Vandaktivitet

NYC: Circle Line Landmarks-bådtur og skip billetkøen-billet

NYC: Circle Line Landmarks-bådtur og skip billetkøen-billet

Aktivitetsudbyder: Circle Line Sightseeing
Snart udsolgt

Fra 271 DKK pr. person

Snart udsolgt

Oplev Manhattans storhed på en guidet sightseeingbådtur ved lower og midtown Manhattan. Få et nærbillede af Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og andre seværdigheder, der bedst kan ses fra vandet.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Guide
Engelsk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Beundre Manhattan Skyline fra vandet på et sightseeingkrydstogt
 • Oplev den fascinerende historie om "Big Apple" med en rejseguide
 • Få et nærbillede af Frihedsgudinden og Ellis Island
 • Sejl under Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge og Williamsburg Bridges
 • Krydstogt ned ad Hudson og passerer den travle midtby og nedre Manhattan
Beskrivelse

Tag ind på mange af de ikoniske steder i Midtown og Lower Manhattan på en halvcirkelbådscruise. Nyd en storslået udsigt over verdens mest genkendelige skyline og få et nærbillede af Lady Liberty og Ellis Island fra vandet. Se seværdighederne med en lokal rejseguide, der vækker de betagende seværdigheder og den fascinerende historie bag Big Apple til live.

Sejl ned ad Hudson River, sejl rundt om batteriet og op ad East River. Gå under Brooklyn, Manhattan og Williamsburg Bridges til FN-bygningen, før du går tilbage til Pier 83, startpunktet for din tur.

Inkluderet
 • Bådcruise
 • Lokal guide
 • Live kommentar
 • Hotel afhentning og aflevering
 • Mad og drikkevarer (drikkevarer kan købes)
 • Tips

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Kig efter "Circle Line Sightseeing" på Pier 83

Se stedet i Google Maps ⟶
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 652 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,4/5
 • Transport
  4,3/5
 • Værdi for pengene
  4,4/5
 • Sikkerhed
  4,7/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse. Af en eller anden grund havde billetagenten det svært med hendes computersystem, men hun hang i og var meget undskyldende. Og jeg fik min billet. Så går jeg hen for at putte den i min pung, og jeg efterlader straks min telefon på en af stenbænkene foran båden. Jeg kommer til båden og indser, at jeg mistede min telefon, og heldigvis havde en chaperone fra en anden gruppe den. Jeg var så nervøs, men alle på båden var venlige mod mig og imødekommende og fulgte med i min situation. Så går jeg ombord på båden, får min plads, og jeg går til koncessionsstanden, og den sødeste pige, der arbejder der (mellemetagen) tilbød at oplade min telefon og talte mig ned, indtil jeg var rolig igen. Jeg købte et par seltzere og sad i mit sæde og havde det bedste krydstogt. Tour guide var animeret og sjov og meget informativ. Jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse og været mere taknemmelig for New Yorkers venlighed og de mennesker, der hjalp mig i hvad der k

Se mere

3. juni 2022

Dette var en rigtig sjov oplevelse og en fantastisk måde at se byen på. Du får aldrig at se det fra denne udsigt undtagen måske hurtigt fra flyturen. Jeg vil foreslå det. 4 stjerner kun fordi siddepladserne ikke er fantastiske, og mad/drikke er dyrt, men jeg formoder, at det kan forventes. Jeg vil anbefale!

1. juni 2022

Es war gut. Man hat alles gesehen. Aber wir waren 30 min vor der Startzeit dort und das Schiff war schon fast voll. Keinen guten Platz deshalb. Wir haben das Beste daraus gemacht. Nächstes mal würde ich früher gehen. Was wir aber nicht toll fanden, dass man nicht einmal eigenes Trinken mitnehmen darf. Es war wirklich heiss und wir mussten die Getränke austrinken bevor wir an Board durften. Das fand ich eine Frechheit. Sie verkaufen an Board Getränke, deshalb darf man wahrscheinlich keine mit rein nehmen. Nicht okey. Sonst war alles Gut.

Se mere

20. juni 2022

Oversæt

Produkt-ID: 681