Nevada

Vælg datoer

Det synes rejsende om Nevada

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 8.905 anmeldelser

Fantastiske, lærerige dage i diverse nationalparker

Kan klart anbefale denne oplevelse. Vi havde 3 fantastiske dage i de forskellige nationalparker. Særligt bryce og Antelope Canyon var virkelig vilde oplevelser. Vi havde Alex som guide og han var rigtig sød og enormt klog på alle de ting vi så og oplevede, så vi lærte en masse. Overnatningerne i telt var ok - det er pengene værd at spare på indlogering. Madrasserne er meget tynde, men vi fik begge nok nattesøvn til at få det hele med hver dag. Maden var ok, ikke helt vildt fantastisk, men ganske fint og alt hvad vi forventede. Vi blev mætte og udvalget var fint med vegetar muligheder. Hvis du vælger denne tur skal du tilvælge antelope Canyon, da det klart var den vildeste oplevelse på de 3 dage! Vær opmærksom på at tiden ved grand Canyon er relativt kort og du mest får mulighed for at kigge ned langs “kanten”, dette passede fint for os, da de andre attraktioner var de store oplevelser. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse!

The trip was absolutely amazing and I would definitely recommend it to anyone visiting Las Vegas and would like to get out of the city and see some beautiful nature. It was also a great experience to drive through Arizona on Route 66. Our guide and driver were very kind og knew a lot about the places we drove through.

Fin tur med Hoover Dam og et smut til hvor filmen CARS er fra. Der var desværre ret dårligt vejr i Grand Canyon, så fik kunne ikke tage den Walking Tour. Guiden sagde vi ville få refunderet den del tilbage.

This was such a great experience and a very nice and funny pilot. All just as expected. It would have been great if we have flyed around Hoover Dam when it was difficult to se from the backseeds.

En super fed oplevelse. Der var styr på arrangementet. Vi følte os meget trygge hele vejen igennem, fra vi blev hentet på hotellet til vi kom hjem igen. Er bestemt anbefales værdigt.