Tilføj datoer

Ting at gøre Nevada

Ofte stillede spørgsmål om Nevada

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nevada?

De topattraktionerne der skal opleves i Nevada er:

Andre seværdigheder i Nevada

Vil du se alle oplevelser i Nevada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nevada

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 17.832 anmeldelser

Den åbne top bustur er et must i enhver by, men i Vegas er den endnu bedre, fordi den dækker så stort et område. Det er gjort endnu bedre, fordi busserne har live-guider og ikke optagelser, hvilket betyder, at du får et andet perspektiv, selvom du gentager en del af turen. Guiderne, vi havde hver gang, var meget sjove og informative. Den ekstra nattur var virkelig farverig og sjov med et stop i det gamle Vegas. Kan varmt anbefale denne udflugt, hvis du tager til Las Vegas.

For dem, som os, der ønsker at blive overrasket på kort tid, er denne tur ideel. Jeg delte disse øjeblikke med min 10-årige datter ... uforglemmelige ... Vejene er selvfølgelig lange, men opdagelsen af alle disse mytiske steder gennemsyret af historie giver os magiske øjeblikke. Bussen har aircondition, komfortabel. Hjælpelinjerne er venlige. en lille lejlighed på morgenmad på visse hoteller, som ikke tilbyder meget valg.

super smuk udsigt, og buschaufføren Robert gjorde et godt stykke arbejde med at påpege interessante steder undervejs og stoppede ofte for at tage billeder. Bussen var meget behagelig, men det er en lang dag, og man bør pakke en hat og handsker osv., da det er koldt i Bryce Canyon, og der er korte vandreture, som er vidunderlige, men du har brug for det rigtige tøj og sko.

Store parker at besøge. Pauli vores chauffør var fantastisk. Bussen var lidt stram for en 12 timers tur. Havde lidt problemer med at holde luften på, så det var varmt det meste af turen. Luftventilen over vores sæde ville ikke åbne korrekt, og telefonopladerne virkede ikke. Gør turen helt sikkert, men håber de løser busproblemerne.

Linq Hotels pariserhjul ligger på en lille sidegade. Du får en fantastisk udsigt over byen og striben fra toppen. Vi nød virkelig turen! Det er det værd!