New York
Vælg datoer

De bedste attraktioner i New York

Se alle oplevelser i New York

Topseværdigheder i New York

10 ting du skal se i New York

Du kender denne fortryllende by fra din yndlings Woody Allen-film eller Sex and the City-serien, og byen har uden tvivl også noget lige for dig, uanset om du drømmer om at finkæmme East Villages boghandlere eller drikke martinier i Meatpacking District. Tjek vores liste med byens højdepunkter og bliv forelsket i New York med det samme!

Manhattans skyline

Manhattans skyline

Den ikoniske udsigt! Tag til Top of the Rock eller gå langs Waterfront Promenade i Williamsburg og nyd udsigten til Empire State Building, som glimter henover byens skyline som en kronjuvel.

Empire State Building

Empire State Building

Udsigten over Manhatten er enestående fra udsigtsplatformen. Book billetter i forvejen og spring køen over.

Battery Park

Battery Park

Battery Park er en grøn oase langs Hudson River i udkanten af Manhatten. Tag mad med til en picnic og nyd solnedgangen, mens du forundres over at denne store by faktisk er en ø.

Top of the Rock

Top of the Rock

Rockefeller Center en art deco-skyskraber og dens udsigt er helt uden lige. Fototip: Når du tager billeder af byens skyline herfra, får du Empire State Building med.

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

Dette frihedsikon er et absolut must! Besøg særudstillingerne eller tag helt op i hendes krone (husk at booke i god tid!), hvilket giver dig fornemmelsen af at være en del af New Yorks helt særlige historie.

Ellis Island

Ellis Island

New York er en smeltedigel, som blev formet af de mere end 12 millioner immigranter, som ankom her i jagten på den amerikanske drøm. Deres første stop var Ellis Island, hvor du i dag kan lære mere om lykkejægerne og den historie de skabte.

Central Park

Central Park

Den vidtstrækte grønne oase, som skiller øst fra vest. I denne verdensberømte park kan du finde både en zoologisk have, jordbærmarker, cykelruter, kæmpe plæner og meget mere.

Museum of Modern Art (MoMA)
Foto: bfishadow @flickr (CC BY 2.0)

Museum of Modern Art (MoMA)

I denne enestående samling af moderne kunst kommer du helt tæt på nogle af de allerstørste navne. Van Gogh, Picasso, Pollock, Warhol... listen er uendelig.

New York Harbor

New York Harbor

New York Habour er en de største naturlige havne i verden og endnu et fantastisk udsigtspunkt. Book en bådtur og nyd Manhattens magiske lys.

Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art

Bestig de storslåede trapper og træd ind i en fascinerende og inspirerende kunstverden. Met er kunsthistoriens paradis, med alt fra antik til moderne kunst. Fra taget kan du nyde en betagende udsigt over Central Park.

Planlæg dit besøg i New York

Hvor mange dage skal jeg bruge i New York?

Regn med at bruge mindst 5 dage, hvis du vil opleve New York som en af de lokale. Manhattan er lille og tætbebygget og er derfor perfekt at gå på opdagelse i til fods. Du skal ikke gå langt, før du kommer til Broadwaystykker du vil se, spændende restauranter og områder du vil udforske, sjove drinks, boghandlere og botaniske haver du kan slentre i. Gå heller ikke glip af Highline-parken og Brooklyn Bridge!

Hvor skal jeg shoppe?

Fra Bergdorf Goodman til små butikker i Soho - her er noget for enhver smag. Vores tip? Tag til Brooklyn-loppemarkedet, hvor du kan finde helt unikke souvenirs blandt de mange lokale designeres boder.

Hvor skal jeg spise?

Vil du finde de bedste spisesteder i New York? Her er vores farvoritter. Pizza: Besøg Roberta's, en legendarisk Brooklyninstitution. Klassiske bagels og lox (letrøget laks): Tag på Russ & Daughters på Lower East Side. Autentisk diner-oplevelse: Empire Diner og Tom’s Restaurant er to af de bedste. Sjovt brunchsted: Prøv Prune i East Village eller Marlow & Sons eller Cafe Colette (begge i Williamsburg).

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Der er ikke et bedste eller værste tidspunkt at besøge New York på, fordi byen er spillevende døgnet rundt, året rundt. Når det er sagt, så er det billigst i perioden januar til april, hvor priserne er (lidt) mere budgetvenlige. Vil du rejse om sommeren, skal du desuden planlægge og booke turen mindst 6 måneder i forvejen.

Oplevelser i New York

De mest populære seværdigheder i New York

Byer i USA

Andre seværdigheder i New York

Vil du se alle oplevelser i New York? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York

Professionelle, hjælpsomme og venlige guider.

Professionelle, hjælpsomme og venlige guider, som havde sammensat turen på en super god og alsidig måde. Fine busser og 3 ud af 4 hoteller rigtig gode. Vi havde dog regnet med, at turen skulle starte med Niagara Falls, altså nord på og havde derfor varmet tøj på. Først da turen startede i bussen, og kufferterne lå under bussen, fik vi besked på, at turen i stedet startede i Philadelphia altså med ca 36 grader, det tog noget af fornøjelsen af turen som blev en alt for varm og svedig. Man kunne godt have informeret om ændringen på en mail til mig. Eller en tur jeg varmt kan anbefale andre

Nem og god måde at få styr på en del af vores ferieoplevelser.

Det fungerede 100% perfekt lige fra bestillingen hjemmefra til vores brug af servicen. Nemt og overskueligt at vælge hvad vi ønskede os. Vi bestilte privat transport mellem lufthavnen og hotel begge veje i NY til hele familen på 5. Ingen ventetid og god samt velfungerede service. Ingen problemer med at aftale de ønskede tidspunkter for afhentning. Og det fungerede selvom vi var forsinket ved ankomsten i flere timer. Vi vil helt klar benytte os af den type service næste gang vi er mange afsted sammen.

JFK Airport til Manhattan: Privat transport Anmeldt af Jan, 07/10/2018

Supergode tilbud,men forkerte hjemtidspunkt på hjemmesiden.

Vi havde bestilt ud-kørsel kl 11.30 og hjem-kørsel kl 19.30,men det viste sig at hjemtidspunkter ikke var korrekt. Vidste Woodbury-manden der skulle samle os sammen det på nettet og han fortalte at det hjemtider der var oplyst ikke passede. Vi skulle allerede tilbage kl 18.30. Derudover var der sket et trafikuheld,så vores bus var 1 time forsinket,alt i alt mistede vi 2 timers shopping i forhold til hvad vi havde forventet. Ca 5 timer i det store center er alt for lidt!

Woodbury Common Premium Outlets: Shoppingtur Anmeldt af Janni Nørris, 15/04/2019

Det var meget let at bruge New York City Explorer Pass.

Vi havde købt 3 valg. Det ene valg var "Hop-On Hop-Off. Det var let at komme med og vi valgte først "Den røde rute" og det gik fint, men da vi ville med "Den grønne rute" måtte vi opgive, da der ingen busser kom som ville have os med! Der kom 2 forskellige, men de sagde vores billetter ikke var gyldige til deres ture :-( De 2 andre valg var der ingen problemer med :-)

Fantastisk oplevelse med super god guide

Så god en oplevelse, vi fik set, hvad der var værd at se i Washington DC på en fantastisk informativ og effektiv tur. Vores guide skal have STOR ros, hun var så sød og hun fortalte os en masse på hele turen. Hvis du er i New York og lige ønsker at komme ud af byen en dag for at se Washington DC, så er dette en fantastisk mulighed.

Washington DC: Dagstur fra New York Anmeldt af Bettina, 19/10/2018