Ting at foretage sig
New Orleans

Gå ikke glip af spektakulær jazz, lækkert cajunkøkken og det livlige franske kvarter i "Big Easy".

Vores mest anbefalede ting at lave i New Orleans

New Orleans: Jazz-cruise om aftenen på dampskibet Natchez

New Orleans: Jazz-cruise om aftenen på dampskibet Natchez

Rejs tilbage i tiden ombord på den nyrenoverede Riverboat City of New Orleans. Læn dig tilbage, slap af, og nyd New Orleans-atmosfæren, mens Dukes Trios smooth jazz fylder dine ører på dette to timer lange krydstogt på den mægtige Mississippi, mens du nyder håndlavede cocktails og seværdighederne. Vi sejler fra hjertet af det franske kvarter og oplever en betagende udsigt over New Orleans, mens byens skyline glider væk. Der er siddepladser både indendørs og på de udendørs dæk, så du får den allerbedste udsigt over Mississippi-floden og New Orleans. Sørg for at tjekke alle fire dæk ud, da udsigten fra det øverste dæk er et syn for guder. Vælg middagsbuffeten til en middagsmenu med bl.a: Salad Du Jour, Chicken and Sausage Gumbo, Top Round Angus Beef, Louisiana Fried Chicken Thighs, Bayou Seafood Pasta, Crawfish Etouffee, Herb Roasted Sweet Potatoes, Corn Maque Choux, Southern Stewed Okra og New Orleans Bread Pudding.

New Orleans: Steamboat Natchez Jazz Cruise

New Orleans: Steamboat Natchez Jazz Cruise

Nyd New Orleans' skønhed og romantik på et krydstogt om bord på Sternwheeler Steamboat Natchez, den eneste autentiske dampbåd i New Orleans. Cruise langs Mississippi-floden, lyt til live jazzmusik, og nyd en valgfri frokost med lokale retter. Dit krydstogt starter i hjertet af det franske kvarter og tager dig tilbage til en tid, hvor livet var lige så langsomt og yndefuldt som strømmen på Mississippi. Se New Orleans fra Mississippi-floden, en af verdens mest aktive havne. Mens du er om bord, kan du besøge maskinrummet i museumskvalitet og lære, hvordan damp driver denne storslåede båd gennem "Mighty Mississippi". Tilføj en valgfri kreolsk frokost til dit krydstogt, tilberedt frisk om bord og serveret med dit valg af kaffe og iste. Nyd smagen af New Orleans, før du lægger til igen, hvor du startede turen. Eksempel på frokostmenu (afhængig af sæson og tilgængelighed) - Sydstatsstegt fisk - Røde bønner og ris - Jambalaya - Dagens salat - New Orleans Bread Pudding

New Orleans: Hjemsøgt spøgelses-, voodoo- og vampyrbytur

New Orleans: Hjemsøgt spøgelses-, voodoo- og vampyrbytur

Gå med din 5-stjernede lokale guide gennem det hjemsøgte, historiske franske kvarter på denne hjemsøgte historiske tur. Udforsk det historiske French Quarter, mens din ekspertguide fortæller dig historier om magi, spøgelser, vampyrer og vodou-udøvere. Mød din lokale guide, og begiv dig ud på en rejse gennem New Orleans' hjemsøgte historie i en skjult perle af en raritetsbutik. Gå forbi velkendte steder som Muriel's Restaurant og det gamle Ursuline-kloster. Se det udvendige af New Orleans Pharmacy Museum, hvor der blev foretaget blodsudgydelser i det 19. århundrede. Udefra kan du se huset, hvor Jacques Saint Germain - som ifølge rygterne var en vampyr - engang boede. Og hør de uhyggelige historier om LaLaurie House og dets herskerinde, Madame LaLaurie. Lad din guide underholde dig med lokal folklore, mens du fortsætter forbi New Orleans Historic Voodoo Museum. Sidste stop på turen er udenfor Lafitte's Blacksmith Shop Bar, hvor din uhyggelige oplevelse slutter. Gå ikke glip af en oplevelse, du sent vil glemme.

New Orleans: Cemetery Bus Tour ved mørke med eksklusiv adgang

New Orleans: Cemetery Bus Tour ved mørke med eksklusiv adgang

Oplev den uhyggelige side af New Orleans på en tur rundt i byen og på en af dens mest hjemsøgte kirkegårde. Lyt til gysende fortællinger fra din lokale guide, og lær om de mørkere dele af byens historie. Se, hvordan en EMF-læser bruges i det virkelige liv. Først skal du have en cocktail eller øl på dit mødested før turen. Derefter vil din guide vise vej med en EMF-læser og forklare, hvordan man bruger dem til at søge efter paranormal aktivitet og til at hjælpe med at lokalisere ånder eller paranormale fænomener. Rejs til flere New Orleans-kirkegårde og gå ind på Odd Fellows Rest Cemetery, og Charity Hospital Cemetery og Hurricane Katrina Memorial Cemetery for at udforske hjemsøgte kirkegårde om natten. Stop ved The Buckner Mansion, som blev vist i American Horror Story som Coven House. Til sidst kan du se videoer af dokumenterede spøgelser og ånder, der hjemsøger flere steder fra din tur. Afslut din tur ved at følge din guide til en gravplads for ånder, der mødte deres ulykkelige skæbne i en tragisk pandemisk begivenhed.

Fra New Orleans: 100-minutters højhastighedstur med sumpbåd

Fra New Orleans: 100-minutters højhastighedstur med sumpbåd

Gå ombord på et højhastighedseventyr gennem sump- og moseområder kun 35 minutter fra New Orleans og oplev et fantastisk landskab fra en sumpbåd. Sænk farten eller gør holdt for at tage billeder, og oplev en personlig tur med din lokale kaptajn. Nyd godt af sumpbåde med biografagtige sæder, så personen foran dig ikke forstyrrer dit udsyn. Bliv betaget, når alligatorer kommer så tæt på båden, at du kan stirre lige ind i deres krybdyrsøjne. Oplev et fantastisk dyreliv, inklusiv hvidhovede havørne, pelikaner, havørne og ugler. Hver tur er helt unik, og du ved aldrig, hvad der venter dig lige rundt om hjørnet. Kom helt op på 55 kilometer i timen, drevet frem af en kæmpe blæser, som blæser overskydende luft fra bagenden af båden med 320 kilometer i timen. Sejl på det lave vand og få adgang til områder, som traditionelle både ikke kan komme til.

New Orleans: Flodbådtur på 'Creole Queen' med mulig frokost

New Orleans: Flodbådtur på 'Creole Queen' med mulig frokost

Læn dig tilbage og nyd udsigten eller en drink i baren, mens du rejser ned ad Mississippi-floden. Lær om New Orleans' komplekse, men interessante historie, med fokus på det kritiske slag om New Orleans. Deltag i et krydstogt fortalt af en lokal guide, og tag på en rejse ind i fortiden, mens du går ned ad floden til Chalmette Battlefield ved Jean Lafitte National Historical Park and Preserve. Når du rejser til slagmarken, kan du lære om bebyggelsen New Orleans, dens flod og de historiske vartegn, der ligger langs bredden af Mississippi-floden. Mens du sejler, forkæl dig selv med en traditionel frokost om bord. (Hvis relevant mulighed valgt.) Stop ved slagmarken og hør om arven fra området på en 1-times guidet tur langs kysten med en tale af National Park Rangers. Gå derefter tilbage til startpunktet, hvor din tur slutter. EKSEMPEL MENU FROKOST: • Rejepasta i New Orleans-stil • 10” Roast Beef Po-Boy • Kreolsk Jambalaya • Langusterbrød • Cæsar salat • Røde bønner og ris • Friskbagte småkager • Zapps Kartoffelchips (Menupunkter kan ændres efter sæson og tilgængelighed)

New Orleans: Sightseeing Bustur

New Orleans: Sightseeing Bustur

Få en introduktion til seværdighederne i New Orleans på en 2,5 timers guidet bustur. Du kan nyde godt af at blive hentet på Bon's New Orleans Street Food, som ligger i nærheden af Jackson Square, og besøge Garden District, 9th Ward og meget mere. Rejs gennem det smukke franske kvarter, og gå ned ad den livlige Frenchmen Street, hvor der strømmer livemusik ud fra alle spillesteder. Du ankommer til det alternative Marigny-kvarter, mens du bevæger dig mod 9th Ward. Gå ind i musikernes by og fortsæt til Tremé. Kør ned ad Esplanade Avenue til City Park og Lake Pontchartrain, og bliv derefter klogere på den kreolske kultur på Saint Roch Cemetery #1 og St. Louis Cemetery #3. Se verdens ældste sporvogn på St. Charles Avenue, mens du fortsætter til Tulane- og Loyola-universiteterne. Gå ind i Garden District for at se på nogle af de berømte hjem. Fortsæt langs Magazine Street for at nå frem til Warehouse District og Arts District, inden du bliver sat af ved dit hotel.

New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

New Orleans: French Quarter Ghost and Murder Tour

Lær om New Orleans spøgelsesagtige historie på denne rundvisning i det franske kvarter. Besøg berømte vartegn, hør fascinerende historier, og fordyb dig i den hjemsøgte verden i dette atmosfæriske distrikt. Tag til det franske kvarter for at møde din historikerguide. Besøg steder som det berygtede Lalaurie Mansion (som set på 'American Horror Story Coven'), May Bailey's Bordel (som set på Travel Channels 'Ghost Adventures') og mange andre steder. Tag på den eneste spøgelsestur i New Orleans med adgang inde i en hjemsøgt bygning. Nyd en tur, der er børne- og alkoholvenlig. Tag en afslappet spadseretur gennem New Orleans' franske kvarters hjemsøgte historie med hyppige stop og toiletpauser.

New Orleans: Aftenbådtur med jazz og valgfri middag

New Orleans: Aftenbådtur med jazz og valgfri middag

Træd tilbage ind i flodbådstidens glamour og romantik med et krydstogt på Paddlewheeler Creole Queen-båden. Nyd en lækker middag eller bare læn dig tilbage og slap af med en cocktail i hånden, beundre udsigten og nyd den levende jazzmusik. På dette flodkrydstogt kan du opleve de pulserende og livlige jazztoner fra den fantastiske Sullivan Dabney Jr. og Muzik Jazz Band, mens du nyder en kreolsk middag (hvis muligheden er valgt). Der bliver lidt tid til at danse til musikken efter middagen i den skønne spisesal. Efter middagen kan du nyde en klassisk New Orleans-cocktail på strandpromenaden med udsigt over Mississippi-floden, mens byen glider forbi. På vej tilbage til kajen, hvor du begyndte din tur, skal du forbi Jackson Square og se byens lys under en stjernehimmel. EKSEMPEL AF MIDDAG MENU: • Cajun Cæsar Salat • Kylling & Andouille Pølse Gumbo • Louisiana Creole Jambalaya • Cajun bagt kylling • Roastbeef-rester • Hvidløg Kartoffelmos • Cajun Seafood Pasta • Røde bønner og ris • Majs Mac Choux • Friske ristede grøntsager • Paddlewheeler White Chocolate Bread Pudding med whiskysauce (bedst i New Orleans!) • Fransk rundstykker og majsbrød (Menupunkter kan ændres efter sæson og tilgængelighed)

Bayou Manchac: Bådtur med mulig afhentning fra New Orleans

Bayou Manchac: Bådtur med mulig afhentning fra New Orleans

Tag med på et eventyr for hele familien i Manchac-sumpen. Dine lokale kaptajner vil tage dig på en spændende rejse ud for at udforske Louisianas mangfoldige dyreliv i Cajun Country. Rejs med båd i Cajun-stil på en tur gennem hjertet af det sydlige Louisianas sumpområde. Din sumpbåd fører dig ind i de snørklede vandløb, hvor du kan se mosklædte cypresser, fascinerende planteliv og dyrene, der bor her. Lyt til informative kommentarer, mens du sejler ind i vandløbet. Sumpens indbyggere er vant til at se sumpbåde, så du vil sandsynligvis se forskellige fugle, slanger, hjorte og fisk og måske endda en alligator. Mens bådene flyder gennem vandvejene, vil du høre mere om Louisiana Wetlands og dens indbyggere, især alligatorernes liv og vaner, og den unikke historie om Cajun-byen Frenier.

Topaktiviteter

Få insiderinfo om New Orleans

Den lokale ekspert, oliviarmstrong_, guider dig gennem sine bedste valg på et uforglemmeligt besøg.

Topseværdigheder i New Orleans

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om New Orleans

Hvilke topattraktioner skal man opleve i New Orleans?

Topattraktionerne, der skal opleves i New Orleans:

Se alle seværdigheder i New Orleans, du ikke må gå glip af

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra New Orleans?

De bedste dagsture og -udflugter fra New Orleans er:

Se alle dagsture og -udflugter fra New Orleans på GetYourGuide

Store seværdigheder i New Orleans

Ting at lave i New Orleans

Byer i USA

Udforsk New Orleans

Læs vores komplette guide til New Orleans , eller opdag byens bedste oplevelser .

Det synes rejsende om New Orleans

Samlet bedømmelse

4.6
(19.050 anmeldelser)

Jeg elskede virkelig alt ved turen. Vores chauffør BigJoe var sød og fortalte os meget om New Orleans og alt, hvad vi så på vejen. Sumpturen med Tom var meget sjov, vi så en masse alligatorer, skildpadder, vaskebjørne og fugle. Han vidste meget om livet der! Så var Oak Alley Plantation-turen kort, men intens, den er fantastisk derude. Husturen er lidt overfyldt.

Fantastisk aktivitet. Turen på hjulbådsdamperen gav os en ægte fornemmelse af New Orleans, da vi gik langs Mississippi. Fantastisk udsigt over byen. Nød at kunne gå ind i maskinrummet. Gik ikke frokosten om bord, men nød cocktails i baren, mens du lyttede til bandet.

Ved køb af aktiviteten ser vi, at der står en dag med jazz, vi troede det var levende musik, og sådan var det ikke, vi hørte fortælleren under turen og lidt jazz over højtalerne, men det var optaget musik, og meget lidt, så det virkede ikke rigtigt for os.

Det var en helt fantastisk tur, med underholdende guide - der vidste en masse om området og historien i sumpene. Ingen tvivl om at han havde en stor kærlighed til området ❤️

jazzbandet var fantastisk, og atmosfæren i besætningen fik mig altid til at smile og føle mig velkommen