Niagara Falls, Canada

Vælg datoer

Seværdigheder i Niagara Falls, Canada

Other Sightseeing Options in Niagara Falls, Canada

Want to discover all there is to do in Niagara Falls, Canada? Click here for a full list.

Det synes rejsende om Niagara Falls, Canada

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 7.952 anmeldelser

Super kombination af oplevelser - ikke særlig god guide.

Sejlturen, besøget "bagom" og turen i Skylon Tower var en fantastisk kombination af oplevelser omkring Niagara. Det at vi kun var en lille gruppe var også rigtig fedt. Guiden var sød, en god chauffør, men ikke særlig god fortæller. Hun fortalte en masse, som vi enten ikke kunne høre fordi vi sad i bilen, eller også var det usammenhængende og korte bemærkninger til ting vi kørte hurtigt forbi. Køreturen langs floden var ligegyldig. Det kan være super spændende med en guided køretur - hvis guiden kan være guide. Ellers drop køreturen, lad guiden være chauffør og lad os nyde de 3 fantastiske elementer turen også indeholder. Jeg vil klart anbefale turen til andre, men det er selvfølgelig ærgeligt at det personlige element i mine øjne trækker oplevelsen ned, fremfor at forbedre den.

Personlig, interessant og stor ros til lokal guide.

Blev hentet på hotel af lokal guide Tori. Hun var meget venlig. Udover turens seværdigheder fortalte Tori om området, hvor hun selv var vokset op. Meget interessant at få viden fra lokal guide. Vi var kun 6 gæster på turen, hvilket gjorde turen personlig. Meget spændende at komme bag vandfaldet og sejlturen var en stor oplevelse.

Fantastisk tur med vores chauffør der fortalte spændende ting

Vi havde en fantastisk tur og var glade for vi havde booket turen med guide og var i en lille gruppe på 6 personer Vi fik meget at vide og blev kørt til nogle steder , vi ikke ville have set på egen hånd

Super koncept. Bestilte turen kl. 8.00 og blev afhentet på hotellet kl. 14.40. Det fungere bare. Har benyttet konceptet flere gange og det har fungeret perfekt hver gang.

Brandon var den perfekte guide, super til at vise rundt og han viste bare alting omkring alt ved Niraga falls.