Ting at gøre Napoli

Pizzaens livlige hjemby fanger dig med panoramaudsigt over bugten og arkæologiske vidundere.

Ofte stillede spørgsmål om Napoli

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Napoli?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Napoli?

De bedste dagsture og -udflugter fra Napoli er:

Pompeji

Andre seværdigheder i Napoli

Vil du se alle oplevelser i Napoli? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 48.921 anmeldelser

Der var godt styr på oplevelsen. Guiden mødte op på tidspunktet og kunne snakke adskillige sprog til at hjælpe alle med forståelsen af oplevelsen. Vi følte os i gode hænder under hele oplevelsen og der var tid til at kunne se det hele. Især guiden Maria under Pompeji var sjov og meget vidende. Hun kom med gode fortællinger, som bragte større forståelse også omkring det moderne Napoli og italienerne generelt. Det eneste ærgerligt var maden (og den ligger mere på samarbejdet med restauranten), fordi vi ikke fik mad samtidigt. Den ene af os fik pasta først og der gik 10-15 minutter før resten af familien fik mad, fordi de bestilte pizza.

De to timer fløj af sted. Virkelig imponerende udgravninger og rigtig godt præsenteret af guiden. Beregn dog ekstra tid til at kigge videre på udgravningerne på egen hånd for det er umuligt at nå igennem på så kort tid. Den guidede tur gav os et godt grundlag for selv at udforske videre.

Uden tvivl er det vigtigt at besøge med en guide, ellers vil det være spildtid. Guiden, María Laura, var meget behagelig og demonstrerede total viden om emnet. Perfekt tilrettelæggelse, hørelse gennem hovedtelefoner også fremragende. Fuldstændig anbefalet.

Rigtig fin tur. Eneste minus var at lokalguiden i Pompeji ikke var ret god til engelsk og med mange mennesker var det svært at få det hele med. Guiden, der var med fra Rom var supergod.

Had a really Nice experience. Antonella was the best guide!!