National September 11 Memorial and Museum

Se genstande fra angrebet på World Trade Center, og ær mindet om dem, der mistede livet.

Vælg datoer

Andre seværdigheder i National September 11 Memorial and Museum

Vil du se alle oplevelser i National September 11 Memorial and Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om National September 11 Memorial and Museum

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 10.141 anmeldelser

Jeg var nødt til at køre igennem dette for hurtigt på grund af et supersultent barn og det faktum, at vi ikke fik timet så godt med vores næste attraktion, men jeg vil bruge tid her på et fremtidigt besøg. Jeg ville bruge en halv dag her, hvis jeg kunne, eller mindst to timer. Jeg anbefaler ikke at bruge en hel masse tid foran museet, når du først kommer ind. Folk går meget langsommere til at se plaketter og et par genstande, uden at indse endnu, at størstedelen af museet ligger foran, ned ad trapperne og derefter fra hovedsalen til venstre og til højre, hvor mindeområdet er, og hvor de fleste stykker fra dagen er, sammen med videoer og historier fra den forfærdelige dag. Alt i alt er det ekstremt godt lavet og meget, meget bevægende.

Jeg tænkte på forhånd, hvor mange attraktioner vi ville lave og besluttede mig for 3, som vi vil gøre i hvert tilfælde. Top afgjort

Det var bestemt det værd. Lange køer til at købe billetter kunne undgås, og vi kunne endda spare mange penge. Ville vi købe igen!

Alt fungerede som detaljerne i det dokument, vi fik. Jeg kan varmt anbefale det, så vi kan spare en god sum penge!

Det var alt sammen meget nemt at ændre for hver af attraktionerne