Napoli
Arkitektur

Arkitektur
724 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Vores mest anbefalede Napoli Arkitektur

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Få en unik underjordisk oplevelse med den officielle Underground Naples-rundvisning. Din guide vil lede dig gennem 2.400 års historie, fra oldtidens grækere til nutiden, og afdække Napolis arnested fra et arkæologisk, historisk, antropologisk og geologisk perspektiv. Turen byder på besøg i den græskromerske akvædukt, resterne af det romerske teater og Summa Cavea, et nyt fragment af det romerske teater, som er blevet vækket til live igen.  Guiden vil tale engelsk eller italiensk, og du kan følge turen på andre sprog ved hjælp af den gratis flersprogede app, som du kan downloade ved turens begyndelse.  Herudover vil du altid få udleveret brochurer på flere sprog, så du bedre kan følge med undervejs. Du kan også tage billeder på turen. Vælg muligheden, som inkluderer både rundvisning og pizza, for at nyde en velsmagende pizza som afslutning på din rundvisning i Napolis undergrund.

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Træd tilbage i tiden med denne billet til det arkæologiske sted Pompeji med en valgfri audioguide. Oplev spændingen ved at gå ned ad gader, der blev bevaret af vulkansk aske. Oplev templerne, teatrene, de elegante villaer og de offentlige bygninger. Gå komfortabelt gennem området med gratis bagageopbevaring. Vælg mellem Pompei Express (kun den antikke by Pompeji, villaer i forstæderne ikke inkluderet) og Pompei+ (den antikke by Pompeji med villaer i forstæderne: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale with Antiquarium) og tilføj en officiel audioguide til din oplevelse. Vis din billet i døren, og begynd din udforskning af et af de mest berømte arkæologiske steder i verden. Audioguider kan kun afhentes og returneres ved parkens officielle audioguide-skranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. overraskede Vesuvs udbrud Pompejis 11.000 indbyggere. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Mærk spændingen ved at se, hvor romerne hentede frokost på markedspladsen. Se de indviklede mosaikker i de offentlige bade. Se hellenistiske steder som Faunens Hus. Forestil dig at sidde blandt publikum i amfiteatret eller beundre mysteriernes villa med freskomalerier. Spadser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Tag et billede af byen med Vesuv i baggrunden. Få tid til at udforske stedet i dit eget tempo, og slip for stresset med at bestille billetter til denne populære attraktion. Bemærk venligst: Denne billet inkluderer ikke adgang til forstadsvillaerne (Villa dei Misteri).

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Napoli: Katakomberne i San Gennaro Entrébillet og guidet tur

Napoli: Katakomberne i San Gennaro Entrébillet og guidet tur

Rejs tilbage i tiden, og lær mere om Napolis skytshelgen, mens du udforsker katakomberne i San Gennaro. Opdag, hvad der ligger under gadeniveau, og oplev fantastiske freskoer og byzantinske malerier fra 800-900-tallet. Udforsk denne oldkristne begravelsesplads' historie sammen med en engelsk- eller italiensktalende guide. Hør om udviddelsen i det 4. århundrrede, efter at Skt. Agrippinus jordiske rester blev flyttet til den underjordiske basilika, der blev dedikeret til ham. Se den store døbefont, som blev bestilt af biskop Paul II, der tog tilflugt i katakomberne i 700-tallet under den byzantinske billedstrid. Se nærmere på detaljerne i den øverste katakombe, der i begyndelsen af 200-tallet blev dekoreret i den såkaldte pompejanske stil og nu er hjemsted for nogle af de tidligste kristne malerier i det sydlige Italien. Se den enestående Biskoppernes Krypt og dens mosaikker fra det 5. århundrede, heriblandt en afbildning af biskoppen af Karthago, Skt. Quodvultdeus.

Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøg Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra søsiden. Besøg Amalfi og Positano, med mulighed for også at udforske Ravello. Beundre utrolige landskaber, der er værdige til en UNESCO-verdensarvsliste. Fra det bekvemme mødested i Napoli overføres du til havnen i Torre del Greco. Derfra sejler du til Sorrento, nyder det fantastiske Vesuv i baggrunden og lærer om dets tragiske historie fra din ekspertguide. Se skønheden i Sorrentos kystlinje: de panoramiske terrasser, der hænger ud over havet, dronning Giovannas bade, Jeranto-bugten og det beskyttede havområde Punta Campanella. Når du ankommer til Amalfi, har du fri tid til at besøge UNESCOs verdensarvsliste, berømt for sin maleriske udsigt, romantiske landskaber og katedralen i Saint Andrew. Afhængigt af den valgte mulighed kan du også besøge Ravello, en ferieby, hvor du har fritid til at se Villa Rufolo og dens rolige have, der tilbyder et betagende panorama over hele Salerno-bugten. Derefter kører vi til Positano, Amalfikystens perle, som er berømt for sine smalle gader, små butikker og farverige keramik. Her har du lidt fritid til at gå på opdagelse, før du slapper af om bord på turen tilbage til Napoli.

Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

Fordyb dig i 3 fantastiske italienske byer på denne dagsudflugt fra Napoli. Shop i butikker, smag limoncello, og nyd en let frokost på denne afslappende dag, som du vil huske. Rejs fra Napoli til Sorrento, og beundr det smukke landskab undervejs. Lyt til informative kommentarer undervejs. Stop for at smage på den lokale limoncello-likør, der er lavet af citroner, og gå derefter rundt i de smalle gader i op til en time. Kig ind i håndværkerbutikker og smag på de lokale delikatesser. Fortsæt til Positano og få cirka en time til at gå til stranden eller beundre de farverige blomster om sommeren. Køb det traditionelle Moda Positano-tøj, før du går til en dejlig restaurant ved kysten for at nyde frokosten på en terrasse med betagende havudsigt. Nyd derefter op til 1 times fritid i Amalfi, hvor du kan besøge katedralen eller slappe af på stranden med en håndlavet is. BEMÆRK: Ture til Amalfikysten kan på grund af kystvejens klippefyldte karakter opleve uventede ændringer i rejseruten på grund af potentielle klippefald. Som et ansvarligt bureau bestræber vi os på at informere vores kunder hurtigt. Men vejlukninger og ændringer i rejseruter sker ofte inden for få timer, hvilket gør det umuligt at give hver enkelt kunde besked. Når vi laver en alternativ rejserute, forsøger vi derfor at inkludere så mange destinationer fra den oprindelige rejserute som muligt og tilføje nye, smukke og interessante destinationer eller oplevelser for at levere en service, der er lig med eller bedre end den, der oprindeligt blev bestilt.

Mount Vesuvius: Skip køen-billet og audioguide

Mount Vesuvius: Skip køen-billet og audioguide

Klatre op på toppen af Vesuv, og nyd panoramaudsigten over Pompeji og Napolibugten. Få en skip køen-billet og lyt til en indsigtsfuld audioguide for at lære mere om bjerget på vej op. Opgrader din oplevelse med en bustransport fra Napoli. Gå direkte ind med din forudbestilte billet, og begynd den naturskønne vandretur i dit eget tempo. Fordyb dig i den lokale historie, og hør alt om denne verdensberømte vulkan, mens du vandrer. Udnyt den informative, smarte audioguide, og nyd en afslappet tur, der er perfekt til alle niveauer. En dag før turen kontakter vores team dig via whatsapp: vi sender dig billetterne og alle de oplysninger, du har brug for. Sørg for at downloade alt indholdet på din smartphone inden besøget. Ruinerne og museerne har ikke gratis Wi-Fi, og mobilnetværksdækningen er ikke altid god. Reservationer, der ankommer efter kl. 18.00, vil blive behandlet den følgende morgen efter kl. 8.00.

Napoli: Spansk kvarter underjordisk guidet tur

Napoli: Spansk kvarter underjordisk guidet tur

Dyk ned i det historiske sted Underground Naples med adgang og en guidet tur. Tag med på et eventyr fra de spanske kvarterer ind i byens skjulte dybder. Udforsk de snoede tunneler og gå forbi den gamle napolitanske akvædukt. Tag til de spanske kvarterer for at møde din venlige guide og gruppe for dagen. Nyd at lytte til en kort introduktion, mens du forbereder dig på at gå ind i tunnelerne til det underjordiske Napoli. Gå under gaderne, mens du lærer om byens historie fra dens første transformationer i hænderne på grækerne til udviklingen af den napolitanske akvædukt til et ly for luftangreb under Anden Verdenskrig.

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Udforsk pizzaens fødested med en 24-timers billet, der er gyldig til op til 2 ruter på denne panoramiske hop-on hop-off sightseeingbustur. Oplev de uforglemmelige seværdigheder og smagsoplevelser i Napolitano-kulturen i dit eget tempo. Billetten giver dig friheden til at udforske en af verdens ældste byer i ro og mag med busser, der kører hvert 45-90 minut. Du kan endda nyde udsigten til Vesuv fra byens havnefront. Hop-on hop-off-bussen er også ideel til shoppingture og til at udforske de mange lækre restauranter, som Napoli har at byde på. Brug dit 24-timers pas til at udforske følgende attraktioner: Linje A Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Stop 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Stop 4 - Museo Archeologivo Nazionale Stop 5 - Porta San Gennaro Stop 6 - Palazzo Caracciolo Stop 7 - Stazione Garibaldi Stop 8 - Corso Umberto I Stop 9 - Piazza Bovio/Universita Linje B Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Stop 3 - Viale Dohrn Stop 4 - Mergellina - Piazza del Leone Stop 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Stoppested 6 - Posillipo Stoppested 7 - Parco Vigiliano Stoppested 8 - Via Petrarca Stop 9 - Piazza Vittoria Stop 10 - Chiatamonte Stoppested 11 - Via Acton/Porto Stazione Marittima, anløbsbro for krydstogter og Le Isole Del Golfo

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Udforsk de verdensberømte Pompeji-ruiner og Vesuv på en guidet dagstur fra Napoli eller Sorrento. Nyd at springe køen over til Pompeji og beundre Napolibugten fra Vesuvs top. Ved at tage af sted tidligt om morgenen undgår vi trafik og menneskemængder, hvilket garanterer en prioriteret ankomst til vores destination og sikrer en unik oplevelse! Start i Pompeji, hvor du kan springe billetkøen over, inden du tager på en guidet vandretur på UNESCO's verdensarvsliste. Med din guide kan du se velbevarede ruiner, kunstværker, mosaikker og freskomalerier, herunder Forum Romanum og Apollontemplet. Se også på gipsafstøbninger af mennesker i byen på tidspunktet for Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr. Forlad det arkæologiske område med din guide, og besøg de omkringliggende butikker og caféer. Vælg frokost og få en treretters menu bestående af forret, hovedret, dessert og en drink. Næste stop er Vesuv. Spring størstedelen af den besværlige opstigning over, når dit køretøj kører dig 1000 meter op ad vulkanen. Derfra stiger du ud og finder selv vej til kraterets kant på en 30 minutters opstigning. Undervejs møder du måske en officiel alpin guide, som kan fortælle dig om vulkanens turbulente historie. Du ankommer til toppen, hvor du kan nyde og fotografere den uforglemmelige udsigt over hele Napolibugten. Dagsturen slutter med en transfer tilbage til Napoli eller Sorrento.

Napoli

Napoli

Vores mest anbefalede Napoli Arkitektur

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Få en unik underjordisk oplevelse med den officielle Underground Naples-rundvisning. Din guide vil lede dig gennem 2.400 års historie, fra oldtidens grækere til nutiden, og afdække Napolis arnested fra et arkæologisk, historisk, antropologisk og geologisk perspektiv. Turen byder på besøg i den græskromerske akvædukt, resterne af det romerske teater og Summa Cavea, et nyt fragment af det romerske teater, som er blevet vækket til live igen.  Guiden vil tale engelsk eller italiensk, og du kan følge turen på andre sprog ved hjælp af den gratis flersprogede app, som du kan downloade ved turens begyndelse.  Herudover vil du altid få udleveret brochurer på flere sprog, så du bedre kan følge med undervejs. Du kan også tage billeder på turen. Vælg muligheden, som inkluderer både rundvisning og pizza, for at nyde en velsmagende pizza som afslutning på din rundvisning i Napolis undergrund.

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Pompeji: Indgangsbillet med valgfri audioguide

Træd tilbage i tiden med denne billet til det arkæologiske sted Pompeji med en valgfri audioguide. Oplev spændingen ved at gå ned ad gader, der blev bevaret af vulkansk aske. Oplev templerne, teatrene, de elegante villaer og de offentlige bygninger. Gå komfortabelt gennem området med gratis bagageopbevaring. Vælg mellem Pompei Express (kun den antikke by Pompeji, villaer i forstæderne ikke inkluderet) og Pompei+ (den antikke by Pompeji med villaer i forstæderne: Villa of the Mysteries + Villa of Diomedes + Villa Regina in Boscoreale with Antiquarium) og tilføj en officiel audioguide til din oplevelse. Vis din billet i døren, og begynd din udforskning af et af de mest berømte arkæologiske steder i verden. Audioguider kan kun afhentes og returneres ved parkens officielle audioguide-skranke i Porta Marina Superiore. Om morgenen den 24. august år 79 e.Kr. overraskede Vesuvs udbrud Pompejis 11.000 indbyggere. Den dramatiske begivenhed dræbte indbyggerne, og byen blev begravet under aske. Mærk spændingen ved at se, hvor romerne hentede frokost på markedspladsen. Se de indviklede mosaikker i de offentlige bade. Se hellenistiske steder som Faunens Hus. Forestil dig at sidde blandt publikum i amfiteatret eller beundre mysteriernes villa med freskomalerier. Spadser til Venus', Apollons og Jupiters templer. Tag et billede af byen med Vesuv i baggrunden. Få tid til at udforske stedet i dit eget tempo, og slip for stresset med at bestille billetter til denne populære attraktion. Bemærk venligst: Denne billet inkluderer ikke adgang til forstadsvillaerne (Villa dei Misteri).

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Fra Napoli: Pompejis ruiner og Vesuvs dagstur

Besøg igen det sted, hvor Vesuv gik i udbrud og begravede Pompeii under flydende aske på en heldagstur med minibus eller bus. Følg din certificerede guide gennem resterne af dette UNESCO-verdensarvssted, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Nyd en lokal pizzafrokost undervejs på ruten. Hør historier om Forum, de termiske bade, Lupanare, det græske teater og gipsafstøbninger af kroppe, der blev brændt af vulkansk aske og lapilli. Nyd en typisk napolitansk pizza til frokost på en af Pompeijis caféer. Derefter køres tæt på toppen af det bjerg, der ødelagde byen. Herfra kan du gå en kort tur til kraterets kant og opleve stemningen på det rygende bjerg. Genoplev den ødelæggende dag i 79 e.Kr., da Vesuv gik i udbrud og begravede den romerske by Pompeiji under flydende aske. Når du ankommer, kan du opleve resterne af denne UNESCO-verdensarvsseværdighed, som har været frosset i tiden i næsten 2.000 år. Det er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. Nyd den fantastiske udsigt over Napolibugten. Vær tilbage i Napoli cirka kl. 17.00, og bliv sat af ved dit hotel, dit krydstogtskib eller banegården.

Napoli: Katakomberne i San Gennaro Entrébillet og guidet tur

Napoli: Katakomberne i San Gennaro Entrébillet og guidet tur

Rejs tilbage i tiden, og lær mere om Napolis skytshelgen, mens du udforsker katakomberne i San Gennaro. Opdag, hvad der ligger under gadeniveau, og oplev fantastiske freskoer og byzantinske malerier fra 800-900-tallet. Udforsk denne oldkristne begravelsesplads' historie sammen med en engelsk- eller italiensktalende guide. Hør om udviddelsen i det 4. århundrrede, efter at Skt. Agrippinus jordiske rester blev flyttet til den underjordiske basilika, der blev dedikeret til ham. Se den store døbefont, som blev bestilt af biskop Paul II, der tog tilflugt i katakomberne i 700-tallet under den byzantinske billedstrid. Se nærmere på detaljerne i den øverste katakombe, der i begyndelsen af 200-tallet blev dekoreret i den såkaldte pompejanske stil og nu er hjemsted for nogle af de tidligste kristne malerier i det sydlige Italien. Se den enestående Biskoppernes Krypt og dens mosaikker fra det 5. århundrede, heriblandt en afbildning af biskoppen af Karthago, Skt. Quodvultdeus.

Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

Napoli: Bådtur til Positano, Amalfi og Ravello

Besøg Amalfikysten på en dagstur fra Napoli. Se Sorrento fra søsiden. Besøg Amalfi og Positano, med mulighed for også at udforske Ravello. Beundre utrolige landskaber, der er værdige til en UNESCO-verdensarvsliste. Fra det bekvemme mødested i Napoli overføres du til havnen i Torre del Greco. Derfra sejler du til Sorrento, nyder det fantastiske Vesuv i baggrunden og lærer om dets tragiske historie fra din ekspertguide. Se skønheden i Sorrentos kystlinje: de panoramiske terrasser, der hænger ud over havet, dronning Giovannas bade, Jeranto-bugten og det beskyttede havområde Punta Campanella. Når du ankommer til Amalfi, har du fri tid til at besøge UNESCOs verdensarvsliste, berømt for sin maleriske udsigt, romantiske landskaber og katedralen i Saint Andrew. Afhængigt af den valgte mulighed kan du også besøge Ravello, en ferieby, hvor du har fritid til at se Villa Rufolo og dens rolige have, der tilbyder et betagende panorama over hele Salerno-bugten. Derefter kører vi til Positano, Amalfikystens perle, som er berømt for sine smalle gader, små butikker og farverige keramik. Her har du lidt fritid til at gå på opdagelse, før du slapper af om bord på turen tilbage til Napoli.

Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

Fra Napoli: Sorrento, Positano og Amalfi heldagstur

Fordyb dig i 3 fantastiske italienske byer på denne dagsudflugt fra Napoli. Shop i butikker, smag limoncello, og nyd en let frokost på denne afslappende dag, som du vil huske. Rejs fra Napoli til Sorrento, og beundr det smukke landskab undervejs. Lyt til informative kommentarer undervejs. Stop for at smage på den lokale limoncello-likør, der er lavet af citroner, og gå derefter rundt i de smalle gader i op til en time. Kig ind i håndværkerbutikker og smag på de lokale delikatesser. Fortsæt til Positano og få cirka en time til at gå til stranden eller beundre de farverige blomster om sommeren. Køb det traditionelle Moda Positano-tøj, før du går til en dejlig restaurant ved kysten for at nyde frokosten på en terrasse med betagende havudsigt. Nyd derefter op til 1 times fritid i Amalfi, hvor du kan besøge katedralen eller slappe af på stranden med en håndlavet is. BEMÆRK: Ture til Amalfikysten kan på grund af kystvejens klippefyldte karakter opleve uventede ændringer i rejseruten på grund af potentielle klippefald. Som et ansvarligt bureau bestræber vi os på at informere vores kunder hurtigt. Men vejlukninger og ændringer i rejseruter sker ofte inden for få timer, hvilket gør det umuligt at give hver enkelt kunde besked. Når vi laver en alternativ rejserute, forsøger vi derfor at inkludere så mange destinationer fra den oprindelige rejserute som muligt og tilføje nye, smukke og interessante destinationer eller oplevelser for at levere en service, der er lig med eller bedre end den, der oprindeligt blev bestilt.

Mount Vesuvius: Skip køen-billet og audioguide

Mount Vesuvius: Skip køen-billet og audioguide

Klatre op på toppen af Vesuv, og nyd panoramaudsigten over Pompeji og Napolibugten. Få en skip køen-billet og lyt til en indsigtsfuld audioguide for at lære mere om bjerget på vej op. Opgrader din oplevelse med en bustransport fra Napoli. Gå direkte ind med din forudbestilte billet, og begynd den naturskønne vandretur i dit eget tempo. Fordyb dig i den lokale historie, og hør alt om denne verdensberømte vulkan, mens du vandrer. Udnyt den informative, smarte audioguide, og nyd en afslappet tur, der er perfekt til alle niveauer. En dag før turen kontakter vores team dig via whatsapp: vi sender dig billetterne og alle de oplysninger, du har brug for. Sørg for at downloade alt indholdet på din smartphone inden besøget. Ruinerne og museerne har ikke gratis Wi-Fi, og mobilnetværksdækningen er ikke altid god. Reservationer, der ankommer efter kl. 18.00, vil blive behandlet den følgende morgen efter kl. 8.00.

Napoli: Spansk kvarter underjordisk guidet tur

Napoli: Spansk kvarter underjordisk guidet tur

Dyk ned i det historiske sted Underground Naples med adgang og en guidet tur. Tag med på et eventyr fra de spanske kvarterer ind i byens skjulte dybder. Udforsk de snoede tunneler og gå forbi den gamle napolitanske akvædukt. Tag til de spanske kvarterer for at møde din venlige guide og gruppe for dagen. Nyd at lytte til en kort introduktion, mens du forbereder dig på at gå ind i tunnelerne til det underjordiske Napoli. Gå under gaderne, mens du lærer om byens historie fra dens første transformationer i hænderne på grækerne til udviklingen af den napolitanske akvædukt til et ly for luftangreb under Anden Verdenskrig.

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Napoli: Hop-on Hop-off bustur 24-timers billet

Udforsk pizzaens fødested med en 24-timers billet, der er gyldig til op til 2 ruter på denne panoramiske hop-on hop-off sightseeingbustur. Oplev de uforglemmelige seværdigheder og smagsoplevelser i Napolitano-kulturen i dit eget tempo. Billetten giver dig friheden til at udforske en af verdens ældste byer i ro og mag med busser, der kører hvert 45-90 minut. Du kan endda nyde udsigten til Vesuv fra byens havnefront. Hop-on hop-off-bussen er også ideel til shoppingture og til at udforske de mange lækre restauranter, som Napoli har at byde på. Brug dit 24-timers pas til at udforske følgende attraktioner: Linje A Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Chiesa Del Gesu Nuovo Stop 3 - Piazza Dante - Ingresso Ai Decumani Stop 4 - Museo Archeologivo Nazionale Stop 5 - Porta San Gennaro Stop 6 - Palazzo Caracciolo Stop 7 - Stazione Garibaldi Stop 8 - Corso Umberto I Stop 9 - Piazza Bovio/Universita Linje B Stop 1 - Largo Castello (Piazza Municipio) Stop 2 - Piazza Vittoria - Via Calabritto Stop 3 - Viale Dohrn Stop 4 - Mergellina - Piazza del Leone Stop 5 - Capo Posillipo - Veduta Panoramica Stoppested 6 - Posillipo Stoppested 7 - Parco Vigiliano Stoppested 8 - Via Petrarca Stop 9 - Piazza Vittoria Stop 10 - Chiatamonte Stoppested 11 - Via Acton/Porto Stazione Marittima, anløbsbro for krydstogter og Le Isole Del Golfo

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Napoli eller Sorrento: Heldagsudflugt til Pompeji og Vesuv

Udforsk de verdensberømte Pompeji-ruiner og Vesuv på en guidet dagstur fra Napoli eller Sorrento. Nyd at springe køen over til Pompeji og beundre Napolibugten fra Vesuvs top. Ved at tage af sted tidligt om morgenen undgår vi trafik og menneskemængder, hvilket garanterer en prioriteret ankomst til vores destination og sikrer en unik oplevelse! Start i Pompeji, hvor du kan springe billetkøen over, inden du tager på en guidet vandretur på UNESCO's verdensarvsliste. Med din guide kan du se velbevarede ruiner, kunstværker, mosaikker og freskomalerier, herunder Forum Romanum og Apollontemplet. Se også på gipsafstøbninger af mennesker i byen på tidspunktet for Vesuvs udbrud i år 79 e.Kr. Forlad det arkæologiske område med din guide, og besøg de omkringliggende butikker og caféer. Vælg frokost og få en treretters menu bestående af forret, hovedret, dessert og en drink. Næste stop er Vesuv. Spring størstedelen af den besværlige opstigning over, når dit køretøj kører dig 1000 meter op ad vulkanen. Derfra stiger du ud og finder selv vej til kraterets kant på en 30 minutters opstigning. Undervejs møder du måske en officiel alpin guide, som kan fortælle dig om vulkanens turbulente historie. Du ankommer til toppen, hvor du kan nyde og fotografere den uforglemmelige udsigt over hele Napolibugten. Dagsturen slutter med en transfer tilbage til Napoli eller Sorrento.

Ofte stillede spørgsmål om Napoli Arkitektur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Napoli end Arkitektur?

Disse andre ting at gøre i Napoli må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Napoli

Oplevelser i Napoli

Byer i Italien

Udforsk Napoli

Læs vores komplette guide til Napoli , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om Napoli

Samlet bedømmelse

4.6
(1.664 anmeldelser)

Det var rigtig god tur . Tourlederen Cladia og chafføren Sergio, gjorde det til en underholdende og lærerig tur. Vi nød hele turen. Dagsturen kan vi varmt anbefale. Specielt Cladia gjorde det uforglemmeligt.

Gisèle guidede os vidunderligt og energisk gennem ruinerne af Pompeji, derefter spiste vi pizza og blev transporteret til en højde af 1000m, inden vi afsluttede udflugten til Vesuv til fods.

Natascia og Adamo var et fantastisk hold. Det var en rigtig hyggelig dag med mange smukke indtryk og vi blev meget forkælede. Tak for alt!

Meget velorganiseret Ærgerligt, at der ikke er nogen hovedtelefoner til en FRANSK oversættelse

Fantastisk, Alberto var en behagelig guide med en masse information, en tur anbefales.