Tilføj datoer
New York City

Natteliv og barer

  • Entrébilletter
  • Guidede ture
  • Flerdagesture
  • Private rundvisninger
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 12 aktiviteter
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om New York City Natteliv og barer

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Natteliv og barer?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Hvilke New York City Natteliv og barer har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

3.8 / 5

baseret på 99 anmeldelser

Fantastisk tur!

Først og fremmest en negativ faktor: dresscoden siger smart tøj, ingen baggy jeans. Med min almindelige sorte kjole var jeg absolut overdressed, guiden selv bar jeans med huller. Ellers var jeg virkelig spændt på turen! Masser af interessante fakta om forbud. Drikkevarer blev blandet, der var øl, absint og en ale. Barerne spændte fra øjensøde til pub til Gatsby-stil og som et højdepunkt en typisk baggårdspub, som du gik ind gennem en typisk korridor. Mødte også interessante mennesker. Det var virkelig fantastisk, jeg ville booke det igen til enhver tid, hvis jeg ikke allerede havde gjort det :)

Top! Virkelig anbefalelsesværdig!

Sanel var virkelig fantastisk! Turen var meget informativ og sjov! Barerne var meget interessante og havde en masse ting værd at se og værd at vide om! Ville booke turen igen! Du skal selv opleve det, for du kan ikke finde nogle af disse barer på egen hånd! Virkelig fede barer, virkelig fed tur! PS Er totalt oversvømmet i den sidste bar, var en fantastisk oplevelse!

Dejlig tur for at opdage nogle kuriositeter om forbud. Men forvent ikke de klassiske skjulte stænger (fældedørstype), du ser i film. Guiden Tim er karismatisk og engagerende. I beskrivelsen er der ikke skrevet, at der i hvert af de 3 rum kræves en drink. Hvis du vil holde dig til emnet og smage de typiske cocktails, skal du opkræve $60 ekstra per person.

Fremragende, men ikke nok pladser

Vi elskede dette krydstogt, vi tog afsted i sollys og endte i mørke med alt oplyst. Det var Oktoberfest på molen, hvilket betød, at de skulle guide os gennem mængden, men det gjorde ikke noget. Der var masser af plads på båden, men ikke mange pladser på øverste dæk. Intet af dette betød noget, da vi havde en fantastisk tid.

Fantastisk tur til usædvanlige pubber

Turen var meget flot. Vi besøgte 4 pubber/barer, hvoraf 2 vi bestemt ikke ville have fundet alene. Vores guide, Daniel, vidste meget at fortælle, og det var meget underholdende. Turen kan virkelig anbefales.