Tilføj datoer

Ting at gøre Niagara Falls, USA

Oplev et naturligt vidunder, udforsk statsparken, og tag en bådtur på den amerikanske side af vandfaldene.

Tilgængelige aktiviteter

  • Niagara Falls-bådture
  • Vandfaldene efter mørkets frembrud
  • Udforsk Niagara Falls til fods
  • Flerdagsture fra New York
Vi fandt 53 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 4

Ofte stillede spørgsmål om Niagara Falls, USA

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Niagara Falls, USA?

Hvad er de bedste indendørsaktiviteter i Niagara Falls, USA på regnvejrsdage?

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Niagara Falls, USA?

Andre seværdigheder i Niagara Falls, USA

Vil du se alle oplevelser i Niagara Falls, USA? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagara Falls, USA

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.413 anmeldelser

Absolut ikke til at gå glip af! Seriøst, jeg er ret sikker på, at dette var den bedste dag i mit liv. Busturen var rolig og begivenhedsløs (medbring en bog eller noget, den er lang), men når du kommer dertil... åh min gud, jeg har aldrig set noget mere fantastisk!! Vi havde to rejseledere, Brian og Richard, som begge var utrolige. Vidste deres ting, super hjælpsomme, sørgede for, at vi alle vidste, hvad der foregik på ethvert givet tidspunkt. Efter Maid of the Mist (og et par minutter i gavebutikken) tager de dig med på en tur rundt i nationalparken og viser dig de bedste udsigter og fotografiske pletter. Brian sørgede endda for at tage et billede af mig, som så ud som om jeg baksede i vandfaldet. Så får du to timers fritid til at gå og spise aftensmad (eller tage til Canada som jeg gjorde), før du hopper tilbage på bussen tilbage til NYC. Protip, hvis du vil til Canada, så lad dig selv gå mindst 1,5 time og se på køen for at komme tilbage til USA, før du krydser grænsen. Du skal bruge

Denne tur var fremragende. Guide Joseph var venlig, vidende og fremragende vært/guide. Han gav nyttige oplysninger og råd på hvert punkt. Han fik også tiden til at gå hurtigt med masser af interessant information. Træneren var varm og behagelig. Chaufføren var fremragende, vi gik i det ekstreme vejr, og han var fantastisk. Hotellet var rent og komfortabelt, og vi boede på den canadiske side af vandfaldet. Det havde endda en swimmingpool!Fallet er smukt. Vi fik tid på begge sider. Stop var også fremragende med godt udvalg af madmuligheder. Indkøbscentret var også fremragende masser af gode tilbud. Kan ikke fejl denne tur. Fremragende værdi for pengene. Det er rigtig langt, du skal overnatte, det er fremragende værdi for pengene. Vil meget anbefale til nogen.

Fantastisk organisation, god rejsekammerat og god guide på stedet. Guiden tog meget tid til at forklare alt, besvare spørgsmål og, hvis det blev bedt om det, tage billeder. Det var også muligt at besøge den canadiske side, guiden tog dig til grænsen. Nok pauser (2-3 pauser) under den 7 timers bustur. Pauserne fik heller ikke overtaget, mest mellem 5-10 minutter. Alt i alt en meget vellykket udflugt, selvom det var meget anstrengende, fordi det var 22 timer på vejen. Vi kunne sove lidt i bussen natten over og det var nok for dagen. Så igen 1 nats søvn ordentligt på hotellet og alt var fantastisk igen.

I starten tænkte jeg åh du starter så tidligt, men da du sov meget på vejen derhen gik det super. Vi holdt en tissepause hver anden time og en længere pause. Guiderne på stedet kører fantastisk og gav tips til billeder igen. Jeg er stadig på den canadiske side, som gik efter europæere uden visum. Jeg vil anbefale turen til alle, fordi du ikke kan komme dertil hurtigt

De to chauffører var rigtig søde og holdt nok pauser (for lange for mig personligt). Bussen larmede relativt, heldigvis havde jeg ørepropper med og på vejen tilbage var airconditionen sat lidt for højt, det var rigtig koldt. Længden af turen ved de Niagara Falls var helt passende. De to rejseledere var i godt humør og forklarede alle spørgsmål flere gange.