Entrébillet

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

Entrébillet

NYC: Billetter til Empire State Building og skip køen-adgang

Snart udsolgt

Fra 331,50 DKK pr. person

Snart udsolgt
Certificeret

Tag op til 86. etage, og nyd panoramaudsigten over 6 stater fra New Yorks højeste udendørs 360-graders udsigtspunkt. Kom endnu højere op med kombinationsbilletten til 102. etage.

Om billetten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker, for at få alle detaljer.
Varighed 45 minutter - 1 time
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Spansk, Kinesisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Portugisisk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev 360-graders uhindret udsigt over New York fra udsigtsplatformen på 86. etage - beliggende i hjertet af NYC
 • Hæv blikket endnu mere ved at vælge kombinationsbilletten til 102. etage
 • Få 2 attraktioner for éns pris – Udsigtsplatformen på 86. etage og det interaktive museum på 2. etage
 • Opgrader til ekspresbillet, skip alle køerne og gå på den røde løber
 • Få en gratis selvguidet rundvisning på 9 sprog med en gratis app
Beskrivelse

Vælg mellem en almindelig adgangsbillet til det udendørs observationsdæk på 86. etage eller en kombinationsbillet med adgang til den nyrenoverede 102. etage, hvor der er vinduer fra gulv til loft. Du kan også opgradere din oplevelse med en Express-billet.

New Empire State Building Experience giver dig ikke kun adgang til det legendariske vartegn i New York City, hvor du kan svæve 320 meter højt og nyde en storslået 360-graders udendørs udsigt over New York City og omegn. Du vil også se Grand Staircase med en toetagers arkitektonisk model af bygningen og nyrenoverede interaktive gallerier, der tager dig med på en utrolig rejse fra bygningens opførelse til dens nuværende plads i popkulturen.

Udforsk stedet i udstillingerne 1920'erne, Byggeriet, Åbningsdagen, Moderne vidundere, Otis Elevators, Verdens mest berømte bygning, King Kong og Celebrity-udstillingerne. Den 80. etage byder også på en række spændende kunstudstillinger. Husk at se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby. Empire State Buildings 86th Floor Observation Deck er det højeste 360-graders udendørs observatorium i New York og er udstyret med varmeapparater, der holder kulden på afstand. Empire State Building er mere end blot en spektakulær udsigt - det er det mest Instagram-besøgte vartegn i USA. Din entré omfatter også en multimedieoplevelse, der kan downloades, og som fås på 9 sprog. Denne app indeholder også videoer, billedgallerier, quizzer og kort, der viser nærliggende seværdigheder. Sørg for at se bygningens ikoniske Art Deco Fifth Avenue-lobby, når du forlader denne bemærkelsesværdige bygning.

Inkluderet
 • Almindelig billet eller billet til at springe over køen afhængigt af den valgte mulighed
 • Adgang til 86th Floor Observation Deck, interaktive, fordybende gallerier og en arkitektonisk model af bygningen i 2 etager
 • Art deco-loobby
 • Multimedieapp til download med audioguide på 9 sprog
 • Gratis WiFi i bygningen
 • Avanceret luftrensningssystem, der regulerer luftkvaliteten
 • Bookinggebyrer og moms

  Vælg antal deltagere og en dato

  Deltagere

  Dato

  Mødested

  Mødestedet kan afhænge af den valgte mulighed.

  Vigtig information

  Ikke tilladt

  • Bagage eller store tasker
  • Glasgenstande

  Det skal du vide

  • - Alle gæster skal passere gennem lufthavnslignende sikkerhedskontrol for at få adgang til observatoriet. Undgå venligst glas, sportsudstyr, markeringsinstrumenter (maling/markeringsmidler) og pakker/bagage.
  • - Empire State Building er fuldt ud ADA-kompatibel og er tilgængelig for kørestolsbrugere. Servicehunde, motoriserede og ikke-motoriserede kørestole er tilladt.
  • - Gratis adgang for børn under 6 år
  • - Gratis downloadbar multimedieapp med audioguide på 9 sprog er inkluderet
  • - Bookinggebyrer og moms er inkluderet
  • - Gratis Wi-Fi i bygningen
  Kundeanmeldelser

  Samlet bedømmelse

  4,6 /5

  baseret på 7771 anmeldelser

  Samlet oversigt

  • Værdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,5/5
  • Organisering
   4,5/5

  Sorter efter:

  Rejsetype:

  Stjernevurdering:

  Du kunne gå direkte til indgangen. Ingen kø hos os, vi var der først på eftermiddagen, der er nok mere travlt om aftenen. Godt vejledningssystem gennem bygningen, personalet prøver hårdt, er meget venlige. Vi kunne gå gennem sikkerhedskontrollen og op til observationsdækket med 2 små børn, inklusive vogne og mad, drikkevarer,... 2 store rygsække... Ingen sagde noget.

  Se mere

  24. september 2022

  Fornøjelig, fantastisk udsigt, ville næsten forlade uden at besøge det ydre udsigtsområde, da det ikke blev gjort opmærksom på, at dette var tilgængeligt for besøgende. Vi fandt, at personalet ved døren var meget uhøfligt over for besøgende, der stod i kø ved hovedindgangen. De råbte til os om at blive i kø og den tid, det ville give os adgang. Intet behov for det og gav et meget dårligt førstehåndsindtryk. Personalet inde var behagelige og hjælpsomme. jeg

  Se mere

  21. september 2022

  Vi blev blæst bagover af denne oplevelse. Dette er en rigtig udstillingsoplevelse nu, meget velorganiseret, og jeg vil varmt anbefale at tage afsted, det er meget bedre end for mange år siden. Bygningen er renoveret og smuk. Det er en rigtig fin udstilling. Dette var en meget glædelig oplevelse og en fantastisk udsigt fra 86. og 102. etage. Skal se udsigt. Vi gik ind i Empire State Building for mange år siden, og stort set alt, hvad de gjorde, var at hæmme dig til elevatoren, tage dig op til observationsdækket, give dig omkring 10-15 minutter til at se dig omkring og hække dig tilbage i elevatoren for at tage dig ned igen. De triste dage er forbi, dette er en udflugt, som hele familien vil nyde! Bravo til den nye ejer og hans personale af denne historiske vartegnsbygning.

  Se mere

  15. september 2022

  Produkt-ID: 6195