Tilføj datoer
New York City

Krydstogter og bådture

  • Guidede ture
  • Vandaktiviteter
  • Heldagsture
Vi fandt 52 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 52

Ofte stillede spørgsmål om New York City Rundfarter og bådture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Rundfarter og bådture?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 6.150 anmeldelser

En smuk tur, at gøre! Den meget tidlige afgang er lidt traumatisk, men det er det værd at nyde dagen (du kan sove i bussen!). Interessante og spændende etaper. Vores guide Alicia var meget vidende, hjælpsom og flink. Han talte perfekt engelsk og spansk. Chaufføren Gustavo var også meget hjælpsom og tålmodig (desværre stod vi fast i en trafikprop). Anbefalet oplevelse!

Fremragende!! Komplimenter ... personalet er meget venligt ... båden er meget komfortabel ... du føler dig ikke søsyg ... den er meget stabil ... turen er meget god ... det eneste er at guiden er kun på engelsk og ikke alle forstår den, det gør at du mister lidt guiden og forklaringen på stederne... af resten SUPER ANBEFALET!!

Vi var meget imponerede og begejstrede for bådturen! Man ser Manhattan fra et andet perspektiv, og det er fascinerende! Desværre forstod vi ikke rejselederen særlig godt, for han må have forklaret tingene meget detaljeret!

fantastisk, vi behøvede slet ikke at vente, vi kunne gå direkte til skibet. Guiden var meget underholdende og informativ. En fantastisk tur!

Fantastisk to og en halv times tur med en meget underholdende, sjov guide. Tip: Glem ikke at påføre lotion, solen er meget varm.