Tilføj datoer

Neuschwanstein Slot

Rejs tilbage i tiden med et besøg på Bayerns eventyrslot, der inspirerede Wagner med sin magiske beliggenhed i skoven.

Neuschwanstein Slot: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

1. Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Tag på tur til de storslåede slotte Neuschwanstein og Linderhof. Nyd en lækker frokost i Hohenschwangau, og tag en lille afstikker til den maleriske by Oberammergau. Stig om bord på en bus med aircondition og besøg slottet Neuschwanstein. Slottet ligger ved foden af Alperne. Her kan du beundre en af de mest imponerende seværdigheder i Tyskland. Brug 4 timer på til at udforske området (billet ikke inkluderet). Ankom til Linderhof, det eneste slot, som Ludwig II fik færdiggjort. Ved middagstid er der stop ved Hohenschwangau Slot, Ludwigs barndomshjem, for at spise frokost (ikke inkluderet). Hvis tiden tillader det, kan du fortsætte til Oberammergau og fortabe dig i de maleriske gader i denne pittoreske by.

Füssen: Entrébillet og audioguide til Neuschwanstein Slot

2. Füssen: Entrébillet og audioguide til Neuschwanstein Slot

Nyd vores skip te ticket til Neuschwanstein Slot med Audio Headset og rundvisning inde i slottet, og du kan vælge dine sprog inkl. et bykort med information og give dig tips til gode billeder.Undgå den lange kø og nyd resten af dagen, som du kan planlægge resten af dagen. bare hente din billet 8:30-9:00 fra vores kontor og køre direkte til slottet.Vi organiserer for dig billet og rundvisning og giver alle oplysninger. Bemærk venligst: Vi er ikke officielle billet center af slottet og derfor vores billet det er prisen højere end officielle billet center. Der er et bestemt tidspunkt for at besøge slottet med vores billet, derfor skal du hente din billet til tiden på vores kontor mellem 8:30-9:00.

Fra München: Luksustur til Neuschwanstein- og Linderhof Slot

3. Fra München: Luksustur til Neuschwanstein- og Linderhof Slot

Nyd pladsen, de komfortable sæder og store panoramavinduer og snacks og drikkevarer, på denne luksusheldagstur med professionel guide og chauffør. Entrébilletter til slottene er inkluderet. Om morgenen vil du køre fra München til Linderhof Slot, hvor I tager en guidet rundvisning. Herefter fortsætter turen til den smukke by Oberammergau. På en gåtur igennem den malerisk smukke landsby, vil du lære om de lokale træskæreres traditionelle håndværk. Ved middagstid tager turen dig ned gennem Romantische Straße (Den Romantiske Gade) til Neuschwanstein Slot. Der er mulighed for frokost ved ankomsten, eller du kan vælge at fortsætte turen med det samme for at besøge Marienbrücke. Om eftermiddagen vil du besøge Neuschwanstein Slot, før turen går tilbage til München. Efter en oplevelsesrig dag kan du se frem til en afslappet rejse hjem i den luksuriøse bus.

Fra München: Guidet heldagstur til Neuschwanstein Slot

4. Fra München: Guidet heldagstur til Neuschwanstein Slot

Gå på opdagelse i eventyrslottet Neuschwanstein og den fortryllende, gamle by Füssen, som ligger omgivet af et af verdens mest imponerede landskaber. Højt hævet over landsbyen møder du et sceneri, som ellers kun forekommer i drømme; et fabelagtigt og æterisk slot tilsyneladende skåret ud af selve bjergene, der på storslået vis strækker sig op til himlen. Denne herlige dårskab blev bygget i det 19. århundrede af den berømte "gale" Kong Ludwig II, en mand beruset af mytologi, som selv blev en legende. Oppe blandt skyerne ses slottets skinnende hvide tårne, der er øjeblikkeligt genkendelig for mange, som ikke engang har hørt navnet Neuschwanstein. Det er inspirationen bag Disneys Torneroseslot og er berømt verden over som Chitty Chitty Bang Bang-slottet. At besøge det er som at træde ind et eventyr. På denne heldagstur fra München vil din guide tage dig med på tog eller i bus, og ledsage dig op ad bakken til slottets højder, hvor det står skinnende med en spektakulær udsigt ud over bjerge, søer og dale. Det handler ikke kun om slottet, men også om den vidunderlige beliggenhed. Du vil gå til de bedste udsigtspunkter og udforske søen. Hvis tiden og vejret tillader det, kan du endda nyde en svømmetur. Oplev den postkortværdige udsigt over det smukke Hohenschwangau Slot, den fantastiske kløft med vandfald og den betagende Marienbrücke Bro, som ligger højt hævet over det hele. Mens du forundres over den store skønhed i området, vil din guide fortælle den spændende historie om Kong Ludwigs berømte og tragiske regeringstid. Du vil høre om hans turbulente tider og om den besættelse, der drev ham til at bygge et fantasislot i bjergene, og som til sidst endte med at ødelægge ham. Spring de lange køer over til den separate tur af kongens private gemakker med en specialiseret slotsguide. Denne tur er den mest praktiske måde, hvorpå du kan komme ind i den fantastiske fantasiverden.

Fra München: Tur til Neuschwanstein i gruppe på 4+ deltagere

5. Fra München: Tur til Neuschwanstein i gruppe på 4+ deltagere

Tilbring en dag i maleriske Bayern, og nyd en tur på den romantiske vej i Bayerns alper. På vej til Neuschwansteins eventyrslot vil du køre gennem gamle, maleriske bayerske landsbyer og naturskønt landskab. Når du når Neuschwanstein vil du blive taget på en guidet tur gennem slottet, som blev bygget i det 19. århundrede i romansk Revival-stil. Slottet ligger på en kuperet bakke med storslået udsigt over landsbyen Hohenschwangau nedenfor. Fra Marien-broen har du en betagende udsigt over slottet. Slottet blev bestilt af Ludwig II af Bayern, som kongelig retræte og til ære for komponisten Richard Wagner. Efter Ludwig II's død blev slottet i 1886 åbnet for offentligheden, og er nu vært for mere end 1,3 millioner besøgende hvert år. Neuschwanstein har optrådt i adskillige film, og blev også brugt som model for Torneroses slot i Disneyland. Du vil gå gennem en smuk kløft, der byder på kaskader og vandfald. På vejen tilbage vil du stoppe ved Wieskirch-kirken, der blev bygget i det 17. århundrede og nu er på UNESCO's Verdensarvliste. Du har også mulighed for at besøge en bayersk ostegård, hvor du kan få en oste- og pølsetallerken med frisk bagt brød. Her kan du også nyde et 360-graders udsyn over bjerget.

München: Halvdags udflugt til slottet Neuschwanstein på en halv dag

6. München: Halvdags udflugt til slottet Neuschwanstein på en halv dag

Denne halvdagstur er det ideelle valg og meget effektiv, hvis du leder efter en tur fra München til Neuschwanstein slottet start på Hovedbanegården München 7:15 til Castel Neuschwanstin, Marienbroen... og tilbage til München 14:20 Denne halvdagstur er kombineret med bil tog din tur dækker togbillet og billet til slottet Neuschwanstein uden kø

Fra München: Rejse til Neuschwanstein & Linderhof på spansk

7. Fra München: Rejse til Neuschwanstein & Linderhof på spansk

Kør gennem den præalpine region i Bayern til Neuschwanstein, eventyrslottet bygget af kong Ludwig II i Hohenschwangau. Du får mulighed for at beundre både det ydre og det indre af slottet og nyde den spektakulære udsigt fra Marias Bro. Kryds alpedale på vej til Linderhof, den barokke juvel, der er et af de mindre paladser bygget af Ludwig II. Ud over at besøge paladset skal du se de spektakulære haver. Dette er en guidet tur udelukkende på spansk. Ikke-spansktalende har ikke mulighed for at booke denne tur.

Fra München: Royal Fairytale Tour

8. Fra München: Royal Fairytale Tour

Bragt dagen med at udforske nogle af Bayerns største højdepunkter uden for München med tur/retur-transport. Se det berømte slot Neuschwanstein i de bayerske alper. Besøg Oberammergau, der er kendt for sine passionsspil og smukke husfresker. Til sidst stopper du ved Linderhof, et kunstfærdigt rokokoslot. Start dagen med afhentning fra dit hotel i München. Kør sydpå til de bayerske alper til landsbyen Hohenschwangau. Besøg kong Ludwig II's slot Neuschwanstein og få en guidet rundvisning inde i slottet med en lokal guide. Derfra kan du fortsætte til Oberammergau, den smukke landsby med passionsspil under bjergene, der er kendt for sine husmalerier, træskærere og julebutikker. Nyd fri tid til at få en bid mad og til at udforske på egen hånd. Stop ved Linderhof, et palads bygget mellem 1870 og 1879, der inspirerede de bourboniske konger, og hvor Ludwig II faktisk boede i flere år. Besøg paladset indefra med en lokal guide, og nyd tiden til at gå en tur i de formelle haver.

Fra München: Privat dagstur til slottet Neuschwanstein

9. Fra München: Privat dagstur til slottet Neuschwanstein

Oplev magien i Neuschwanstein, Kong Ludwig II af Bayerns eventyrslot, på denne uforglemmelige 8-timers tur. Neuschwanstein ligger i hjertet af de majestætiske bayerske alper og er et must-see for enhver rejsende. Din tur begynder med en behagelig og naturskøn køretur fra München til Hohenschwangau, den lille by under slottet Neuschwanstein. Undervejs har du mulighed for at beundre de bølgende bakker i det bayerske landskab og fange den betagende udsigt med dit kamera. Når du er i Hohenschwangau, har du tid til at udforske de charmerende butikker, den fredfyldte Alpsee-sø og området omkring det mindre Hohenschwangau-slot. Derefter er det tid til at klatre op til Neuschwanstein. Din chauffør-guide (eller separat chauffør og guide) vil undervejs fortælle om kong Ludwig II af Bayern og slottets historie. Der er en shuttlebus op til Marienbrücke til rådighed for bevægelseshæmmede. Når du ankommer til Neuschwanstein, vil du først besøge Marienbrücke, en hængebro, der giver en fantastisk udsigt over både slottet og det omkringliggende landskab. Derefter bliver du taget med på en rundvisning i slottets overdådige, myteinspirerede interiør. Efter rundvisningen har du tid til at købe souvenirs og holde en pause. Slutteligt bliver du kørt tilbage til München, hvor din guide vil ledsage dig til dit hotel eller til et på forhånd aftalt afsætningssted. Bemærk venligst, at kun ansatte på Neuschwanstein har tilladelse til at give rundvisninger inde på slottet, og du vil få en audioguide. På denne tur kan du vælge mellem en mulighed med en chauffør-guide eller en separat chauffør og guide. Vores chauffør-guider er velbevandret i historie og kan give et passende overblik. For en mere dybdegående tur anbefaler vi at booke muligheden med en separat chauffør og en professionel lokalguide.

Ettal: Privat dagstur til Bayerns højdepunkter

10. Ettal: Privat dagstur til Bayerns højdepunkter

Dyk ned i Bayerns berømte attraktioner med et besøg i Hohenschwangau og det spektakulære slot Neuschwanstein. Se pilgrimskirken Wies, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Værdsæt freskoerne i landsbyen Oberammergau, og gå rundt inde i Linderhof Slot. Bliv hentet i din hotellobby for at starte eventyret. Først besøger du turistbyen Hohenschwangau. Herfra skal du køre til slottet Neuschwanstein, et berømt vartegn, der ligger på toppen af landsbyens barske bakker. Beundre arkitekturen på dette smukke slot, der blev bygget fra 1869 til 1876. Fortsæt herefter til Wieskirche, eller pilgrimskirken i Wies, som er på UNESCO's verdensarvsliste og kendt for sin arkitektur i rokokostil. Derefter rejser du til Oberammergau, en landsby, der er berømt for de mange fresker, der pryder husene, og for passionsspillet, der opføres hvert tiende år. Hav en pause, køb frokost og køb nogle souvenirs. Herefter kan du køre til Linderhof Slot, et smukt palæ, der blev bygget af kong Ludwig II af Bayern mellem 1870 og 1879. Besøg slottet indefra med en lokal guide, og udforsk haven. Til sidst vender du tilbage til din indkvartering.

Tilgængelige aktiviteter

17 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Topseværdigheder tæt på Neuschwanstein Slot

Andre seværdigheder i Neuschwanstein Slot

Vil du se alle oplevelser i Neuschwanstein Slot? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Neuschwanstein Slot

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.620 anmeldelser

Personlig og utrolig spændende guidet tur fra start til slut. Vi lærte utrolig meget omkring selve de slotte vi så - og som ekstra bonus fortalte vores guide Ursula mange spændende historier om Bayern og det område vi kørte i. Kan varmt anbefales. Vær opmærksom på, at du skal have en nogenlunde fysik for at deltage. Vi gik i godt tempo og på skråninger/trapper. Tak for en fantastisk oplevelse.

Sjov dygtig og meget vidende og imødekommende guide og fremragende udflugtsmål