Ting at gøre New Zealand

Andre seværdigheder i New Zealand

Vil du se alle oplevelser i New Zealand? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om New Zealand

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 21.172 anmeldelser

Brad var en vidunderlig og underholdende guide! Køreturen til Milford Sounds og fotostop var betagende, især Monkey Creek (havde ikke hørt om dette smukke sted før!). Bussen var ret fyldt, men sæderne var afslappende og der var masser af plads til at alle kunne opbevare deres ejendele og sidde behageligt. Bådsejlads og frokostpicnic var gennemsnitlig, vi ville gerne have en varm frokost og bruge mere tid på vandet med at udforske Milford Sound! Alt i alt var det en vidunderlig dag, selv min 3-årige nød denne tur.

En fabelagtig dagstur med fremragende kommentarer. Vores chauffør var meget humoristisk og føjede sin historie til rejsen - meget underholdende. Vi var velsignet med fantastisk vejr og bare den mest fantastiske oplevelse - især da vi blev informeret (nær slutningen) om, at katamaranmotoren ville blive slukket, og alle fik besked på at stille og lytte til de smukke omgivelser i stilhed og fred i 5 minutter! Meget speciel ... kan varmt anbefale denne tur!

Velegnet til alle aldre, selvom det ikke er tilrådeligt for børn eller ældre med mobilitetsproblemer, da hulerne er ikke barnevogns- eller kørestolsvenlige. Til prisen får du en guidet tur gennem den øvre skov nær hulerne og en kort gåtur efterfulgt af sejlturen gennem hulerne. Interessant oplevelse, og selvom hulerne er mørke, er synlighed ikke et problem.

Personalet er meget fokuseret på at tracke hvalen og de andre havdyr, så man kan få den bedst mulige oplevelse.

Perfect, Perfect guide. Danny and Mat were Perfect!!!