Tilføj datoer

Ting at gøre New York City

Spis dig mæt, køb dig fattig, og forelsk dig i historiske vartegn, museer i verdensklasse og utallige skyskrabere.

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 531 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 34

Ofte stillede spørgsmål om New York City

Hvilke topattraktioner skal man opleve i New York City?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra New York City?

De bedste dagsture og -udflugter fra New York City er:

Washington, DC

Andre seværdigheder i New York City

Vil du se alle oplevelser i New York City? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 92.767 anmeldelser

Manglende info

Det ville være rart hvis I ville informere kunder om at Marie Antoinettes værelser er lukkede pga restaurationen i allerede 2 år, jeg glædet mig så meget til at se dem og blev noget skuffet da en uhøflig medarbejde havde oplyst at der er lukket og man kan ikke komme og se dem selvom der stå på billetten at adgang til Marie Antoinettes værelser er inkluderet i prisen. Selfølgelig skal de renoveres og vedligeholdes men man har jo sine forventninger til stedet når man planlægge sit besøg . Ellers fantastisk og fortryllende sted det rumme masse af historie, smukt kunst og en unikt stemning.

Passet er fantastisk. Anbefales til alle, der ønsker at besøge meget. Kun American Museum of National History var lidt skuffende, da det var lidt svært at finde de specifikke steder. Ikke desto mindre er CityPass et must for alle New York-turister. Reservationerne blev alle foretaget uden problemer.

Super god guide hans vidste alt om bygninger og områderne vi cyklede igennem hvor kendte personer boede. Historie efter historie i central park. Han var 3 generation der er vokset op i New York kunne bl.a huske Twin Towers begyndelse.

Min familie og jeg blev budt hjerteligt velkommen og eskorteret til harem-baptistkirken, hvor vi deltog i en virkelig følelsesladet gudstjeneste.

Nem at overskue , inkl. vejviser , god forklaring til de forskellige ting , kan godt anbefales