Tilføj datoer

Ting at gøre New Zealand

Tilgængelige aktiviteter

Vi fandt 597 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 38

Andre seværdigheder i New Zealand

Vil du se alle oplevelser i New Zealand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New Zealand

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 22.135 anmeldelser

Boardingprocessen var nem, og vi sad udenfor på begge ben. Vi brugte ikke barfaciliteterne ombord, nok lige så godt givet den fantastiske frokost. Smukke omgivelser og fabelagtig mad, venligt personale og nød demonstrationen af fåreklipning. Det eneste negative var manglen på tid til at vandre rundt i farmområdet, så savnede den uldne ko. Et mindre problem, turen var blevet anbefalet af en arbejdskollega i Brisbane og ikke så mærkeligt. En strålende dag i en vidunderlig beliggenhed.

Nød virkelig vores dag ude på Earnslaw til Walter Peak Station til gourmet-grillfrokosten. Den venlige service og lækre mad var enestående på vores dejlige solskinsdag, og jeg elskede gåturen rundt i haven og får og hundeudstilling bagefter. Kunne have gjort med endnu en halv time til at gå gennem gavebutikken og måske efterlade lidt flere af vores penge i Queenstown.

Vidunderlig tur ombord på Earnslaw. Fantastisk BBQ og desserter, selvom de desværre løb tør for de gode. Skuffet var der ingen fisk og skaldyr eller salatmuligheder til frokost. Men syntes stadig det var ok. Vi har været til middag for 4 år siden, og min anmeldelse var bare begejstret for måltidet. Vi følte, at det var blevet forværret i de 4 år.

En virkelig fantastisk tur. Det er så værd at stoppe ved Walter Peak og nyde en lækker frokostbuffet. Personalet tog imod os på en så venlig måde. Efter frokost havde vi en fåreklipning demonstration og en fårehund runding demo. Alle mulige lækre ting at spise og drikke kan købes ombord. Absolut det værd og kan varmt anbefales.

Det var en hyggelig bustur med nogle fine stop undervejs til Milford Sound. Buschaufføren Brian var en meget behagelig person, som fortalte en masse. Sejlturen var også godt organiseret. Vi så sæler, delfiner og smukke vandfald undervejs. Personalet ombord var også kundeorienteret. Alt i alt en fantastisk tur.