New York City
Rundfarter og bådture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om New York City Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 6.150 anmeldelser

På trods af en halv times forsinkelse med at komme i gang på grund af nogle billetfejl, var turen fremragende, primært på grund af vores guide Alvaros færdigheder og levering. Han kendte alle detaljerne, og hans levering var fremragende - lige den rigtige mængde humor, detaljer, endda spænding for at holde vores opmærksomhed. Turen sluttede ved Ellis Island og gav os så meget tid, som vi ønskede at udforske, men turbeskrivelsen bør bemærke, at for en fuld oplevelse på Ellis Island, bør man afsætte mindst 2-3 timer

Gå ikke rundt i statuen uden en guide. For de fleste mennesker er det et besøg en gang i livet, og hvis du går uden en guide, vil du gå glip af nogle gode ting. Vores guide Jacob var sjov. Han var vidende og præsenterede oplysningerne på en interessant måde. Han kendte de genveje, man skulle tage, ting man ikke skulle gå glip af (som Kissing Post på Ellis Island) og fik mig aldrig til at føle, at dette bare var et job for ham. Han fortjente mere end sit tip!

Magical Princess var virkelig en af de mest oplysende oplevelser, jeg nogensinde har haft. Det formede virkelig min opfattelse af denne bys dybde og historie og gav en uforglemmelig oplevelse fuld af ikoniske, men meningsfulde øjeblikke, der for evigt er tatoveret på min sjæl og helt sikkert aldrig vil blive glemt.

Samlet set var en meget fed oplevelse. Personalet er meget venligt. Båden stopper lige foran frihedsgudinden, og du vil have tid nok til at tage dit billede og nyde udsigten. Det eneste, jeg ikke elskede, er båden, den er lidt gammel. Bortset fra det... tommelfingeren op!

En fantastisk oplevelsen! Ingen tvivl om, at vores guide Benoit var hovedårsagen. En masse anekdoter og nærvær på gruppen. Vi kan varmt anbefale turen til alle...