Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Newcastle

Vores mest anbefalede ting at gøre i Newcastle

Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

1. Newcastle: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt Game

Udforsk skønheden i byen Newcastle på en selvguidet tur. Se de berømte vartegn og skjulte perler i byen gennem et mobilbaseret eventyrspil. Du vil modtage beskeder på din telefon fra Kaptajn Bess, en snerpet pirat, der tester rekrutter til at slutte sig til hendes skib. Følg skattekortene for at komme til det rigtige sted og prøv at tyde ledetråden. Under turen vil du få hints, hvis du bliver hængende i spillet. Start spillet ved Grey's Monument og gå langs de største gader for at opdage det gamle kloster. Gå en tur gennem byens gyder og se den fantastiske victorianske teknik. Lær nogle interessante fakta og historier om de ting, du vil få øje på, og få en bedre forståelse af Newcastles historie. Gør dig klar til at besøge Newcastle på en ny måde gennem dette sjove og interaktive skattejagtspil.

Northumberland: Heldagstur til Vera-filmsteder

2. Northumberland: Heldagstur til Vera-filmsteder

Følg i fodsporene på Ann Cleeves 'no-nonsense Detective Chief Inspector Vera Stanhope på denne heldags guidede rundvisning i "Vera" filmsteder i Northumberland med bus. Få et insiderperspektiv af ITVs mest elskede detektivdrama. Start og slut i centrum af Newcastle, besøg kyststeder i Northumberland, herunder Amble, Warkworth, Alnmouth, Bamburgh og Lindisfarne Island (eller Holy Island), det fiktive hjemsted for Vera. Se mere end 15 faktiske placeringer fra afsnit hele vejen gennem ti års "Vera". Nyd tiden til at komme af og på bussen og se nogle steder på nært hold med masser af muligheder for at tage billeder.

Newcastle: Vandretur til Grainger Market & Quayside

3. Newcastle: Vandretur til Grainger Market & Quayside

Oplev Newcastles rige historie på denne vandretur. Sammen med en guide kan du udforske lokale hotspots som det livlige Grainger Market, Chinatown og Stadium Quarter. Fordyb dig i en af de største kulturbyer i landet, fuld af markeder, museer og kunstgallerier. Lær mere om byens arkitektur i verdensklasse, der spænder fra de gamle teknikker over klassisk til postmoderne! Gå på opdagelse i historien på middelalderslottene, og tjek så Newcastles autentiske kajkant med de maleriske broer, der spænder over floden Tyne. På denne tur kan du opdage byens historie, nutid og fremtid - fra romertiden over den industrielle revolution til i dag og videre frem. MØDE: Newcastle Central Station (i indgangspartiet mellem Café Nero og Destination 1850 bar).

Newcastle: True Crime Guided Tour

4. Newcastle: True Crime Guided Tour

Lær om mord, intriger og den mørke fortid i den historiske by Newcastle på denne guidede tur i det nordengelske industricenter. Lær om nordens berømte kraftcenter og dets store opfindelser, såsom jernbanerne eller dampturbinen blandt sine egne. Udforsk underlivet i denne fantastiske bys fortid, og lad dig boltre dig gennem Newcastles historie med kriminalitet, henrettelser og fortællinger om udskejelser. Hør om hekseri, den lukrative handel med kropssnapperne eller en prank, der er gået galt. Steder omfatter Newcastles tidligere fængsler, henrettelsessteder og retssale, hvor du vil høre om de mest berygtede retssager og gense faktiske gerningssteder fra svundne tider.

Newcastle selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

5. Newcastle selvguidet Sherlock Holmes-mordmysteriespil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Fra Newcastle: Guidet bustur med TV-serien Vera som tema

6. Fra Newcastle: Guidet bustur med TV-serien Vera som tema

Tag med på denne vidunderlige tur, som viser fans af TV-serien "Vera" rundt i hjertet af det sted, hvor den blev filmet i Newscastle Upon Tyne og Gateshead i Northumberland. Den fuldt guidede bustur varer cirka 4 timer, og starter og slutter i det centrale Newcastle. På den første del af turen besøger du nogle af Vera-stederne i Newcastle og Gateshead på den anden side af River Tyne. På den anden og længere del af din tur tager du ud mod kysten for at udforske nogle af mordscenerne og filmlokationerne ved Fish Quay i North Shields, Tynemouth og Whitley Bay, før I kører tilbage til Newcastle. Som en del af turen har du mulighed for at komme ud og se nogle af disse steder på tæt hold, hvor du kan fange en god udsigt. Seværdighederne du besøger inkluderer Castle Keep, Industrial Film-seværdigheder, The Staiths, The Sage Gateshead-koncertstedet, de 7 broer i Newcastle, og du får 30 minutter til at udforske Sage og omgivelserne. I løbet af turen vil du se klip fra TV-serien, som hjælper dig til at genkende stederne, som du ser på dagen.

Newcastle: Smartphone-skattejagt i stil med kulturarvsvandringer

7. Newcastle: Smartphone-skattejagt i stil med kulturarvsvandringer

Hvis du er nysgerrig på Newcastle, så tag på en af vores finurlige selvguidede vandreture, hvor du kan udforske hjertet af Newcastle. Du besøger ikke kun de mere kendte steder - vi sørger også for, at du besøger de usædvanlige og spændende steder! Derudover leverer vi spændende historier om historien omkring dig, mens du har det sjovt med at følge vores detaljerede anvisninger, finde svar på vores vanedannende ledetråde og matche billeder til steder undervejs. Du vil opdage "skjulte skatte", mens du læser om Newcastles historie og de mennesker og begivenheder, der har formet byen - uanset om du kender Newcastle eller besøger den for første gang, vil du opdage ting, du ellers ikke ville have lagt mærke til. Download turene til din mobile enhed, følg anvisningerne, og nyd vores selvguidede kulturarvsture i dit eget tempo og interesseområde. Turene er henholdsvis 1,5 miles og 1 mile. Begge ture er velegnede til kørestols- og barnevognsbrugere.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataplan

8. Storbritannien/Europa: eSim mobildataplan

Gør din rejse til Storbritannien problemfri med dit praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i Storbritannien og yderligere 43 europæiske regioner (fuld liste nedenfor). Køb og installer dit eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række forskellige datapakker, gyldighedsmuligheder og dækning i flere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, mens du er på farten. Når det er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. De fleste enheder, der er udgivet efter 2019, er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og modeller derefter, Google Pixel 4 og derefter). Hvis du er i tvivl, bedes du tjekke billederne i kompatibilitetsvejledningen for at bekræfte, at du er berettiget. Netværksdækning: Albanien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland (inklusive Kykladerne), Ungarn, Island, Irland, Israel, Italien (inklusive Vatikanet, San Marino, Sardinien), Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerne og Madeira), Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien (inklusive De Kanariske Øer og Balearerne), Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Storbritannien, og Usbekistan.

Fra Newcastle: Mini-krydstogt med 2 nætter tur/retur til Amsterdam

9. Fra Newcastle: Mini-krydstogt med 2 nætter tur/retur til Amsterdam

Tag på et 2-nætters krydstogt fra Newcastle til Amsterdam, og nyd en række faciliteter på den moderne færge. Slap af i restauranterne og barerne med live-underholdning, og benyt dig af børneklubområdet. Vælg en kahyt med smuk havudsigt, og nyd en rolig rejse over Nordsøen. Start turen fra North Shields havn lige uden for Newcastle, og sæt dig til rette i din kahyt. Vælg mellem en indvendig kahyt med senge til op til fire personer og eget badeværelse, eller en kahyt med havudsigt, eget badeværelse, uovertruffen havudsigt og senge til fire gæster. Nyd middagen i restauranten om bord, og tilbring aftenen med at danse til levende musik eller slappe af med venner og familie. Børn kan lege i det spændende Kid's Club-område, komplet med en boldgrav og dedikeret underholdning. Ankom til IJmuiden om morgenen og vælg en bustransport til Amsterdams centrum (fås mod ekstra betaling). Tilbring en spændende dag med at udforske Amsterdam i din fritid, inden du vender tilbage til krydstogtskibet om eftermiddagen og sætter dig til rette til den sidste aften på krydstogtet. Den næste morgen kan du nyde morgenmaden om bord og nyde udsigten over kysten fra bådens dæk. Afslut turen tilbage ved havnen i North Shields. Mini Cruise fra Newcastle rejseplan: Dag 1 14:30 - 16:30 Check-in 17:00 Afgang fra Newcastle til Amsterdam Dag 2 09:45 Ankomst til Ijmuiden havn i Amsterdam 17:30 Skibet afgår fra Ijmuiden havn i Amsterdam til Newcastle Dag 3 09:15 Skibet ankommer til Newcastle Transfer (fås mod ekstra betaling). Ved at købe en transfer, får du følgende transfers inkluderet: - Fra Newcastle centrum til DFDS Terminal Bussen afgår fra Bewick Street (overfor Newcastle Central Station) kl. 14.45 og 15.45. Bussen er mærket "DFDS", og rejsetiden er typisk 20-30 minutter. - Fra DFDS-terminalen til Amsterdam centrum Bussen forlader terminalen kort efter færgens ankomst og sætter dig af og samler dig op ved De Ruijterkade 153 (bag hovedbanegården og lige ved siden af Viking flodkrydstogtsindgangen). Bussen er mærket "DFDS", og rejsetiden er typisk 30 minutter. - Fra Amsterdams centrum til DFDS-terminalen Det er nemt at nå frem til terminalen fra Amsterdams centrum. Bussen samler op ved De Ruijterkade 153 (bag hovedbanegården og lige ved siden af Viking River Cruise-indgangen). Bussen er mærket "DFDS" og afgår kl. 15.30 og 16.00 CET og tager 30-40 minutter, afhængigt af trafikken i byen. - Fra DFDS-terminalen til Newcastle centrum Det er nemt at nå Newcastle centrum fra terminalen. Bussen afgår fra terminalen kort efter færgens ankomst og sætter dig af og samler dig op ved Bewick Street (overfor Newcastle Central Station). Bussen er mærket "DFDS", og rejsetiden er typisk 20-30 minutter.

Newcastle: Selvguidet byvandring og interaktiv skattejagt

10. Newcastle: Selvguidet byvandring og interaktiv skattejagt

Gå på opdagelse i Newcastles gader, og lås op for en skjult rute ved at finde spor, løse gåder og gennemføre udfordringer og optjene point undervejs - alt sammen selvguidet via Go Quest Adventures-appen. Se områdets højdepunkter, udforsk de skjulte perler, og lær lidt insiderhistorie og sjove fakta undervejs (selv de lokale vil opdage noget nyt!). Som regional hovedstad i North East og vugge for den industrielle revolution har Newcastle en fascinerende historie, der kan konkurrere med andre store byer i Storbritannien. Det er et af de mest ikoniske steder i Storbritannien, berømt for sine syv broer, nøddebrune ale, populære natteliv og selvfølgelig sin distinkte "Geordie"-dialekt og venlige lokalbefolkning. Da turen er selvguidet, kan du..: * Starte din Quest, når du vil, få øjeblikkelig adgang uden at skulle printe noget ud hjemmefra. * Gå så hurtigt, du vil, og prøv at toppe ranglisten, eller gå i dit eget tempo og holde hvilepauser undervejs. Dit Toon-eventyr starter ved Castle Keep, som har givet Newcastle sit navn, og fører dig derefter gennem Grainger Town og ned til kajen og Tyne-floden. Undervejs kan du besøge en vampyrkanin, lære om Newcastles tilknytning til jernbanen, og hvordan en lokal borgmester reddede St Nicholas' Cathedral, se den første bygning, der blev oplyst af lyspærer, og endda høre en spøgelseshistorie eller to. Så råb "Wey Aye", tag nogle behagelige sko på, og gør dig klar til at udforske seværdighederne, opdage skjulte perler og i sidste ende erobre din Newcastle Quest. Dette er en ideel udendørs aktivitet for par, familier, vennegrupper, skolegrupper og kan være den perfekte teambuilding- eller virksomhedsaktivitet. Skræddersyede quests og gruppepakker kan fås ved at sende en e-mail til hello@goquestadventures.com. Kom i gang med at queste i dag!

Alle aktiviteter

32 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Newcastle

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Newcastle?

De bedste dagsture og -udflugter fra Newcastle er:

Hadrians mur

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Newcastle på regnvejrsdage?

Andre seværdigheder i Newcastle

Vil du se alle oplevelser i Newcastle? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Newcastle

Samlet bedømmelse

4.6
(72 anmeldelser)

Det var ikke ok, men ikke så godt som nogle andre ture, vi har besluttet, for eksempel kun fjolser og heste