New York City
Vinter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 571 anmeldelser

Tour for at opdage jul New York. Turen varer cirka 4 timer, tilgængelig på italiensk med afgang kl. 16:00 fra hotellet Yotel. På det tidspunkt, i december, er det muligt at beundre solnedgangen over Manhattan fra bussen i retning af Brooklyn. En gang i Dyker Heights er det muligt at gå rundt i kvarteret i cirka en og en halv time, med eller uden guide. Mit råd er at gå sammen med guiden for fuldt ud at nyde oplevelsen og opdage nogle anekdoter om kvarterets eller byens historie. Efter turen i Dyker Heights inkluderer turen et natbesøg i DUMBO-kvarteret i Brooklyn, hvor du kan beundre den vidunderlige New York-skyline, et skuespil, der efterlader dig målløs! Turen anbefales til dem, der er en juleelsker og ønsker at kombinere et besøg i byen med et magisk og suggestivt præg.

En behagelig tur tog os til Dyker Heights, hvor vi tog billeder af de mange indrettede hjem. Guiden bad om et markant tip i slutningen af turen, som jeg fandt foruroligende, da det bestemt ikke var en tipssituation, og hverken hende eller chaufføren havde gjort noget usædvanligt for at behage os - plus turen er ret dyr, betragtes som det dybest set er en 2-timers tur i en bus.

Vi skulle være der kl. 20, og begivenheden kørte allerede. Det skulle tilmeldes korrekt, fordi mange mennesker også ønskede at gå ind. Da vi var der kl. 07.00 kom vi kun til hovedet. Og den anden tur fandt heller ikke sted. Det skal forklares korrekt

Turen var fantastisk. Lysene var smukke. Turistguiden havde et godt kendskab til byen.