Tilføj datoer
Ting at gøre

New York City

Spis dig mæt, køb dig fattig, og forelsk dig i historiske vartegn, museer i verdensklasse og utallige skyskrabere.

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 78.321 anmeldelser

Flot og fint, udsigt hele vejen rundt, lidt dyrt men det er alt i NYC man tydeligt mærke at dollaren er på lige fod med euroen kiosk på toppen er så dyr at man 100 % ikke køber noget det er på grænsen til svineri det første du bliver mødt af på toppen er en præsentation af en ipad du kan leje turen rundt hvor man så har lagt alle skyskraber ind hvis du ikke lejer den skal du selv gætte navne på dem hvilket næsten giver sig selv når du kigger rundt pris i leje 120.- jeg giver alligevel 5 stjerner for oplevelsen selv om det er dyrt 100 dollars for 2 voksne = 746.- for en tur op

Jeg besluttede at købe mine billetter specifikt uden pass dikkedarer. Get Your Gide blev accepteret overalt, og jeg kunne selv bestemme, hvornår og hvor jeg skulle bestille noget. Det var så nemt. Jeg anbefaler at printe billetterne ud på forhånd. Priserne var ikke billigere eller dyrere end nogen andre steder. Du sparer meget tid, og det er heller ikke billigere på stedet.

Cykeludlejningsbutikken er ikke inde i parken, men meget tæt på. Vi brugte $18 for 2 cykler i 3 timer; en super overkommelig pris, da uden denne applikation ville vi have brugt mere end 100 dollars. Meget komfortable cykler med fuldt funktionel gearkasse og udstyret med hængelås. Højt anbefalet!

Jeg var meget, meget tilfreds. Jeg er en skeptisk person og meget bekymret for at købe online, men med Get Your Gide var det så nemt, at det hele fungerede fantastisk. Fra betalingen til mødestedets beskrivelse og tips, alt var fantastisk. Jeg printede billetterne ud på forhånd.

Fantastisk tur, rigtig god informativ information om bygningen og virkelig godt organiseret. Udsigten om natten var virkelig enestående og lever altid videre i hukommelsen. På trods af alle de nye bygninger, som er fantastiske, pakker Empire State stadig et slag.