New York City
Mad og drikke

Vælg datoer

Other Sightseeing Options in New York City

Want to discover all there is to do in New York City? Click here for a full list.

Det synes rejsende om New York City

En fantastisk oplevelse! Meget godt organiseret tur med imødekommende personale. God plads på båden og man får et bestemt bord tildelt, via billetten, så det ikke er “først til mølle.” Masser af plads og kun få mennesker, i forhold til bådens størrelse. Man kan rejse sig og gå rundt, uden at det forstyrrer andre. Supper lækkert aircondition samt store og skindende rene toiletter. Brunch består af 4 retters menu i form af buffet. Bagels, kager, æg, laks, salater, vafler, frugt, oksesteg, croissanter og meget mere. Man får et glas champagne, vin eller øl med i prisen. Vil man have mere, eller cocktails fra menukortet, skal man betale ekstra, dog er priserne lave. Jeg gav 4 dollars for et ekstra glas rosevin. Selve sejlturen er en uforglemmelig oplevelse! Du ser Manhatttan på en helt anden måde og du får et blik på New Jersey og Brooklyn. Det kom bag på os, hvor meget grønt natur der findes i New York med masser af skove og klipper. Frihedsgudinden er toppen af oplevelsen til sidst.

Supergode tilbud,men forkerte hjemtidspunkt på hjemmesiden.

Vi havde bestilt ud-kørsel kl 11.30 og hjem-kørsel kl 19.30,men det viste sig at hjemtidspunkter ikke var korrekt. Vidste Woodbury-manden der skulle samle os sammen det på nettet og han fortalte at det hjemtider der var oplyst ikke passede. Vi skulle allerede tilbage kl 18.30. Derudover var der sket et trafikuheld,så vores bus var 1 time forsinket,alt i alt mistede vi 2 timers shopping i forhold til hvad vi havde forventet. Ca 5 timer i det store center er alt for lidt!

Turen kan helt klart anbefales. Både shopping området var fantastisk og kommunikationen med "getyourguide" jeg var flere gange nædt til at ændre i vires reservation, hvilket foregik helt upåklageligt.

Vi skulle mødes ved et mødested som ikke lå langt fra os, hvor vi blev henter sf en bus og derefter kørt til Woodbury hvor vi så kunne shoppe til kl. 16 hvor bussen ville kører hjem igen.