Oplevelser i

New York City

Spis dig mæt, køb dig fattig, og forelsk dig i historiske vartegn, museer i verdensklasse og utallige skyskrabere.

Vælg datoer

10 ting du skal se i New York

Du kender denne fortryllende by fra din yndlings Woody Allen-film eller Sex and the City-serien, og byen har uden tvivl også noget lige for dig, uanset om du drømmer om at finkæmme East Villages boghandlere eller drikke martinier i Meatpacking District. Tjek vores liste med byens højdepunkter og bliv forelsket i New York med det samme!

 • Manhattans skyline

  1. Manhattans skyline

  Den ikoniske udsigt! Tag til Top of the Rock eller gå langs Waterfront Promenade i Williamsburg og nyd udsigten til Empire State Building, som glimter henover byens skyline som en kronjuvel.

 • Empire State Building

  2. Empire State Building

  Udsigten over Manhatten er enestående fra udsigtsplatformen. Book billetter i forvejen og spring køen over.

 • Battery Park

  3. Battery Park

  Battery Park er en grøn oase langs Hudson River i udkanten af Manhatten. Tag mad med til en picnic og nyd solnedgangen, mens du forundres over at denne store by faktisk er en ø.

 • Top of the Rock

  4. Top of the Rock

  Rockefeller Center en art deco-skyskraber og dens udsigt er helt uden lige. Fototip: Når du tager billeder af byens skyline herfra, får du Empire State Building med.

 • Frihedsgudinden

  5. Frihedsgudinden

  Dette frihedsikon er et absolut must! Besøg særudstillingerne eller tag helt op i hendes krone (husk at booke i god tid!), hvilket giver dig fornemmelsen af at være en del af New Yorks helt særlige historie.

 • Ellis Island

  6. Ellis Island

  New York er en smeltedigel, som blev formet af de mere end 12 millioner immigranter, som ankom her i jagten på den amerikanske drøm. Deres første stop var Ellis Island, hvor du i dag kan lære mere om lykkejægerne og den historie de skabte.

 • Central Park

  7. Central Park

  Den vidtstrækte grønne oase, som skiller øst fra vest. I denne verdensberømte park kan du finde både en zoologisk have, jordbærmarker, cykelruter, kæmpe plæner og meget mere.

 • Museum of Modern Art (MoMA)

  8. Museum of Modern Art (MoMA)

  I denne enestående samling af moderne kunst kommer du helt tæt på nogle af de allerstørste navne. Van Gogh, Picasso, Pollock, Warhol... listen er uendelig.

 • New York Harbor

  9. New York Harbor

  New York Habour er en de største naturlige havne i verden og endnu et fantastisk udsigtspunkt. Book en bådtur og nyd Manhattens magiske lys.

 • Metropolitan Museum of Art

  10. Metropolitan Museum of Art

  Bestig de storslåede trapper og træd ind i en fascinerende og inspirerende kunstverden. Met er kunsthistoriens paradis, med alt fra antik til moderne kunst. Fra taget kan du nyde en betagende udsigt over Central Park.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i New York?

  Regn med at bruge mindst 5 dage, hvis du vil opleve New York som en af de lokale. Manhattan er lille og tætbebygget og er derfor perfekt at gå på opdagelse i til fods. Du skal ikke gå langt, før du kommer til Broadwaystykker du vil se, spændende restauranter og områder du vil udforske, sjove drinks, boghandlere og botaniske haver du kan slentre i. Gå heller ikke glip af Highline-parken og Brooklyn Bridge!

 • Hvor skal jeg shoppe?

  Fra Bergdorf Goodman til små butikker i Soho - her er noget for enhver smag. Vores tip? Tag til Brooklyn-loppemarkedet, hvor du kan finde helt unikke souvenirs blandt de mange lokale designeres boder.

 • Hvor skal jeg spise?

  Vil du finde de bedste spisesteder i New York? Her er vores farvoritter. Pizza: Besøg Roberta's, en legendarisk Brooklyninstitution. Klassiske bagels og lox (letrøget laks): Tag på Russ & Daughters på Lower East Side. Autentisk diner-oplevelse: Empire Diner og Tom’s Restaurant er to af de bedste. Sjovt brunchsted: Prøv Prune i East Village eller Marlow & Sons eller Cafe Colette (begge i Williamsburg).

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-05:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Der er ikke et bedste eller værste tidspunkt at besøge New York på, fordi byen er spillevende døgnet rundt, året rundt. Når det er sagt, så er det billigst i perioden januar til april, hvor priserne er (lidt) mere budgetvenlige. Vil du rejse om sommeren, skal du desuden planlægge og booke turen mindst 6 måneder i forvejen.

Other Sightseeing Options in New York City

Want to discover all there is to do in New York City? Click here for a full list.

Det synes rejsende om New York City

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 57.484 anmeldelser

Turen kan helt klart anbefales. Både shopping området var fantastisk og kommunikationen med "getyourguide" jeg var flere gange nædt til at ændre i vires reservation, hvilket foregik helt upåklageligt.

Vi skulle mødes ved et mødested som ikke lå langt fra os, hvor vi blev henter sf en bus og derefter kørt til Woodbury hvor vi så kunne shoppe til kl. 16 hvor bussen ville kører hjem igen.

En fantastisk oplevelsen! Ingen tvivl om, at vores guide Benoit var hovedårsagen. En masse anekdoter og nærvær på gruppen. Vi kan varmt anbefale turen til alle...

Nemt at finde opsamlingsstedet. En super tur rundt med en meget dygtig chauffør og guide med bred viden. Husk at de skal have tips. Januar 2020

En super oplevelse . Kan anbefale at komme tidligt på dagen . Vi havde ingen ventetid. Det samme galt turen derop op aften