Oplevelser i
New York State

Vælg datoer

Topaktiviteter

Få gratis afbestilling indtil 24 timer før din aktivitet starter, og få fuld refusion.


Vores aktiviteter følger lokale sundhedsretningslinjer, så du kan fokusere på at nyde din oplevelse.

Andre seværdigheder i New York State

Vil du se alle oplevelser i New York State? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New York State

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 62.013 anmeldelser

To-delt oplevelser: Attraktionen og kuponen er stor, støtten fra få din guide er absolut dårlig. Hvorfor? På spørgsmålet om, hvor billetten skulle udveksles, var der et klart svar, men spørgsmålet om, hvorfor der findes to forskellige adresser mellem internettet og appen, var en stor overraskelse. Da du ankom til New York, gik jeg for at udveksle billetter, men udbyderen var også forbløffet, for få dine guider forudsat det digitale sightseeingkort i appen. Derfor er ingen udveksling nødvendig! Adgang med kuponen gik glat, men jeg er meget forbløffet over, at denne udbyder næsten ikke kender deres egne produkter. En anden lille note: Som en tjenesteudbyder er et seriøst udseende også vigtigt i WhatsApp-chat. Der er stadig et betydeligt potentiale her. Ikke desto mindre er den kupon, du får her, sightseeingpasset, og det anbefales stærkt.

Stor værdi og vandoplevelse på en sommerdag. Vi behandlede vores 3 børnebørn på dette 1 times krydstogt for at se Frihedsstatutten, og det var vores barnebarns 8-års fødselsdag. Kaptajn Ronnie var enormt generøs med sin tid, og tillod endda vores dreng at sidde i kaptajnens stol, mens han uddannede ham om kaptajnens job og hans erfaringer med at navigere båden. Han gjorde oplevelsen uforglemmelig for vores barnebarn, og vi kunne ikke være mere taknemmelige. Tak kaptajn Ronnie!

Min datter og jeg nød virkelig dette krydstogt! Det var omkring en time lang og fyldt med gode oplysninger om webstederne omkring os! Musikken var fantastisk! Jeg græd, da vi nærmede os Frihedsgudinden! Jeg bestilte en vodka tranebær og dansede til reggaemusikken! Det var fantastisk! Personalet var også rigtig søde og flyttede hurtigt for at få alle ombord! Tak for et fantastisk og hukommelsesfyldt eventyr! Rosalind

Passet var tilgængeligt med det samme og fungerede godt sammen med smartphonen. Det eneste negative punkt - ingen returtransport inkluderet som direkte hos udbyderen. Men da prisforskellen direkte til udbyderen var næsten € 70 på tidspunktet for reservationen, havde vi det bedre her. :-)

En super oplevelse . Kan anbefale at komme tidligt på dagen . Vi havde ingen ventetid. Det samme galt turen derop op aften