Tilføj datoer

Ting at foretage sig
New Zealand

Vores mest anbefalede ting at gøre i New Zealand

Waitomo: Glowworm Caves guidet tur med båd

1. Waitomo: Glowworm Caves guidet tur med båd

Oplev New Zealands naturvidunder Waitomo Glowworm Caves på en guidet bådtur. Sejl gennem det underjordiske mesterværk, og se millioner af små selvlysende insekter, der lyser kalkstenene op.Udforsk hulen, og få mulighed for at besøge katedralhulen til fods. Hulerne blev dannet for over 30 millioner år siden og strækker sig over 2 niveauer. Den øverste etage er tør og huser indgangen til hulerne og formationer, der er kendt som The Catacombs, The Pipe Organ og The Banquet Chamber. På den nederste etage er der kilder, ligesom du også kan se katedralen. Begynd til fods, mens din lokale guide vækker hulerne til live med fortællinger om deres historie. Stig derefter om bord på en båd, og lad dig betage af lysformationerne, mens du sejler lydløst gennem det stjernespækkede eventyrland i Glowworm Grotto.

Matamata: Billet til guidet tur i Hobbiton-filmkulissen

2. Matamata: Billet til guidet tur i Hobbiton-filmkulissen

Få en guidet rundvisning på Hobbitrup-filmsettet, som ligger i hjertet af Waikato-regionen. Træd ind i Herredets fantastiske landskaber , som du har set dem i Ringenes Herre og Hobbitten -trilogierne. Benyt dig af en unik mulighed for at opleve det eneste af filmtrilogiernes filmset, der er forblevet uberørt. Gå ad Herredets snoede stier, og se hobbithullerne i det bakkede landskab. Følg din guide omkring på sættet, hvor de viser dig de mest berømte steder og forklarer, hvordan filmenes magi blev skabt. Gå omkring i det 4,8 hektar store set, forbi hobbithuller og møllen. Besøg så den verdensberømte The Green Dragon Inn. Smag på en eksklusiv specialbrygget drikkevare som afslutning på dit eventyr i Midgård.

Fra Kaikoura: 2-timers hvalsafari

3. Fra Kaikoura: 2-timers hvalsafari

Tag på en hvalsafari ud for Kaikoura-kysten, og se gigantiske kaskelothvaler i deres naturlige miljø. Nyd kommentarer ombord, mens du møder en række dyreliv, inklusive pelssæler, bælge af delfiner og den truede vandrende albatros. Sæt sejl på en katamaran, udstyret med motorer, der minimerer undervandsstøj og ikke-forurenende toiletter. Nyd udsigten fra de store udendørs dæk, eller bliv inde i det klimatiserede interiør med komfortable siddepladser og plasmaskærme, der viser animationer af marine dyreliv. Få et indblik i habitatet med videnskabelig information og indfødt viden om disse væsner fra besætningen. Passagertallet holdes et godt stykke under fartøjets kapacitet for at sikre en mere personlig oplevelse.

Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

4. Waiheke Island: Færge og hop-on hop-off-busbillet

Oplev magien på Waiheke med en kombineret færge- og hop-on hop-off-bustur. Rejs fra havnen i Auckland med en færge, og gå ombord på en dobbeltdækkerbus til attraktioner som Oneroa Village, Oneroa Beach og flere lokale vingårde. Det er den mest fleksible og omkostningseffektive turmulighed på øen, som introducerer dig til øens bedste steder. Hop af og på, så meget du vil, ved et af de 16 praktiske stop, som omfatter vingårde, strande og restauranter. Hvis du foretrækker det, kan du blive om bord og nyde en naturskøn tur rundt på øen. Busserne stopper ved nogle af øens ikoniske steder, bl.a. Oneroa Village, Onetangi Beach, Batch Winery, det nye Tantalus vingård/bryggeri, Mudbrick Vineyard, Cable Bay Vineyard og meget mere. De kyndige chauffører og tilføjelsen af en vært om bord sikrer, at du får de mest informative kommentarer, mens du rejser rundt, og du kan få alle de lokale tips og tricks til, hvordan du bedst kan nyde Waiheke. Explorer Hop-on Hop-off afgår fra hvert sted ca. hvert 60. minut i løbet af dagen og hvert 30. minut i myldretiden.

Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

5. Fra Queenstown: Heldagsbustur til Milford Sound med bådtur

Nyd en sjov og afslappet dagstur for at beundre de glaciale træk, vilde flora og fauna og maleriske kulisser i den verdensberømte fjord ved Milford Sound. Start med afhentning til busturen til Te Anau. Din chauffør vil dele sin lokale viden, mens du stopper undervejs for at se spektakulær natur. Forundres over udsigten til vandfald, dyreliv og regnskov. Nyd synet fra et af de tre indendørs og udendørs udsigtsdæk under dit krydstogt, og slut dig til din joviale besætning ved stævnen, når du nærmer dig Stirling Falls for at mærke suset fra noget af verdens friskeste vand. Der er gratis te til rådighed under hele krydstogtet, og der kan købes snacks, kager og drikkevarer i caféen/baren om bord.

Maori-landsbyen Mitai: Kulturel oplevelse og middagsbuffet

6. Maori-landsbyen Mitai: Kulturel oplevelse og middagsbuffet

Kom ind i en maori-landsby i naturlige bushmiljøer, og lær om deres skikke under en kulturel oplevelse. Efter afhentning fra din indkvartering i Rotorua, hvis du har booket en mulighed, får du et varmt møde og en hilsen fra en smuk Maori-pige. Lær retningslinjerne for at komme ind på det hellige sted, og vælg en høvding fra din gruppe til at repræsentere dem, der besøger landsbyen. Se krigere i traditionelle dragter padle en gammel krigerkano ned ad Wai-o-whiro-strømmen og forundres over glødeorme i deres naturlige habitat. Bliv betaget af sangene og dansene under en underholdende koncert, komplet med den nervepirrende haka-krigsdans. Se med, når hangi-festen tages ud af den jordkogte ovn, udforsk kunsten at ta moko (tatovering) og meget mere. Smag dig mæt i et varmt udvalg af saftigt kød og fjerkræ, grøntsager og friske salater, som toppes med fristende desserter.

Te Anau: Guidet tur til Glowworm Caves

7. Te Anau: Guidet tur til Glowworm Caves

Oplev en mystisk underjordisk verden af brusende vand, før du glider ind i mørket under det lysende skær fra hundredvis af glødeorme. Din tur til Te Anau Glowworm Caves begynder med et krydstogt til den vestlige bred af Lake Te Anau. Ved indgangen til grotterne kan du se de informative skærme og lære om dette geologiske vidunder, før du går under jorden. På turen rundt i grotterne vil din venlige guide udpege højdepunkterne og dele ud af sin viden om grotterne og deres historie. Denne underjordiske verden er forbløffende smuk. Hulerne er 12.000 år gamle, hvilket efter geologiske standarder stadig er meget ungt, og de bliver stadig skåret ud af kraften fra den flod, der flyder gennem dem. Resultatet er et snoet netværk af kalkstensgange fyldt med skulpturelle klipper, boblebade og et brusende underjordisk vandfald. Dybt inde i grotterne, bag vandets brusen, bliver du sejlet med en lille båd ind i en stille, skjult grotte, der er beboet af tusindvis af glødeorme, som er unikke for New Zealand. I det underjordiske mørke frembringer de et glitrende syn, der er intet mindre end ekstraordinært.

Milford Sound: 2-timers naturskønt krydstogt i lille båd

8. Milford Sound: 2-timers naturskønt krydstogt i lille båd

Læn dig tilbage og slap af, mens dit krydstogt afgår fra Milford Sound Wharf og sejler ud forbi det ikoniske Mitre Peak. Sejl langs den 16 km lange fjord, ud forbi St Annes Point Lighthouse, mens du lytter til informative kommentarer fra vores skipper, som vil fremhæve interessante steder undervejs, herunder de mægtige Lady Bowen Falls, Lion Mountain, Copper Point, Seal Rock og Stirling Falls. Vi sejler længere og får dig tættere på end nogen anden operatør i Milford Sound. Uanset om du vælger at holde varmen med en gratis te/kaffe i vores lounge eller vil ud og indånde den uberørte alpeluft, vil du blive inspireret af regionens majestæt. Vores krydstogter har et strengt begrænset antal passagerer, hvilket belønner dig med en intim oplevelse af Milford Sound, samtidig med at du får uhindrede fotomuligheder fra vores udendørs udsigtsdæk. Sørg for at holde øje med sæler, der soler sig, flokke af delfiner eller de sjældne Fiordland Crested Penguins, der kan findes i regionen i løbet af sæsonen.

Milford Sound: Naturkrydstogt på en moderne katamaran

9. Milford Sound: Naturkrydstogt på en moderne katamaran

Stig om bord på et af de senest renoverede fartøjer i fjorden til et naturkrydstogt i Milford Sound. Få den bedste udsigt over den utrolige fjord med tre niveauer af indendørs og udendørs siddepladser, store vinduer og rummelige udsigtsdæk. Bliv budt velkommen om bord af en venlig besætning, og lad dig forundre over et af de mest fantastiske steder på jorden. Slap af i de behagelige sæder, og vær sikker på, at du ikke går glip af et øjeblik af Milford, da high-definition kameraer projicerer udendørsoptagelser live på tv-skærme overalt på skibet. Beundr newzealandske pelssæler, der soler sig på klipperne, og mærk suset fra de brusende vandfald. Hold øje med legesyge delfiner, og hvis du er heldig, kan du få et glimt af den sjældne og undvigende Fiordland Crested Penguin. Rejs langs fjorden og ud i Det Tasmanske Hav for at se, hvorfor kaptajn Cook ikke opdagede Milford Sound efter at have kortlagt Fiordland National Park.

Tongariro Alpine Crossing: Vandretur tur-retur-shuttle

10. Tongariro Alpine Crossing: Vandretur tur-retur-shuttle

Fjern bekymringen ved at køre til Tongariro Alpine Crossing med en praktisk shuttle tur-retur med morgenpluk og eftermiddagstransport retur.   Nyd en af de bedste endagsvandringer i verden, som har modtaget æren af at blive bedømt som #1 endagsvandring i New Zealand. Tag på en 6-8 timers vandretur, der byder på nogle udfordrende stigninger og en betagende udsigt over Tongariro National Park. Hvis du vil vandre i et langsommere tempo, skal du tage en tidlig shuttle om morgenen og sen shuttle om eftermiddagen, hvilket giver rigelig tid til at komme komfortabelt igennem stien.

Alle aktiviteter

804 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i New Zealand

Andre seværdigheder i New Zealand

Vil du se alle oplevelser i New Zealand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New Zealand

Samlet bedømmelse

4.7
(29.586 anmeldelser)

Milford Sound er virkelig et verdensvidunder. Regnen og den lave sky på dagen gav os flere vandfald og en fornemmelse af, hvorfor dette er et af de vådeste steder i New Zealand! Kaptajnen forsynede os med en fabelagtig kommentar under hele turen på to timer for at sikre en mindeværdig tid. Tak skal du have.

Kan anbefales. Vær opmærksom på at middagen foregår i telt og afhængig af årstid kan det være lidt koldt. Hav gode travesko på da sidst del foregår med en tur i Village og skov for at se glow worms.

Det var super god service. Ombord på bussen blev man tilbudt vand og snacks (chips, chokolade). Og selve turen var mega god. Der var mange stop undervejs, som både bød på god udsigt og toiletstop!

Meget svært at høre guiden, men selve turen var storslået. Kom i god tid og parkerede på den gratis p plads ca. 20 min gang fra visitors center. Gåturen er også en hyggelig oplevelse at få med.

Desværre var vi ikke heldige med vejret, det regnede bare og derfor gyngede skibet meget. Det var meget farligt at gå udenfor. Absolut en stor ting om sommeren