New York City
Transport

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om New York City Transport

Hvilke andre spændende ting kan du lave i New York City end Transport?

Disse andre ting at gøre i New York City må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

genialt....ankom efter lange timers fly, ventende i tolden og her er vi i gang med at blive enige om mødestedet. Fantastisk køretøj lige ud af en film, en meget varm velkomst fra chaufføren, en stor tak til ham. En oplevelse som jeg anbefaler. Vi var en familie med mine 4 børn inklusive 1 baby med klapvogn, jeg havde bekymringer om bagagen og alt gik meget godt.

Perfekt tur! Planlæg nok tid - 9.30-18.30 var meget stramt, hvis du har store planer. I nogle butikker (f.eks. UGG og Nike) skal du stå i kø for at komme ind i butikken. Nogle gange er der kø ved kasseskrankerne med ventetider på op til 20-30 minutter. Men gode tilbud!! Det er det værd, hvis du har vedholdenhed!

Vi skulle mødes ved et mødested som ikke lå langt fra os, hvor vi blev henter sf en bus og derefter kørt til Woodbury hvor vi så kunne shoppe til kl. 16 hvor bussen ville kører hjem igen.

Meget professionel, omhyggelig med kunden og hans bagage, kører sikkert. Køretøjet var super rent med den rigtige temperatur. Stærkt anbefale.

Fungerer 100 % nemt at ha med at gøre. Kan kun anbefales