Neue Nationalgalerie

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Neue Nationalgalerie

Vil du se alle oplevelser i Neue Nationalgalerie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Neue Nationalgalerie

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.516 anmeldelser

Du kommer til et tempel uden alter, uden dogme. Rummet, materialerne, proportionerne, farverne og de brede kar til lyset giver dig vægt, spiller forandringer i opfattelse og taknemmelighed i dig. Der er kunst i dette hus, som du bliver en del af. Den, der kravler ud af salen i dybet af de lyse udstillingslokaler, langs væggene af glas til skulpturhaven så tæt på centrum af en by med himmel, jord og huse, klatrer så op igen via den brede trappe, svævende kasse af det sorte tag imod, hvem føler et strejf af opfindsomhed iboende i dette hus, som osts sit faste løfte om at dele med de besøgende.

En mest prestigefyldt pavillon, lys og rummelig udsmykket med store kunstværker og den uomgængelige Alexander Calders små og store værker. Det blev i høj grad styret, så folk blev set bevæge sig gennem rummet, mens de respekterede afstand og bar masker. Der var ro og respekt og blanding af det ydre ind i med dygtige rullebordgæster, der øvede sig udenfor den elegante struktur. En oase til ro og eftertanke i det travle Berlin. Bare fantastisk!

Fremragende præsentation, især de nye store paneler i udstillingsrummene, der beskriver mere herkomst eller et større billede af perioden og særlige kunstnere, der kan mangle i store samlinger og hvorfor. Det skal være muligt at nå lokale 5 også fra foyeren, altså direkte efter cafeområdet. Hvorfor kan en anden person ikke placeres der for indrejse?

Berlin-kortet er vigtigt !!! ..... fås i forskellige indstillinger afhængigt af opholdets længde. du kan få adgang til gratis på de 5 museer på øen på de museer, der absolut skal besøges (hvis ikke alle, i det mindste pergamon og neues) .... det tilbyder også rabatter på andre turiststeder (såsom berliner dom) og forskellige steder i byen.

Interessant guide både for det faktum, at det giver dig mulighed for at rejse gratis med offentlig transport, og fordi det hjælper dig med at beslutte, hvad du vil se fra dag til dag. Du kommer gratis ind på de fem store museer, du har rabatter på mange andre museer og aktiviteter, herunder butikker og restauranter