Tilføj datoer

Neue Nationalgalerie

Neue Nationalgalerie

Neue Nationalgalerie: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Neue Nationalgalerie: Entrébillet

1. Neue Nationalgalerie: Entrébillet

Med denne adgangsbillet får du adgang til at besøge Berlins Neue Nationalgalerie og se museets særudstillinger. Gør brug af de medfølgende audioguider ved de fleste udstillinger, så du kan lære mere om den berømte kunst. Kom forberedt til at begynde at nyde kunstværkerne og arkitekturen i Neue Nationalgalerie. Efter seks års lukning på grund af renoveringer præsenterer museet igen store værker af klassisk modernisme fra Nationalgalerie-samlingen. Beundr værker af kunstnere som Otto Dix, Hannah Höch, Ernst Ludwig Kirchner, Lotte Laserstein og Renée Sintenis. De kunstværker, der er samlet på museet, afspejler de sociale processer i en turbulent tid, herunder det tyske kejserriges reformbevægelser, Første Verdenskrig, Weimarrepublikkens gyldne tyvere, Anden Verdenskrig og Holocaust.

Berlin: WelcomeCard All Inclusive

2. Berlin: WelcomeCard All Inclusive

Udforsk stemningen i en helt særlig by! Berlin har sin helt egen karakter: Tysklands hovedstad i hjertet af det europæiske fastland, en magnet for millioner, et legendarisk sted for kunst og kultur, rammen om utallige begivenheder - 365 dage om året, 24 timer i døgnet! Der er så meget at lave i Berlin, men uanset hvad du har planlagt, sikrer Berlin WelcomeCard all inclusive, at du kan nyde dit ophold fuldt ud. Prisen inkluderer allerede sightseeingture og adgang til museer - og giver dig fantastiske rabatter på nogle fantastiske attraktioner og restauranter. En uforglemmelig ferie med Berlin WelcomeCard all inclusive Berlin WelcomeCard all inclusive er et populært CityCard til dem, der ikke vil bekymre sig om noget, når de er på farten. Nyd gratis adgang til over 30 attraktioner, aktiviteter og museer. Med Berlin WelcomeCard all inclusive er der også gratis adgang for børn. Dine børn rejser frit med dig på dit Berlin WelcomeCard all inclusive med offentlig transport, så de behøver ikke deres eget kort til offentlig transport. De økonomiske børnekort starter fra 59 EUR og giver adgang til alle fordelene ved voksenkortet. Med over 150 rabatter sparer du også penge på restauranter, caféer og når du shopper. Det er den bedste måde at opleve Berlin på.

Berlin: Kulturforum En-dags adgangsbillet

3. Berlin: Kulturforum En-dags adgangsbillet

Berlins Kulturforum står som et vidnesbyrd om byens rige kunstneriske og kulturelle arv. Med Kulturforum One-Day Access Ticket får du et pas til at udforske dette knudepunkt for kreativitet og historie. Kulturforum ligger i hjertet af byen og er en samling af institutioner, der huser nogle af Europas mest betydningsfulde kunstværker og historiske dokumenter. Begynd din kunstneriske rejse på det nye nationalgalleri. Dette modernistiske mesterværk er designet af den berømte arkitekt Ludwig Mies van der Rohe og er hjemsted for en imponerende samling af kunst fra det 20. århundrede. Fra Picasso til Kandinsky, fordyb dig i værkerne fra nogle af det forrige århundredes mest indflydelsesrige kunstnere. Gå derefter tilbage i tiden på Picture Gallery, hvor europæiske malerier fra det 13. til det 18. århundrede er udstillet. Forundres over mesterværkerne af kunstnere som Rembrandt, Botticelli og Rubens, der hver især fortæller en historie om en svunden tid. Men Kulturforum byder på mere end bare malerier. Dyk ned i den dekorative kunsts verden på Museum of Decorative Arts, hvor alt fra tekstiler til keramik viser udviklingen i design gennem århundreder. Museum of Prints and Drawings giver et unikt indblik i en verden af skitser, tryk og grafisk kunst, mens Art Library er et af verdens mest betydningsfulde arkiver for litteratur om kunsthistorie, arkitektur og design. Afslut dit besøg med en følelse af tilfredsstillelse, efter at have rejst gennem århundreder af kunst og kultur, alt sammen under taget af Berlins ikoniske Kulturforum.

Privat taxatur gennem Berlin Ost und West und Kiez ca. 3-4 timer

4. Privat taxatur gennem Berlin Ost und West und Kiez ca. 3-4 timer

På dagen for vores tur henter jeg dig fra din bolig eller dit hotel. Inden for Berlins S-Bahn-ring uden ekstra omkostninger er afhentning fra lufthavnen også mulig, men så vælger du måske hellere vores velkomsttur (eller afskedstur, hvis du vil af sted). Du behøver ikke at vente udenfor, men vent venligst, indtil jeg sender dig en sms på din mobil. Efter en kort oversigt over vores tur, lad os starte. Hele turen foregår i en luksuriøs SUV-bil med lædersæder, aircondition og al mulig komfort. Du sidder højt, især i bagagerummet, så du har et bedre udsyn. Udefra er du ikke synlig. Din tur er individuel, men jeg har selvfølgelig forberedt en rundtur med de mest spektakulære og interessante steder i Berlin. Det er vigtigt, for ellers får du ikke historien om Berlin, med dens fremgang fra de preussiske kongers og senere kejseres tid, og det dybe fald med nazitiden og anden verdenskrig. Berlin blev ødelagt op til 80 procent i centrum, men meget blev rekonstrueret i fortiden. Og så opdelingen af byen i fire sektorer, der senere dannede Øst- og Vestberlin. Med en delvis forskellig, delvis ens udvikling i begge dele. Men baseret på to forskellige og helt modsatrettede systemer, kapitalisme og kommunisme. Og så det vidunderlige ved genforeningen efter en fredelig revolution i 1989. Siden da er byen vokset, i retning af det tidligere grænseområde, som var en dødszone, og med det nye parlaments- og regeringscenter. Og voksende i antal og tiltrækningskraft, med sin meget livlige og unge kultur, fra højt etableret operakunst til festscenen. Og du vil komme i kontakt med alt dette, ikke kun fra dine bekvemme pladser, men også på korte gåture til nogle af de vigtigste steder eller interessante steder. Lad os for eksempel starte ved Potsdamer Platz. Dette var en del af dødsstriben mellem øst og vest. Hvorfor dødszone? Her var bogstaveligt talt intet tilbage fra tiden før krigen. Ruinerne efter ødelæggelserne var slettet på begge sider, og her var striben mellem den forreste, vestlige mur og den anden, bageste mur 80 meter bred. I halvfemserne blev området udviklet og rekonstrueret med moderne bygninger, det såkaldte Sony Center og Mercedes-Benz Quarter. Nu finder vi her nye hoteller og underholdning, kontorer og beboelseslejligheder. Vi starter herfra mod nord, forbi de tidligere ministerielle haver, mod Brandenburger Tor. Og før vi passerer denne første gang, vil vi se de 2711 steler i holocaust-mindesmærket for de 6 millioner myrdede jøder i Europa. Brandenburger Tor var også en del af muren, uden noget check point, som ved Potdamer Platz. Men det var allerede en port til den gamle by i baroktiden. Det er grunden til, at den gamle bydel var en del af Østberlin, fordi byen spredte sig ud til alle sider og især mod vest for 150 år siden. Så jeg prøver normalt først at vise dig højdepunkterne i vest, med mere ridning imellem, og senere de historiske steder, der ligger i øst.

Privat taxatur gennem Berlin forlænget og afslappet ca. 5-6 timer

5. Privat taxatur gennem Berlin forlænget og afslappet ca. 5-6 timer

Når vi starter vores tur, henter jeg dig fra din bolig eller dit hotel. Det er gratis at blive hentet i Berlins S-Bahn-ring, og det er også muligt at blive hentet i lufthavnen, men så skal du hellere vælge vores velkomst/afskedstur. Du behøver ikke at vente udenfor, bare vent til jeg sender dig en sms. Efter en kort oversigt over vores tur, lad os starte. Nyd turen i en luksuriøs SUV-bil med lædersæder, AC og al komfort. Du sidder i en højere position, især i bagagerummet for at få et bedre udsyn. Din tur er individuel, men jeg har selvfølgelig forberedt en rundtur med de mest spektakulære og interessante steder i Berlin. Det er vigtigt at få hele historien om Berlin, med dens fremgang fra de preussiske kongers og senere kejseres tid, og så det dybe fald med nazitiden og anden verdenskrig. Berlin blev ødelagt op til 80 procent i centrum, men meget blev rekonstrueret i fortiden. Og så opdelingen af byen i fire sektorer, der senere dannede Øst- og Vestberlin. Med en delvis forskellig, delvis ens udvikling i begge dele. Men baseret på to forskellige og helt modsatrettede systemer, kapitalisme og kommunisme. Og så det vidunderlige ved genforeningen efter en fredelig revolution i 1989. Siden da er byen vokset, i retning af det tidligere grænseområde, som var en dødszone, og med det nye parlaments- og regeringscenter. Og voksende i antal og tiltrækningskraft, med sin meget livlige og unge kultur, fra højt etableret operakunst til festscenen. Og du vil komme i kontakt med alt dette, ikke kun fra dine bekvemme pladser, men også på korte gåture til nogle af de vigtigste steder eller interessante steder. Det særlige ved denne "Extended & Relaxed"-tur er, at vi tager den med ro. Vi har tid til flere (foto)stop, men også til en pause med en café eller en øl. Eller vi holder en rigtig frokostpause i en meget hyggelig restaurant i en original gammel bygning. Indenfor ligner den en gammel pub, og der serveres tyske retter som Schnitzel (men også pizza eller salat, hvis du foretrækker det). Det er dit valg! Slap af og udforsk den tyske køkkenkultur. Eller en kortere pause med en Berliner Currywurst (Bratwurst i karrysauce). Lad os for eksempel starte på Potsdamer Platz. Dette var en del af dødsstriben mellem øst og vest. Hvorfor dødszone? Ruinerne efter ødelæggelsen blev slettet på begge sider, og her var striben mellem den forreste mur og den anden, bagerste mur 80 meter bred. I halvfemserne blev det udviklet og rekonstrueret med moderne bygninger, det såkaldte Sony Center og Mercedes-Benz Quarter. Vi starter herfra i nordlig retning, forbi de tidligere ministerielle haver, mod Brandenburger Tor. Inden da vil vi se de 2711 steler fra holocaust-mindesmærket for de 6 mio. myrdede jøder i Europa. Brandenburger Tor var også en del af muren, uden noget check point. Men det var allerede en port til den gamle by, så den gamle by var helt og holdent en del af Østberlin. Jeg viser dig først højdepunkterne i vest, og senere de historiske steder, der ligger i øst.

5 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Neue Nationalgalerie

Andre seværdigheder i Neue Nationalgalerie

Vil du se alle oplevelser i Neue Nationalgalerie? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Neue Nationalgalerie

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 954 anmeldelser

Vidunderligt galleri i en fantastisk bygning og have.