Ting at foretage sig
Nerja

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at lave i Nerja

Nerja: Guidet tur i kajak til Nerja-klipperne og Maro-vandfaldet

Nerja: Guidet tur i kajak til Nerja-klipperne og Maro-vandfaldet

Oplev Nerjas storslåede landskab fra et unikt udsigtspunkt på vandet. Følg din guide, mens du padler gennem de lokale huler og forbi klipper. Tag din dobbelte eller individuelle kajak og tag af sted fra Burriana-stranden. Kør mod Cascada de Maro, og kør forbi lokale seværdigheder. Du vil komme til at se mange små klipper og bugter, der er utilgængelige fra land. Lyt, mens guiden lærer dig om elementer i landskabet. Tag en pause fra padling og svøm i det klare vand Lær de grundlæggende teknikker til at padle i en kajak samt vigtige sikkerhedshensyn. Under hele turen optages der billeder og videoer på et GoPro-kamera. Download disse billeder senere og nyd minderne om dagen

Nerja: Indgangsbillet til Nerjas huler med audioguide

Nerja: Indgangsbillet til Nerjas huler med audioguide

Vær klar til en helt unik oplevelse, mens du går på opdagelse i de fantastiske Nerja-huler. Din billet til Nerja-hulen giver dig mulighed for at få en audio-guidet tur gennem de forskellige områder. Utrolige stalagmitter og stalaktitter vil dukke op under rundvisningen, indtil du når frem til kataklysmrummet. Dette er det største og højeste rum, der er tilgængeligt for offentligheden, og det er også her, at du finder verdens største søjle, der er resultatet af mødet mellem en stalaktit og en stalagmit. Du vil vandre gennem et naturlaboratorium, der er rigt på arkæologiske, geologiske og biologiske fund. Siden opdagelsen i 1959 har grotterne været genstand for talrige undersøgelser og udgravninger, og i dag er de delvist lukket for offentligheden for at bevare dem. Ifølge nogle kilder skulle de malerier, der findes her, være de ældste, der er opdaget til dato, og de skulle stamme fra neandertalermandens tid. Ud over denne udforskning af underverdenen kan du også nyde et besøg på museet i Nerja for at grave dybere ned i grotternes historie og fortid.

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajaktur

Nerja: Cliffs of Maro-Cerro Gordo guidet kajaktur

Nyd en guidet kajaktur til klipperne i Nerja-Maro-Cerro Gordo for at se imponerende bjerge, afsondrede bugter og smukke strande. Hop i havet for at svømme under dit eventyr, tag mindeværdige fotos af din oplevelse. Kom til stranden for at møde din guide. Hop derefter på din kajak og padl i havet. Forundres over den spektakulære udsigt over klipperne, berømt for vagttårnet bygget i det 16. århundrede. Vælg mellem en kort kajakrute og en lang rute med en bedre udsigt over klipperne. Aktiviteten foregår på Maro-stranden, lige ved siden af vandfaldet (der faktisk ikke har noget vand, fordi vi har lidt regn i år), så på bare et par minutter vil du begynde at nyde denne enestående og unikke skønhed. Medbring dit eget snorkeludstyr (hvis du ikke har det, giver vi dig svømmebriller), og stop undervejs for at tage en svømmetur. Få også fantastiske fotos taget af guiden under turen. Til sidst vender du tilbage til udgangspunktet ved stranden for at afslutte din oplevelse.

Fra Málaga: Nerja-grotterne, Nerja og Frigiliana dagstur

Fra Málaga: Nerja-grotterne, Nerja og Frigiliana dagstur

Udforsk Nerja-grotten, og opdag den lange historie med menneskelige indbyggere i grotterne. Beundr klippeformationerne, før du besøger to andalusiske landsbyer, Frigiliana og Nerja. Udforsk de charmerende landsbyer og se deres smukke gader og bygninger. Begynd turen med et besøg i Nerja-grotterne, store forhistoriske grotter med omfattende grotter, arkæologiske rester og en af verdens største søjler, der rejser sig 32 meter høj. Forundres over huleformationerne, der ligner orgelpiber, og lær om områdets beviser på menneskelig tilstedeværelse, der går 25.000 år tilbage til den palæolitiske periode. Stop på museet for at se gallerierne med artefakter, malerier og skeletter, der er blevet gravet frem, siden hulerne blev opdaget i 1959. Læg hulerne bag dig, og rejs til to smukke andalusiske landsbyer. Besøg Frigiliana, og beundr skønheden i de hvidkalkede huse og brostensbelagte gader. Se på de smukke blomster, og benyt lejligheden til at smage noget af byens berømte søde vin. Gør et stop i Nerja, en gammel fiskerlandsby, og gå gennem de smalle gader til Europas balkon, hvor du kan se Sierra de Almijara, havet og Afrika, hvis vejret er klart. Stop i Frigiliana, der betragtes som en af de smukkeste landsbyer i Malaga, og som ligger i Axarquia Málagueña. Gå ned ad smalle brostensbelagte gader, og kig på de nærliggende huse, der er pyntet med blomster.

Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyerne Nerja & Frigiliana

Fra Málaga: Guidet dagstur til landsbyerne Nerja & Frigiliana

Vi vil besøge de to vigtigste og smukkeste landsbyer i den østlige del af Malaga, Frigiliana med sine hvidkalkede huse, sine brostensbelagte gader fulde af planter og blomster og muligheden for at smage den berømte søde vin. Nerja, en gammel fiskerby, vi vil gå gennem dens smalle gader til Europas balkon, hvorfra vi kan se Sierra de Almijara, udsigten over havet og på klare dage til Afrika. Frigiliana, der ligger i Axarquia Málagueña, betragtes som den smukkeste landsby i Malaga, dens smalle brostensbelagte gader og dens huse dekoreret og prydet med bougainvillea, geraniums og jasmin, forelsker sig ved første øjekast. Den historiske sag i Frigiliana er af Mudejar-stil og er den mest prisbelønnede i Axarquia-regionen. Det er utvivlsomt et af de steder, du ikke må gå glip af på din rute gennem Andalusien. Nerja er en af de mest turistede byer i Malaga-provinsen. Hvis der er en grund til det, tror du ikke? Denne kystby kan prale af at være en af de smukkeste landsbyer i Andalusien. Desuden har med tidens gang ikke mistet en smule af sin charme. Den er fuld af hvide huse, har et meget velholdt centrum og en fantastisk udsigt over Middelhavet. Europas balkon, sikke et smukt sted, sikke en udsigt! Balcón de Europa er et stort torv med udsigt over havet, klipperne og strandene i Nerja. Udsigten fra dette udsigtspunkt er en af de bedste på Costa del Sol. Herfra kan du også se, at vandet i dette område er utroligt krystalklart blåt. Jeg er vild med udsigten.

Nerja, Torrox eller Torre del Mar: Caminito del Rey dagstur

Nerja, Torrox eller Torre del Mar: Caminito del Rey dagstur

Hils på skønheden i Gaitanes-kløften på denne dagstur fra Nerja, Torrox eller Torre del Mar til Caminito del Rey-promenaden. Vælg en afhentningsmulighed, der ligger tæt på dig, og slap derefter af om bord på en rummelig og komfortabel bus, mens du rejser til Caminito del Rey. Undervejs på rejsen lytter du til din guide, der fortæller dig om omgivelserne og historien om Caminito del Rey. Du får en frisk flaske vand, og du begynder din vandring sidst på morgenen og går gennem en tunnel, der fører til det sted, hvor Caminito del Rey-stien begynder. Udstyr dig selv med en sikkerhedshjelm, og begynd dit vandreeventyr. Føl spændingen ved at gå i dit eget tempo over til Guadalhorce-floden fra det nordlige adgangspunkt og gå i ca. 2,5 timer i et roligt tempo. Snaps billeder af unikke kløftlandskaber under fotostop undervejs på ruten. Ved slutningen af vandreturen kan du tage en forfriskende pause eller spise noget i de lokale kiosker ved det sydlige adgangspunkt. Følg din guide, hvor bussen henter dig på mødestedet, har tid til at hvile og vender tilbage til dit opsamlingssted.

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Fra Nerja: Guidet Paddle Surf Cliffs og Maro Waterfall

Du får et introduktionskursus, hvor du bliver undervist i, hvordan du bevæger dig på paddleboardet, og hvordan du skal bruge pagajen. Der findes et udvalg af forskellige brætter, så din ekspertguide vil kunne give dig et passende bræt. Padl derefter fra Burriana-stranden langs Maro-Cerro Gordo-klipperne hele vejen til Maro-vandfaldet og Acantilado-hulerne. Udforsk grotterne med bræt, men også under vandet med dit eget snorkeludstyr (ikke inkluderet). Oplev klippeformationerne samt korallerne og de farverige fisk. Ved turens afslutning får du videoer og fotos taget med en GoPro.

Nerja-Maro: Snorkling og søscooter

Nerja-Maro: Snorkling og søscooter

Tag en båd ud til de dramatiske klipper i Nerja-Maro Cerro Gordo. Lær grundlæggende teknikker til snorkling fra din guide, og nyd vandets frihed med det udstyr, der er leveret til din oplevelse. Vælg mellem middag eller 15.00 afgang for et eftermiddags- eller afteneventyr med undervandsudforskning. Rundt om klipperne, der skærer gennem vandet, kan du prøve at udforske nogle af hulerne, der peber kanterne af klippen med paddle-surfbrætter. Tag ind i vandets dybde med din guide, som viser dig, hvordan du bruger udstyret. Bevar minderne fra turen med supplerende fotos og videoer af din oplevelse, der uploades bagefter, som du kan få adgang til. Se havets flora og fauna, før du tager af sted igen til Nerja på speedbåden. Tør af med håndklæder leveret til dig med denne turbillet.

Torremolinos/Benalmadena: Nerjas grottetur med Frigiliana

Torremolinos/Benalmadena: Nerjas grottetur med Frigiliana

Lu Tour-Nerja er en af de foretrukne ture, hvor vi lærer nogle af de mest spektakulære steder i Spanien at kende, såsom La Cueva de Nerja, en hule af historisk og naturlig interesse for dens arkæologiske rester såsom hulemalerier og for dens stalaktitter og stalagmitter, Vi vil også nyde en vandretur i den berømte hvide by Frigiliana, hvor vi vil smage den lækre søde vin og gå gennem de smalle gader med hvide huse, derefter vil vi besøge den gamle bydel i Nerja, hvor et af de mest imponerende steder i Malaga ligger, Europas Balkon, et af de smukkeste udsigtspunkter i provinsen!

Nerja: Bådtur til Maro-vandfaldet med paddleboarding og drink

Nerja: Bådtur til Maro-vandfaldet med paddleboarding og drink

Sæt sejl for at udforske Maro-Cerro-klipperne, et af de vildeste områder på Costa del Sol, hvor strandene og bugterne har krystalklart vand. Undervejs kan du stoppe for at snorkle, se Balcón de Europa og endelig beundre Maro-vandfaldet. Ved dette sidste stop kan du hoppe på en kajak eller et standup paddleboard for at nå vandfaldet og bade i det lavvandede område. Ud over det naturlige landskab kan du nyde GoPro-fotos og -videoer, der er inkluderet i prisen. Aktiviteten begynder ved havnen i Caleta de Velez Málaga, hvor besætningen venter på dig ved gate C for at gå ombord på vores båd "AVENTUMAR". Du kan medbringe din egen mad og drikke om bord. Udflugten inkluderer en drink, fotos af turen, en paddle surf-tur og en svømmetur med snorkelbriller. Båden har et privat toilet.

Ofte stillede spørgsmål om Nerja

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nerja?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nerja:

Se alle seværdigheder i Nerja, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Nerja?

De bedste dagsture og -udflugter fra Nerja er:

Se alle dagsture og -udflugter fra Nerja på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Nerja

Oplevelser i Nerja

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Nerja

Vil du se alle oplevelser i Nerja? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nerja

Samlet bedømmelse

4.5
(679 anmeldelser)

Vi var 2 voksne og en teenager, og vi nød alle virkelig vores dag. Afhentningen foran hotellet gik godt, vi var alene til turen, så vi havde en privat rundvisning med vores guide Paco, det var perfekt. Nerja-hulerne var virkelig fremragende med en lydguide, der forklarer godt og ikke er for lang. Derefter blev vi behandlet med en virtuel 3D-video, som var virkelig smuk at se. I Frigiliana tog guiden fantastiske billeder af os, da de kendte de bedste steder. Vi blev også behandlet på en guidet tur i byens historie og deres lokale produkter inklusive nogle små smagninger, det var perfekt.

Guiden var meget vidende og glad for at besvare eventuelle spørgsmål, han eskorterede os til centrum af byen og mødte os derefter for at guide os tilbage til bussen i Nerja. Da vi ankom til frigiliana, havde han arrangeret et vogntog mod en lille merpris, hvilket var valgfrit.

Vores guide Miguel og hans chauffør Antonio tillod os at have en fantastisk dag!