Tilføj datoer

New York City Dagsture

35 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 3

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 4.404 anmeldelser

Turen kan varmt anbefales, vi havde en fantastisk tid, med minder for livet. Bussen kørte til tiden, der var planlagt pauser nok. Da vi ankom til Niagara Falls, blev vi hentet af vores guider, som var fantastiske. Sejlturen fandt derefter sted, efterfulgt af besøget i nationalparken med fantastisk udsigt over alle tre vandfald. Der blev sagt meget, og der kunne stilles spørgsmål til enhver tid. Herefter havde vi fri og om aftenen kunne vi beundre vandfaldene i farvespillet og fyrværkeriet. Det skal bemærkes, at du sidder i bussen i meget lang tid, 7 timer dertil og 7 timer tilbage.

En smuk tur, at gøre! Den meget tidlige afgang er lidt traumatisk, men det er det værd at nyde dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spændende etaper. Vores guide Alicia var meget vidende, hjælpsom og flink. Han talte perfekt engelsk og spansk. Chaufføren Gustavo var også meget hjælpsom og tålmodig (desværre stod vi fast i en trafikprop). Anbefalet oplevelse!

Vores guide Alicia og vores chauffør Gustavo (Amigo Tours) var fantastiske! Turen var meget velorganiseret, tidsplaner blev respekteret, og der blev givet en masse information om hver turistattraktion at besøge, altid i godt humør. Højt anbefalet!

Fantastisk tur, Brian vores guide gjorde et fantastisk stykke arbejde …

Nemt at finde busafgange, turen var godt planlagt,