Tilføj datoer

Napoli Sotterranea

Napoli Sotterranea: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

1. Napolis undergrund: Entrébillet og guidet rundvisning

Få en unik underjordisk oplevelse med den officielle Underground Naples-rundvisning. Din guide vil lede dig gennem 2.400 års historie, fra oldtidens grækere til nutiden, og afdække Napolis arnested fra et arkæologisk, historisk, antropologisk og geologisk perspektiv. Turen byder på besøg i den græskromerske akvædukt, resterne af det romerske teater og Summa Cavea, et nyt fragment af det romerske teater, som er blevet vækket til live igen.  Guiden vil tale engelsk eller italiensk, og du kan følge turen på andre sprog ved hjælp af den gratis flersprogede app, som du kan downloade ved turens begyndelse.  Herudover vil du altid få udleveret brochurer på flere sprog, så du bedre kan følge med undervejs. Du kan også tage billeder på turen. Vælg muligheden, som inkluderer både rundvisning og pizza, for at nyde en velsmagende pizza som afslutning på din rundvisning i Napolis undergrund.

Napoli: Spanish Quarters Underjordisk guidet tur

2. Napoli: Spanish Quarters Underjordisk guidet tur

Dyk ned i det historiske sted Underground Naples med adgang og en guidet tur. Tag med på et eventyr fra de spanske kvarterer ind i byens skjulte dybder. Udforsk de snoede tunneler og gå forbi den gamle napolitanske akvædukt. Tag til de spanske kvarterer for at møde din venlige guide og gruppe for dagen. Nyd at lytte til en kort introduktion, mens du forbereder dig på at gå ind i tunnelerne til det underjordiske Napoli. Gå under gaderne, mens du lærer om byens historie fra dens første transformationer i hænderne på grækerne til udviklingen af den napolitanske akvædukt til et ly for luftangreb under Anden Verdenskrig.

Napoli: San Lorenzo Maggiore og Neapolis Sotterrata billet

3. Napoli: San Lorenzo Maggiore og Neapolis Sotterrata billet

Udforsk komplekset San Lorenzo Maggiore, i det geografiske centrum af det gamle Napoli, og de underjordiske skatte, der ligger under det. Se farverige fresker i Sisto V-salen, Kammersalens gotiske charme og udgravede relikvier i museet. Forundre skønheden i San Lorenzo Maggiore-kirken og dens franciskanske fresker , før du ser på de fantastiske loftfresker i Sisto V Hall. Gå gennem Klosteret og besøg Chapter Hall, dekoreret med en gotisk portal fra slutningen af det fjortende århundrede. Gå derefter ned 10 meter under jorden og opdag de gamle ruiner af Neapolis, den gamle græsk-romerske by, som blev grundlagt i 470 f.Kr. Oplev byens gamle kommercielle hjerte, Macellum (markedet) . Afslut dit besøg med lidt tid i museet, som præsenterer en tværsnit af Napolis historie fra den klassiske tidsalder indtil det nittende århundrede.

Napoli: Vandretur med entrébillet til romerske ruiner

4. Napoli: Vandretur med entrébillet til romerske ruiner

Fordyb dig i Napolis spændende charme. Fra kysten kan du nyde den fortryllende skønhed i Napoli-bugten og udsigten over øen Capri og Vesuv. Besøg den ældste del af byen og vandre i dens smalle gader, fyldt med karakter og livlighed. Se kirken Gesù Nuovo og dens mesterværker, klostret Santa Chiara og gå gennem det mest berømte "Spaccanapoli" med dets enestående barok- og renæssancepaladser, utallige charmerende små butikker, kaffebarer og pizzeria. Udforsk de underjordiske romerske ruiner, begravet under byen. Se den monumentale del af byen med dets mest berømte vartegn - Castel Nuovo, et slot fra det 13. århundrede, det kongelige palads, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto, et elegant indkøbscenter fra det 19. århundrede.

Napoli: By og Lapis Museum Tour med en arkæolog

5. Napoli: By og Lapis Museum Tour med en arkæolog

Napoli er en af de ældste byer i Italien og bevarer verdens største underjordiske sti: mellem græske cisterner, romerske akvædukter og 2. verdenskrig er 45 % af byens undergrund praktisk talt tom. Der er forskellige måder at få adgang til Napolis undergrund, og oplevelsen vil tage dig gennem en rigtig skjult perle. Tag på en ægte arkæologisk rejse i undergrunden (turen er LAPIS Museumssti). Turen starter fra piazza San Gaetano, den antikke græsk-romerske plads, hvor du vil gå gennem gader og lokal kultur for at forstå de "underjordiske kulter i Napoli." Beundre en gotisk kirke, og kig gennem dens glasgulv på resterne af en tidligere gammel mosaik. Gå derefter 40 meter under Napolis folkemængder gennem en dørklokke i en af byens ældste kirker: Santa Maria Maggiore. Kirken, bygget på et hedensk romersk tempel dedikeret til Diana, har stadig romerske strukturer. Fortsæt med at rejse nedad for at se de græske cisterner hugget ind i den hårde sten. Når du ankommer til det laveste punkt på ruten, skal du gå gennem tunnelerne for at nå de tanke, der blev brugt til opsamling af vand i romertiden. Denne sti blev også brugt i middelalderen som en hemmelig passage af Tempelridderne og i 1943 som et flytilflugtssted. Mange af badeværelserne, køkkenerne og memorabilia er stadig bevaret den dag i dag.

Napoli: Byens centrum med underjordisk adgang

6. Napoli: Byens centrum med underjordisk adgang

En gåtur i det historiske centrum gennem stræder og gader, historier og oplevelser, smagsoplevelser og traditioner. En 'fuld fordybelse' i den napolitanske by, hvor hvert skridt er et møde og viden, der afslører et ekstraordinært multikulturelt Napoli, der kan læses gennem stederne 'over og under'. Faktisk består det historiske centrum ikke kun af historiske paladser, fortryllende pladser, votivspir, kirker med overraskende klostre, men også af kunsthåndværkerværksteder, det berømte S. Gregorio Armeno med dets julekrybbe, gadekunstnere og stemninger, der skifter kl. hvert hjørne. Det vil være overraskende at gå ned 121 trin og finde den anden side af byen, den underjordiske by med Napoli-undergrundsturen.

Napoli: LAPIS Museum guidet besøg på italiensk

7. Napoli: LAPIS Museum guidet besøg på italiensk

Vandmuseet er centrum for den underjordiske sti til Basilica of Pietrasanta. Dette fantastiske hydrauliske ingeniørprojekt bringer de gamle græsk-romerske cisterner i drift igen. Dette kompleks, beliggende i det historiske centrum af Napoli, blev bygget af arkitekten Cosimo Fanzago i midten af det syttende århundrede på resterne af gudinden Dianas antikke tempel. Basilikaen i Pietrasanta, i dag LAPIS Museum, kan prale af en suggestiv underjordisk sti, en "Submerged Decumanus". I dag finder cisternerne vand og afløb og er blevet forstærket af et teknisk belysningssystem, der understreger volumener og hvælvinger takket være lys og farver. Et væsentligt skridt blev taget ved at installere den første arkæologiske elevator i det historiske centrum, der er i stand til at forbinde kryptens miljø med undergrunden på kun 20 sekunder, ned til en dybde på 35 meter og 2000 år tilbage i tiden.

Napoli: Spansk kvarter og underjordisk Napoli Walking Tour

8. Napoli: Spansk kvarter og underjordisk Napoli Walking Tour

De spanske kvarterer og det underjordiske Napoli En labyrint af smalle gader fyldt med gadekunst, helligdomme og dedikationer skrevet på hjerter, der hænger i de karakteristiske gyder. De spanske kvarterer er blandt byens mest karakteristiske steder. De blev bygget i det 16. århundrede for at huse spanske tropper og blev i århundreder undgået; for nylig har kvarterets beboere givet et nyt ansigt til dette hjørne af byen, som nu giver en stærk følelse af tilhørsforhold. Herfra bevæger vi os til det historiske centrum, hvor vi vil opdage en by under byen, der består af underjordiske gange og cisterner. Mødested nær Toledo Station linje 1 på Via Toledo

Napoli: Guidet tur i det historiske centrum med adgang til undergrunden

9. Napoli: Guidet tur i det historiske centrum med adgang til undergrunden

Oplev Napoli på den rigtige måde på denne lille gruppetur med en lokal guide. Spadser gennem det charmerende kaos i det historiske centrum, der er med på UNESCO-listen, før du dykker ned under jorden for at se, hvordan det hele startede. Giuseppe, en af vores dygtige lokalguider, siger: "Denne tur er en fantastisk fusion af Napolis fortid og nutid. Du lærer om byens romerske ruter og udforsker det, der nu er et af de største historiske centre i Europa. Det er også helt unikt - du vil ikke se mænd synge neomelodisk musik fra deres balkoner andre steder. Lyt til den lokale dialekt, mens du beundrer kirker, elegante pladser og historiske bygninger i det historiske centrum. Se traditionel fastfood som sfogliatella-kager og Pizza Portafoglio - sammenfoldet pizza til at tage med. Beundr arkitekturen i San Gregorio Armeno-kirken, og gå ned ad dens forbindelsesgade. "Denne gade er berømt for Presepe - julekrybber - som er håndlavede. Du vil se utallige figurer fra religiøse og historiske til moderne ikoner og fodboldspillere," siger den lokale guide Giuseppe. Dernæst en nedstigning på 121 til det underjordiske Napoli. Fra gamle akvædukter til beskyttelsesrum mod luftangreb og skjulte flugtveje - tunnelerne rummer mange års historie. Oplev en gammel vandtank i stearinlysets skær, og se et strejf af modernitet med det første underjordiske køkkenhave. Turen slutter ved resterne af et gammelt græsk-romersk teater. "Resterne blev opdaget i slutningen af 1800-tallet, og der er adgang til det gennem en faldlem under sengen i et privat hus", siger Giuseppe.

Napoli: Underground og byens private vandretur

10. Napoli: Underground og byens private vandretur

Opdag Napoli's fascinerende historie, hvor fakta og fiktion lever side om side For ca. tre tusind år siden landede græske bosættere fra øen Rhodos i bugten ved foden af Vesuv. Her, på en bakke med direkte udsigt over havet og den nærliggende ø, etablerede de en handelspost. Den nye bosættelse fik navnet Parthenope til ære for den sirene, som underkastede sømændene sin forførende sang ved øens fortryllede kyster. Efter at have forelsket sig i en af disse sømænd, den samme snedige Odysseus, der vidste hvordan man kunne modstå hendes sang, tog hun sit eget liv, håbløs efter hans afvisning. Hendes lig blev begravet i bugten, som viderefører mindet om hendes volupturiøse figur med sit snoede omrids. Historiske fakta og myter smelter sammen i historierne om en af de ældste og mest fascinerende byer i Italien. Fra historien ved vi, at i midten af det femte århundrede f.Kr., under kampen om overherredømmet mellem grækerne og etruskerne på den tyrrhenske kyst, grundlagde indbyggerne i den græske by Cuma en større og mere solid by nedstrøms Parthenope og kaldte den Nea Polis, eller "ny by". Aldrig har et navn været mere passende for en by, hvor det gamle og det moderne dagligt lever sammen i en evig nutid. Den var græsk, romersk, byzantinsk, normannisk, fransk og spansk, før den nogensinde blev italiensk, men også lidt arabisk, afrikansk og i nyere tid endda amerikansk og asiatisk ... Napolis' tusind ansigter viser sig i alle hjørner af byen, som har bevaret den byplanlægning, som dens kumanske grundlæggere vedtog i sit gamle centrum, intakt. Under kirkerne, paladserne og gaderne, der samler sig i det tætte byvæsen, udfolder sig en parallel by, der aldrig er helt forladt, og som består af arkæologiske levn, gader og tunneller, der gennem århundreder er gravet ned i den bløde tufsten, som udgør dette urolige terræn med vulkansk oprindelse. Vores opdagelsesrejse til Napoli's fundamenter starter fra Via dei Tribunali, som følger Decumanus Major, hovedvejaksen i den almindelige græsk-romerske by. Vi kommer derefter til Forum, hvis monumentale ruiner overlever i de underjordiske dele af basilikaen San Lorenzo Maggiore. Efter et stop på den underjordiske kirkegård i kirken, der er dedikeret til sjælene i skærsilden, hvor der blev dyrket en makaber kult af de døde, kommer vi til den livlige Piazza Bellini, hvor en del af den græske mur stadig er synlig. For enden af Via San Sebastiano ligger Santa Chiara-klostret, der blev bygget i det 14. århundrede på stedet for de romerske bade.

Tilgængelige aktiviteter

14 aktiviteter fundet
Sortér efter:

Andre seværdigheder i Napoli Sotterranea

Vil du se alle oplevelser i Napoli Sotterranea? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Napoli Sotterranea

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.744 anmeldelser

Helt ærligt, jeg forventede en meget mere interessant historie om Napolis undergrund, at de mange tunneler (400 km af dem) gemmer på en meget rigere historie, end den egentlig er. Hvad du vil lære er, at tunnelerne opstod som en stenmine, senere blev brugt som en kilde til vand for byens indbyggere og endelig som et potentielt beskyttelsesrum i tilfælde af 3. Verdenskrig. Meget tynd historie, men med en interessant guide (som vi havde), går 2 timer meget hurtigt. Den sidste del af turen (det romerske teater) vil få dig til at forestille dig meget mere, end du kan se. Alt i alt, hvis du ikke har høje forventninger, kan dette være en god måde at udfylde den ekstra tid, du har i Napoli.

Kunne godt lide denne tur! Vores guide, Senna, forklarede historien om undergrunden (på meget godt engelsk!). Historie og historie er virkelig fascinerende. det var sjovt kun at presse sig gennem mørke, smalle tunneller med mobiltelefonlys. Selvom, anden del, uden for tunnelerne også var meget interessant. Vær forberedt på en masse gåture.