New York City
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om New York City Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Jeg var nødt til at køre igennem dette for hurtigt på grund af et supersultent barn og det faktum, at vi ikke fik timet så godt med vores næste attraktion, men jeg vil bruge tid her på et fremtidigt besøg. Jeg ville bruge en halv dag her, hvis jeg kunne, eller mindst to timer. Jeg anbefaler ikke at bruge en hel masse tid foran museet, når du først kommer ind. Folk går meget langsommere til at se plaketter og et par genstande, uden at indse endnu, at størstedelen af museet ligger foran, ned ad trapperne og derefter fra hovedsalen til venstre og til højre, hvor mindeområdet er, og hvor de fleste stykker fra dagen er, sammen med videoer og historier fra den forfærdelige dag. Alt i alt er det ekstremt godt lavet og meget, meget bevægende.

Meget nyttigt til problemfri besøg....Kun minus....hvis du ikke møder op på aftalestedet....pengene for besøget trækkes...Ikke særlig rart at vide, at passagen er sæt!

Jeg tænkte på forhånd, hvor mange attraktioner vi ville lave og besluttede mig for 3, som vi vil gøre i hvert tilfælde. Top afgjort

Det var bestemt det værd. Lange køer til at købe billetter kunne undgås, og vi kunne endda spare mange penge. Ville vi købe igen!

Alt fungerede som detaljerne i det dokument, vi fik. Jeg kan varmt anbefale det, så vi kan spare en god sum penge!