Neuschwanstein Slot

Rejs tilbage i tiden med et besøg på Bayerns eventyrslot, der inspirerede Wagner med sin magiske beliggenhed i skoven.

  • Heldagsture
  • Eventyr
  • Private rundvisninger
Vi fandt 9 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Neuschwanstein Slot

Vil du se alle oplevelser i Neuschwanstein Slot? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Neuschwanstein Slot

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.018 anmeldelser

Stærkt anbefale! Dagen var meget nem, alt var allerede arrangeret, vi var i stand til at købe billetter til at besøge borgens indre gennem vores rejseguide, før vi endda havde forladt München! Vores tour guide var forbløffende og fortalte os mere om kong Ludwig II's historie mere detaljeret end den officielle slot tour guide gjorde. Neuschwanstein Castle i sig selv er smuk og er bestemt værd at se.

Personlig og utrolig spændende guidet tur fra start til slut. Vi lærte utrolig meget omkring selve de slotte vi så - og som ekstra bonus fortalte vores guide Ursula mange spændende historier om Bayern og det område vi kørte i. Kan varmt anbefales. Vær opmærksom på, at du skal have en nogenlunde fysik for at deltage. Vi gik i godt tempo og på skråninger/trapper. Tak for en fantastisk oplevelse.

Kevin var vores guide til turen, og han var meget kyndig og hjælpsom. Vores var en nysgerrig gruppe, og Kevin formåede at samle alle historier sammen og gøre turen sjov. Han gav også anbefalinger om, hvad vi kunne gøre i München. Vejret spillede en forkælet sport, men ellers var det en sjov tur

Sjov dygtig og meget vidende og imødekommende guide og fremragende udflugtsmål

Vi ville gerne have haft noget mere til ved Linderhof.