New York City
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

På trods af en halv times forsinkelse med at komme i gang på grund af nogle billetfejl, var turen fremragende, primært på grund af vores guide Alvaros færdigheder og levering. Han kendte alle detaljerne, og hans levering var fremragende - lige den rigtige mængde humor, detaljer, endda spænding for at holde vores opmærksomhed. Turen sluttede ved Ellis Island og gav os så meget tid, som vi ønskede at udforske, men turbeskrivelsen bør bemærke, at for en fuld oplevelse på Ellis Island, bør man afsætte mindst 2-3 timer

Gå ikke rundt i statuen uden en guide. For de fleste mennesker er det et besøg en gang i livet, og hvis du går uden en guide, vil du gå glip af nogle gode ting. Vores guide Jacob var sjov. Han var vidende og præsenterede oplysningerne på en interessant måde. Han kendte de genveje, man skulle tage, ting man ikke skulle gå glip af (som Kissing Post på Ellis Island) og fik mig aldrig til at føle, at dette bare var et job for ham. Han fortjente mere end sit tip!

Vi reserverede 5 seværdigheder og brugte dem faktisk. Alt gik ret godt. Det, vi kunne lide bedst, var, at vi derefter altid kunne bruge hop on hop off bus i 72 timer, hvilket var meget praktisk, da vi undertiden kunne komme fra A til B på denne måde. Ellers besøgte vi: Rockefeller Center, National Museum of History, One World Trade Center og Central Park Zoo. Det var bestemt prisen værd!

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)