Tilføj datoer
New York City

Kørestolsvenlig

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Transport
  • Private rundvisninger
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 167 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 167

Ofte stillede spørgsmål om New York City Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 23.572 anmeldelser

Jeg besluttede at købe mine billetter specifikt uden pass dikkedarer. Get Your Gide blev accepteret overalt, og jeg kunne selv bestemme, hvornår og hvor jeg skulle bestille noget. Det var så nemt. Jeg anbefaler at printe billetterne ud på forhånd. Priserne var ikke billigere eller dyrere end nogen andre steder. Du sparer meget tid, og det er heller ikke billigere på stedet.

Jeg var meget, meget tilfreds. Jeg er en skeptisk person og meget bekymret for at købe online, men med Get Your Gide var det så nemt, at det hele fungerede fantastisk. Fra betalingen til mødestedets beskrivelse og tips, alt var fantastisk. Jeg printede billetterne ud på forhånd.

Fantastisk tur, rigtig god informativ information om bygningen og virkelig godt organiseret. Udsigten om natten var virkelig enestående og lever altid videre i hukommelsen. På trods af alle de nye bygninger, som er fantastiske, pakker Empire State stadig et slag.

Fantastisk tur, vi ville gerne have vidst at der var pool på hotel. Bonusoplevelsen er byen vi sover i, hvor der er mange spændene restauranter og masser af leg. Bestemt en anbefalesesværdig tur. 1,5 time i outlet er dog for lidt

Sam did a great job. Wish we booked a longer trip. We’ll definitely be booking again next time.