Tilføj datoer

National Gallery, London

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
  • Heldagsture
  • Kombinationsoplevelser
  • Andre oplevelser
Vi fandt 25 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 25

Andre seværdigheder i National Gallery, London

Vil du se alle oplevelser i National Gallery, London? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om National Gallery, London

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

baseret på 2.454 anmeldelser

Dejlig bustur, fra det åbne tag kan du se alt godt. Praktisk kort inkluderet (tilgængelig ombord), så du ved, hvor busstoppestederne er, og hvor du kan stige af og på for at se seværdigheder. Du får også ørepropper, så du kan følge forklaringen eller hvis de ikke siger noget i et stykke tid, kan du lytte til musik. Vi havde et krydstogt, som varmt kan anbefales! Meget rart at gå lidt på Themsen. Med en flink rejseleder fortalte vi noget om de bygninger, vi ser undervejs. Du får værdi for pengene!

Nemt, hurtigt og fantastisk

Nemt at finde rundt og hoppe på og af bussen. Søde guider og personale til at hjælpe med at finde den rigtige bus i den rigtige retning. Der går busser hele tiden og der er skiltet hvor, hvorhen og hvornår bussen kører. Dejlig måde at se byen og få viden om området. Fantastisk tur med River Cruise på Themsen. Hyggelig måde at komme rundt og dermed også se byen på en anden måde. Det er i den grad alle pengene værd!

Cruise var den bedst administrerede del, og wwe nød meget. Gul rute med hop on hop off bus var også god, men jeg kunne ikke benytte den blå rute, fordi jeg ikke kunne finde den. Måske er antallet af busser på blå rute meget mindre. Jeg kunne ikke få øje på en eneste bus. Forøg venligst nr. af blå busser.

for dyrt, iforhold til ,hvad man kan nå at benytte, ( vi købte 2 dages tur). Themsen - turen var rigtig god, med en god tour guide fortæller med humoristisk sans, der fortalte på et forståeligt engelsk.

God tur med gode guider

God mulighed for at se og høre om London, og så er det god ting, at man kan stå og på som det passer ene.