Tilføj datoer
Ting at gøre

Niagara Falls, USA

Oplev et naturligt vidunder, udforsk statsparken, og tag en bådtur på den amerikanske side af vandfaldene.

Ofte stillede spørgsmål om Niagara Falls, USA

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Niagara Falls, USA?

De topattraktionerne der skal opleves i Niagara Falls, USA er:

Andre seværdigheder i Niagara Falls, USA

Vil du se alle oplevelser i Niagara Falls, USA? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagara Falls, USA

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.486 anmeldelser

Turen kan varmt anbefales, vi havde en fantastisk tid, med minder for livet. Bussen kørte til tiden, der var planlagt pauser nok. Da vi ankom til Niagara Falls, blev vi hentet af vores guider, som var fantastiske. Sejlturen fandt derefter sted, efterfulgt af besøget i nationalparken med fantastisk udsigt over alle tre vandfald. Der blev sagt meget, og der kunne stilles spørgsmål til enhver tid. Herefter havde vi fri og om aftenen kunne vi beundre vandfaldene i farvespillet og fyrværkeriet. Det skal bemærkes, at du sidder i bussen i meget lang tid, 7 timer dertil og 7 timer tilbage.

Turen var lang, men det var, hvad der var forventet. Daniel var en fremragende chauffør, selvom bussen var ret trang. Medmindre du er fremragende til at sove i biler med begrænset plads, skal du forvente at komme tilbage træt. Selve turen var smuk, og vores tour guide Brian var fantastisk. Absolut kendte hans ting og forbedrede oplevelsen. De andre medlemmer af vores gruppe gik faktisk ret tidligt ind i turen, men Brian blev ved og gav os en privat rundvisning.

Turen er et slag, men det er det værd. De har det meget godt organiseret. Vi tog afsted ved 7 tiden og gjorde to stop undervejs. Ved ankomsten tog vi en rundtur på omkring 4 timer, og så kunne vi spise middag og se de oplyste vandfald på egen hånd. Ved 21-tiden blev vi hentet og holdt op mod starten. Den eneste dårlige ting er, at wifi nogle gange ikke virkede, men jeg anser det ikke for meget vigtigt.

Fantastisk tur, vi ville gerne have vidst at der var pool på hotel. Bonusoplevelsen er byen vi sover i, hvor der er mange spændene restauranter og masser af leg. Bestemt en anbefalesesværdig tur. 1,5 time i outlet er dog for lidt

Har du kun kort tid til rådighed så er en guidet tur klart at anbefale. Du ser det hele på kort tid og med lidt historie i ørene. Du kan sagtens lave alle aktiviteter selv og spare penge men det vil tage dobbelt så lang tid.