Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Niagara Falls, USA

Oplev et naturligt vidunder, udforsk statsparken, og tag en bådtur på den amerikanske side af vandfaldene.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Niagara Falls, USA

Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

1. Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

Se Niagara Falls helt tæt på på en fantastisk bådtur efterfulgt af en guidet vandretur og et besøg på Journey Behind the Falls. Vælg mellem vores to morgenture for at få en uforglemmelig oplevelse. Turen kl. 8 starter denne ultimative Niagara Falls-tur med særlig adgang til dagens første elevator. Denne rejse bringer dig 19 etager ned i kløften, komplet med panoramaudsigt, hvilket betyder, at du er den første, der kommer ned til havnen og personligt bliver eskorteret ombord på Niagara City Cruises-båden. Du får mulighed for at vælge den bedst mulige udsigtsplads, før menneskemængden ankommer. Turen kl. 10 går ned til bådkajen med dagens første kabelbane og giver dig det første glimt af de utrolige Niagara-vandfald. Ved bådkajen er der en gratis poncho, og tro os, du får brug for den! Den 20 minutter lange sejltur rundt om vandfaldene kan gøre alle, der kommer tæt nok på, våde. Efter Niagara City Cruise vil din guide fortælle dig om vandfaldenes historie og historier, mens du går en tur rundt på strandpromenaden. Se stedet for den tidligere Honeymoon Bridge, mens du hører historien om, hvordan den kollapsede, og hør om den berømte restaurant, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste middag. Den evige bevægelse i Bridal Veil Falls og American Falls kan ses i aktion, mens din guide vækker de modige vovehalse til live, som udfordrede vandfaldenes kraft ved at gå ud over kanten. Hestesko-vandfaldene er et enestående øjeblik og en oplagt mulighed for at tage billeder, så glem ikke dit kamera. Table Rock Visitor Center er det næste sted, hvor du får adgang til oplevelsen Journey Behind the Falls. Med en forudbestilt tid kan du klatre ned ad trapperne og ind i klippehulerne bag Niagara Falls, hvor det brusende vand runger gennem tunnelerne. Stien fører til en afsats på siden af vandfaldet, hvor du kan mærke den sande kraft fra 3.160 tons vand i sekundet, når det vælter ned tæt på. For dem, der ønsker en komplet Niagara Falls-oplevelse, blander denne tur eksklusiv adgang, spænding og historie med enestående historiefortælling fra en ekspertguide.

Niagara Falls, NY: Maid of the Mist-båd og vandfaldssightseeing

2. Niagara Falls, NY: Maid of the Mist-båd og vandfaldssightseeing

Nyd bådturen med Maid of the Mist og udforsk derefter Niagara Falls State Park på en guidet vandretur. Hør om historier om legenderne og de spændende sider af Niagara Falls, fra dem der opdagede det til dem der udfordrede det. Mød din guide uden for Hard Rock Café, og begynd dit vandfaldsfyldte eventyr. Hop om bord på Maid of the Mist, og oplev tågen, der stiger op fra det faldende vands kraft. Kig efter de regnbuer, der dukker op på solrige dage. Kort kursen fra Observation Tower til foden af American Falls og videre til Horseshoe Falls' bassin. Beundr de brusende vandfald og de massive klippeformationer, mens du glider hen over vandet. Tag på en naturskøn vandretur fra den historiske markering ved Hennepin Rock til Trolley Loop rundt om Prospect Point. Oplev den vidtstrakte udsigt, de frodige træer og de historiske vartegn på din vej. Vend tilbage til dit udgangspunkt ved turens afslutning.

Fra New York City: Endagstur til Niagara Falls

3. Fra New York City: Endagstur til Niagara Falls

Rejs fra New York City til Niagara Falls i staten New York for at opleve det naturvidunder fra flere vinkler. Sejl med den berømte Maid of the Mist-båd, og kom tæt på attraktioner som Horseshoe Falls og American Falls. Forlad NYC sent om aftenen, og ankom tidligt om morgenen til regnbuer i morgentågen og vandfaldenes storslåede brøl. Alternativt kan du tage afsted fra New York City om morgenen, og se vandfaldene i overgangen fra dag til aften samt overvære et lysshow og fyrværkeri. Hør vandfaldenes brøl, og se betagende magiske regnbuer tidligt om morgenen, før folkemængderne ankommer. Stig ombord på den berømte Maid of the Mist-båd for at komme tæt på det enorme Horseshoe Falls. Besøg attraktioner såsom den ubeboede Goat Island og Luna Island på Niagara-floden. Få fantastisk udsigt over American Falls og Bridal Veil Falls, og se med ærefrygt på Niagara-flodens strømfald, der vælter mod de fantastiske kaskader.

Fra NYC: 1-dags tur til Niagara Falls

4. Fra NYC: 1-dags tur til Niagara Falls

Tag på en dagstur til Niagara Falls fra New York City. Oplev den dramatiske udsigt over vandfaldene, og undgå besværet med grænsetrafik og visumkontrol, da denne tur kun besøger vandfaldene på den amerikanske side. Kør nordpå mod Niagara Falls sidst på aftenen, og gør et stop undervejs. Ved ankomsten om morgenen spiser du morgenmad og slapper af, før du rejser til den amerikanske side af vandfaldene. Du kan købe billet hos rejselederen for $30 og gå ombord på den berømte Maid Of The Mist, der bringer dig til Horseshoe Falls, den mest spektakulære del af Niagara Falls. Fortsæt til andre store seværdigheder på Goat Island, herunder Bridal Veil Falls. Spis en lækker frokostbuffet om eftermiddagen, inden turen går tilbage til Manhattan i en bus med aircondition, som ankommer sent om aftenen.

Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

5. Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

Oplev den bedste måde at se Niagara Falls på til fods med vores Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glip af denne enestående mulighed. Din sjove Niagara Falls-tur begynder med, at din lokale, venlige guide møder dig uden for Skylon Tower. Mens du er der, kører du op i en glaselevator til observationsdækket, hvor du får en utrolig udsigt i fugleperspektiv over alle tre Niagara-vandfald (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) samt Niagara-floden og det omkringliggende område. Når du kommer ned på jorden igen, skal du ca. 40 m ned for at udforske de huleagtige tunneller bag vandfaldene på Journey Behind the Falls. Denne oplevelse er en fryd for sanserne, da du ikke kun kan høre vandfaldene, men også føle dem. Tunnellerne fører til to observationsdæk, som giver dig den perfekte fotomulighed. Efter dit besøg på Journey Behind the Falls tager vi dig med ombord på Voyage To The Falls Boat Tour. På turen sejler du rundt i Niagara-kløften og kommer så tæt på vandfaldene som muligt. Du kan forvente at mærke den forfriskende tåge på din hud under denne sejltur, men bare rolig, du får en genanvendelig regnponcho. Når du er færdig med din fantastiske sejltur, slutter din tur, og du og din guide skilles. Fra december til april, når bådturen ikke er i drift, kan du i stedet besøge attraktionen Niagara SkyWheel og Niagara's Fury. Træd ind i et 4D-bevægelsesteater, og opdag Niagara Falls' ældgamle historie i en multisensorisk simulering af den sidste istid.

Niagara Falls, USA: Maid of Mist og Cave of Winds Combo-tur

6. Niagara Falls, USA: Maid of Mist og Cave of Winds Combo-tur

Tjek Niagara Falls fra din bucket list med denne ultimative eventyroplevelse. Denne komplette pakke inkluderer vores guidede historie- og sightseeingtur, guidet adgang til den berømte Maid of the Mist Boat Ride og reserveret adgang til Cave of the Winds Gorge Experience. Nyd seværdighederne og lyden af Niagara Falls State Park, mens din Adventure Guide lærer dig om de historier og legender, der formede Niagara. Nyd udsigten over Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls langs naturskønne stier og observationstårne. Oplev spændingen ved Niagara, når du griber din gratis regnponcho og går ombord på Maid of the Mist-båden, der fører dig ind i hjertet af Horseshoe Falls. Efter din guidede tur kan du tage dine tidsreserverede Cave of the Winds-billetter og dagskort til hop-on-hop-off Niagara Scenic Trolley, og hold eventyret i gang, mens du udforsker seværdighederne på Goat Island i dit eget tempo. Dette familievenlige vandreeventyr er velegnet til alle aldre.

Niagara, USA: Maid of Mist, Cave of Winds og Trolley-tur

7. Niagara, USA: Maid of Mist, Cave of Winds og Trolley-tur

Oplev Niagara Falls fra den amerikanske side med en autoriseret guide og et dagskort til parkens trolley. Tag en tur med Maid of the Mist og se American Falls, Bridal Veil Falls og Horseshoe Falls helt tæt på. Fordyb dig i kraften fra Bridal Veil Falls fra Hurricane Deck ved Cave of the Winds, eller nyd bare den betagende udsigt fra Boardwalk (Cave kollapsede i 1898, det er en boardwalk). Du får et Trolley-armbånd, så du kan hoppe af og på og bruge dagens Trolley, som du vil, efter din tur. Besøg Three Sisters Islands, kør til Prospect Park, det er op til dig! Din guide vil starte med at tage dig med til Maid of the Mist, og de vil fortælle dig historie, folklore og information om det, du ser. De vil hjælpe med at tage billeder og fortælle, hvor du får den bedste udsigt på din tur. Din guide vil også give dig tid til at tage billeder på observationsdækket og ved kragereden. Lær om vovehalse, der udfordrede de rasende vandfald, mens du ser vandet styrte ned bag din guide. Din guide følger dig til Trolley-stoppestedet, gennemgår Trolley-placeringerne i parken samt deres åbningstider og ledsager dig til Goat Island. Din guide vil orientere dig om stoppestederne, og hvor hvert udsigtsområde er på Goat Island, og forberede dig på din Cave of the Winds-oplevelse. Du kan blive ved udsigtspunkterne på Cave of the Winds Boardwalk, så længe du vil, og med de oplysninger, din guide giver dig, kan du nyde udsigterne på Goat Island i dit eget tempo. Du kan tage Trolleyen tilbage til Prospect Park, når du vil, for at få adgang til dit køretøj eller lokale spisesteder som de mange food trucks på Old Falls Boulevard.

Fra NYC: 2-dages tur til Niagara Falls med shoppingtur

8. Fra NYC: 2-dages tur til Niagara Falls med shoppingtur

Undslip den hektiske atmosfære i New York for en nat på denne 2-dages tur til Niagara Falls. Rejs til den amerikanske side af vandfaldet og kør på den berømte Maid of the Mist-båd. Nyd lidt tid på at shoppe for gode tilbud i et outlet-center undervejs. Dag 1: Tag afsted fra det centralt beliggende mødested i New York på en varevogn eller bus med aircondition og kør mod nord. Gå forbi den smukke Delaware Gap og Watkins Glen State Park i hjertet af Finger Lakes-regionen. Stræk benene på en gåtur gennem Watkins Glen Canyon, og tag billeder af udsigten over vandfaldene. Kør forbi den fantastiske Seneca-sø og ankom til Niagara Falls sidst på eftermiddagen. Besøg den amerikanske side af Niagara Falls, inklusive American Falls, Goat Island og Sister Island. Beundre en natrundvisning i Niagara Falls, der viser det farverige lys i det tordnende vand, før du sætter dig ind på dit komfortable hotelværelse for natten. Dag 2: Spis en solid kontinental morgenmad på hotellet. Se både Niagara- og Horseshoe Falls tæt på fra båden Maid of the Mist (tilgængelig fra maj til oktober). Når Maid of the Mist ikke er i drift, kan du tage en rundtur på Power Vista Hydro-Electric Station og besøge Cave of the Winds. Gå ombord på din bus eller varevogn, og kør sydpå og tilbage til New York City. Stræk benene i et mere bymæssigt område, med en shoppingudflugt i et af de store outletcentre undervejs. Vend tilbage til byen i tide, så du kan få en sen middag.

Niagara Falls: Vandretur med båd, grotte og trolley

9. Niagara Falls: Vandretur med båd, grotte og trolley

Maid of the Mist, Cave of the Winds, Trolley gennem State Park. Oplev nogle af Niagaras berømte attraktioner på denne tur. Udforsk Cave of the Winds, se alle tre af Niagaras berømte vandfald, og tag en tur med trolley rundt i State Park på denne tur, der er perfekt til dem, der prøver at undgå en lang vandretur. Nyd en vandretur fra Hennepin Rock til Trolley Loop rundt om Prospect Point og adgang til Maid of the Mist. Oplev spændingen ved at gå under et verdensberømt vandfald, når du nyder Cave of the Winds og en vandretur, der omfatter alle tre af Niagaras mægtige vandfald. Se andre af Niagaras højdepunkter, bl.a. Power Arch, Tesla Statue, Luna Island, Steadman's Bluff, Gorge Rim Walkway, Terrapin Point og meget mere. Tag en tur med trolleyen rundt i parken og stop 5 forskellige steder i parken, perfekt til dem, der gerne vil se parken uden at gå hele vejen rundt til fods.

Niagara Falls, USA: Guidet tur med grotte og Maid of the Mist

10. Niagara Falls, USA: Guidet tur med grotte og Maid of the Mist

Bliv hentet på dit hotel i Niagara Falls, USA, og nyd den naturskønne udsigt, når du går ombord på Maid of the Mist-båden, ser American Falls og besøger observationstårnet. Tag til Cave of the Winds, og stå under Niagara Falls, mens du nyder den fantastiske udsigt. Fortsæt til Bridal Veil Falls for at se det mindste af de tre vandfald, der udgør Niagara Falls. Stop ved Goat Island mellem Bridal Veil Falls og den naturskønne udsigt over Horseshoe Falls fra den amerikanske side. Gå til Niagara Falls State Park, før du besøger Luna Island for et kort stop. Slut af ved Prospect Point for at få en sidste fantastisk udsigt over vandfaldene. Denne tur varer ca. 4 til 5 timer afhængigt af parkens volumen og trafik.

Alle aktiviteter

128 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Niagara Falls, USA

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Niagara Falls, USA?

De bedste dagsture og -udflugter fra Niagara Falls, USA er:

Canada

Andre seværdigheder i Niagara Falls, USA

Vil du se alle oplevelser i Niagara Falls, USA? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagara Falls, USA

Samlet bedømmelse

4.6
(4.456 anmeldelser)

Top udflugt! Jeg anbefaler 100%. Alt gik meget godt. Bussen er behagelig, som en flixbus. Efter at have læst kommentarer vedrørende bussens manglende komfort, var jeg i tvivl, men slet ikke, det er en behagelig bus og en topchauffør. Falls er ekstraordinære!!!!! Det skal virkelig gøres. Vi havde kun 7 dage i New York, og vi var i stand til at se og gøre alt på 6 dage med denne udflugt. Det er utroligt og uforglemmeligt. Vi fortryder det overhovedet ikke 😍

Det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet! Turen var super afslappet og opholdet der var en drøm! Sørg for at tage en bådtur! Udsigten fra båden er unik! Det kan man næsten ikke opleve uden at have været på båden

Meget godt. Det er selvfølgelig en meget trættende dag, en lang rejse med bus, men det var det værd. Bådturen, vandreturen på tværs af øerne. Oplysningerne om det. Det lille fyrværkeri. Fremragende.

utroligt sted, fremragende organisation, komfortabel og punktlig transport, forberedt og hjælpsom guide

Vores guide Brian er nummer et! Han forklarede os alt, han var venlig og hjælpsom!