Tilføj datoer

Ting at gøre New Orleans

Gå ikke glip af spektakulær jazz, lækkert cajunkøkken og det livlige franske kvarter i "Big Easy".

Tilgængelige aktiviteter

  • Mississippi-bådture
  • Vampyr-, voodoo- og spøgelsesture
  • Bayou-sumpbådture
  • Udflugter til sydstatsplantager
  • Cajun- og kreolkøkken
Vi fandt 166 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 11

Ofte stillede spørgsmål om New Orleans

Hvilke topattraktioner skal man opleve i New Orleans?

De topattraktionerne der skal opleves i New Orleans er:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra New Orleans?

De bedste dagsture og -udflugter fra New Orleans er:

Mississippifloden

Andre seværdigheder i New Orleans

Vil du se alle oplevelser i New Orleans? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New Orleans

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 18.338 anmeldelser

De hentede os på det udpegede område og satte os også af. Bare en heads up, fik jeg at vide over telefonen 8:15, og klokken 8:30 var der ikke kommet nogen. Da jeg ringede, sagde hun, at afhentningen faktisk var mellem 8:15 og 8:45. Så vi ventede. Tog os først til sumpturen. Det var sådan en god tid! Vi tog den lille luftbådstur gennem Bayou og havde virkelig den bedste tid! Guiden gjorde det livligt og virkelig nyt i området. Brug solcreme, fordi der ikke er nogen skygge! Hatte flyver af. Ved siden af Oak Alley Plantation, og det er en smuk ejendom! Træerne alene vil blæse dig væk. Når du kommer dertil, har du tid til en hurtig sandwich og derefter tage en rundvisning i huset. Det er en fed oplevelse og ret interessant at se lidt historie. Turen tilbage er cirka en time. Samlet set havde vi virkelig en fantastisk tid, og jeg anbefaler stærkt at gøre det mindst én gang!

Perfekt første aften begivenhed. Vi fik middag og dessert og gik derefter op til det øverste niveau for at nyde det levende jazzband og udsigten. Kaptajnen talte om nogle af de historiske bygninger, du så langs Mississippi, samt forklarede nogle af de både, vi passerede. Det var en yderst fornøjelig oplevelse. Jeg vil anbefale en let jakke, når solen går ned.

Der var en lille forsinkelse i min afhentning, men generer kundeservice, vi er meget effektive! Elskede turen! Båden holdt meget længere, end jeg troede, og den var så god. ☺️ Plantagen var bare betagende! Jeg råder til at medbringe noget mad, fordi plantagen har god is, men ikke mange valgmuligheder til frokost

Jeg kan ikke huske vores guides navn, jeg tror det starter med et "T", men han var fantastisk! han fortalte os nogle fantastiske historier om sumpens historie, og vi fik holdt en babyalligator ❤️❤️ du vil ikke fortryde denne tur! og Oak Alley Plantation var betagende smuk!

Fantastisk museum. En dages billet er næsten for lidt hvis man skal have det hele med☺️