Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nashville

Du kommer for at opleve den berømte countrymusik og bliver hængende for nyde den lækre lokale mad og honky-tonk-barkulturen.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nashville

Nashville: Hop-on Hop-off Trolley-tur

1. Nashville: Hop-on Hop-off Trolley-tur

Rejs gennem de største seværdigheder i Nashville, "Home of Country Music", med en hop-on hop-off trolley-tur. Tag gennem "The District", et område i centrum med muligheder for shopping, spisning og underholdning i verdensklasse. Lær om Nashvilles rige historie. Hop ombord på Old Town Trolley for at se populære attraktioner som Country Music Hall of Fame and Museum, Parthenon og Bicentennial Capitol Mall. Det er mere end bare en sightseeingtur, det er et sjovt og lærerigt eventyr, når din trolleykonduktør giver en underholdende fortælling, der inkluderer mindre kendte fakta, tips bag kulisserne og videoklip. Undgå bytrafik og dyr parkering med en mulighed, der giver dig frihed til at koncentrere dig om at se seværdighederne. Når du er færdig, hopper du bare ombord på den næste Old Town Trolley for at fortsætte med at opdage alt det, Nashville har at byde på. Old Town Trolley er en kombination af transport og underholdning og den bedste måde at se byen på. Der er 13 praktiske stoppesteder: 1) 1200 Clinton St: Marathon Motor Works 2) 27th Ave. North: Centennial Park, The Parthenon 3) 1901 Broadway: Hot Chicken 4) 1900 Belmont Blvd: Belmont Mansion 5) 404 12th Ave. S.: The Gulch 6) 1037 Broadway: Frist Art Museum, Union Station Hotel 7) 472 Domonbreun St: Country Music Hall of Fame 8) 201 Broadway: Barer med levende musik 9) 116 Rep. John Lewis Way: Ryman Auditorium 10) 6th & Deadrick: Legislative Plaza, State Capitol 11) 401 Gay St: Musicians Hall of Fame 12) 7th Ave North: Farmers' Market 13) 1018 Nelson Merry Street: Capitol View

Nashville: Grand Ole Opry Show billet

2. Nashville: Grand Ole Opry Show billet

Afslut dit besøg i Music City med et besøg på Country Music's mest berømte scene, Grand Ole Opry House. Denne ikoniske liveforestilling og radioudsendelse samler hver uge kommende stjerner, superstjerner og countrylegender på scenen sammen med bluegrass, familievenlig komedie og meget mere. Opry-shows er aldrig indøvet, og det er aldrig det samme show to gange. Oplev alle de forskellige nuancer af country-, western- og americana-musik på én aften, mens du bliver taget med på en musikalsk rejse. Dette er en oplevelse, som fans i alle aldre ikke må gå glip af. Vælg dit siddepladsområde på købstidspunktet, og nyd en uforglemmelig aften på Grand Ole Opry. Opgrader dit besøg ved at vælge en af mulighederne for Premium Experience, som omfatter en billet til showet på enten en tier 1- eller tier 2-sædeplads og giver adgang til den eksklusive Circle Room Lounge. Her kan du møde en Opry-kunstner, nyde forretter, to drikkevarer fra den bedste hylde og få et mindebillede med hjem. Åbner 1 time før showet og forbliver åben til pausen.

Nashville: Country Music Hall of Fame and Museum

3. Nashville: Country Music Hall of Fame and Museum

Udforsk historien bag en af de mest betydningsfulde udviklinger i det 20. århundrede indenfor amerikansk musik ved Country Music Hall of Fame and Museum. Efter at have trådt ind i den udsmykkede Hall of Fame rotunde, dekoreret efter musikalske notationer og de sorte tangenter fra et klaver, vil du gå ind på museets kerneudstilling, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music. Fordyb dig i historien og lyden af countrymusik, dens oprindelse og traditioner, samt historien og stemmerne fra mange af dens hædrede arkitekter. Udforsk en række fotografier, artefakter, tekstpaneler, optagelser og arkivmateriale, som du bevæger dig gennem museets samling. Gå ikke glip af udstillinger med begrænset engagement, der følger den spændende periode med country musik i 1970'erne, eller de mere teknologiske udstillinger med fokus på de moderne trends indenfor genren. Stop ved Taylor Swift Education Center for at deltage i instrumentale- eller sangskrivningsprogrammer i weekenden eller opleve en paneldiskussion. Turen gennem museet afsluttes ved den ansete Hall of Fame Rotunda for at se skiltene på kunstnere, der har tjent Country Musics højeste ære. Opgrader til Hatch Experience for at gå bag kulisserne ved Hatch Show Print. Lær alt om historien bag denne ikoniske plakatbutik. Hør presserne køre og se 150 års værd af farvestrålende plakater trykt til dine foretrukne kunstnere. Håndter værktøjerne, så du kan udskrive din egen souvenirplakat!

Nashville: Double-Decker City Tour

4. Nashville: Double-Decker City Tour

Se det bedste af Music City i en dobbeltdækkerbus. Kør i en sløjfe rundt i hjertet af Nashville, mens din guide viser nogle af byens bedste træk frem. Skift om bord på en dobbeltdækkerrundtur, der tager dig forbi byens mest visuelt interessante steder på kun 1 time, hvilket gør den perfekt til travle kalendere. Denne udflugt, der fremhæver over 100 seværdigheder, ledes af sjove, informative chauffører og guider. Start fra Court of Flags, mens turen går rundt om Nissan Stadium og op til Parthenon ved Centennial Par. Derefter går turen tilbage forbi State Capitol og ned ad Lower Broadway. Se seværdigheder undervejs, herunder Country Music Hall of Fame og det storslåede og imponerende Vanderbilt University. Du vil også støde på et farverigt og livligt landmandsmarked samt Grammy Museum Gallery.

Nashville: Line Dancing Class med Keepsake-video

5. Nashville: Line Dancing Class med Keepsake-video

Føl dig som en rockstjerne i linedance med en lektion, der er sjov for både børn og voksne. Hold trit med alle country-hittene i Nashville ved at lære de mest populære rutiner trin for trin. Følg din instruktør i et let tempo, og arbejd dig op til en gruppekoreografi i fuld længde. Start med en afslappet meet-and-greet med din gruppe og instruktør for at lære alle at kende. Dernæst er der en enkel linedance, så alle bliver varmet op og klar til at gå i gang. Din instruktør vil vise dig tre danse, og du kan som gruppe vælge, hvilke koreografier du vil øve og lære. I den 1 time lange time vil du blive undervist i back-to-back linedance, som er velkendte i dansehaller over hele USA. Tag dig god tid til at blive komfortabel og opbygge selvtillid med rutiner, der spænder fra begynder til avanceret afhængigt af din erfaring og præferencer. Når den livlige session er slut, må du ikke glemme at tage en video af dine danse for at vise dine fremskridt til alle derhjemme.

Nashville: Music City Nighttime Trolley Tour

6. Nashville: Music City Nighttime Trolley Tour

Kør gennem Nashville om natten i en trolley med stadionpladser, og lær fascinerende fakta om byens musikalske historie af din kunstneriske guide. Nyd musikalske uddrag, mens du synger med på klassiske melodier, mens du går på opdagelse. Oplev insiderhistorier og spændende fakta om Nashvilles musikarv. Lær om byens nuværende musikscene samt de mennesker, steder og begivenheder, der gav Nashville sit ry som Music City. Beundre udsigten og seværdighederne, herunder de mange indspilningsstudier på Music Row, Ryman Auditorium, Parthenon, honkey tonk-barerne på Broadway, Musicians Hall of Fame og Tennessee State Capitol. Lyt til historien om byens rhythm and blues-arv, dens honky-tonks og dens berømte spillesteder. Oplev de mennesker, der har bidraget til Nashvilles ikoniske musikscene, mens du ser de fantastiske seværdigheder i denne pulserende by.

Nashville: Homes of the Stars-fortællet bustur

7. Nashville: Homes of the Stars-fortællet bustur

Nashville er kendt som USA's musikcentrum, og på denne rundvisning vil du se hjemmene for byens største stjerner. Se de glamourøse hjem for stjerner som Taylor Swift, Kellie Pickler, Joe Don Rooney fra Rascal Flatts, Little Big Town, Martina McBride, Reese Witherspoon og Dierks Bentley. Håber, at en af legenderne på Nashville-musikscenen hopper med om bord, ligesom de har været kendt for at gøre før. På denne bemærkelsesværdige tur vil du hurtigt se, hvorfor så mange stjerner kalder Nashville hjem, og du vil lære, hvorfor det blev Amerikas musikhovedstad.

Nashville: Grand Ole Opry Backstage Tour

8. Nashville: Grand Ole Opry Backstage Tour

Gå bag scenen på Grand Ole Opry, og få eksklusiv adgang til det sted, der gjorde countrymusikken berømt. Din ekspertguide vil føre dig rundt på stedet og præsentere dig for de berømte musikere og historier, der har gjort dette til et så elsket kapitel i Nashvilles historie. Se artefakter og fotos fra alle musikhistoriens epoker, og gå gennem kunstnerens indgang. Grand Ole Opry er virkelig en familie; lær om båndet mellem de optrædende kunstnere, deres familier og dette utrolige stykke levende historie. Besøg 18 forskellige musikeromklædningsrum, der alle er indrettet i forskellige temaer for at repræsentere centrale øjeblikke i countrymusikken. Måske får du endda mulighed for at besøge Studio A, et fungerende tv-studie, som var hjemsted for Hee Haw og mange andre produktioner.

Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

9. Nashville: RCA Studio B & Country Music Hall of Fame Combo

Gå tilbage i tiden og del rummet med dine yndlingsmusikere, og kom med bag kulisserne på de mest berømte indspilninger i countrymusikkens historie. Check ind på Country Music Hall of Fame and Museum, og få tildelt en tid til en rundvisning i RCA Studio B. Hop ind i en bus sammen med din guide, og hør om Dollys "første store gennembrud", en skæbnesvanger juleindspilningssession med Elvis og meget mere. Stå i rummet og føl magien, når berømte sange pumpes gennem højttalerne. Efter din guidede rundvisning i studiet hopper du tilbage på bussen for at vende tilbage til Country Music Hall of Fame and Museum, hvor du kan udforske den fængslende historie om en af de mest betydningsfulde udviklinger i det 20. århundredes amerikanske musik på en selvledende rundvisning. Gå ind gennem den udsmykkede Hall of Fame-rotunde, der er udformet efter noder og de sorte tangenter på et klaver, før du går ind i museets centrale udstilling, Sing Me Back Home: A Journey Through Country Music. Fordyb dig i countrymusikkens historie og lyde, dens oprindelse og traditioner samt historierne og stemmerne fra mange af dens ærede arkitekter. Oplev en række fotografier, artefakter, tekstpaneler, optagelser og arkivoptagelser, mens du bevæger dig gennem museets samling. Gå ikke glip af udstillinger med begrænset engagement, der fortæller om countrymusikkens spændende periode i 1970'erne, eller teknologisk forbedrede udstillinger, der fokuserer på nutidige tendenser inden for genren. Kig forbi Taylor Swift Education Center for at deltage i instrument- og sangskrivningsprogrammer i weekenderne eller se en paneldiskussion. Gåturen gennem museet slutter i den ansete Hall of Fame Rotunda for at se de kunstneres plaketter, der har fortjent Country Music's højeste ære. Hele familien vil gå derfra med en nyvunden interesse og respekt for de berømte musikeres kunstneriske kunnen, som har gjort Nashville berømt.

Nashville: Helicopter-tur i centrum

10. Nashville: Helicopter-tur i centrum

Gør din tur til Nashville virkelig mindeværdig med en helikopterflyvning over byens hurtigt voksende skyline. Læn dig tilbage i komfortable lædersæder, og nyd udsigten. Vælg mellem 2 forskellige muligheder, og beundr skyline af "Music City" og Tennessees smukke bølgende bakker. Flyv over Parthenon i Centennial Park, statens hovedstadsbygning, og se lige ned på 50-yard-linjen på Nissan Stadium. Få udsigt over Ryman Auditorium, Bridgestone Arena, Country Music Hall of Fame, AT&T-bygningen og meget mere. Gå ned i centrum langs Broadway, mens du svæver lavere end bygningernes toppe. Prøv at se, om du kan spotte den legendariske Tootsies Lounge fra dette unikke udsigtspunkt.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Nashville

Alle aktiviteter

108 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Nashville

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nashville?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Nashville?

De bedste dagsture og -udflugter fra Nashville er:

Lynchburg

Hvad er de bedste billige ture i Nashville?

Hvad er de bedste tilbud og rabatter på aktiviteter og attraktioner i Nashville?

Andre seværdigheder i Nashville

Vil du se alle oplevelser i Nashville? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nashville

Samlet bedømmelse

4.7
(3.177 anmeldelser)

Det var godt. Virkelig godt. undrede sig over, hvorfor et par stjerners hjem ikke var inkluderet på turen, men måske boede de aldrig i Nashville. Garth Brooks, Brad Paisley, hun nævnte at se hjemmet til Nicole Kidman og Keith Urban, men det gjorde vi ikke. Jeg havde set billeder af deres hjem andre steder og forstod, at det var så afsondret, at det ikke kunne ses så let. Så jeg håbede, da hun sagde, at det var på turen, at vi faktisk kunne se det. Glenn Campbell, George Straight, men måske har de aldrig boet der. Elsker Nashville. Har ikke fortrudt at tage turen og havde en fantastisk tid!

Køretøjet var yderst behageligt! Chaufføren var meget underholdende! Nogle af husene var svære at se, men det er ikke turens skyld... og jeg bebrejder ikke berømte mennesker for at plante træer og installere porte eller bygge vægge. Den delte information var også interessant!

Turen er 2 timer. lang blev fortalt af vores meget kyndige buschauffør. Han påpegede mange interessante restauranter i området plus mange hjem, der tilhører "The stars of Nashville". Kan varmt anbefale denne tur, da du umuligt kan se så meget på egen hånd.

Utroligt Lacey vores buschauffør og din guide var så sprudlende og informativ, det var så fantastisk Dani Ireland

Vi så mange huse. Det var dejligt at se en anden del af Nashville. Fremragende guide