Tilføj datoer

Nationalparken Plitvicesøerne

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 50 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Andre seværdigheder i Nationalparken Plitvicesøerne

Vil du se alle oplevelser i Nationalparken Plitvicesøerne? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nationalparken Plitvicesøerne

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 5.330 anmeldelser

Rigtig fed tur. Busturen er lang men den er det værd. Der mangler lidt detaljer i beskrivelsen så den giver jeg lige. Man bliver kørt op til toppen og så går man ned. Ca 7-8 kilometer. Halvvejs skal man på en lille båd tur. Turen er smuk og det er dejligt at gå ved vandet. På restauranten smag svampesuppen. Den er virkelig god. Vi vidste ikke at der var mulighed for st bytte bus der henne og derved komme videre til split. Det gjorde nogen fra vores bus. Det ville vi godt havde gjort da vi dagen efter skulle der hen alligevel.

Elena var en fremragende guide på trods af vores tids uforudsigelige luner, hun vidste, hvordan hun skulle se og finde en løsning på hvert problem. Kun ulemper, priserne vedrører indgangen til parken er helt forkert. Der var en stor stigning på 200 HRK for studerende og 250 for voksne

En super skøn tur, hvor der var så smukt at gå rundt i parken og se alle de forskellige farver på søerne samt vandfaldene. Dog kunne det sidste stop på hjemturen på en lokal restaurant godt være droppet. Det var lidt spild af tid og man var træt og ville bare gerne tilbage.

Super fantastisk oplevelse med ophold i vandfaldsbyen Rastoke og naturskøn vandring rundt i et vidunderligt terræn med brædde belagte stier svævende hen over vandløb og søer. Udespisning og bådtur var med til at give en heldagsoplevelse af høj kvalitet.

Det var en god planlagt tur, hvor man både får gået en del og slappet af på de forskellige bådture!! Kan klart anbefale denne tur til alle der er i Zagreb eller skal til Zagreb.