Naschmarkt

Booket mere end 50 gange i sidste uge

Naschmarkt
25 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Naschmarkt

Naschmarkt: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Hop på en bus og udforsk Wien, som du vil. Denne hop på-/hop af-bus billet giver dig mulighed for at hoppe på eller af bussen, så ofte du vil, ved alle stoppesteder og linjer. Vælg mellem op til 4 ruter, som hver især tager dig til forskellige dele af Wien. Se Statsoperaen, Kunsthistorisches Museum (kunsthistorisk museum), Heldenplatz (Heltepladsen), Parlamentet eller Burgtheater. Eller bliv kørt til Schönbrunn Slot og Belvedere Slot, før du besøger KunstHausWien eller UNO City - valget er dit! Den røde rute Beundr seværdighederne langs Ringvejen, f.eks. Statsoperaen, Hofburg og Burgtheater. Stoppesteder: Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 30. minut. Varigheden er 60 min. Man - søn, kl. 9.20 - 18.30. Gul rute Oplev det berømte Schönbrunn-slot, Schwarzenberg Platz og Belvedere-slottet. Stoppesteder: Statsoperaen - Westbahnhof/Togstation - Schönbrunn Slot - Hovedbanegården - Museum of Contemporary Art - Belvedere Slot - Lower Belvedere - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 15. til 30. minut. Varigheden er 75 min. Man - søn, kl. 9.15 - 18.15. Turen fra Statsoperaen til Schönbrunn Slot tager ca. 36 min. Blå rute: Besøg det berømte "Prater-område", hvor du kan stifte bekendtskab med alle mesterværkerne fra Museum of Applied Arts, Museum of Fine Arts eller endda Kunsthaus/Hundertwasser Museum. Stoppesteder: MAK/Museum for Anvendt Kunst - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Wien lufthavn Linjer - DDSG City Cruises - Kunst Haus/Museum Hundertwasser - Riesenrad/Gigant Ferris Wheel - DDSG (Pier6 Imperial Bridge - Donauturm/Donau Tower - Alte Donau/Old Danube - Uno City - Donauinsel/Danube Island - Praterstern/Train Station - Taborstraße/Museum of Crime - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts Busserne ankommer hvert 15. til 20. minut. Varigheden er 120 min. Mandag - søndag, kl. 9.20 - 18.40. Green Route (kører i sommermånederne, kun inkluderet i 48h/72h billetter) : Kør til Grinzing og Cobenzl, hvor du kan nyde en smuk panoramaudsigt over Wien. Busserne ankommer hvert 60. minut. Varigheden er 60 minutter. Man-søn, kl. 10:15 - 17:15 Din billet inkluderer en selvguidet tur med en app. Kryds byen i dit eget tempo. Se Wiens Statsopera, Beethoven-statuen, Wiens Koncerthus, Musikkens Hus og Beethoven-museet. Hent dine hovedtelefoner og et kort fra den lokale partners servicecenter, og følg instruktionerne i QuietVox Guiding App for at rejse fra seværdighed til seværdighed.

Wien: Opdagelsestur med mad, kaffe og markeder

Wien: Opdagelsestur med mad, kaffe og markeder

Du begynder din byrundvisning i Wien på en af de mest berømte og attraktive shoppinggader i byen: Graben, hvor der er kejserlig arkitektur, overdådige kaffebarer og førsteklasses spisesteder. Først stopper vi for at få en hurtig kop kaffe og en snack. Det bliver dog ikke på en af de berømte caféer, for det er kun turister, der kommer der. I stedet går vi til en af de få caféer, som de lokale stadig besøger - en rigtig og stadig fungerende Kulturcafe. To Nasch betyder "at nippe", og det er præcis, hvad du kan gøre på Naschmarkt, som uden tvivl er et af Europas bedste udendørs markeder. Selv om Naschmarkt er et must-see, vil enhver lokal fortælle dig, at de sjældent besøger det, da de har deres eget lokale marked, som de gerne besøger. De er måske ikke så store som Naschmarkt, men de er helt sikkert mere livlige og mindre turistede. Til det formål bliver du ført væk fra Naschmarkt til et rigtigt fungerende wienermarked. Om det er det trendy Brunnenmarkt i det 16. distrikt med dets caféer og kreativitet, det livlige Viktor-Adler-Markt i det traditionelle arbejderkvarter i det 10. distrikt eller endda det fredelige bondemarked på Karmeliterplatz i det 2. distrikt, afhænger af dagen og guiden. På vores første lokale marked vil vi nyde vores første frokost, hvor vi vil forkæle os selv med vidunderlig typisk østrigsk mad (schnitzel, gullasch eller en vegetarisk mulighed for eksempel) og skylle det ned med lokalt produceret vin eller øl. Vi viser dig også den søde side af Wien og forkæler dig med kokkens bedste dessert. Dernæst vil dine guider introducere dig til nogle wienske guilty pleasures, søde og salte, og livet i gaderne, som ingen guidebog nogensinde ville nævne. Når du stopper op for at nyde livet på Wurstelstand, får du chancen for at smage østrigernes yndlingsret (hint: det er ikke schnitzel), mens du snupper en fræk øl eller spritzer (sodavand kan købes), som hjælper dig med at blive hydreret igen efter markedets travlhed. Undervejs vil du synke ned i den berømte wienerkaffekultur.

Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

Begynd turen på Albertinaplatz, gå derefter til Operaen, før du kommer til et af turens højdepunkter: Kunstakademiet, hvor Adolf Hitler ikke blev accepteret som studerende. Derfra går turen forbi det største madmarked i byen, Naschmarkt, Wien Secession-bygningen og Musikverein, hvor den berømte nytårskoncert finder sted. Fortsæt mod Sankt Karlskirken, og kig op på dens ydre. Træd indenfor i Wiens bymuseum og få indblik i Wiens historie, kunst og kultur. Afslut turen på museet, hvor du kan blive og gå på opdagelse i dit eget tempo.

Wien: Madsmagning på Naschmarkt

Wien: Madsmagning på Naschmarkt

Oplev Wiens centrum, og nyd delikatesser på en byvandring gennem kulinariske lækkerier. Se utallige specialiteter med forskellige smage, og lad dig blive fortryllet af den farverige mangfoldighed. Glæd dig til smagsprøver på forskellige steder, og lær mere om mad og kulinariske lækkerier. Udforsk produktionen af forskellige delikatesser, eller hvordan bestemte typer af fødevarer skal opbevares. Få inspiration og forskellige idéer, og se frem til en sjov og underholdende tur.

Wien: Bustur med Virtual Reality-oplevelse

Wien: Bustur med Virtual Reality-oplevelse

Udforsk det bedste fra Wien på 1 time, mens du nyder en enestående virtual reality-oplevelse. Hop på Future Bus for at blive kørt gennem byens vigtigste højdepunkter, og gør 4 stop for at dykke ned i en anden virkelighed med VR -briller. Start din tur ved velkomststoppet ved Albertinaplatz, lige bag operabygningen. Modtag en velkomst fra din chauffør og sæt dig i den komfortable og veludstyrede minibus. Få dine øretelefoner, og bliv mødt af en professionel lydguide. Efter en hurtig briefing, start din spændende tur. Start med at se Wiens storslåede bygninger, herunder Statsoperaen, Neuburg, Heltepladsen og Maria Theresia -pladsen. Hop af minibussen for det første ud af 4 stop for virtual reality. Følg lydguidens instruktioner for at bære dine virtual reality -briller. Mød nogle af Wiens største personer, herunder Eugene af Savoyen, ærkehertug Charles og Maria Theresia. Efter virtual reality -turen skal du fjerne brillerne og fortsætte turen. Gå forbi Volksgarten, det østrigske parlament, og stop derefter lige foran Wiens rådhus. Der, nær Burg -teatret, kan du nyde det andet stop for virtual reality. Bagefter køres du videre mod Schottentor og vender til det næste virtual reality-stop ved den neo-gotiske Votive Church. Lær mere om attentatet på kejser Franz Joseph og hans bror Maximilian. Fortsæt rejsen, mens du hører interessante historier gennem lydguiden. Gå forbi Volkstheatre, Museumsquartier, Session -bygningen, Naschmarkt, Karlskirche og mange andre interessante seværdigheder, som du kan beundre gennem det store vindue ved siden af dig. Endelig tages tilbage til den berømte Ringstraße. Derefter vender du tilbage til udgangspunktet for turen, lige bag Opera -bygningen, til det sidste stop for virtual reality.

Wien: 4-timers madtur

Wien: 4-timers madtur

Oplev Wien fra et lokalt perspektiv, og få en smagsprøve på det traditionelle østrigske køkken. Tag med på en indsigtsfuld vandretur til populære spisesteder i byen, og stop ved 8 stationer for lækre smagsprøver på mad, vin og drikkevarer. Det wieneriske kaffehus er ideelt til en god start på dagen. Lær et af de sidste traditionelle kaffehuse at kende i dets oprindelige tilstand, og nyd et stort udvalg af kaffe og kager. Herfra vil vi besøge flere steder i de omkringliggende kvarterer, hvilket inkluderer et stop ved den berømte Naschmarkt, hvor vi smager på en række østrigske oste. Få en introduktion til det østrigske køkken, som byder på en bred vifte af udstillede ingredienser, hvoraf de fleste er regionale og sæsonbestemte. Spis og drik som en lokal. Ved vores næste stop vil du nyde traditionel Leberkäse og tilbehør. Lad os derefter forkæle os selv med noget sødt. Derfor vil vi opdage en af de bedste og sidste slikfabrikker i Østrig. Efter en kort gåtur er alt forberedt til en vinsmagning af typiske østrigske vine i en historisk vinkælder. Blandt de tre vine, der smages, er Grüner Veltliner. Herefter følger oplysende besøg i en håndværksmæssig chokoladeforretning og et bageri. Til sidst besøger vi en slagterforretning, hvor vi smager på østrigsk bacon og skinke med ben. På denne tur får du en smagsprøve på det traditionelle østrigske køkken. Kom sultne og tørstige Alle smagsprøver omfatter mad og drikkevarer i tilstrækkelige mængder til at bære dig godt gennem turen og videre. Typisk wienerkaffe og kager, et udvalg af lokale oste, legendarisk farsbrød, lækre praliner, klassiske østrigske vine, skinke med ben, pølser og bacon samt to hemmelige håndværksprodukter (slik, forskellige typer brød) præsenteres på denne rundvisning. Spørg os om vores restaurantanbefalinger til aftenen! Vi hjælper dig gerne. Selv om der vil være masser af spisepauser, skal du være forberedt på at gå en del til fods under denne tur (ca. tre kilometer). Komfortable sko og vejrbestandigt tøj anbefales.

Wien: guidet tur med mad på Naschmarkt

Wien: guidet tur med mad på Naschmarkt

På denne madtur i Wiens Naschmarkt vil du udforske det mest berømte marked i byen! Din guide vil føre dig gennem markedet og lade dig fordybe dig i en verden rig på dufte, farver, smag og selvfølgelig historie. Mens du udforsker markedet med din guide, lærer du om forskellige kulturer og deres tilberedning og præsentation af mad. Da markedet er et smagsmarked, får du mulighed for at smage forskellige fødevarer fra forskellige stande på markedet. Prøv oliven fra Grækenland og Spanien, ost fra Schweiz, karry fra Indien, peber fra Brasilien, salami fra Italien, vin fra Østrig og meget mere. Vær opmærksom på, at der ikke serveres fuldgyldige måltider på denne tur, som er en smagsprøvetur.

Wien: Originale wienervafler - værksted for traditionelt håndværk

Wien: Originale wienervafler - værksted for traditionelt håndværk

Udforsk håndværket bag de originale wienervafler, de nostalgiske snacks fra den kejserlige og kongelige periode og en del af den wienerkultur og livsstil. Tag et kig bag kulisserne og optrævl hemmeligheden bag tilberedningen af de traditionelt håndlavede snacks. Inden du laver vaflerne, får du et indblik i virksomhedens historie og dens værdier. Butikken ligger direkte ud til den berømte Naschmarkt og er præget af en værkstedsagtig atmosfære. Efter at have indset, at det at lave lækre vafler er meget mere end blot at betjene den selvrestaurerede "vaffelmaskine", vil du tilberede dine egne søde eller salte vafler. Den erfarne mester vil personligt guide dig i forberedelsen af snacks. For at du ikke forlader værkstedet tomt, kan du selvfølgelig tage dine egne oblater med og nyde dem derhjemme. Glem ikke at bede om opskriften på den traditionelle oblatkage og sikre den som en souvenir med hjem.

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Start din tur på et unikt sted, hvor du har mulighed for at teste din elcykel på en kilometerlang sikker bane, før du starter din officielle tur. Føl dig godt tilpas på din elcykel, mens du cykler rundt i Wiens centrum og passerer alle de berømte og skjulte attraktioner. Hold pause ved de store seværdigheder for at få et ordentligt kig på dem og lær sjove historiske fakta fra din lokale guide. Se Belvedere-paladset, Schönbrunn-paladset og Hofburg, blandt andre historiske seværdigheder langs din rute. Se, hvorfor Hofburg-komplekset, som var Habsburgernes tidligere residens, er så vigtigt i Wiens historie. Cykl forbi Michaelerplatz og nyd den fredelige følelse, som denne by har at byde på.

Wien: 2,5 timers rundvisning i Wien med kaffe, kage og chokolade

Wien: 2,5 timers rundvisning i Wien med kaffe, kage og chokolade

Typiske wienerretter, især dem fra det tidligere monarki, er ekstremt tiltrækkende med deres dufte og udseende. De tiltrækker naturligvis også turister fra hele verden med deres unikke smagsoplevelser. Laakronen eller Punschkrapferl, "Mehlspeisen" (kager og tærter), sød strudel og chokoladesynder er de uforglemmelige lækkerier, som du vil møde på denne tur. De vil alle naturligvis blive ledsaget af wienerkaffe, som vil blive serveret i nogle af de mest vidunderlige og fremragende kaffehuse. Oplev den wieneriske tradition, fra klassisk til moderne, fra typisk til ekstraordinært. Denne tur vil helt sikkert give dig nydelse, glæde og varige minder.

Naschmarkt: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Wien: Hop-on hop-off sightseeing-bustur

Hop på en bus og udforsk Wien, som du vil. Denne hop på-/hop af-bus billet giver dig mulighed for at hoppe på eller af bussen, så ofte du vil, ved alle stoppesteder og linjer. Vælg mellem op til 4 ruter, som hver især tager dig til forskellige dele af Wien. Se Statsoperaen, Kunsthistorisches Museum (kunsthistorisk museum), Heldenplatz (Heltepladsen), Parlamentet eller Burgtheater. Eller bliv kørt til Schönbrunn Slot og Belvedere Slot, før du besøger KunstHausWien eller UNO City - valget er dit! Den røde rute Beundr seværdighederne langs Ringvejen, f.eks. Statsoperaen, Hofburg og Burgtheater. Stoppesteder: Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Vienna Airport Lines - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 30. minut. Varigheden er 60 min. Man - søn, kl. 9.20 - 18.30. Gul rute Oplev det berømte Schönbrunn-slot, Schwarzenberg Platz og Belvedere-slottet. Stoppesteder: Statsoperaen - Westbahnhof/Togstation - Schönbrunn Slot - Hovedbanegården - Museum of Contemporary Art - Belvedere Slot - Lower Belvedere - Statsoperaen Busserne ankommer hvert 15. til 30. minut. Varigheden er 75 min. Man - søn, kl. 9.15 - 18.15. Turen fra Statsoperaen til Schönbrunn Slot tager ca. 36 min. Blå rute: Besøg det berømte "Prater-område", hvor du kan stifte bekendtskab med alle mesterværkerne fra Museum of Applied Arts, Museum of Fine Arts eller endda Kunsthaus/Hundertwasser Museum. Stoppesteder: MAK/Museum for Anvendt Kunst - Byparken - Strauss-monumentet - Statsoperaen - Kunsthistorisk Museum/Heltepladsen - Mariahilfer Straße/Shopping Street - Burgtheater/Rathuset - Universitetet - Liebenberg Denkmal/Universitetet - Liechtensteinstraße/Sigmund Freud Museum - Votivkirken - Wien lufthavn Linjer - DDSG City Cruises - Kunst Haus/Museum Hundertwasser - Riesenrad/Gigant Ferris Wheel - DDSG (Pier6 Imperial Bridge - Donauturm/Donau Tower - Alte Donau/Old Danube - Uno City - Donauinsel/Danube Island - Praterstern/Train Station - Taborstraße/Museum of Crime - DDSG City Cruises - MAK/Museum of Applied Arts Busserne ankommer hvert 15. til 20. minut. Varigheden er 120 min. Mandag - søndag, kl. 9.20 - 18.40. Green Route (kører i sommermånederne, kun inkluderet i 48h/72h billetter) : Kør til Grinzing og Cobenzl, hvor du kan nyde en smuk panoramaudsigt over Wien. Busserne ankommer hvert 60. minut. Varigheden er 60 minutter. Man-søn, kl. 10:15 - 17:15 Din billet inkluderer en selvguidet tur med en app. Kryds byen i dit eget tempo. Se Wiens Statsopera, Beethoven-statuen, Wiens Koncerthus, Musikkens Hus og Beethoven-museet. Hent dine hovedtelefoner og et kort fra den lokale partners servicecenter, og følg instruktionerne i QuietVox Guiding App for at rejse fra seværdighed til seværdighed.

Wien: Opdagelsestur med mad, kaffe og markeder

Wien: Opdagelsestur med mad, kaffe og markeder

Du begynder din byrundvisning i Wien på en af de mest berømte og attraktive shoppinggader i byen: Graben, hvor der er kejserlig arkitektur, overdådige kaffebarer og førsteklasses spisesteder. Først stopper vi for at få en hurtig kop kaffe og en snack. Det bliver dog ikke på en af de berømte caféer, for det er kun turister, der kommer der. I stedet går vi til en af de få caféer, som de lokale stadig besøger - en rigtig og stadig fungerende Kulturcafe. To Nasch betyder "at nippe", og det er præcis, hvad du kan gøre på Naschmarkt, som uden tvivl er et af Europas bedste udendørs markeder. Selv om Naschmarkt er et must-see, vil enhver lokal fortælle dig, at de sjældent besøger det, da de har deres eget lokale marked, som de gerne besøger. De er måske ikke så store som Naschmarkt, men de er helt sikkert mere livlige og mindre turistede. Til det formål bliver du ført væk fra Naschmarkt til et rigtigt fungerende wienermarked. Om det er det trendy Brunnenmarkt i det 16. distrikt med dets caféer og kreativitet, det livlige Viktor-Adler-Markt i det traditionelle arbejderkvarter i det 10. distrikt eller endda det fredelige bondemarked på Karmeliterplatz i det 2. distrikt, afhænger af dagen og guiden. På vores første lokale marked vil vi nyde vores første frokost, hvor vi vil forkæle os selv med vidunderlig typisk østrigsk mad (schnitzel, gullasch eller en vegetarisk mulighed for eksempel) og skylle det ned med lokalt produceret vin eller øl. Vi viser dig også den søde side af Wien og forkæler dig med kokkens bedste dessert. Dernæst vil dine guider introducere dig til nogle wienske guilty pleasures, søde og salte, og livet i gaderne, som ingen guidebog nogensinde ville nævne. Når du stopper op for at nyde livet på Wurstelstand, får du chancen for at smage østrigernes yndlingsret (hint: det er ikke schnitzel), mens du snupper en fræk øl eller spritzer (sodavand kan købes), som hjælper dig med at blive hydreret igen efter markedets travlhed. Undervejs vil du synke ned i den berømte wienerkaffekultur.

Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

Wien: Historisk byvandring med højdepunkter

Begynd turen på Albertinaplatz, gå derefter til Operaen, før du kommer til et af turens højdepunkter: Kunstakademiet, hvor Adolf Hitler ikke blev accepteret som studerende. Derfra går turen forbi det største madmarked i byen, Naschmarkt, Wien Secession-bygningen og Musikverein, hvor den berømte nytårskoncert finder sted. Fortsæt mod Sankt Karlskirken, og kig op på dens ydre. Træd indenfor i Wiens bymuseum og få indblik i Wiens historie, kunst og kultur. Afslut turen på museet, hvor du kan blive og gå på opdagelse i dit eget tempo.

Wien: Madsmagning på Naschmarkt

Wien: Madsmagning på Naschmarkt

Oplev Wiens centrum, og nyd delikatesser på en byvandring gennem kulinariske lækkerier. Se utallige specialiteter med forskellige smage, og lad dig blive fortryllet af den farverige mangfoldighed. Glæd dig til smagsprøver på forskellige steder, og lær mere om mad og kulinariske lækkerier. Udforsk produktionen af forskellige delikatesser, eller hvordan bestemte typer af fødevarer skal opbevares. Få inspiration og forskellige idéer, og se frem til en sjov og underholdende tur.

Wien: Bustur med Virtual Reality-oplevelse

Wien: Bustur med Virtual Reality-oplevelse

Udforsk det bedste fra Wien på 1 time, mens du nyder en enestående virtual reality-oplevelse. Hop på Future Bus for at blive kørt gennem byens vigtigste højdepunkter, og gør 4 stop for at dykke ned i en anden virkelighed med VR -briller. Start din tur ved velkomststoppet ved Albertinaplatz, lige bag operabygningen. Modtag en velkomst fra din chauffør og sæt dig i den komfortable og veludstyrede minibus. Få dine øretelefoner, og bliv mødt af en professionel lydguide. Efter en hurtig briefing, start din spændende tur. Start med at se Wiens storslåede bygninger, herunder Statsoperaen, Neuburg, Heltepladsen og Maria Theresia -pladsen. Hop af minibussen for det første ud af 4 stop for virtual reality. Følg lydguidens instruktioner for at bære dine virtual reality -briller. Mød nogle af Wiens største personer, herunder Eugene af Savoyen, ærkehertug Charles og Maria Theresia. Efter virtual reality -turen skal du fjerne brillerne og fortsætte turen. Gå forbi Volksgarten, det østrigske parlament, og stop derefter lige foran Wiens rådhus. Der, nær Burg -teatret, kan du nyde det andet stop for virtual reality. Bagefter køres du videre mod Schottentor og vender til det næste virtual reality-stop ved den neo-gotiske Votive Church. Lær mere om attentatet på kejser Franz Joseph og hans bror Maximilian. Fortsæt rejsen, mens du hører interessante historier gennem lydguiden. Gå forbi Volkstheatre, Museumsquartier, Session -bygningen, Naschmarkt, Karlskirche og mange andre interessante seværdigheder, som du kan beundre gennem det store vindue ved siden af dig. Endelig tages tilbage til den berømte Ringstraße. Derefter vender du tilbage til udgangspunktet for turen, lige bag Opera -bygningen, til det sidste stop for virtual reality.

Wien: 4-timers madtur

Wien: 4-timers madtur

Oplev Wien fra et lokalt perspektiv, og få en smagsprøve på det traditionelle østrigske køkken. Tag med på en indsigtsfuld vandretur til populære spisesteder i byen, og stop ved 8 stationer for lækre smagsprøver på mad, vin og drikkevarer. Det wieneriske kaffehus er ideelt til en god start på dagen. Lær et af de sidste traditionelle kaffehuse at kende i dets oprindelige tilstand, og nyd et stort udvalg af kaffe og kager. Herfra vil vi besøge flere steder i de omkringliggende kvarterer, hvilket inkluderer et stop ved den berømte Naschmarkt, hvor vi smager på en række østrigske oste. Få en introduktion til det østrigske køkken, som byder på en bred vifte af udstillede ingredienser, hvoraf de fleste er regionale og sæsonbestemte. Spis og drik som en lokal. Ved vores næste stop vil du nyde traditionel Leberkäse og tilbehør. Lad os derefter forkæle os selv med noget sødt. Derfor vil vi opdage en af de bedste og sidste slikfabrikker i Østrig. Efter en kort gåtur er alt forberedt til en vinsmagning af typiske østrigske vine i en historisk vinkælder. Blandt de tre vine, der smages, er Grüner Veltliner. Herefter følger oplysende besøg i en håndværksmæssig chokoladeforretning og et bageri. Til sidst besøger vi en slagterforretning, hvor vi smager på østrigsk bacon og skinke med ben. På denne tur får du en smagsprøve på det traditionelle østrigske køkken. Kom sultne og tørstige Alle smagsprøver omfatter mad og drikkevarer i tilstrækkelige mængder til at bære dig godt gennem turen og videre. Typisk wienerkaffe og kager, et udvalg af lokale oste, legendarisk farsbrød, lækre praliner, klassiske østrigske vine, skinke med ben, pølser og bacon samt to hemmelige håndværksprodukter (slik, forskellige typer brød) præsenteres på denne rundvisning. Spørg os om vores restaurantanbefalinger til aftenen! Vi hjælper dig gerne. Selv om der vil være masser af spisepauser, skal du være forberedt på at gå en del til fods under denne tur (ca. tre kilometer). Komfortable sko og vejrbestandigt tøj anbefales.

Wien: guidet tur med mad på Naschmarkt

Wien: guidet tur med mad på Naschmarkt

På denne madtur i Wiens Naschmarkt vil du udforske det mest berømte marked i byen! Din guide vil føre dig gennem markedet og lade dig fordybe dig i en verden rig på dufte, farver, smag og selvfølgelig historie. Mens du udforsker markedet med din guide, lærer du om forskellige kulturer og deres tilberedning og præsentation af mad. Da markedet er et smagsmarked, får du mulighed for at smage forskellige fødevarer fra forskellige stande på markedet. Prøv oliven fra Grækenland og Spanien, ost fra Schweiz, karry fra Indien, peber fra Brasilien, salami fra Italien, vin fra Østrig og meget mere. Vær opmærksom på, at der ikke serveres fuldgyldige måltider på denne tur, som er en smagsprøvetur.

Wien: Originale wienervafler - værksted for traditionelt håndværk

Wien: Originale wienervafler - værksted for traditionelt håndværk

Udforsk håndværket bag de originale wienervafler, de nostalgiske snacks fra den kejserlige og kongelige periode og en del af den wienerkultur og livsstil. Tag et kig bag kulisserne og optrævl hemmeligheden bag tilberedningen af de traditionelt håndlavede snacks. Inden du laver vaflerne, får du et indblik i virksomhedens historie og dens værdier. Butikken ligger direkte ud til den berømte Naschmarkt og er præget af en værkstedsagtig atmosfære. Efter at have indset, at det at lave lækre vafler er meget mere end blot at betjene den selvrestaurerede "vaffelmaskine", vil du tilberede dine egne søde eller salte vafler. Den erfarne mester vil personligt guide dig i forberedelsen af snacks. For at du ikke forlader værkstedet tomt, kan du selvfølgelig tage dine egne oblater med og nyde dem derhjemme. Glem ikke at bede om opskriften på den traditionelle oblatkage og sikre den som en souvenir med hjem.

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Wien: Byrundvisning på elcykel med højdepunkter

Start din tur på et unikt sted, hvor du har mulighed for at teste din elcykel på en kilometerlang sikker bane, før du starter din officielle tur. Føl dig godt tilpas på din elcykel, mens du cykler rundt i Wiens centrum og passerer alle de berømte og skjulte attraktioner. Hold pause ved de store seværdigheder for at få et ordentligt kig på dem og lær sjove historiske fakta fra din lokale guide. Se Belvedere-paladset, Schönbrunn-paladset og Hofburg, blandt andre historiske seværdigheder langs din rute. Se, hvorfor Hofburg-komplekset, som var Habsburgernes tidligere residens, er så vigtigt i Wiens historie. Cykl forbi Michaelerplatz og nyd den fredelige følelse, som denne by har at byde på.

Wien: 2,5 timers rundvisning i Wien med kaffe, kage og chokolade

Wien: 2,5 timers rundvisning i Wien med kaffe, kage og chokolade

Typiske wienerretter, især dem fra det tidligere monarki, er ekstremt tiltrækkende med deres dufte og udseende. De tiltrækker naturligvis også turister fra hele verden med deres unikke smagsoplevelser. Laakronen eller Punschkrapferl, "Mehlspeisen" (kager og tærter), sød strudel og chokoladesynder er de uforglemmelige lækkerier, som du vil møde på denne tur. De vil alle naturligvis blive ledsaget af wienerkaffe, som vil blive serveret i nogle af de mest vidunderlige og fremragende kaffehuse. Oplev den wieneriske tradition, fra klassisk til moderne, fra typisk til ekstraordinært. Denne tur vil helt sikkert give dig nydelse, glæde og varige minder.

Store seværdigheder i Wien

Ting at lave i Naschmarkt

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Naschmarkt

Vil du se alle oplevelser i Naschmarkt? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Naschmarkt

Samlet bedømmelse

4.7
(388 anmeldelser)

Jeg nød virkelig hop-on, hop-off busoplevelsen. Bussen havde vinduer, der gik op/ned efter vejret, så ikke koldt, når blæsende/regn og tag dækkede helt. Optagelsen på engelsk var meget god med stor detaljering og nøjagtighed, f.eks. når anvisninger nævnt, bygningerne var der, ikke længe bag os eller for langt foran os. Vi kom først på omkring kl. 10.30, så vi brugte 24-timersbilletten den følgende morgen mellem kl. 9.15 og 10.30, hvilket også var fantastisk.

Busstoppesteder er lette at finde, servicepersonale venlige og hjælpsomme. Lydguide virkelig god, informative forklaringer på ruterne, ikke for meget og ikke for lidt. Fantastisk ting at få et overblik over Wien. Du kan stå af ved ethvert stop, men vi brugte det kun to gange. Vi kørte med den gule og den blå linje, der var ikke mere tid til den røde linje.

Det var værd i 48 timer, da vi fik brugt det til at lære byen at kende og at kende på alle tre linjer. At gøre dette gav os først en god baggrund for byen og dens historie, før vi tog andre ture til specifikke attraktioner. Bussæderne udstyret med usb-udtag var praktiske til at oplade de mobile enheder, Wi-Fi var også et plus.

Vi gjorde stor brug af dagen til ture til Prater og et overblik over Wien... de blå og gule linjer kombineret var simpelthen perfekte for os. Det eneste der irriterede var starttidspunktet 9:15, da starttidspunktet er fleksibelt og fra da af løbe e4 timer... men ellers en perfekt introduktion til emnet Wien 👍😊

Spændende måde at opleve Wien på. Dejligt med lokale indslag