Tilføj datoer

Nationaltheatret

Nationaltheatret: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Oslo: Byens seværdigheder og historie på en vandretur

1. Oslo: Byens seværdigheder og historie på en vandretur

Følg med os, når vi deler de bedste seværdigheder, som Oslo centrum har at byde på. Vi går gennem Oslos historiske centrum, der er designet til at blive opdaget til fods, og lærer om norsk kultur, traditioner og dagligdag. Når vi når frem til det emblematiske Oslo Operahus (som hurtigt er blevet byens symbol), får vi mulighed for at beundre nogle af de bedste stykker norsk arkitektur fra det 19. århundrede: Nationalteatret, det norske parlament og Grand Hotel. Den naturskønne udsigt over Oslo er fantastisk, og fjordene sørger for en forfriskende brise. Der er ingen mangel på fotomuligheder i denne historiske by, der har eksisteret siden 1100 e.Kr.! Vandreturen slutter ved udgangspunktet nær University Aula.

Oslo højdepunkter - Selvledende snusejagt og byrundtur med guide

2. Oslo højdepunkter - Selvledende snusejagt og byrundtur med guide

Lær Oslo at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt walking tour, som du kan afspille på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Vandre til alle de bedste seværdigheder og skjulte perler, og løs udfordringer. Arbejd sammen med dit hold eller konkurrer mod dem, mens I lærer interessante fakta og skaber minder, som I ikke glemmer. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Start din tur på den meget fotograferede Oslo Hovedbanegård. Besøg Oslo Domkirke med dens ukendte kongelige brug, og Egertorget giver dig en smagsprøve på en af Oslos travleste gader. Tag et billede ved den norske parlamentsbygning, der med sin storhed står for demokratiet, og lad dig fortabe dig i Oslo Rådhus med sin unikke arkitektur. Besøg Nobels fredscenter, som med sine unikke udstillinger giver dig mulighed for at lære om de største hjerner og opdagelser, der har fået prisen. Du kommer også forbi Oslos Nationalteater med sin fremragende akustik og unikke program. Beundre det ikoniske kongeslot. Uranienborg Kirke med sin unikke røde farve vil betage dig og dit kamera! Se, gå og slap af i Frogner Park med sine utallige statuer. Søgelsesjagter er fantastiske som en hverdagsaktivitet eller til særlige begivenheder som polterabend, polterabend, fødselsdagsfester eller teambuilding-arrangementer.

Oslo: Privat byrundtur på elscooter

3. Oslo: Privat byrundtur på elscooter

El-løbehjul har det hele. De er sjove, miljøvenlige og de sparer dig tid og energi, så du kan se mere på kortere tid. Denne tur på el-løbehjul er perfekt til alle, der ønsker at få mest muligt ud af Oslos attraktioner på en moderne og sjov måde.  Bliv inspireret af Oslos rige historie, grønne udvikling og den norske kultur med de bedste lokale guider og en af de mest omfattende ture på markedet. Du ser højdepunkter såsom den norske opera- og balletbygning, Bjørvika-kvarteret, Akershus-fæstningen og de levende områder ved Oslofjorden, og det kongelige palads med dets smukke park fuld af fantastiske statuer. Andre højdepunkter inkluderer Vor Frelsers Gravlund, det sidste hvilested for berømte nordmænd, såsom Edvard Munch og Henrik Ibsen, Oslos bæredygtige laboratorium, parlamentsbygningen og Karl Johans-gaden - Oslos hovedgade.

Oslo: Første opdagelsesrejse og læsevandring

4. Oslo: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen vil du aldrig fare vild. Start din tur på den meget fotograferede Oslo Centralstation! Besøg Oslo Domkirke med dens ukendte kongelige brug, og Egertorget vil give dig en smagsprøve på en af Oslos travleste gader. Tag et billede af den norske parlamentsbygning, som står for demokrati med sin storhed, og lad dig fortabe i Oslo Rådhus med sin unikke arkitektur. Besøg Nobels Fredssenter, som med sine unikke udstillinger giver dig mulighed for at lære om de største hjerner og opdagelser, der har modtaget prisen. Du kommer også forbi Oslos Nationalteater med dets fremragende akustik og unikke program. Beundre det ikoniske kongeslot. Uranienborg Kirke med sin unikke røde farve vil tryllebinde dig og dit kamera! Se, gå og slap af i Frognerparken med dens utallige statuer!(hvor turen slutter)

Oslo: 5 timers privat byvandring med højdepunkter i byen

5. Oslo: 5 timers privat byvandring med højdepunkter i byen

Se højdepunkterne i Oslo med en ekspert lokal guide på en 5-timers vandretur. Mød din guide i byens centrum, hvor du starter turen. Besøg de søde steder i den norske hovedstad, herunder Oslo Rådhus, Noble Peace Center, Nationalteatret, Kongeslottet, parlamentet og Akershus fæstning. Tag derefter til Frogner Park, og hør den fortryllende historie om, hvordan en mand byggede verdens største skulpturpark. Se nogle af Gustav Vigelands fantastiske kreationer, for det meste lavet af lokal Iddefjordsgranit. Forstå polarhistorien virkelig ved at fjerne dit syn på her og nu. Tillad dig selv at rejse tilbage til århundreder siden, hvor menneskeheden ikke havde nogen satellitter, ingen Google Maps, ingen fly og ingen krystalklar viden om, hvordan verden så ud. Gå ind på Fram-museet og hør historierne om tre norske polarforskere og deres tapperhed. Til sidst skal du vende tilbage til byens centrum, hvor du vil se den bedste del af turen – Oslos operahus. Forundre bygningens storslåede arkitektur, der minder om en gletsjer, der flyder i vandet

Oslo: Byvandring

6. Oslo: Byvandring

Se det aftryk, som Oslos grundlæggere har efterladt i den middelalderlige arkitektur, og gå gennem 700 års historie, som er indkapslet i en fæstning, der har beskyttet byen mod både ryttere og soldater. Tag et skridt længere tilbage i tiden til byen Christiania. Se den første rådhusbygning fra det 17. århundrede, og mærk stemningen på de mange caféterrasser og restauranter, som har indtaget dette område af Oslo. Besøg Oslos rådhus og dets store sal, der er internationalt kendt for at være vært for overrækkelsen af Nobels fredspris hvert år. Træd ind i arkitekturen fra det 18. århundrede og se det norske parlament, gå til Nationalteatret, stå foran den nyklassicistiske bygning til Universitetet i Oslo, gå videre til det kongelige palads og dets smukke haver. Gå ned ad Oslos hovedgade med sine mange butikker og livlige atmosfære. Stop ved hovedbanegården og værdsæt arkitekturen fra det tidlige 19. århundrede, og udforsk til sidst de moderne bygninger. Træd op på taget af det prisbelønnede Oslo Operahus og nyd den smukke udsigt over Oslo fjorden derfra.

Oslo: Byudforskningsspil og rundvisning

7. Oslo: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i Oslo. Find nemt attraktioner med appens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur på den meget fotograferede Oslo Centralstation. Besøg Oslo Domkirke med dens ukendte kongelige brug, og Egertorget vil give dig en smagsprøve på en af Oslos travleste gader. Tag et billede af den norske parlamentsbygning, som står for demokrati med sin storhed, og lad dig fortabe i Oslo Rådhus med sin unikke arkitektur. Besøg Nobels Fredssenter, som med sine unikke udstillinger giver dig mulighed for at lære om de største hjerner og opdagelser, der har modtaget prisen. Du kommer også forbi Oslos Nationalteater med dets fremragende akustik og unikke program. Beundre det ikoniske kongeslot. Uranienborg Kirke med sin unikke røde farve vil tryllebinde dig og dit kamera! Se, gå og slap af i Frognerparken med dens utallige statuer.

Oslo: Byens højdepunkter: Byvandring med en lokal

8. Oslo: Byens højdepunkter: Byvandring med en lokal

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Har du kun en time til at blive forelsket i Oslo? Udfordring accepteret! Oplev Oslo på en kort, men sød udflugt, hvor du vil lære de mest interessante fakta om byen, den lokale livsstil og byens moderne forvandling. Vi mødes ved Oslo Operahus og fortsætter vores spadseretur derfra :-) Oplev, hvordan en lokales hverdag ser ud, og lær, hvor byen får sin karakteristiske stemning fra, ved at se den gennem en lokales øjne. Når du går gennem byen, vil du opdage præcis, hvad der gør Oslo til noget særligt! Dette er også din chance for at få insidertips om de bedste caféer, restauranter og barer at besøge i løbet af din tid her og lære, hvordan du får mest muligt ud af dit besøg. Dette er den perfekte oplevelse for dig, der besøger byen for første gang, eller for dig, der ønsker at genopdage den! Hvem er en lokal? En lokal er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

Oslo: Det bedste af Oslo: Vandretur og Hop-on Hop-off Bustur

9. Oslo: Det bedste af Oslo: Vandretur og Hop-on Hop-off Bustur

Spar penge med dette pas, og oplev Oslos mest berømte seværdigheder på vores gå- og busture. Få mest muligt ud af din tid i den norske hovedstad, og opdag til fods og ombord på en dobbeltdækkerbus alle hemmelighederne i denne smukke by. Alt er inkluderet i dette pass. På vores Best of Oslo-tur får du et enestående indblik i, hvad der får denne skandinaviske by til at skille sig ud. Kør rundt i Sentrum, Oslos mangfoldige bymidte, der ligger ved Skagerrak, og oplev byens bedste vartegn, museer, restauranter og barer. Du vil se det norske parlament, Grand Hotel og hovedgaden Karl Johan. Du vil lære, hvordan Oslo fik sit tilnavn som "Tigerbyen" og slentre forbi det symbolske norske operahus, der skiller sig ud som en perle i havet. Dernæst besøger du Christiania, Oslos historiske centrum, og du får at vide, hvorfor den norske hovedstad har skiftet navn i 300 år. City Sightseeing-busturen er designet, så du oplever det bedste af Oslo på tværs af vores strategisk placerede busstoppesteder. Med over 11 stoppesteder strategisk placeret rundt omkring i byen, vil du lære spændende fakta om Oslos mange museer, herunder Kon-Tiki, Vikingeskib og Kulturhistoriske museer fra en dobbeltdækker med eksklusiv panoramaudsigt. Efter turen kan du downloade Vox City-appen (inkluderet i din tur) for at opdage mere af Oslo og dens utrolige historie med en kurateret audioguidet rute gennem de vigtigste kvarterer. Det bedste af Oslo inkluderer: Oslo Rådhus Nationalteatret Universitetet i Oslo Det norske parlament Stortorvet Gjestgiveri Glasmagazinet Kvadraturen Oslo Domkirke Karl Johans gate Ildtårnet Tigerskulptur Oslo Andet Rådhus Gamle rådhus Ceremonimolen Hovedseværdigheder på den selvguidede rute: - Frogner Stadion - Det norske parlament - Treenighedskirken - Karl Johans monument - Grensen - Aamodtbroen ... og mange flere!

Andre seværdigheder i Nationaltheatret

Vil du se alle oplevelser i Nationaltheatret? Klik her for en fuld oversigt