage paralleller til denne resten af vores tur. Vi blev anbefalet at betale ekstra for en guidet tur ved Pompeji og det er godt hvis man er nysgerrig efter viden om stedet! Man kan dog også gå lidt rundt på egen hånd hvis man bare vil opleve stemningen. Vi var glade for guide, da stedet er enormt og guiden var god til at fortælle og gøre historien relevant. Smuk udsigt fra Vesuv, selvom der heldigvis ikke er nogen aktivitet fra krateret.

Pragtfuld tur, der kun kan anbefales. Chaufføren Antonio godt rigtig godt og sikkert. Turen er et must når man er i Napoli. Der var god mulighed for at tage billeder undervejs. Guiden Anna var frisk og god til at guide. Vi var i trygge hænder. Vi kom forsent til opsamlingsstedet, og de ventede på os ca. 10 min alligevel!

Skøn tur. Vi var mega heldige med vejret. Tjek vejrudsigten inden du booker turen. Selve gå turen kræver at man er godt gående. Der er god tid til at komme op og ned igen. En god ide at have kontanter med. Der er ikke toiletter på Vesuv. Pompeji var en kæmpe oplevelse. Begge vores guider talte et godt engelsk.

Alt perfekt Jeg anbefaler det, vi gik uden restaurantindstillingen, du har en time mere til at besøge Pompeji.

Afhentning på hotellet. God guide ved Pompeji samt en fast guide igennem hele dagen. Udemærket frokost.