Vores mest anbefalede ting at gøre i Newcastle

Newcastle: Vandretur til Grainger Market & Quayside

1. Newcastle: Vandretur til Grainger Market & Quayside

Opdag Newcastles rige historie på denne vandretur. Sammen med en guide kan du udforske lokale hotspots som det pulserende Grainger Market, Chinatown og Stadium Quarter. Dyk ned i en af de største kulturbyer i landet, der er fuld af markeder, museer og kunstgallerier. Lær mere om byens arkitektur i verdensklasse, der spænder fra de gamle teknikker over klassisk til postmoderne! Vandre over historien på middelalderlige slotspladser, og se derefter Newcastles autentiske Quayside med sine maleriske broer, der spænder over floden Tyne. På denne tur kan du opleve byens historie, nutid og fremtid ─ fra romertiden over den industrielle revolution til i dag og videre frem.

Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

2. Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

Udforsk skønheden i byen Newcastle på en selvguidet tur. Se de berømte vartegn og skjulte perler i byen gennem et mobilbaseret eventyrspil. Du vil modtage beskeder på din telefon fra Kaptajn Bess, en snerpet pirat, der tester rekrutter til at slutte sig til hendes skib. Følg skattekortene for at komme til det rigtige sted og prøv at tyde ledetråden. Under turen vil du få hints, hvis du bliver hængende i spillet. Start spillet ved Grey's Monument og gå langs de største gader for at opdage det gamle kloster. Gå en tur gennem byens gyder og se den fantastiske victorianske teknik. Lær nogle interessante fakta og historier om de ting, du vil få øje på, og få en bedre forståelse af Newcastles historie. Gør dig klar til at besøge Newcastle på en ny måde gennem dette sjove og interaktive skattejagtspil.

Northumberland: Heldagstur til Vera-filmsteder

3. Northumberland: Heldagstur til Vera-filmsteder

Følg i fodsporene på Ann Cleeves 'no-nonsense Detective Chief Inspector Vera Stanhope på denne heldags guidede rundvisning i "Vera" filmsteder i Northumberland med bus. Få et insiderperspektiv af ITVs mest elskede detektivdrama. Start og slut i centrum af Newcastle, besøg kyststeder i Northumberland, herunder Amble, Warkworth, Alnmouth, Bamburgh og Lindisfarne Island (eller Holy Island), det fiktive hjemsted for Vera. Se mere end 15 faktiske placeringer fra afsnit hele vejen gennem ti års "Vera". Nyd tiden til at komme af og på bussen og se nogle steder på nært hold med masser af muligheder for at tage billeder.

Newcastle: True Crime Guided Tour

4. Newcastle: True Crime Guided Tour

Lær om mord, intriger og den mørke fortid i den historiske by Newcastle på denne guidede tur i det nordengelske industricenter. Lær om nordens berømte kraftcenter og dets store opfindelser, såsom jernbanerne eller dampturbinen blandt sine egne. Udforsk underlivet i denne fantastiske bys fortid, og lad dig boltre dig gennem Newcastles historie med kriminalitet, henrettelser og fortællinger om udskejelser. Hør om hekseri, den lukrative handel med kropssnapperne eller en prank, der er gået galt. Steder omfatter Newcastles tidligere fængsler, henrettelsessteder og retssale, hvor du vil høre om de mest berygtede retssager og gense faktiske gerningssteder fra svundne tider.

Fra Newcastle: Mini-krydstogt med 2 nætter tur/retur til Amsterdam

5. Fra Newcastle: Mini-krydstogt med 2 nætter tur/retur til Amsterdam

Tag på et 2-natskrydstogt fra Newcastle til Amsterdam, og nyd en lang række faciliteter på den moderne færge. Slap af i restauranterne og barerne med liveunderholdning, og gør brug af børneklubområdet. Vælg en kahyt med smuk havudsigt, og nyd en rolig rejse over Nordsøen. Start turen fra North Shields havn lige uden for Newcastle, og sæt dig til rette i din kahyt. Vælg mellem en indvendig kahyt med senge til op til fire personer og eget badeværelse eller en kahyt med havudsigt med eget badeværelse, uovertruffen havudsigt og senge til fem gæster. Nyd middagen i restauranten om bord, og tilbring aftenen med at danse til levende musik eller slappe af med venner og familie. Børnene kan lege i det spændende Kid's Club-område, komplet med en boldgrav og dedikeret underholdning. Ankom til IJmuiden om morgenen, og vælg en bustransport til Amsterdams centrum. Tilbring en spændende dag med at udforske Amsterdam på egen hånd, inden du vender tilbage til krydstogtskibet om eftermiddagen og sætter dig til rette på krydstogtets sidste aften. Den næste morgen kan du nyde morgenmaden om bord og nyde udsigten over kysten fra skibets dæk. Afslut turen tilbage i havnen i North Shields.

Newcastle: Privat cykeltur med øl uden begrænsede drikkevarer

6. Newcastle: Privat cykeltur med øl uden begrænsede drikkevarer

Se seværdighederne i Newcastle fra et andet perspektiv, mens du cykler rundt i byen på en privat ølcykeltur. Sæt dig på din plads, nip til ubegrænset premium øl, og lyt til musik via lydsystemet om bord, mens du kører gennem og forbi hjertet af Newcastle. Kør langs en fastlagt rute med hjælp fra din ædru chauffør, drik så mange øl, som du har lyst til, og mor dig med dine venner. Medbring din musik, som du kan afspille via cyklens lydsystem, og gør flere stop undervejs for at bruge toilettet og tage billeder. Kør mest komfortabelt og padl let med den specialdesignede letvægts ølcykel. Og hvis det regner, hjælper gratis regnjakker og cyklens tag dig med at holde dig tør.

Fra Amsterdam: 2-natskrydstogt retur til Newcastle

7. Fra Amsterdam: 2-natskrydstogt retur til Newcastle

Et minikrydstogt til Newcastle er en fantastisk måde at udforske denne spændende by, som byder på en fantastisk kombination af seværdigheder, butikker at besøge og restauranter, caféer og barer, hvor du kan nyde et måltid eller en drink. De skibe, der sejler på denne natrute mellem Amsterdam og Newcastle, kaldes krydstogtfærger på grund af deres imponerende underholdnings- og fritidsfaciliteter. Sejl til Europa på denne rute, og din ferie eller ferieophold begynder i det øjeblik, du træder om bord! Fra lækker mad til spændende liveunderholdning, hyggelige barer til komfortable kahytter med eget badeværelse og legeområde for børn - alle vil blive forkælet med valgmuligheder, når de sejler. 2 nætters minikrydstogt: Overfarten fra Amsterdam til Newcastle lægger til ved den internationale færgeterminal i North Shields, ca. 7 miles fra byens centrum. Din billet omfatter 2 nætter om bord på krydstogtfærgen i en privat suitekahyt, underholdning om bord og ved ankomsten via bustransport, og du har op til 6 timer til at udforske byen. Newcastle Mini Cruise fra Amsterdam Rejseplan Dag 1 15:00 - 17:00 Check ind 17:30 Afgang fra Amsterdams havn i Ijmuiden til Newcastle Dag 2 09:00 Ankomst til Newcastle 09:45 Busserne afgår fra havnen. Tilbring op til 6 timer i Newcastle (valgfrit) 14:45 - 15:45 Busserne kører fra Newcastle Station tilbage til havnen (valgfrit) Kl. 17:00 Skibet afgår fra Newcastle til Ijmuiden-havnen i Amsterdam. Dag 3 09:30 Skibet ankommer til Amsterdam.

Newcastle: Grainger Town & the Quayside Street Food Tour

8. Newcastle: Grainger Town & the Quayside Street Food Tour

Oplev en kulinarisk og historisk rejse i Newcastles street food scene. Udforsk Newcastles klassiske omgivelser i Grainger Town-distriktet til Old Newcastle og til flodbredden, Newcastles berømte Quayside. Alt sammen mens du smager nogle af de fantastiske fødevarer fra lokale leverandører og innovative foodies. Snup en bid på det lokale og helt fantastiske Grainger Market, opdag nogle af de skæve madsteder omkring det eklektiske High Bridge Quarter og prøv nogle fantastiske desserter langs flodbredden.

Fra Newcastle: Guidet bustur med TV-serien Vera som tema

9. Fra Newcastle: Guidet bustur med TV-serien Vera som tema

Tag med på denne vidunderlige tur, som viser fans af TV-serien "Vera" rundt i hjertet af det sted, hvor den blev filmet i Newscastle Upon Tyne og Gateshead i Northumberland. Den fuldt guidede bustur varer cirka 4 timer, og starter og slutter i det centrale Newcastle. På den første del af turen besøger du nogle af Vera-stederne i Newcastle og Gateshead på den anden side af River Tyne. På den anden og længere del af din tur tager du ud mod kysten for at udforske nogle af mordscenerne og filmlokationerne ved Fish Quay i North Shields, Tynemouth og Whitley Bay, før I kører tilbage til Newcastle. Som en del af turen har du mulighed for at komme ud og se nogle af disse steder på tæt hold, hvor du kan fange en god udsigt. Seværdighederne du besøger inkluderer Castle Keep, Industrial Film-seværdigheder, The Staiths, The Sage Gateshead-koncertstedet, de 7 broer i Newcastle, og du får 30 minutter til at udforske Sage og omgivelserne. I løbet af turen vil du se klip fra TV-serien, som hjælper dig til at genkende stederne, som du ser på dagen.

Newcastle: Selvguidet byvandring og interaktiv skattejagt

10. Newcastle: Selvguidet byvandring og interaktiv skattejagt

Gå på opdagelse i Newcastles gader, og lås op for en skjult rute ved at finde spor, løse gåder og gennemføre udfordringer og optjene point undervejs - alt sammen selvguidet via Go Quest Adventures-appen. Se områdets højdepunkter, udforsk de skjulte perler, og lær lidt insiderhistorie og sjove fakta undervejs (selv de lokale vil opdage noget nyt!). Som regional hovedstad i North East og vugge for den industrielle revolution har Newcastle en fascinerende historie, der kan konkurrere med andre store byer i Storbritannien. Det er et af de mest ikoniske steder i Storbritannien, berømt for sine syv broer, nøddebrune ale, populære natteliv og selvfølgelig sin distinkte "Geordie"-dialekt og venlige lokalbefolkning. Da turen er selvguidet, kan du..: * Starte din Quest, når du vil, få øjeblikkelig adgang uden at skulle printe noget ud hjemmefra. * Gå så hurtigt, du vil, og prøv at toppe ranglisten, eller gå i dit eget tempo og holde hvilepauser undervejs. Dit Toon-eventyr starter ved Castle Keep, som har givet Newcastle sit navn, og fører dig derefter gennem Grainger Town og ned til kajen og Tyne-floden. Undervejs kan du besøge en vampyrkanin, lære om Newcastles tilknytning til jernbanen, og hvordan en lokal borgmester reddede St Nicholas' Cathedral, se den første bygning, der blev oplyst af lyspærer, og endda høre en spøgelseshistorie eller to. Så råb "Wey Aye", tag nogle behagelige sko på, og gør dig klar til at udforske seværdighederne, opdage skjulte perler og i sidste ende erobre din Newcastle Quest. Dette er en ideel udendørs aktivitet for par, familier, vennegrupper, skolegrupper og kan være den perfekte teambuilding- eller virksomhedsaktivitet. Skræddersyede quests og gruppepakker kan fås ved at sende en e-mail til hello@goquestadventures.com. Kom i gang med at queste i dag!

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Newcastle

Newcastle
16 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Newcastle

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Newcastle

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Newcastle?

Andre seværdigheder i Newcastle

Vil du se alle oplevelser i Newcastle? Klik her for en fuld oversigt