Tilføj datoer

National September 11 Memorial and Museum

Se genstande fra angrebet på World Trade Center, og ær mindet om dem, der mistede livet.

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • City-kort
  • Private rundvisninger
  • Andre oplevelser
Vi fandt 19 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 19

Andre seværdigheder i National September 11 Memorial and Museum

Vil du se alle oplevelser i National September 11 Memorial and Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om National September 11 Memorial and Museum

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 10.793 anmeldelser

Fantastisk køb!! til et fire-dages ophold i New York er New York City Pass mere end nok til at se byens mest ikoniske attraktioner. Vi har valgt: Opstigning til Empire State Building, opstigning (aften) til Top of the Rock, besøg hos hangarskibet Intrepidezze (alene tager en halv dag med ...) og besøg på Frihedsgudinden og Ellis Island og der er ikke mere tid tilbage til at udnytte det femte valg (naturhistorisk museum).

Jeg blev i New York i en uge, og efter min mening er køb af CityPass en glimrende løsning til at besøge 5 attraktioner i byen og spare penge, da selv den enkle indgang til Empire State Building koster omkring 45 dollars. Plus, du kan bestille dato og tid på forhånd, så du også kan springe køen over. Højt anbefalet.

Vi havde bestilt de gratis billetter med City Pass på forhånd. Dette betød, at vi altid kunne besøge attraktionerne med det samme takket være den hurtige bane. Det sparede en masse tid. Derudover var entré generelt billigere end at booke alle seværdighederne uden et City Pass

5 attraktioner at vælge imellem blandt dem, der tilbydes til en nedsat pris. Alt sammen meget godt, de 5 attraktioner kan gennemføres på mindre end to dage. For frihedsgudinden, vil du bestige kronen, du skal lave en separat reservation først.

Meget brugervenlig og det er meget nemt at forudbestille attraktioner.