Tilføj datoer

Nationalmuseet, Prag

Nationalmuseet, Prag

Nationalmuseet, Prag: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

1. Prag: Privat tur i den gamle bydel i veteranbil

Oplev Prags charme på vores 60-minutters tur i klassisk bil. Rejs tilbage i tiden i vores selvbyggede kopi af Mercedes 770K, mens du lytter til en informativ audioguide, der fås på flere sprog. Læn dig tilbage i komforten i vores cabriolet, mens vi tager dig med på en rejse forbi byens mest berømte vartegn. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag for at beskytte dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - en historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelser til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Vor Frue Kirke før Týn - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - en historisk rokokobygning, der huser Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - Et fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur. 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Et historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon

Prag: Billet til nationalmuseet og online audioguide-byrundtur

2. Prag: Billet til nationalmuseet og online audioguide-byrundtur

Nyd en adgangsbillet til Prags nationalmuseum, og fordyb dig i tjekkisk historie og kultur. Udnyt den inkluderede audioguide til at tage på en selvguidet tur i den gamle bydel og den nye bydel. Hent din billet på aktivitetsudbyderens kontor lige i det charmerende centrum af den gamle bydel i Prag. Start en selvguidet tur med audioguiden direkte på din egen smartphone. På denne audioguidetur kan du besøge den gamle bydel, se det astronomiske ur, lære den fantastiske historie om Estate Theatre, hvor selv Mozart spillede, og dykke ned i historie og begivenheder forbundet med Wenzelspladsen, som dannede hele den tjekkiske nation. Den sidste del af audioguiden fokuserer på Nationalmuseets fascinerende historie og beskriver det store udvalg af dekorationer, der pryder denne unikke bygning.

Prag: Guidet bus- og vandretur med flodkrydstogt og frokost

3. Prag: Guidet bus- og vandretur med flodkrydstogt og frokost

Nyd alt det, som Prag kan byde på med en guidet tur rundt til alle de vigtigste historiske seværdigheder. Se Nationalmuseet, Danserhuset, Karlsbroen, Nationalteatret, Rudolfinum. Før derefter til Prags borg og gå rundt på slotspladsen, inden du træder ud på Karlsbroen. Nyd en sejltur på Vltava-floden og frokost på en lokal restaurant. Spadsér til sidst til pladsen i den gamle bydel og det jødiske kvarter. Afslut turen på Wenzelspladsen.

Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

4. Prag: Byrundtur og middagskrydstogt med hotelafhentning

Oplev Prag om aftenen på en 4-timers kombineret bytur og sejltur med middag ned ad Moldau, og se attraktionerne langs floden oplyst om aftenen. Du vil starte med en 45-minutters minibustur i den gamle bydel, det jødiske kvarter og den nye bydel og se seværdigheder som den spanske synagoge og den gamle/nye synagoge. Lær mere om den jødiske arv Prag i den tidligere jødiske ghetto, og fortsæt til Republik-pladsen for at se et smukt eksempel på art nouveau-arkitektur på rådhuset. Se den oprindelige gamle bymur, det gotiske pulvertårn og den nye bydel, herunder Wenzelspladsen, statsoperaen, det tjekkiske parlament og nationalmuseet. Kryds Nusle-broen, og nyd den betagende udsigt over flere kvarterer i Prag. Derefter tager du på en luksuriøs sejltur langs Moldau. En velkomstdrink venter dig, før I begiver jer ud på en 3-timers sejltur. Læn dig tilbage, og nyd udsigten over Prags slot mod nattehimlen. Sejl forbi Straho-klostret, Skt. Nikolajs Kirke og Petrin-tårnet, og tag uden for byens centrum til Vysehrad-slottet og det dansende hus. Imens kan du nyde en buffet med varm og kold mad, der serveres i behagelige omgivelser med aircondition. Hvis du foretrækker at føle brisen i dit hår, mens I sejler forbi Karlsbroen, Rudolfinum eller nationalteatret, kan du nyde den udendørs udsigtsplatform.

Prag: Tur i den gamle bydel og billet til Nationalmuseet

5. Prag: Tur i den gamle bydel og billet til Nationalmuseet

Tag en 1,5-times guidet gåtur gennem den gamle bydel og Wenzelspladsen med en autoriseret guide. Se højdepunkterne i Prags smukke gamle bydel, og lær historien om denne by fra din ekspertguide I slutningen af den gamle byvandring vil din guide føre dig til Nationalmuseet og fortælle dig om dets historie undervejs. Når du når Nationalmuseet, vil du modtage din spring-køen-billet, så du kan spare tid og begynde at udforske Nationalmuseet med det samme. Gå ind i museet og opdag dets fascinerende samlinger i dit eget tempo.

Prag: Slot, Nationalmuseum & Rådhus Billetter & Lyd

6. Prag: Slot, Nationalmuseum & Rådhus Billetter & Lyd

Nyd dit besøg i Prag i dit eget tempo, og undgå lange køer til de 3 største seværdigheder. Hent dine adgangsbilletter på et centralt sted, og lad udforskningen begynde. Hver billet er gyldig i 2 dage fra den dag, den udstedes, og inkluderer 1 indgang til hver attraktion. Ud over alle billetter modtager du loginoplysninger til en online audioguide direkte på din telefon, som vil fremhæve de mest interessante oplysninger for dig samt mange legender og historier forbundet med disse monumenter. Udforsk Prags borg og lær om dens historie, der strækker sig tilbage til det 9. århundrede. I årenes løb har den været hjemsted for konger af Bøhmen, tysk-romerske kejsere og præsidenter for Tjekkoslovakiet og Tjekkiet. Efter Circuit B kan du udforske slottets højdepunkter, herunder det smukke interiør samt Sankt Vitus-katedralen, det gamle kongepalads, Sankt Georgs-basilikaen og Den Gyldne Gade med Daliborka-tårnet. Gå videre til det astronomiske klokketårn i gotisk stil, som har stået sin prøve gennem tiden og fortsat er en af de mest populære attraktioner i Prag. Før du går ind, kan du se uret udefra og se en statue af Kristus marchere ud efterfulgt af sine disciple. Manden med leen dukker også op og ringer med en klokke for at se, hvis tid er kommet. 75% af delene på dette ur er originale og stammer fra det 15. århundrede. Med din billet kan du gå ind i det gamle rådhus og tage elevatoren op til tårnet, hvorfra du har panoramaudsigt over Prags gamle bydel. Sidst, men ikke mindst, kan du besøge Nationalmuseet og opdage Tjekkiets naturhistorie, historie, kunst og musik.

Prag: 2,5 timers Vyšehrad-slottet med Gorlice og billetter

7. Prag: 2,5 timers Vyšehrad-slottet med Gorlice og billetter

Vyšehrad ligger på et klippefremspring over Vltava-floden og byder på en fantastisk udsigt over byen. Slottet blev brugt som en vigtig kongelig residens, før det blev ødelagt under hussitkrigene i slutningen af middelalderen og senere omdannet til den barokfæstning, som vi kender i dag. Mød din guide i centrum af Prag lige foran indgangen til Nationalmuseet på toppen af Wenzelspladsen. Efter en kort tur med metroen træder du ind gennem barokfæstningens porte og går gennem det store parkområde, som rummer skjulte skatte, herunder det romanske Sankt Martin-kapel fra slutningen af det 11. århundrede. Derefter kan du besøge Kollegiekirken Sankt Peter og Paul (der hører til Vyšehrad's kongelige kollegium), som blev radikalt ombygget i nygotisk stil i slutningen af det 19. århundrede og nu er udsmykket med fresker i jugendstil. Fortsæt gåturen gennem den tilstødende kirkegård, hvor du kan se gravene for nogle af de mest bemærkelsesværdige tjekkiske kunstnere som Antonín Dvořák, Bedřich Smetana, Alfons Mucha og Karel Čapek. Sæt farten ned og find ud af, hvem de var, og hvad der var særligt ved deres liv. Tag dig god tid til at nyde den fantastiske udsigt over byen, og hvis du stadig vil se mere, kan du gå ind i de underjordiske kasematter inden for Vyšehrad-fæstningsmurene, som huser nogle af de originale barokstatuer fra Karlsbroen.

Prag: Historisk vandretur med Virtual Reality

8. Prag: Historisk vandretur med Virtual Reality

På denne to timers guidede rundvisning vil du opleve de vigtigste højdepunkter i Prag, såsom den berømte gamle bydel, Nationalmuseet og det ikoniske Danserhus. Din tur vil blive forstærket af seks virtual reality-scener, der tager dig med gennem forskellige faser af den tjekkiske historie. På denne udflugt får du et glimt af, hvordan torvet så ud for 120 år siden, du bliver vidne til årsagen til store krige i middelalderen, du ser sovjetiske kampvogne trænge ind i byen under Pragforåret og får en førstehåndsoplevelse af Operation Anthropoid. Lær om byens historie af din lokale ekspertguide, mens du selv oplever disse øjeblikke gennem virtual reality. Når du tager brillerne af, kan du sammenligne den forbløffende forskel på bygningerne og få en dybere forståelse af nogle af de mest betydningsfulde øjeblikke i historien. Turen slutter nær det ikoniske Dancing House, ved siden af en af byens smukkeste promenader langs Vltava-floden. Oplev Prags historie med en interaktiv guidet vandretur. Rejs tilbage i tiden og genoplev øjeblikke i historien ved hjælp af virtual reality-headsets.

Prag: 2 timers byrundtur + 1 times bådtur

9. Prag: 2 timers byrundtur + 1 times bådtur

Tag på en guidet sightseeingtur i Prags centrum, rejs med en bus med aircondition og til fods for at se byens vigtigste steder. Ideel til førstegangsbesøgende, turen tager i Statsoperaen, Nationalmuseet og Wenzelspladsen, hvor du kan beundre statuen af Bøhmens skytshelgen. Fortsæt over Charles Square, og kør langs bredden af Vltava-floden til Karlsbroen. Se koncertsalen Rudolfinum i nyrenæssancen. Derefter krydser du floden til Prags Slotskompleks. Gå rundt i borggårdene for at se St. Vitus-katedralen, sæde for ærkebiskoppen af Prag. Besøg Royal Palace og Golden Lane, et legendarisk sted for mystiske alkymister. Tilbage på bussen, kryds til den gamle bydel. Kør gennem det tidligere jødiske kvarter Josefov. Forundre monumenterne på Old Town Square. Beundre St. Nicholas-kirken og Tyn-katedralen. Se det gamle rådhus og dets berømte astronomiske ur med 12 apostle, der kan dateres tilbage til 1410. Afslut turen nær det moderne bycentrum.

Prag: Privat tur i veteranbil - 2 timer for 6 personer

10. Prag: Privat tur i veteranbil - 2 timer for 6 personer

Nyd Prags charme på vores 120-minutters tur i klassisk bil. Rejs gennem historien i vores specialbyggede Mercedes 770K-kopi, mens du lytter til guider på forskellige sprog. Oplev komforten i vores cabriolet, mens vi guider dig gennem byens største seværdigheder. Vi sørger for nem afhentning og aflevering på hotellet (inkluderet i prisen), så du ikke behøver at bekymre dig om at finde os. Alle vores biler er udstyret med et udtrækkeligt tag, der beskytter dig mod dårligt vejr. Her er de mest berømte vartegn og steder, du kommer til at se på turen: 1 - Estates Theatre - stedet, hvor Mozarts Don Giovanni havde verdenspremiere i det 18. århundrede. 2 - Skt. Jiljí-kirken - historisk gotisk kirke i den gamle bydel med forbindelse til kong Karl IV. 3 - Karlova Street - en del af den historiske kongerute, der blev brugt til tjekkiske kongers kroninger 4 - Det nye rådhus - Art Nouveau-bygning og det centrale administrative knudepunkt i Prag 5 - Josefov - Prags mindste kvarter, tidligere en jødisk ghetto, kendt for sine historiske steder og synagoger. 6 - Old New Synagogue - Europas ældste aktive synagoge, kendt for sin gotiske stil og Golem-legenden 7 - Rudolfinum - kulturcenter i nyrenæssance, der huser den tjekkiske filharmoni og er kendt for sin Dvořák-sal 8 - Clementinum - hjemsted for Nationalbiblioteket og berømt for sin ekspansive barokarkitektur 9 - Den gamle rådhusplads - Prags historiske hjerte med mange vartegn 10 - Prags astronomiske ur - Det er verdens tredjeældste astronomiske ur og det ældste, der stadig er i drift. 11 - Týn-kirken - Prags gotiske perle med tårnhøje spir og et berømt pibeorgel 12 - Kinsky-paladset - historisk rokokobygning, hjemsted for Nationalgalleriets grafiske samling 13 - Prags borg - verdens største gamle borg og magtsæde for bøhmiske konger og præsidenter 14 - Schwarzenberg-paladset - renæssancepalads, der huser Nationalgalleriet og det militærhistoriske institut 15 - Prague Loreta - fantastisk barokkompleks i Hradčany, kendt for sin imponerende arkitektur 16 - Karlsbroen - Ikonisk middelalderlig stenbro i Prag, der forbinder Prags borg og den gamle bydel. 17 - Sankt Nikolaj Kirke - Majestætisk barokkirke, der er kendt for sin monumentale arkitektur og udsøgte kunstneriske design. 18 - Lennon Wall - Historisk symbol på politisk modstand, nu et udendørs galleri inspireret af John Lennon 19 - Det dansende hus - moderne arkitektonisk symbol i Prag, designet af arkitekterne Frank O. Gehry og Vlado Milunić 20 - Nationalteatret - Nationalt monument og vigtig kulturinstitution med opera-, ballet- og teaterforestillinger 21 - Sitkov-vandtårnet - Prags mest skæve tårn fra det 15. århundrede, tidligere en overvågningspost for statssikkerheden 22 - Wenzelspladsen - historisk markedsplads fra 1348 i den nye bydel, kendt for at være vært for vigtige begivenheder og sammenkomster 23 - Nationalmuseet - Det mest berømte tjekkiske museum med over 13 millioner genstande. 24 - Zizkov Television Tower - Prags højeste bygning, bygget i 1985-1992, huser en panoramarestaurant

20 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Nationalmuseet, Prag

Andre seværdigheder i Nationalmuseet, Prag

Vil du se alle oplevelser i Nationalmuseet, Prag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nationalmuseet, Prag

Samlet bedømmelse

4.3
(828 anmeldelser)

Meget godt kombineret tur! Bil henter dig fra dit hotel, kør i omgivelserne og gå derefter 6 km, tag en tur med en båd og frokost derefter. Bare fantastisk og så fuld af seværdigheder! Vores guide Sofia var meget detaljeret og fortalte os om Prahas tonsvis af historie! Vi levede for at have hende! Tak for den vidunderlige tid, du gav os!

Værd pengene .. Jeg selv og min partner nød det i høj grad .. dette var vores andet besøg i Prag .. hver gang vi gjorde dette krydstogt .. maden var absolut 💯 % smuk ... vil klart anbefale dette krydstogt til enhver, der besøger prag .hvis jeg vender tilbage til prag igen, ville jeg gøre det hele forfra ..

En vidunderlig dag fra afhentning til slutningen, alt var fantastisk. En særlig tak går til vores guide, den ældre dame, hvis navn jeg desværre skrev ned, men mistede 😞 Prag, en smuk by 👍🏼 Lad os gøre modstand

Vi havde en vidunderlig tid. Vores guider var både vidunderlige og tog sig tid til at besvare alle vores spørgsmål. Meget vidende. Det er det værd. Prag er så smuk og levende.

Alt var fantastisk Sofia forklarede alt godt, og vi ville booke turen igen til enhver tid