Ting at foretage sig
Nessebar

Nessebar

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nessebar

Sunny Beach, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

1. Sunny Beach, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Efter afhentning fra dit resort, bliver du kørt til havnen, hvor du kan gå ombord på en VIP-katamaran. Ved ankomsten til havnen tager vi en lille snak om sikkerhed, ruten og programmet, mens du nyder en velkomstdrink. Gør også brug af baren, der tilbyder kaffe, te, sodavand, øl og vin. Sejl ud i det glitrende hav, kast anker, og nyd en svømmetur. Der findes dykkermasker og snorkler ombord, og mandskabet kan forklare dig, hvordan de bruges til at kigge efter krabber, fisk, søheste og andre havdyr i deres naturlige omgivelser. Efterfølgende kan du nyde en varm pasta bolognese (der findes også en vegetarisk valgmulighed), et udvalg af salater, kolde kød- og osteanretninger, frisk brød, pate og frisk frugt. Efter frokost sætter vi sejl endnu en gang mod havnen, mens vi kigger efter delfiner. Ved ankomst til fastlandet, bliver du kørt tilbage til dit hotel i en dobbeltdækkerbus.

Sunny Beach: Katamarankrydstogt ved solnedgang med middag og prosecco

2. Sunny Beach: Katamarankrydstogt ved solnedgang med middag og prosecco

Bliver hentet på resortet - steder oplyses senere. Ankomst til havnen og ombordstigning på katamaranen til afgang. Sikkerhedssamtale og information om ruten og programmet. Under turen er baren åben, og der kan købes mineralvand, rød- og hvidvin, kaffe, te, sodavand og øl. Sejl rundt i den gamle bydel Nessebar og få et godt overblik. Når tiden nærmer sig solnedgang, kaster kaptajnen anker, og du kan nyde en perfekt udsigt over solnedgangen. Når solen er gået ned, løfter kaptajnen ankeret, og du kan nyde udsigten over Nessebar om natten. Mens I venter på solnedgangen, bliver der serveret kølig prosecco, en flaske til hvert par, og derefter bliver der serveret mad. Når alle har spist, letter kaptajnen ankeret og sejler tilbage over bugten til havnen. Læn dig tilbage, slap af og nyd turen. Ankom tilbage til havnen for at sejle tilbage til Sunny Beach med dobbeltdækkerbus. Menu: Ostebræt, assorteret salat, assorteret pålæg, frisk brød, paté, frisk frugt. En halv flaske prosecco pr. voksen. Al mad og drikke er inkluderet i rejsen.

Nessebar: 4-timers bådtur inkl. fiskeri, frokost og drinks

3. Nessebar: 4-timers bådtur inkl. fiskeri, frokost og drinks

Udforsk bugterne ved Nessebar, Ravda eller Pomorie på denne halvdags bådtur. Beundr den fantastiske udsigt over havets kystlinje, og brug tiden på at svømme, solbade eller fiske. Lyt til de guidede kommentarer, få indsigt i regionen, og lær om områdets dyreliv og økosystem. Nyd en lækker grillaften på dækket, ledsaget af ubegrænsede drikkevarer fra bådens åbne bar. Nyd udsigten til områdets vidunderlige bugter, mens du driver forbi. Tag en dukkert i havet, eller slap af med en kold drink. Brug fiskeudstyret om bord til at teste dine færdigheder. Kast ud, og fang måske endda en lokal fisk eller to. Hvis havforholdene ikke tillader det om eftermiddagen, vil afgangen blive flyttet til om morgenen, så du altid har mulighed for at nyde turen.

Nessebar: Audioguide rundvisning i Nessebar + besøg på vingården

4. Nessebar: Audioguide rundvisning i Nessebar + besøg på vingården

Nessebar blev grundlagt for omkring 3.000 år siden af thrakerne. Den er bygget på en lille halvø, der tiltrækker sine gæster med sine romantiske smalle gader og fortryllende udsigter. Den har siden udviklet sig, men er stadig en af de ældste byer i Europa. Du vil udforske den gamle bydel i Nessebar på egen hånd i dit eget tempo ved hjælp af en audioguide og et kort over udflugtsruten. Når du nærmer dig det ønskede objekt, ringer du dets nummer og starter afspilningen. Når du har betalt for turen, sendes et link med adgang til lydfiler til din e-mail. På dagen for den udflugt, du har valgt, bliver linket aktivt og vil være gyldigt i 24 timer. Du vil lytte til lydoptagelserne via din telefon. Vær opmærksom på dette: Internetforbruget er minimalt! Turen slutter med et besøg på vingården, hvor du bliver forkælet med de bedste vine og selv kan smage den gode smag.

Fra Obzor, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

5. Fra Obzor, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Når du er blevet hentet på dit hotel, tager du af sted på din rejse til havnen i Nessebar. En lokal ekspertguide vil tage dig med på en rundtur i den historiske havn, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Efter turen har du lidt fritid til at udforske de livlige markeder, gå på opdagelse i byens gader og hjørner eller bare slappe af på en af de mange gadecaféer. Bagefter samles I på havnen og går ombord på katamaranen til afgang kl. 14.00. Du får en kort sikkerhedsintroduktion og information om ruten, mens du nyder velkomstdrinks ved din ankomst. Gør brug af den åbne bar, som serverer kaffe, te, sodavand, øl og vin. Kort efter bliver ankeret kastet for at svømme. Der er masker og snorkler til rådighed, og besætningen vil med glæde forklare, hvordan man bruger dem. Der er masser at se på havets bund - hold øje med krabber, fisk, søheste og meget mere. Når du er færdig og udmattet af at svømme, kan du få lidt energi tilbage under frokosten - nyd et måltid med varm kylling og dip, forskellige salater, koldt kød og oste, frisk brød, paté og frisk frugt. Sejlene bliver sat igen efter frokost, mens din rejse over bugten fortsætter. Hold øje med delfiner på vej til havnen i Nessebar. Efter ankomst tilbage til havnen kl. 18.00 kører du tilbage til Obzor med bus.

Nessebar: Fotospots i den gamle bydel Mobilkort og rute

6. Nessebar: Fotospots i den gamle bydel Mobilkort og rute

Oplev de bedste fotospots i den gamle bydel i Nessebar i dit eget tempo. Billedet af stedet er virkelig fantastisk, men de fleste fodgængere går forbi uden at lægge mærke til disse skjulte steder. Men det er på disse steder, at du kan tage fantastiske billeder, der vil imponere dine venner. Du har ikke brug for en guide eller en fotograf for at opdage usædvanlige, nogle gange skjulte og interessante steder. Det er nok at have vores guide (pdf) til at vejlede dig og give oplysninger om hvert objekt. Du modtager en klar rute med nøjagtige placeringer i en pdf-fil via e-mail efter betaling.

Sunny Beach: Privat 4 timers jeep-safari og frokost

7. Sunny Beach: Privat 4 timers jeep-safari og frokost

Tag en pause fra solbadningen på stranden og tag med på denne halvdags safari i jeep på en halvdagsudflugt. Tag på tur i Nessebar, og udforsk områdets ofte oversete landskab med en professionel guide. Mens du kører, kan du benytte lejligheden til at tage nogle fantastiske billeder af Nessebar og Sunny Beach. Brug derefter kikkerten til at observere de imponerende Kalina-klitter og få en unik udsigt til klitterne helt tæt på. Undgå besværet med at finde et passende frokoststed, mens din guide fører dig til det perfekte sted for en bulgarsk frokost. Bagefter kan du se frem til spil, guldgravning og et traditionelt danseshow. Dette er den ideelle måde at holde dig og dine venner eller din familie underholdt på.

Nessebar: Guidet byrundtur

8. Nessebar: Guidet byrundtur

Udforsk den gamle by Nessebar i den bulgarske Burgas-provins på denne guidede tur. Nessebar er blevet optaget på UNESCO's liste over verdensarv på grund af sin historiske betydning. Oplev håndværket i byens historiske huse og kirker, mens du går på opdagelse. Start fra Varna-området og kør til Nessebar, der også er kendt som Sortehavets perle. Kør forbi den naturlige skønhed i Balkans udkanter, og få en forbløffende udsigt over Nessebars bugt. Indfang din oplevelse på kameraet under dette panoramastop. Ved ankomsten kan du tage på en guidet gåtur gennem de små snoede gader i Nessebar. Udforsk byens vigtigste steder såsom byportene, de romerske bade og de mange gamle træhuse. Da byen er kendt for sine kirker, skal du stoppe ved byens mest maleriske kirke, Sankt Stefan-kirken. Efter din guidede rundvisning kan du nyde masser af tid til at få en drink eller lede efter den perfekte souvenir.

Romantisk ferie i Nessebar: En rejse med kærlighed og opdagelser!

9. Romantisk ferie i Nessebar: En rejse med kærlighed og opdagelser!

Nessebar, Bulgarien er en charmerende kystby, der tilbyder par en romantisk ferie. Med sine maleriske brostensbelagte gader og fantastiske arkitektur er byen fuld af skjulte perler. Den gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste med historiske kirker og traditionelle træhuse. Den fantastiske strandpromenade er et perfekt sted for par til at slappe af og nyde den betagende udsigt over Sortehavet. De små fiskerbåde, der ligger spredt langs kysten, bidrager til byens romantiske atmosfære. Par kan også udforske de lokale markeder, smage på det lækre lokale køkken og deltage i mange forskellige aktiviteter. Nessebar er et fantastisk rejsemål for par til at genoptage forbindelsen og skabe minder, der vil vare hele livet!

Den gamle bydel Nessebar & Sunny Beach Gåtur Kirkeruiner

10. Den gamle bydel Nessebar & Sunny Beach Gåtur Kirkeruiner

Nesebar har en historie, der går mere end 3.000 år tilbage, med spor af thrakiske bosættelser i området. Gennem århundrederne har byen været under kontrol af forskellige imperier og civilisationer, herunder grækerne, romerne, byzantinerne og bulgarerne. Dens historiske betydning er anerkendt af UNESCO, som har udnævnt den gamle bydel i Nesebar til et verdensarvssted. Den gamle bydel: Den gamle bydel i Nesebar er byens hjerte og er kendetegnet ved sin velbevarede middelalderlige arkitektur. Smalle brostensbelagte gader snor sig gennem byen, flankeret af traditionelle træhuse, byzantinske kirker og gamle fæstningsværker. Besøgende kan udforske vartegn som Sankt Sophias Kirke, Sankt Johannes Aliturgetos Kirke og Kristus Pantokrators Kirke. Vi besøger også Sunny Beach, som er en af Bulgariens største og mest kendte badebyer, der tiltrækker millioner af turister hvert år, især i sommermånederne. Her er en lang sandstrand, varmt vand og en livlig atmosfære, som gør det til en ideel destination for solhungrende og strandelskere.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nessebar

Sunny Beach, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Sunny Beach, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Efter afhentning fra dit resort, bliver du kørt til havnen, hvor du kan gå ombord på en VIP-katamaran. Ved ankomsten til havnen tager vi en lille snak om sikkerhed, ruten og programmet, mens du nyder en velkomstdrink. Gør også brug af baren, der tilbyder kaffe, te, sodavand, øl og vin. Sejl ud i det glitrende hav, kast anker, og nyd en svømmetur. Der findes dykkermasker og snorkler ombord, og mandskabet kan forklare dig, hvordan de bruges til at kigge efter krabber, fisk, søheste og andre havdyr i deres naturlige omgivelser. Efterfølgende kan du nyde en varm pasta bolognese (der findes også en vegetarisk valgmulighed), et udvalg af salater, kolde kød- og osteanretninger, frisk brød, pate og frisk frugt. Efter frokost sætter vi sejl endnu en gang mod havnen, mens vi kigger efter delfiner. Ved ankomst til fastlandet, bliver du kørt tilbage til dit hotel i en dobbeltdækkerbus.

Sunny Beach: Katamarankrydstogt ved solnedgang med middag og prosecco

Sunny Beach: Katamarankrydstogt ved solnedgang med middag og prosecco

Bliver hentet på resortet - steder oplyses senere. Ankomst til havnen og ombordstigning på katamaranen til afgang. Sikkerhedssamtale og information om ruten og programmet. Under turen er baren åben, og der kan købes mineralvand, rød- og hvidvin, kaffe, te, sodavand og øl. Sejl rundt i den gamle bydel Nessebar og få et godt overblik. Når tiden nærmer sig solnedgang, kaster kaptajnen anker, og du kan nyde en perfekt udsigt over solnedgangen. Når solen er gået ned, løfter kaptajnen ankeret, og du kan nyde udsigten over Nessebar om natten. Mens I venter på solnedgangen, bliver der serveret kølig prosecco, en flaske til hvert par, og derefter bliver der serveret mad. Når alle har spist, letter kaptajnen ankeret og sejler tilbage over bugten til havnen. Læn dig tilbage, slap af og nyd turen. Ankom tilbage til havnen for at sejle tilbage til Sunny Beach med dobbeltdækkerbus. Menu: Ostebræt, assorteret salat, assorteret pålæg, frisk brød, paté, frisk frugt. En halv flaske prosecco pr. voksen. Al mad og drikke er inkluderet i rejsen.

Nessebar: 4-timers bådtur inkl. fiskeri, frokost og drinks

Nessebar: 4-timers bådtur inkl. fiskeri, frokost og drinks

Udforsk bugterne ved Nessebar, Ravda eller Pomorie på denne halvdags bådtur. Beundr den fantastiske udsigt over havets kystlinje, og brug tiden på at svømme, solbade eller fiske. Lyt til de guidede kommentarer, få indsigt i regionen, og lær om områdets dyreliv og økosystem. Nyd en lækker grillaften på dækket, ledsaget af ubegrænsede drikkevarer fra bådens åbne bar. Nyd udsigten til områdets vidunderlige bugter, mens du driver forbi. Tag en dukkert i havet, eller slap af med en kold drink. Brug fiskeudstyret om bord til at teste dine færdigheder. Kast ud, og fang måske endda en lokal fisk eller to. Hvis havforholdene ikke tillader det om eftermiddagen, vil afgangen blive flyttet til om morgenen, så du altid har mulighed for at nyde turen.

Nessebar: Audioguide rundvisning i Nessebar + besøg på vingården

Nessebar: Audioguide rundvisning i Nessebar + besøg på vingården

Nessebar blev grundlagt for omkring 3.000 år siden af thrakerne. Den er bygget på en lille halvø, der tiltrækker sine gæster med sine romantiske smalle gader og fortryllende udsigter. Den har siden udviklet sig, men er stadig en af de ældste byer i Europa. Du vil udforske den gamle bydel i Nessebar på egen hånd i dit eget tempo ved hjælp af en audioguide og et kort over udflugtsruten. Når du nærmer dig det ønskede objekt, ringer du dets nummer og starter afspilningen. Når du har betalt for turen, sendes et link med adgang til lydfiler til din e-mail. På dagen for den udflugt, du har valgt, bliver linket aktivt og vil være gyldigt i 24 timer. Du vil lytte til lydoptagelserne via din telefon. Vær opmærksom på dette: Internetforbruget er minimalt! Turen slutter med et besøg på vingården, hvor du bliver forkælet med de bedste vine og selv kan smage den gode smag.

Fra Obzor, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Fra Obzor, Bulgarien: Halvdags-katamarankrydstogt i Sortehavet

Når du er blevet hentet på dit hotel, tager du af sted på din rejse til havnen i Nessebar. En lokal ekspertguide vil tage dig med på en rundtur i den historiske havn, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Efter turen har du lidt fritid til at udforske de livlige markeder, gå på opdagelse i byens gader og hjørner eller bare slappe af på en af de mange gadecaféer. Bagefter samles I på havnen og går ombord på katamaranen til afgang kl. 14.00. Du får en kort sikkerhedsintroduktion og information om ruten, mens du nyder velkomstdrinks ved din ankomst. Gør brug af den åbne bar, som serverer kaffe, te, sodavand, øl og vin. Kort efter bliver ankeret kastet for at svømme. Der er masker og snorkler til rådighed, og besætningen vil med glæde forklare, hvordan man bruger dem. Der er masser at se på havets bund - hold øje med krabber, fisk, søheste og meget mere. Når du er færdig og udmattet af at svømme, kan du få lidt energi tilbage under frokosten - nyd et måltid med varm kylling og dip, forskellige salater, koldt kød og oste, frisk brød, paté og frisk frugt. Sejlene bliver sat igen efter frokost, mens din rejse over bugten fortsætter. Hold øje med delfiner på vej til havnen i Nessebar. Efter ankomst tilbage til havnen kl. 18.00 kører du tilbage til Obzor med bus.

Nessebar: Fotospots i den gamle bydel Mobilkort og rute

Nessebar: Fotospots i den gamle bydel Mobilkort og rute

Oplev de bedste fotospots i den gamle bydel i Nessebar i dit eget tempo. Billedet af stedet er virkelig fantastisk, men de fleste fodgængere går forbi uden at lægge mærke til disse skjulte steder. Men det er på disse steder, at du kan tage fantastiske billeder, der vil imponere dine venner. Du har ikke brug for en guide eller en fotograf for at opdage usædvanlige, nogle gange skjulte og interessante steder. Det er nok at have vores guide (pdf) til at vejlede dig og give oplysninger om hvert objekt. Du modtager en klar rute med nøjagtige placeringer i en pdf-fil via e-mail efter betaling.

Sunny Beach: Privat 4 timers jeep-safari og frokost

Sunny Beach: Privat 4 timers jeep-safari og frokost

Tag en pause fra solbadningen på stranden og tag med på denne halvdags safari i jeep på en halvdagsudflugt. Tag på tur i Nessebar, og udforsk områdets ofte oversete landskab med en professionel guide. Mens du kører, kan du benytte lejligheden til at tage nogle fantastiske billeder af Nessebar og Sunny Beach. Brug derefter kikkerten til at observere de imponerende Kalina-klitter og få en unik udsigt til klitterne helt tæt på. Undgå besværet med at finde et passende frokoststed, mens din guide fører dig til det perfekte sted for en bulgarsk frokost. Bagefter kan du se frem til spil, guldgravning og et traditionelt danseshow. Dette er den ideelle måde at holde dig og dine venner eller din familie underholdt på.

Nessebar: Guidet byrundtur

Nessebar: Guidet byrundtur

Udforsk den gamle by Nessebar i den bulgarske Burgas-provins på denne guidede tur. Nessebar er blevet optaget på UNESCO's liste over verdensarv på grund af sin historiske betydning. Oplev håndværket i byens historiske huse og kirker, mens du går på opdagelse. Start fra Varna-området og kør til Nessebar, der også er kendt som Sortehavets perle. Kør forbi den naturlige skønhed i Balkans udkanter, og få en forbløffende udsigt over Nessebars bugt. Indfang din oplevelse på kameraet under dette panoramastop. Ved ankomsten kan du tage på en guidet gåtur gennem de små snoede gader i Nessebar. Udforsk byens vigtigste steder såsom byportene, de romerske bade og de mange gamle træhuse. Da byen er kendt for sine kirker, skal du stoppe ved byens mest maleriske kirke, Sankt Stefan-kirken. Efter din guidede rundvisning kan du nyde masser af tid til at få en drink eller lede efter den perfekte souvenir.

Romantisk ferie i Nessebar: En rejse med kærlighed og opdagelser!

Romantisk ferie i Nessebar: En rejse med kærlighed og opdagelser!

Nessebar, Bulgarien er en charmerende kystby, der tilbyder par en romantisk ferie. Med sine maleriske brostensbelagte gader og fantastiske arkitektur er byen fuld af skjulte perler. Den gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste med historiske kirker og traditionelle træhuse. Den fantastiske strandpromenade er et perfekt sted for par til at slappe af og nyde den betagende udsigt over Sortehavet. De små fiskerbåde, der ligger spredt langs kysten, bidrager til byens romantiske atmosfære. Par kan også udforske de lokale markeder, smage på det lækre lokale køkken og deltage i mange forskellige aktiviteter. Nessebar er et fantastisk rejsemål for par til at genoptage forbindelsen og skabe minder, der vil vare hele livet!

Den gamle bydel Nessebar & Sunny Beach Gåtur Kirkeruiner

Den gamle bydel Nessebar & Sunny Beach Gåtur Kirkeruiner

Nesebar har en historie, der går mere end 3.000 år tilbage, med spor af thrakiske bosættelser i området. Gennem århundrederne har byen været under kontrol af forskellige imperier og civilisationer, herunder grækerne, romerne, byzantinerne og bulgarerne. Dens historiske betydning er anerkendt af UNESCO, som har udnævnt den gamle bydel i Nesebar til et verdensarvssted. Den gamle bydel: Den gamle bydel i Nesebar er byens hjerte og er kendetegnet ved sin velbevarede middelalderlige arkitektur. Smalle brostensbelagte gader snor sig gennem byen, flankeret af traditionelle træhuse, byzantinske kirker og gamle fæstningsværker. Besøgende kan udforske vartegn som Sankt Sophias Kirke, Sankt Johannes Aliturgetos Kirke og Kristus Pantokrators Kirke. Vi besøger også Sunny Beach, som er en af Bulgariens største og mest kendte badebyer, der tiltrækker millioner af turister hvert år, især i sommermånederne. Her er en lang sandstrand, varmt vand og en livlig atmosfære, som gør det til en ideel destination for solhungrende og strandelskere.

Ofte stillede spørgsmål om Nessebar

Hvad er de bedste ture, man kan tage på i Nessebar med børn?

De bedste ture, man kan tage på i Nessebar med børn, er:

Se alle familievenlige aktiviteter i Nessebar på GetYourGuide

De mest populære seværdigheder i Nessebar

Oplevelser i Nessebar

Byer i Bulgarien

Andre seværdigheder i Nessebar

Vil du se alle oplevelser i Nessebar? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nessebar

Samlet bedømmelse

4.5
(276 anmeldelser)

Stor oplevelse! Rummelig, ny katamaran, alt meget rent og komfortabelt, opmærksomt og venligt mandskab, meget godt udvalg af drinks og mad til frokostbuffet. Vi har set mange delfiner, men det kan jeg selvfølgelig ikke garantere. Glat, rettidig afhentning og aflevering fra Sunny Beach-hoteller. Vi har taget msny sådanne udflugter i Spanien, Grækenland, og denne var en af de bedste nogensinde.

Over al forventning, båden var så flot og personalet utrolig venlige og meget hjælpsomme. Man stod max 10 sekunder med et tomt glas eller affald før en fra besætningen fluks kom og tog det. Maden var velsmagende. Man kunne mærke de ønskede vi fik en god oplevelse og de gjorde vi. Sejlet blev hejst og vi så en masse delfiner som svømmede langs båden. En fantastisk oplevelse.

absolut smuk oplevelse! vi så endda delfiner undervejs!! og hele besætningen var fremragende! meget imødekommende, venlige og høflige. giver altid en hånd med til at gå under dækket og bakke op, komme på nettet, de bragte endda dine drinks, da det kan være svært at gå derop. Jeg vil meget anbefale det, hvis du er i nessebar!

Det var virkelig hyggeligt. Personalet var flinke og gav god service. Man fik set delfiner og svømmet i Sortehavet.

Fantastisk, venlig, høflig service! Jeg kan kun anbefale!