Neuschwanstein Slot

Neuschwanstein Slot

Neuschwanstein Slot: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

1. Fra München: Heldagstur til Neuschwanstein og Linderhof Slot

Kør til de storslåede slotte Neuschwanstein og Linderhof. Nyd en lækker frokost i Hohenschwangau (ikke inkluderet) og tag en lille omvej gennem den maleriske by Oberammergau. Vælg at købe dine slotsbilletter i bussen på dagen eller at købe dem på forhånd som en del af dagsturen. Stig ombord på en bus med aircondition, og kør ud for at opdage Bayerns slotte. Først skal du besøge eventyrslottet Linderhof, det eneste slot, som Ludwig II nåede at se stå færdigt. Udforsk slottet og dets område sammen med din guide. Tag derefter til den maleriske by Oberammergau for at tage billeder og shoppe. Stop derefter ved Hohenschwangau Slot, Ludwigs barndomshjem, og spis frokost (ikke inkluderet), inden turen går videre til Neuschwanstein Slot, som ligger ved foden af Alperne. Beundr en af de mest imponerende seværdigheder i Tyskland, og fordyb dig i Ludwig II's eventyrlige verden om eftermiddagen.

Fra München: Neuschwanstein Castle Full-Day Trip

2. Fra München: Neuschwanstein Castle Full-Day Trip

Opdag et af Bayerns mest naturskønne landskaber på denne tur fra München med tog og varevogn. Beundre den statur og delikate arkitektur af slottet Neuschwanstein, der står stolt på toppen af en bakke og er omgivet af skovklædte bjerge. Se den vidtstrakte dal fra foden af slottets mure, og lær om slottets historie af din guide på en vandretur rundt i området. Den fortryllende gamle by Füssen ligger 2 timer fra München, i foden af Alperne, indrammet af en af de mest betagende naturomgivelser i verden. Langt over landsbyen, tilsyneladende skulptureret ud af selve bjergene, der rejser sig storslået mod himlen, ligger et syn, der er skabt af drømme: det fantastiske og æteriske slot Neuschwanstein. Dette herlige vanvid blev bygget i det 19. århundrede af den berømte "gale" kong Ludwig II, en mand, der var beruset af mytologi, og som selv blev en legende. Slottets hvidt skinnende tårne mellem skyerne er øjeblikkeligt genkendelige for mange, der aldrig har hørt navnet Neuschwanstein. Det er inspirationen til Disneys Torneroses slot og er kendt verden over som Chitty Chitty Bang Bang-slottet. At besøge det er som at træde ind i et eventyr. På denne heldagstur fra München vil din guide tage dig med tog eller bus og ledsage dig op ad bakke til slottets høje perch, hvor det ligger glinsende over et spektakulært panorama af bjerge, søer og dale. Det handler ikke kun om slottet - det handler også om dets vidunderlige beliggenhed. Du vil tage til de bedste udsigtspunkter og udforske søen. Hvis tiden og vejret tillader det, kan I endda nyde en svømmetur. Få en postkort-perfekt udsigt over det lige så smukke Hohenschwangau-slot, vandfaldsslugten og den fantastiske Marienbrücke-bro, der hænger højt over det hele. Mens du beundrer skønheden, vil din guide fortælle dig den spændende historie om kong Ludwigs berømte og tragiske regeringstid, hans turbulente tid og om den besættelse, der drev ham til at bygge sit fantasislot i bjergene, som i sidste ende ødelagde ham. Hvis du vælger at købe en billet på dagen, kan du springe de lange køer over til den separate interne rundvisning i kongens private kamre med en specialiseret slotsguide. Turen er den mest praktiske måde at beundre denne fantastiske fantasiverden på.

Füssen: Entrébillet og audioguide til Neuschwanstein Slot

3. Füssen: Entrébillet og audioguide til Neuschwanstein Slot

Nyd vores spring billetten over til Neuschwanstein Slot med Audio Headset og guide inde på slottet i 35 minutter, og du kan vælge dine sprog inkl. et bykort med information og give dig tip til gode billeder. undgå lang kø og nyd resten af dagen, som du kan planlægge resten af dagen. bare hent din billet 8:30-9:00 fra vores kontor og kør direkte til slottet. vi organiserer billetten og turen for dig og giver alle oplysninger. Bemærk venligst: Vi er ikke slottets officielle billetkontor, og derfor er prisen på vores billetter højere end det officielle billetkontor. Der er et bestemt tidspunkt at besøge slottet på med vores billet. Derfor skal du hente din billet til tiden på vores kontor mellem kl. 8.30-9.00.

Fra München: Neuschwanstein Slot heldagstur i varevogn

4. Fra München: Neuschwanstein Slot heldagstur i varevogn

Bragt en dag i det maleriske Bayern med denne tur med en varevogn fra München. Tilbring dagen med at nyde en køretur på den romantiske vej i de bayerske alper. På vej til slottet Neuschwanstein kommer du gennem gamle, maleriske bayerske landsbyer og naturskønne landskaber. Når I når frem til Neuschwanstein, får I en guidet rundvisning på slottet, som blev bygget i det 19. århundrede i romansk revival stil. Slottet ligger på en klippefyldt bakke med udsigt over landsbyen Hohenschwangau nedenunder. Fra Marienbridge har du en betagende udsigt over slottet. Slottet blev bestilt af Ludwig II af Bayern som et kongeligt tilflugtssted og til ære for komponisten Richard Wagner. Efter Ludwig II's død blev slottet åbnet for offentligheden i 1886, og det er nu vært for mere end 1,3 millioner besøgende hvert år. Neuschwanstein har optrådt i adskillige film og blev også brugt som model for Torneroses slot i Disneyland. Du går gennem en smuk kløft med kaskader og vandfald. På vejen tilbage stopper du ved den på UNESCO's verdensarvsliste stående kirke Wieskirch, der blev bygget i det 17. århundrede. Du får også mulighed for at besøge en bayersk ostegård, hvor du kan købe en valgfri oste- og pølseplatte med friskbagt brød. Nyd den spektakulære 360-graders bjergudsigt fra gården.

Fra München: Neuschwanstein Slot & Linderhof Premium-tur

5. Fra München: Neuschwanstein Slot & Linderhof Premium-tur

Tag en smuk tur til slottene Neuschwanstein og Linderhof med adgang uden kø. Oplev den frodige skønhed i det tyske landskab, og lær områdets historie af din lokale guide. I morgen rejser du komfortabelt fra München til slottet Linderhof for at få en guidet rundvisning. Oplev slottets historie, inden du fortsætter til den maleriske by Oberammergau. Udforsk landsbyen, og hør om traditionelt håndværk fra de lokale træskærere. Ved middagstid skal du køre langs Romantische Straße (den romantiske vej) til slottet Neuschwanstein. Stop for frokost (ikke inkluderet) ved ankomsten, eller gå direkte til Marienbrücke-broen. Om eftermiddagen kan du udforske slottet Neuschwanstein, inden du kan køre afslappende tilbage til München.

Fra München: Tur til Neuschwanstein & Linderhof på spansk

6. Fra München: Tur til Neuschwanstein & Linderhof på spansk

Kør gennem den præalpine region i Bayern til Neuschwanstein, eventyrslottet bygget af kong Ludwig II i Hohenschwangau. Du får mulighed for at beundre både det ydre og det indre af slottet og nyde den spektakulære udsigt fra Marias Bro. Kryds alpedale på vej til Linderhof, den barokke juvel, der er et af de mindre paladser bygget af Ludwig II. Ud over at besøge paladset skal du se de spektakulære haver. Dette er en guidet tur udelukkende på spansk. Ikke-spansktalende har ikke mulighed for at booke denne tur.

Fra Hohenschwangau: Tur til Neuschwanstein Slot

7. Fra Hohenschwangau: Tur til Neuschwanstein Slot

Med skip-the-line-billetter til Neuschwanstein Slot behøver du ikke bekymre dig om at vente i timevis i kø for at få billetter eller bekymre dig om, at billetterne vil være udsolgt, når du ankommer. Du behøver ikke at bekymre dig om billetreservation og køer. Vi henter dig i Hohenschwangau Village (ved foden af slottet) og giver dig en uforglemmelig tur til det majestætiske Neuschwanstein Slot. (Med Skip the Line-service behøver du ikke bekymre dig om at vente i timevis på at få billetter, eller at billetterne er udsolgt, når du ankommer). Du bliver hentet ved Hohenschwangau". Først tager vi shuttlebussen til Marias Bro (Marienbrücke) for at tage nogle fantastiske billeder. Derefter går vi til Neuschwanstein (eventyrslottet) med en rundvisning indenfor. Lær om Svanekongen (Ludwig II), konge af Bayern (1864-1886) og historien om Neuschwanstein Slot (blev bygget 1869-1886). Fra slottets fod tager vi desuden en hestevogn til landsbyen Hohenschwangau. Gå en tur rundt om den smukke Alpsee-sø.

München: Halvdagstur til Neuschwanstein Slot med skip-the-line

8. München: Halvdagstur til Neuschwanstein Slot med skip-the-line

Denne halvdagstur er det ideelle valg og meget effektiv, hvis du leder efter en tur fra München til Neuschwanstein slottet start på Hovedbanegården München 7:15 til Castel Neuschwanstin, Marienbroen... og tilbage til München 14:20 Denne halvdagstur er kombineret med bil tog din tur dækker togbillet og billet til slottet Neuschwanstein uden kø

Fra München: Royal Fairytale Tour

9. Fra München: Royal Fairytale Tour

Bragt dagen med at udforske nogle af Bayerns største højdepunkter uden for München med tur/retur-transport. Se det berømte slot Neuschwanstein i de bayerske alper. Besøg Oberammergau, der er kendt for sine passionsspil og smukke husfresker. Til sidst stopper du ved Linderhof, et kunstfærdigt rokokoslot. Start dagen med afhentning fra dit hotel i München. Kør sydpå til de bayerske alper til landsbyen Hohenschwangau. Besøg kong Ludwig II's slot Neuschwanstein og få en guidet rundvisning inde i slottet med en lokal guide. Derfra kan du fortsætte til Oberammergau, den smukke landsby med passionsspil under bjergene, der er kendt for sine husmalerier, træskærere og julebutikker. Nyd fri tid til at få en bid mad og til at udforske på egen hånd. Stop ved Linderhof, et palads bygget mellem 1870 og 1879, der inspirerede de bourboniske konger, og hvor Ludwig II faktisk boede i flere år. Besøg paladset indefra med en lokal guide, og nyd tiden til at gå en tur i de formelle haver.

Füssen: Cykeludlejning og Neuschwanstein Slot Skip-the-Line

10. Füssen: Cykeludlejning og Neuschwanstein Slot Skip-the-Line

Tag en lejecykel, og nyd en tur til Bayerns helt store udflugtsmål, Neuschwanstein Slot. Træd i pedalerne ad en særlig sti, og gå eller kør med bus eller hestevogn op ad indkørslen, og spring køen over for at komme ind. Start dagen med at hente din cykel på aktivitetsudbyderens kontor i Füssen. Planlæg din rute på det nyttige og gratis kort. Kør ned ad cykelstien mod det berømte eventyrlige slot. Når du er fremme, tager det 30 minutter at gå hen til indgangen. Alternativt kan du hoppe på en bus eller køre i en hestevogn for at komme til bygningen. Spring køen over, og gå direkte ind i slottet. Gå på opdagelse i det fascinerende interiør, og hold pause for at fotografere denne utrolige struktur.

26 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Neuschwanstein Slot

Andre seværdigheder i Neuschwanstein Slot

Vil du se alle oplevelser i Neuschwanstein Slot? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Neuschwanstein Slot

Samlet bedømmelse

4.5
(6.620 anmeldelser)

Rigtig fin udflugt med stop ved to slotte og en by. Meget opmærksom og hjælpsom guide. De sneklædte landskaber er drømmeagtige. Opstigningen til Neuschwanstein var meget lettere for os, end de antyder; Selvom det er langt, er det nemt at gøre. Hvad der bør forbedres er, at guiden ikke giver forklaringer, når lydguiden fungerer, da det er meget svært at være opmærksom på begge forklaringer. Føreren bør forbedre nogle manøvrer.

Det var en meget underholdende oplevelse, med meget smukke og vinterlige landskaber, bussen havde en audioguide på forskellige sprog, hvilket var fantastisk, for da vi bevægede os gennem forskellige steder, blev den aktiveret, og man kunne lytte til stedets historie. Vores guide, Johnny, var meget venlig og forklarede mange ting i detaljer. Transporttjenesten var punktlig og sikker.

Vi havde en vidunderlig dag, det er virkelig det værd. Guiden var fantastisk, han talte ethvert sprog og var altid venlig og hjælpsom, men frem for alt smilende, hvilket ikke er en lille bedrift. Alle de steder, vi så, var spektakulære, og de gav os muligheden for at se dem rigtig godt, takket være deres upåklagelige organisation. JEG ANBEFALER STÆRKT

Vores guide (en mand med en fipskæg, hans navn startede med H) demonstrerede en masse viden og opmærksomhed fra at forlade München til at vende tilbage.

guiden Deyse var meget opmærksom, turen var fremragende