Det nye palads, Stuttgart

10 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Det nye palads, Stuttgart

Det nye palads, Stuttgart: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: underholdende guidet tur til den gamle bydels højdepunkter

Stuttgart: underholdende guidet tur til den gamle bydels højdepunkter

Stuttgart, byen mellem skov og vinstokke, har meget at byde på! Lad dig inspirere af højdepunkterne i delstatens hovedstad på en underholdende byrundtur. Fordyb dig i den fascinerende historie om den lille bygd, der blev grundlagt i det 10. århundrede og siden har udviklet sig til en af Tysklands største byer. Slentre gennem den historiske gamle bydel med din guide og oplev de smukkeste hjørner af byen. Beundre det imponerende Nye Palads, en imponerende barokbygning, der nu huser Württembergiske delstatsmuseum. Her finder kunstelskere en imponerende samling af kunstværker og artefakter fra regionen. Arkitekturfans vil elske den fredede Hauptbahnhof, som er et imponerende eksempel på arkitektur fra det 19. århundrede. Under byrundturen gennem Stuttgart vil du lære mere om byens særlige bygninger og arkitektoniske stilarter. Gå ikke glip af byens kulturmile, som er hjemsted for adskillige kunstmuseer. Der er noget at opdage for enhver smag! Ud over den rige historie og det pulserende kulturliv vil du på byrundturen gennem Stuttgart også opleve et af byens største grønne områder, slotshaven, på byrundturen gennem Stuttgart. Nyd naturen her og lad din sjæl dingle. En byrundtur i Stuttgart er den perfekte måde at lære byen og alle dens seværdigheder at kende på. Oplev højdepunkterne som Schillerplatz, de gamle gader i byen, Schlossplatz og det nye slot på tæt hold med din kyndige byguide.

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Stuttgart: Byudforskningsspil og rundvisning på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette byudforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, samtidig med at du lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte byudforsker, har brug for din hjælp ... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Det offentlige bibliotek 2. En opera 3. Eugenplatz 4. Schlossplatz 5. Det nye palads 6. Det gamle slot 7. Schillerplatz 8. Den kollegiale kirke 9. Hans-im-Glück-fontænen Download appen på Android eller iOS (eller få adgang til den direkte via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguider om hvert monument. Så er du klar til at udforske Stuttgart?

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Selv-guidet by-rally / skattejagt Stuttgart på tysk

Udforsk Stuttgart, mens du spiller byrallyet "Der Informant". Løs gåder ved berømte seværdigheder i den spændende historie om frimurerne, og vind spillet. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de nødvendige oplysninger via e-mail. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let til middel - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 til 3 timer - Sprog: tysk Tysk (engelsk version tilbydes separat) - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-6 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 6 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - Du kan booke på forhånd eller også spontant. - Du kan starte, når du vil. Besøg startstedet Schiller-monumentet (i den gamle bydel), åbn linket fra din bekræftelsesmail med din smartphone eller tablet, log ind med dine data, og begynd at spille med det samme. Du vil først blive introduceret til historien om frimurerne: 1783 i Stuttgart: Frimurerlogen er i oprør. I et stykke tid har medlemmerne mistænkt en informant i deres rækker, som rapporterer til hertugen af Württemberg. Han vil have det hemmelige selskab forbudt! Men hvem er den skyldige, som lækker vigtige interne aftaler ved hoffet? Og hvordan kan du fange ham uden at komme endnu mere i hertugens søgelys? Det er dit job at fange informanten, før han kan afsløre flere hemmeligheder. Arbejd sammen i et team (2-6 personer pr. gruppe) for at løse sagen. Er I flere end 6 personer? Så anbefaler vi, at I deler jer op i flere små grupper, for ellers viser erfaringen, at ikke alle er lige godt integreret i spillet. I kan også teste, hvilken gruppe der er hurtigst! Gåde dig vej fra station til station langs denne historie ved hjælp af vores bykort. Løs gåderne ved de smukkeste seværdigheder i Stuttgart og ved vigtige punkter. Det er en del af spillet at gætte de enkelte stationer i byrallyet. De er derfor ikke listet her. Du skal lede efter spor på stationerne for at løse gåderne. I dette spil er der fokus på historien og gåderne, ikke på detaljer om seværdighedernes og byens historiske baggrund. Bevæg dig i dit eget tempo, og tag en pause, når du vil. Varigheden er ca. 2 til 3 timer. Slutningen er i den gamle bydel i Stuttgart i nærheden af slotspladsen.

Stuttgart fra München 1-dags privat tur i bil

Stuttgart fra München 1-dags privat tur i bil

Stuttgart er et must for alle, der elsker vin og biler, da det er den eneste by i Tyskland, hvor der dyrkes vindruer i byområdet, og det er "bilens vugge". Udforsk Stuttgarts gamle bydel med en privat guide for at lære om byens historie, kultur og økonomi. Tilføj et strejf af eventyr til dit ophold i München! Denne 9-timers tur inkluderer biltransport tur-retur fra dit overnatningssted i en ren bil med aircondition, så rejsen fra München til Stuttgart bliver så nem og bekvem som muligt. Når du ankommer til Stuttgart, tager du med en privat guide på en vandretur i den historiske gamle bydel, der starter med det elegante bytorv med det vartegn, eventyrinspirerede Hans im Glück-fontæne. Gå en tur mod markedspladsen for at se Stuttgarts rådhus, en bastion for efterkrigstidens funktionelle arkitektur. Træd indenfor i Stiftskirche (Stiftskirken) for at beundre kunst, farvede glasvinduer, gamle klokker og et pibeorgel, og lær om de württembergske herskere, der blev begravet der. Se det gamle slot fra det 10. århundrede og det storslåede, barokke nye palads. Oplev vidunderne i den indre bypark Oberer Schloßgarten med en charmerende park, et stykke af Berlinmuren og elegante monumenter som Statsoperaen. I løbet af turen vil du lære om de begivenheder og personligheder, der har formet byens historie, herunder lidt historie fra Anden Verdenskrig samt en introduktion til byens bilindustri - fra Mercedes-Benz til Porsche. Vi tilbyder 2 versioner af denne tur. En fuldt guidet mulighed inkluderer en privat guide hele vejen, som vil ledsage dig på rejsen fra München, så du kan nyde kommentarerne og stille spørgsmål undervejs. Alternativt kan du vælge guiden på stedet og møde en lokal guide i Stuttgart. Begge muligheder inkluderer den samme vandrerute og en biltransport tur-retur fra München.

Stuttgart: Express Walk med en lokal på 60 minutter

Stuttgart: Express Walk med en lokal på 60 minutter

Gå på en 60-minutters udforskning af Stuttgart fra en lokals perspektiv, og få mest muligt ud af dit dyrebare besøg! Lær byens mest betydningsfulde vartegn at kende, fra operaen til Staatsgalerie. Opdag alle de vigtigste fakta om Stuttgart, oplev den lokale livsstil, og smag på den unikke kultur. Din lokale guide, der er udstyret med historier og tips, vil vise dig vej til det bedste lokale køkken og lede dig til livlige barer, hvor du kan drikke og slappe af i ægte Stuttgart-stil. Denne oplevelse er fokuseret på at give en ægte fornemmelse af Stuttgart, forbinde dig med den lokale livsstil og dens vartegn, samtidig med at den passer perfekt ind i enhver rejseplan.

Stuttgart: Insta-værdige stop guidet tur med en lokal guide

Stuttgart: Insta-værdige stop guidet tur med en lokal guide

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Hvis du ønsker at pifte dit instagram-feed op og imponere dine venner med fantastiske billeder fra dine rejser, så er du kommet til det rette sted! Lad mig vise dig de smukkeste og mest imponerende steder i Stuttgart og guide dig med nogle nyttige tips til at tage gode billeder fra din telefon eller dit kamera! Mens du slentrer gennem byen og tager billeder af de mest unikke steder (som Johanneskirken eller Stadtbibliothek), vil du selvfølgelig også få mere at vide om Stuttgart og lære om byens hemmeligheder fra en lokal persons perspektiv. Tag med mig på dette eventyr og giv dit insta feed en opgradering! Hvem er en lokal? En Local er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

Stuttgart City Centre Audio Rally af P.I. Sir Peter Morgan

Stuttgart City Centre Audio Rally af P.I. Sir Peter Morgan

Leg dig vej gennem Stuttgarts gamle bydel med denne smartphone-app. Afdæk fakta, historie og historier om byen, mens du følger ledetråde for at løse gåder. Fordyb dig i en sjov historie, når du bliver elev på Sir Peter Morgan-akademiet. Udforsk de nye og gamle slotte i Stuttgart, delstatshovedstaden i Baden-Württemberg. Puslespil dig vej til den gamle markedshal, statsteatret og gennem den øvre slotshave. Find ud af, hvilke opgaver Sir Peter Morgan har udtænkt til dig. Bevis dit værd ved at spille adskillige minispil. Interager med de største seværdigheder, og hav friheden til at sætte spillet på pause og genoptage det, når du vil. Prøv det alene, eller udfordr dig selv ved at konkurrere om at gennemføre spillet først.

Stuttgart: Kunst og kultur - guidet vandretur

Stuttgart: Kunst og kultur - guidet vandretur

Denne oplevelse leveres af en uafhængig lokal. Du vil være en del af en lille gruppe på 2 til 6 personer. Find ud af de forskellige kulturelle og kunstneriske karakteristika, der gør denne by unik, og nyd det summende fællesskab og byens atmosfære! Uanset om du besøger Stuttgart som en tilbagevendende turist, der ønsker at lære byen lidt bedre at kende, eller om det er første gang, er denne oplevelse noget for dig! Mens du går rundt i Stuttgarts gader og ser på den fantastiske Johanneskirke og Altes Schloss eller får mere at vide om byens gallerier og museer, vil du høre om samtidskunstnere og deres tætte forbindelse til Stuttgart. Jeg vil dele kunst- og kulturverdenen i min by med dig, hvor du vil se, høre og opleve, hvor farverig og mangfoldig Stuttgart er! Hvem er en lokal? En lokal er en person, der brænder for at dele autentiske oplevelser baseret på deres interesser. Som LocalBini bringer vi passionerede mennesker fra hele verden sammen og giver dem mulighed for at tilbyde unikke oplevelser via vores markedsplads.

Stuttgart: Fang de mest fotogene steder med en lokal

Stuttgart: Fang de mest fotogene steder med en lokal

Oplev Stuttgart gennem en lokalpersons optik, der fanger både de ikoniske udsigter og den fotogene charme i de skjulte hjørner. Naviger fra den ikoniske Johanneskirche med det markante spir og de røde mursten til den emblematiske Eugensplatz, der er kendt for sin panoramaudsigt over byen. Afdæk deres unikke roller i lokalbefolkningens dagligdag, fra at være et elsket mødested til en scene direkte fra et postkort. Oplev Stuttgart helt tæt på, når din lokale guide afslører historierne bag de berømte postkortscener og blander fotogene billeder med personlige anekdoter. Denne oplevelse giver et særligt syn på Stuttgart og kombinerer maleriske højdepunkter med autentisk kulturel indsigt, hvilket gør det til en uundværlig oplevelse for enhver besøgende.

De mest populære seværdigheder i Stuttgart

Oplevelser i Det nye palads, Stuttgart

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Det nye palads, Stuttgart

Vil du se alle oplevelser i Det nye palads, Stuttgart? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Det nye palads, Stuttgart

Samlet bedømmelse

4.8
(8 anmeldelser)