Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nelson, New Zealand

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nelson, New Zealand

Abel Tasman National Park Scenic Cruise

1. Abel Tasman National Park Scenic Cruise

Tag afsted fra smukke den Kaiteriteri Beach på denne 4-timers naturskønne sejltur igennem Abel Tasman nationalpark. Se den verdenskendte Split Apple Rock, New Zealandske pelssæler, Bark Bay, Tonga Quarry, samt gyldne sandstrande og brusende turkise farvande undervejs. Udforsk kysten og opdag afsondrede strande og bugter fra en behagelig båd. Lær historien om parken og hvad gør det til sådan et særligt sted at besøge. Hør kommentar om regionen og dens indbyggere. Denne sejltur er den bedste måde at opleve Abel Tasman nationalpark på, mens du vil støde på noget af det lokale dyreliv.

Fra Kaiteriteri: Båd- & vandretur i Abel Tasman nationalpark

2. Fra Kaiteriteri: Båd- & vandretur i Abel Tasman nationalpark

Oplev det bedste af Abel Tasman National Park på denne heldags kombinationstur med bådkrydstogt og gåtur. Der er 3 forskellige vandremuligheder på denne opdagelsesdag. Nyd et naturskønt krydstogt, besøg på Split Apple Rock og en pelssælkoloni, gyldne strande, vandreture i skoven og møder med dyrelivet - alt sammen på en enkelt dag. Der er 3 turmuligheder: Mulighed A: Astrolabe strande og bugter Gåafstand: 7 km Vandretid: 2,5 timer Detaljer: Efter et naturskønt krydstogt bliver du sat af ved Apple Tree Bay kl. 12 for at gå til Anchorage Beach. Der er også mulighed for at tilføje den 1-times Pitt Head loop track til Te Pukatea Beach. Afhentning i Anchorage kl. 15.45 eller 17.00**. Ankomst til Kaiteriteri kl. 16.20 eller 17.30**. Mulighed B: Skov og svingbro Gåafstand: 10,5 km Tid til at gå: 4 timer Detaljer: Efter et naturskønt krydstogt bliver du sat af ved Medlands Beach kl. 11.30 til en interessant gåtur til Anchorage Beach, der inkluderer de naturskønne højdepunkter i South Head Lookout, den berømte Falls River Swing Bridge og Cleopatra's Pool. Afhentning i Anchorage kl. 15.45 eller 17.00**. Ankomst til Kaiteriteri kl. 16.20 eller 17.30**. Mulighed C: 5 strande Gåafstand: 8,8 km Tid til at gå: 3,5 timer Detaljer: Efter et naturskønt krydstogt bliver du sat af ved Awaroa kl. 11.00 og nyder en gåtur, der tager dig til 5 strande mellem Awaroa og dit opsamlingssted ved Medlands Beach. Denne mulighed giver også mulighed for at stoppe ved Awaroa Lodge Café, hvor du kan nyde den fremragende udsigt og de oprindelige skove samt et vandfald og en lagune ved Bark Bay. Bemærk, at en stejl stigning fra Tonga Quarry kræver et rimeligt konditionsniveau. Afhentning på Medlands Beach kl. 15.30 eller 16.45**. Ankomst til Kaiteriteri kl. 16.20 eller 17.30**. * Kun i sommersæsonen: 15. oktober-30. april ** Kun højsommer: 1. december-31. marts

Nelson: Cable Bay Adventure Park Skywire-oplevelse

3. Nelson: Cable Bay Adventure Park Skywire-oplevelse

Nyd den bekvemme transport tur-retur gennem Cable Bay Adventure Park i Nelson til startbasen. Oplev det højoktane sus ved at svæve over skoven med hastigheder på op til 100 kilometer i timen med denne Skywire-billet. Dit eventyr starter 300 meter over Base Café med en 4 kilometer lang, kommenteret minibusrejse op gennem parken til Skywires affyringsplatform. Vær engageret, når din guide fortæller fakta og historier om parken og de omkringliggende områder. Spænd dig fast til turen med op til 4 personer, der sidder side om side i individuelle sæder i racerbilstil med 5-punktsbeskyttelsesseler. Kør forlæns og baglæns på Skywire med 800 meter tyngdekraftassisteret frihjul i hver retning. Oplev 700 meter naturskønt terræn i hver retning, og kom tilbage til udgangspunktet efter næsten 10 minutter med denne spændende oplevelse.

Abel Tasman National Park: Sejlads og vandretur med egen guide

4. Abel Tasman National Park: Sejlads og vandretur med egen guide

Nyd en fantastisk dag ude i Abel Tasman Nationalpark der kombinerer sejlads langs den smukke kyst, før du vil påbegynde en af New Zealands bedste gåture. Start din dag med at sejle fra Kaiteriteri, hvor du vil nyde landskabet langs den billedskønne kystlinje. Nyd de gyldne strande, bugter, øer og fuglesang, og passer ikoniske Split Apple Rock og New Zealand pelssælskoloni. Når du sejler, vil du lære om historien, livet i havet samt flora og fauna i Abel Tasman, fra din dygtige skipper. Ankom ved Anchorage Bay omkring middag og nyd din egen pakkede frokost på stranden, eller tag en svømmetur før du starter din selvguidede tur tilbage til Marahau. Under vandreturen vil du slentre langs sandstrande med smukke udkigsposter og gennem bush. Du kan beundre den smukke natur, nationalparkens kystnære spor har at byde på på en selvguidet tur, der generelt tager mellem 3-4 timer.

New Zealand: eSIM Mobile Data Plan

5. New Zealand: eSIM Mobile Data Plan

Gør din rejse til New Zealand problemfri med en praktisk eSIM-datapakke. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i New Zealand. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst. Vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og hvis det er nødvendigt, kan du supplere op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-abonnementer, mens du er på farten. Når du er aktiveret, begynder din dækning straks i henhold til din valgte varighed. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledningsfotoet for berettigelse. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af denne eSIM, skal du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): 3gnet Lokal operatørinformation: New Zealand: 2Degrees Australien: Optus

Nelson: Guidet ATV-tur gennem skov og landsbrugsjord

6. Nelson: Guidet ATV-tur gennem skov og landsbrugsjord

Kombiner spænding og eventyr på en guidet ATV-tur gennem lokale skoveområder, en newzealandsk gård og op til udsigtspunkter med en betagende udsigt over kysten ved Cable Bay-området. Nyd den smukke natur og hav en sjov dag på din ATV uanset vejret. Start din oplevelse med en introduktion og sikkerhedsbriefing fra din erfarne guide. Derefter kan du øve dig og finpudse dine kørefærdigheder, inden turen starter. Vælg mellem en 1,5-times Farm Forest-tur eller en 2,5-times Bayview Circuit-tur. På Farm Forest-turen kører du rundt på landbrugsjorden og til toppen af Skywire Hill, inden turen går tilbage ned ad langs bredden af floden på en tur, der er egnet til alle. Du kan også udforske 14 kilometer af smukke skovstier på Bayview Circuit-turen. Kør forbi Skywire og ud til det fantastiske Bayview-udsigtspunkt med udsigt over Delaware Bay, før du kører tilbage gennem gården. Turen er inklusive lette forfriskninger.

Abel Tasman National Park: Dagsejlads med frokost

7. Abel Tasman National Park: Dagsejlads med frokost

Start din dag med at sejle fra Kaiteriteri-stranden, og nyd en hel dag med sejlads gennem New Zealands fantastiske Abel Tasman National Park. Du kan enten slappe af og slappe af, deltage i sejladsen eller lære det undervejs - du bestemmer selv. Oplev nogle fantastiske sejladser, nyd nogle fantastiske strande og øer, og nyd en hel time til at nyde din frokost og slappe af på Anchorage Beach. En fantastisk mulighed for at svømme eller gå en kort tur og udforske grotterne. I løbet af denne heldagstur har du mulighed for at besøge pelsælekolonien, Split Apple Rock og en række smukke destinationer, inden du vender tilbage til Kaiteriteri Beach. Denne utrolige tur vil få dig til at se alle højdepunkterne i Abel Tasman National Park på én dag.

Nelson til Mapua: Heldags cykel-eventyr med selvledende guide

8. Nelson til Mapua: Heldags cykel-eventyr med selvledende guide

Begynd dit eventyr i Nelson, hvor du får monteret dine cykler og bliver informeret om din tur. Derfra kan du cykle til Mapua på Tasmans Great Taste Trail. Udforsk Nelson City, før du følger de blå Great Taste Trail-mærker, der fører sydpå til kystbyen Mapua. Stop undervejs ved Nelson's Classic Car Museum. Besøg Honest Lawyer, og nyd atmosfæren på en pub i landlig stil. Tag en pause fra cykelturen og besøg nogle af de mange håndværksbryggerier og vingårde undervejs. Nyd ruten langs kysten. Nyd den fænomenale udsigt fra Waimea Estuary og Farmlands kystpromenader. Kryds den spektakulære Waimea Swing Bridge, og fortsæt derefter til Rabbit Island. Tag en svømmetur i et ferskvandssvømmehul, eller tag en dukkert i det varme havvand på Rabbit Island. Rejs over kanalen med den ikoniske Mapua-færge. Gå i land på Mapua Wharf, og nyd den summende atmosfære med gallerier, atelierer, restauranter, caféer, butikker og Golden Bear Boutique Brewery. Efter en dag med udforskning kan du sætte dig til bords til middag på Mapua Wharf. Hop herefter på kiwi Journeys' shuttlebus og vend tilbage til Nelson.

New Zealand eSIM

9. New Zealand eSIM

Oplev magien i New Zealand, mens du ubesværet holder forbindelsen med ConnectPhones eSIM. Vores eSIM sikrer, at du forbliver forbundet til verden, mens du udforsker New Zealands skønhed og livlighed. Vores eSIM giver hele 10 GB eller 20 GB højhastighedsdata, hvilket gør det ideelt for rejsende, der har brug for en pålidelig internetforbindelse til at navigere, streame, dele deres oplevelser på sociale medier eller holde kontakten med familie og arbejde. Uanset hvor længe du beslutter dig for at rejse, har vi et abonnement, der sikrer din onlineforbindelse.

New Zealand: eSIM mobildataplan med Australien-dækning

10. New Zealand: eSIM mobildataplan med Australien-dækning

Gør din rejse til Oceanien problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Australien og New Zealand. Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til 4G- eller 5G-netværk og alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er usikker, bedes du tjekke billedet med retningslinjer for kompatibilitet for at bekræfte, at du er berettiget. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet efter installation af dette eSIM, skal du følge selvhjælpsvejledningen til fejlfinding i din GYG-kupon. Bærere, der kan bruges: Australien- Vodafone/ New Zealand- One NZ(Vodafone)

Alle aktiviteter

21 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Nelson, New Zealand

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nelson, New Zealand?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nelson, New Zealand:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Nelson, New Zealand?

De bedste dagsture og -udflugter fra Nelson, New Zealand er:

Mapua

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Nelson, New Zealand på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Nelson, New Zealand

Vil du se alle oplevelser i Nelson, New Zealand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nelson, New Zealand

Samlet bedømmelse

4.6
(412 anmeldelser)

Lidt dyrt i forhold til aktiviteten. Gåturen var på egen hånd, som var helt okay men det taget i betragtning er det en dyr færgebillet. Man kommer ud og ser Apple Split Rock og en sæl koloni, men derudover ikke noget specielt. Gåturen i Abel Tasman var det hele værd.

Rigtig god 3-timers bådtur, derefter storslået 4-timers vandretur i træbregneskoven, en times afslapning på stranden, så til sidst 35 minutter med båd til vores afgangssted. Fantastisk dag. Vejret skal selvfølgelig være der!

Vi kom til tiden og alt gik efter planen. Et vellykket tiltag og klart anbefalet. Landskabet er smukt og givet tid og rute er det altid overskueligt. Tør. Oplev dette stykke jord.

Det var en komplet succes. Sejlturen var smuk og meget afslappende. Oplysningerne var store, og vi så endda delfiner. Tak til kaptajnen.

En skøn sejltur med katamaran, og ligeså skøn gåtur i vidunderlige Abel Tasman National Park