Oplevelser i
New Orleans

Gå ikke glip af spektakulær jazz, lækkert cajunkøkken og det livlige franske kvarter i "Big Easy".

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om New Orleans

Hvilke topattraktioner skal man opleve i New Orleans?

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i New Orleans

Med en simrende gumbogryde af kulturer og en tilsyneladende udødelig musikscene, oser New Orleans stadig af den klassiske sydstatscharme, som er så levende skildret af Tennessee Williams og byens andre forfattere. Her får du et udvalg af alt det bedste, i en af USAs mest unikke byer.

 • 1. S.S. Natchez

  Der findes ikke bedre måder at sejle på Mississippi end med hjuldamper! Den oprindelige Natchez blev ødelagt i en brand, men på den nuværende, kan du komme på Old Man River-ture med middag og levende jazzorkester.

 • 2. French Quarter

  Det Franske Kvarter er indbegrebet af New Orleans! Kvarteret har byens fineste bygninger og monomenter, fra 1850 House, hvor du kan se, hvordan de rige boede før borgerkrigen, til Jackson Square. Hvis du ikke har set dette kvarter, har du ikke set New Orleans!

 • 3. Lake Pontchartrain

  Efter at have været udsat for overudvikling, har vådområderne i Pontchartrain fået nyt liv og det er nu et dejligt sted at svømme og tage på picnic, især ved Mardi Gras-springvandet.

 • 4. Garden District

  Det er stadig mest velhaverne i New Orleans, der drages af 1800-talshusene i dette område. Du kan se udvalgte dele på en guidet tur, men du kan desuden bare nyde at slentre omkring for dig selv i det dejlige kvarter.

 • 5. Bourbon Street

  Bourbon Street er mest kendt for sine barer og klubber, men det er desuden et af de bedste steder i New Orleans at udforske byens fortid som kolonimagt.

 • 6. Cabildo

  Cabildo var tidligere regeringskonterer og domhus og ligger på Jackson Square. Det var der hvor Louisiana-købet blev underskrevet. Bygningen, der er en blanding af fransk og spansk koloniarkitektur, fungerer nu som museum.

 • 7. Audubon Butterfly Garden and Insectarium

  Audubon-instituttet har en zoo og et akvarium. Det er en af USAs og New Orleans bedste attraktioner. Der findes endda en insekt-snackbar, hvor du kan smage (u)lækre summende delikatesser!

 • 8. Mardi Gras World

  I denne gigantiske lagerbygning kan du se det fantastiske udstyr, der indgår i Mardi gras-karnevallet. Der er åbent 7 dage om ugen og kun lukket på størrre helligdage. Nå ja, og så under Mardi Gras!

 • 9. Louisiana State Museum

  Lousianas historie er kort, men lang nok til at fylde 9 statslige museumsbygninger! Cabildo er en af dem, men det virkelige flagskib ligger lige overfor, på den modsatte side af Jackson Square ved Presbytère.

 • 10. Old US Mint

  Old US Mint er endnu afdeling af Louisiana State Museum, der er værd at besøge. Bygningen bliver ikke længere brugt som mønttrykkeri, men er nu et gigantisk jazzmuseum, med gamle optagelser, fotos og livemusik!

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til New Orleans?

  Det kan blive meget varmt midt på sommeren fra juni til august. Men det er en god ide at undersøge, hvad der sker resten af året, før du vælger en rejsedato. Det berømte Mardi Gras-karneval foregår dagen før askeonsdag i februar eller marts. Hvis du hellere vil prøve det traditionelle gadekøkken, skal du komme i november til Oak Street Po-Boy Festival og smage byens bedste Po' Boy-sandwiches!

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i New Orleans?

  Fire dages sightseeing i New Orleans er nok til at nå Det Franske Kvarter og Garden District. Men der er så mange oplevelser, liv og kultur i New Orleans, der skjuler sig under overfladen. Book et par dage til, hvis du kan, og forhold dig åben og modtagelig for behagelige overraskelser!

 • Hvordan kommer jeg rundt i New Orleans?

  Det er nemmest at bevæge sig rundt i New Orleans til fods. Men i regnvejr er det nemt at få fat i en af byens taxaer, til en rimelig pris. Bemærk dog, at de fleste taxaer sætter taksten op og er sværere at få fat på, når der er særlige events i byen. Der findes desuden gode busforbindelser, men hvorfor ikke benytte byens berømte sporvogne? St. Charles Avenue-strækningen, mellem downtown and uptown, er en historisk national seværdighed!

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  Amerikanske dollar (USD)
 • Tidszone
  UTC (-06:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Foråret, efteråret og vinteren er de bedste årstider at planlægge dit besøg i New Orleans. Ikke kun for at undgå varmen, men også for at opleve Mardi Gras eller en af byens berømte festivaler. Tjek tidspunkterne for de forskellige events, når du planlægger din rejse til New Orleans.

Andre seværdigheder i New Orleans

Vil du se alle oplevelser i New Orleans? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New Orleans

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 13.865 anmeldelser

De hentede os på det udpegede område og satte os også af. Bare en heads up, fik jeg at vide over telefonen 8:15, og klokken 8:30 var der ikke kommet nogen. Da jeg ringede, sagde hun, at afhentningen faktisk var mellem 8:15 og 8:45. Så vi ventede. Tog os først til sumpturen. Det var sådan en god tid! Vi tog den lille luftbådstur gennem Bayou og havde virkelig den bedste tid! Guiden gjorde det livligt og virkelig nyt i området. Brug solcreme, fordi der ikke er nogen skygge! Hatte flyver af. Ved siden af Oak Alley Plantation, og det er en smuk ejendom! Træerne alene vil blæse dig væk. Når du kommer dertil, har du tid til en hurtig sandwich og derefter tage en rundvisning i huset. Det er en fed oplevelse og ret interessant at se lidt historie. Turen tilbage er cirka en time. Samlet set havde vi virkelig en fantastisk tid, og jeg anbefaler stærkt at gøre det mindst én gang!

Vores buschauffør Gary var fantastisk! Han var super vidende og gjorde køreturen sjov. Airboat-turen var meget informativ og en unik oplevelse. Glem ikke din solcreme! Plantagen er et historisk stykke af New Orleans, som alle bør lære om! En stor oplevelse hele vejen igennem, og jeg lærte så meget om New Orleans.

Der var en lille forsinkelse i min afhentning, men generer kundeservice, vi er meget effektive! Elskede turen! Båden holdt meget længere, end jeg troede, og den var så god. ☺️ Plantagen var bare betagende! Jeg råder til at medbringe noget mad, fordi plantagen har god is, men ikke mange valgmuligheder til frokost

Jeg nyder virkelig turen, men den trak i mit hjerte ved at tænke på børnene. Landet er smukt, og personalet var super søde og hjælpsomme, når det var nødvendigt. Jeg kan også godt lide, at vi var i stand til at tage billeder af en anden plantage Evergreen, som jeg lærte var med i flere film.

Jeg kan ikke huske vores guides navn, jeg tror det starter med et "T", men han var fantastisk! han fortalte os nogle fantastiske historier om sumpens historie, og vi fik holdt en babyalligator ❤️❤️ du vil ikke fortryde denne tur! og Oak Alley Plantation var betagende smuk!