Nerja

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Nerja

Vil du se alle oplevelser i Nerja? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nerja

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 309 anmeldelser

Det var en tidlig morgen start, men vi blev hentet af en meget venlig guide kaldet Anna og taget på en behagelig træner. Med masser af natur at nyde undervejs og interessant lokal information fra vores guide på engelsk og spansk. Det tager et stykke tid at komme til og fra den faktiske Caminito til fods, men det er forståeligt, da dette er en naturlig attraktion. Alt blev forklaret af Anna, som bare var dejlig. I nærheden, hvis vi havde brug for hende, men også forlod os at udforske. Selve turen var spektakulær. Lidt skræmmende til tider, men meget sikkert og sikkert. De har gjort et godt stykke arbejde med at konfigurere dette og give os mulighed for at få adgang til et sådant naturskønt sted. Det er ikke rigtig for dem med gangproblemer eller højdeskræk, men hvis du kan klare det, skal du gå efter det, det er det værd!

Stor oplevelse.

En fantastisk smuk og lettere skrækindjagende vandretur. Man skal tage beskrivelsen om en 6 timers tur med et gran salt. Med transport fra Nerja tur/retur taler vi om en 10 timets tur. Alt var godt organiseret og trygt og guiderne var kompetente, så man blev faktisk klogere på såvel historie fauna og flora undervejs. Kan bestemt anbefales.

Fantastisk dag med bus frem og tilbage til Nerja! Guiden talte 3 sprog og var vidende om området! Fantastisk vandring i spektakulære omgivelserOg sikkerheden og arrangementet var helt i top

Meget fint tur i storslået natur! Levede fuldt ud op til mine forventninger . Herlige og snaksagelige guider, der sørgede for at alle kom godt rundt på turen.

Det kan godt være meget varmt..men en stor oplevelse. spektakulære vuer over landskabet..