Tilføj datoer
New York City

Fly- og helikopterture

  • Private rundvisninger
  • Eventyr
  • Kombinationsoplevelser
Vi fandt 16 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om New York City Fly- og helikopterture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Fly- og helikopterture?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Jeg bestilte ikke transport, så jeg planlagde en dag i New Jersey. Til sidst var jeg næsten 1,5 time for tidligt ved mødestedet. Jeg blev straks tilbudt et tidligere fly, så jeg behøvede ikke vente så længe. Besætningsmedlemmerne var alle meget venlige og sightseeingflyvningen var super fin. Du kan tage en masse billeder og videoer. Efter min mening kunne flyveturen have gået hele dagen. Det var bestemt det værd.

Det var forbløffende! Men jeg vil anbefale at tage den korteste tur. De ekstra minutter er ikke på siden af skyline og ikke så meget værd som skylinevisningen. Du kan spare de ekstra penge og hellere nyde skyline, som var helt betagende! Fantastisk service og meget venlig. Vil helt sikkert gøre det igen.

Bare en fantastisk oplevelse, holdet gjorde det virkelig nemt og en behagelig proces. Personalet var fantastisk. De imødekom mig virkelig under de omstændigheder, som gjorde min nat så meget bedre! Tak skal du have !!!

Nem adgang til stedet og blev fint modtaget i receptionen. Fin instruktion inden vi kom ombord i helikopteren. Og vores pilot fløj fint og sikkert langs kystlinjen ved Manhattan og vi nød hvert øjeblik.

Stor oplevelse! Piloten var nacn, og vores søn kom til at ride foran. Vi fik nogle fantastiske billeder og videoer. Vil helt klart anbefale!