Niagaravandfaldene: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Niagara Falls, Canada: Halvdagssightseeing i lille gruppe

1. Niagara Falls, Canada: Halvdagssightseeing i lille gruppe

Tag på en kombineret 4,5-timers tur ved Niagara Falls, og se de mægtige vandfald fra flere forskellige perspektiver på den canadiske side af vandfaldene, som anses for den bedste side at opleve både American og Horseshoe Falls. Se Niagara Falls' kræfter helt tæt på, når du stiger ombord på Hornblower Niagara Cruises-bådtur "Voyage to the Falls".  På denne tur vil du høre om vandfaldets oprindelse, og se de amerikanske og canadiske kraftværker, der kører på Niagara-flodens strømfyldte vand. Stop for at beundre det smukke Floral Clock, der består af over 16.000 planter. Lær mere om Niagara Glen og Whirlpool Golfbane, og lyt til kommentarer ved stoppestederne ved Whirlpool Rapids Observation Deck og Brink of the Falls. Begiv dig op i Skylon Tower, hvor du kan nyde en panoramaudsigt,og derefter om bag vandfaldene til Journey Behind the Falls, hvor du vil mærke Horseshoe Falls kaskader bruse over dig.

Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

2. Niagara Falls, Canada: First Boat Cruise & Behind Falls Tour

Se Niagara Falls helt tæt på på en fantastisk bådtur efterfulgt af en guidet vandretur og et besøg på Journey Behind the Falls. Vælg mellem vores to morgenture for at få en uforglemmelig oplevelse. Turen kl. 8 starter denne ultimative Niagara Falls-tur med særlig adgang til dagens første elevator. Denne rejse bringer dig 19 etager ned i kløften, komplet med panoramaudsigt, hvilket betyder, at du er den første, der kommer ned til havnen og personligt bliver eskorteret ombord på Niagara City Cruises-båden. Du får mulighed for at vælge den bedst mulige udsigtsplads, før menneskemængden ankommer. Turen kl. 10 går ned til bådkajen med dagens første kabelbane og giver dig det første glimt af de utrolige Niagara-vandfald. Ved bådkajen er der en gratis poncho, og tro os, du får brug for den! Den 20 minutter lange sejltur rundt om vandfaldene kan gøre alle, der kommer tæt nok på, våde. Efter Niagara City Cruise vil din guide fortælle dig om vandfaldenes historie og historier, mens du går en tur rundt på strandpromenaden. Se stedet for den tidligere Honeymoon Bridge, mens du hører historien om, hvordan den kollapsede, og hør om den berømte restaurant, Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste middag. Den evige bevægelse i Bridal Veil Falls og American Falls kan ses i aktion, mens din guide vækker de modige vovehalse til live, som udfordrede vandfaldenes kraft ved at gå ud over kanten. Hestesko-vandfaldene er et enestående øjeblik og en oplagt mulighed for at tage billeder, så glem ikke dit kamera. Table Rock Visitor Center er det næste sted, hvor du får adgang til oplevelsen Journey Behind the Falls. Med en forudbestilt tid kan du klatre ned ad trapperne og ind i klippehulerne bag Niagara Falls, hvor det brusende vand runger gennem tunnelerne. Stien fører til en afsats på siden af vandfaldet, hvor du kan mærke den sande kraft fra 3.160 tons vand i sekundet, når det vælter ned tæt på. For dem, der ønsker en komplet Niagara Falls-oplevelse, blander denne tur eksklusiv adgang, spænding og historie med enestående historiefortælling fra en ekspertguide.

Niagara Falls, Canada: 40-minutters fyrværkeriaftenbådtur

3. Niagara Falls, Canada: 40-minutters fyrværkeriaftenbådtur

Oplev magien ved Niagara Falls efter mørkets frembrud, og se aftenfyrværkeriet tæt på, på denne bådtur fra Niagara Falls, Canada. Nyd synet af det eksploderende fyrværkeri over Niagara Falls, som bliver oplyst af kaskader af farver efter mørkets frembrud under det spektakulære 'Illumination of the Falls'. Ankom tidligt til indtjekningen, og begynd din aften med en tur ombord på den enestående Niagara Funicular. Kør ned ad skrænten ombord på en kabelbane med aicondition, og nyd stemningen udendørs på terrassen for foden af Niagara Gorge. Gå ombord på din båd, og sejl afsted mod de oplyste Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls ombord på en luksuskatamaran. Nyd tågen fra en 360-graders udsigtsplatform, eller hold dig tør i de overdækkede indendørs observationsområder. Hvis vejret tillader det, kan du se den stjerneklare himmel lyse op med fantastisk fyrværkeri. Falls Fireworks-bådturens rejseplan: Kl. 20.30 - 21.15: Indtjekning, tur med kabelbanen til flodbredden terrassen og ombordstigningsområdet Kl. 21.15: Adgangen til kabelbanen lukker, så husk at tjekke ind før dette tidspunkt Kl. 21.30:  Bådturen starter Kl. 22.00: Opvisning med fyrværkeri over vandfaldene, hvis vejret tillader det Kl. 22.10: Du går fra borde Kl. 22.30: Kabelbanen lukker, men du kan bruge elevatorerne eller ramperne til at komme op efter dette tidspunkt

Fra Toronto: Heldagstur til Niagara Falls med valgfri bådtur

4. Fra Toronto: Heldagstur til Niagara Falls med valgfri bådtur

Besøg Niagara Falls på en problemfri tur i en premium bus fra Toronto. Med tre turmuligheder at vælge imellem, skal du forberede dig på en oplevelse, der vil efterlade dig med minder, der vil vare hele livet.  Slap af i den komfortable klimakontrollerede bus når du starter din rejse med en afhentning i downtown Toronto mellem kl. 09.00 og 10.00. Nyd livlige kommentarer fra din erfarne guide på den naturskønne køretur i Niagara-regionen.  Afhængig af den valgte mulighed kan du i Niagara Falls nyde fritiden, en lækker a la carte frokost og/eller en attraktion. Om sommeren vil du sejle ind i tågen af Niagara Falls med adgang til den sæsonmæssige bådtur Voyage to the Falls'. Om vinteren, eller når båden ikke er i drift, er der to alternative attraktioner, der kan tilbydes. Oplev 'Journey Behind the Falls', en attraktion, der kører året rundt, og byder på en enestående udsigt over Falls, eller du kan genleve en livstid af Niagaras sensationelle, sande historier ved Imax Theatre. Den mest populære turmulighed omfatter en attraktions-opgradering og frokost. Smag det allerbedste af Niagara med eksklusive siddeplader på Queen Victoria Place Restaurant og nyd en lokal a la carte-menu parret med Ontario craft beers og Niagara VQA-vine. Din tur afsluttes med en tilbagevenden til Toronto omkring kl. 20.00.

Niagara Falls, Canada: Rejsen bag vandfaldene: Adgangsbillet

5. Niagara Falls, Canada: Rejsen bag vandfaldene: Adgangsbillet

Se de verdensberømte Niagaravandfald fra et unikt perspektiv med en billet til "Journey Behind the Falls". Stig 125 fod ned og udforsk de 130 år gamle tunneller, der er gravet gennem grundfjeldet. Mærk de tordnende vibrationer fra Horseshoe Falls, før du ser dem. Under hele din vandring under jorden hænger der informationsplakater, hvor du kan lære sjove fakta og oplysninger om historien og udviklingen af de gange, du går igennem. Stig op over jorden til observationsdækket ved foden af vandfaldene, og nyd den betagende udsigt over det væltende vand. Hold dig tør, mens du kommer tæt på de mægtige vandfald med en gratis souvenirponcho. Kig gennem udsigtsportalerne, der er skåret direkte gennem klippen, og som giver endnu et unikt synspunkt på vandfaldene.

Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

6. Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

Bestil din fleksible billet på forhånd til at besøge Skylon Tower, som det passer dig, i forhold til dine rejseplaner og vejret. Din billet er gyldig til indrejse inden for syv dage af den bookede dato. Året rundt, under sol eller stjerner, nyd den bedste panoramaudsigt over Niagara Falls og den omgivende by fra 236 meter over Niagara Gorge. Dit besøg begynder med 'turen til toppen' i en udvendig glaselevator. En glat 52-sekunders tur tager dig til toppen af tårnet, klar til at opleve udsigten fra det indendørs og udendørs observationsdæk. Beundre udsigten fra luften over Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge og Niagara-floden. I løbet af dagen kan du under de rette vejrforhold nyde udsigten over Niagara vinregionen og skyskraberne i Toronto og Buffalo. Læg dit besøg om aftenen for at se vandfalene oplyst i en kaskade af farver og beundre det sæsonmæssige Falls Fireworks i nattehimlen.  The Revolving Dining Room og Summit Suite Buffet tilbyder overdådige måltidsmuligheder. Ved foden af Skylon Tower ligger et sjovt familiecenter med interaktive spil og forlystelser for alle aldre. Besøg shopping-afdelingens brede udvalg af specialbutikker, der byder på særprægede canadiske souvenirs, gaveartikler, tøj, smykker og lokale håndværkere.

Fra Toronto: Niagara Falls dagstur med mulighed for krydstogt

7. Fra Toronto: Niagara Falls dagstur med mulighed for krydstogt

Lad Niagara-vandfaldene tage pusten fra dig på denne dagstur fra Toronto. Du har masser af fritid til at tage billeder og nyde byens fantastiske attraktioner. Tag billeder af Whirlpool Rapids, og forkæl dig selv, når du prøver ahornsirup og fudge. Begynd din dag med en praktisk og problemfri afhentning fra Downtown Toronto. Slap af på en behagelig bus med facinerende fortælling om faldets historie på din tur til Niagara. Få mere ved at vælge en turmulighed, der inkluderer et Niagara city cruise eller få den fulde pakke med ved at vælge en mulighed, der inkluderer attraktionen Journey Behind the Falls, som er en 125 meter dyb og 600 meter lang tunnel, der når bag faldene. Brug 3 timers fritid på at udforske Niagara Falls i dit eget tempo. Derefter kan du smage noget lokalt fremstillet ahornsirup, ride langs Niagara Parkway og se Sir Adam Beck Hydro Generation station. Få mulighed for nogle mindeværdige fotomuligheder på Niagara Parkway. Afslut din tur med et besøg i Queenston Heights for at se de historiske Battle Grounds og nyde udsigten over Niagara-floden.

Niagara Falls, Canada: 12 minutters naturskøn helikoptertur

8. Niagara Falls, Canada: 12 minutters naturskøn helikoptertur

Book på forhånd, og få rabat — book inden 31. august for rejsedatoer i september til november for at få et gratis fotografi med i pakken. Tag på dit livs tur ombord på en 12-minutters helikopterflyvetur. Kombiner eventyr med spektakulær udsigt, når du svæver over Niagara Falls. Der er afgang fra heliporten 5 minutter fra centrum af Niagara Falls, Canada. Hop ombord på en Airbus H130 med plads til op til 7 passagerer. Den rummelige kabine har store vinduer, så du får den bedste panoramaudsigt. Kom op i skyerne på en flyvetur over til Niagara-floden. Lyt til kommentarerne ombord, der er tilgængelige på 12 sprog. Glid over floden fra Whirlpool til Rainbow Bridge. Se Queen Victoria Park, Skylon Tower, American Falls og Bridal Veil Falls fra oven. Følg det canadiske Horseshoe Falls' kurve, og se regnbuer i alle retninger. Under turen tilbage til heliporten, kan du se omridset af Toronto mod nord og bredden af Lake Erie mod syd. Land igen efter en spændende 12-minutters tur, og fortsæt dit eventyr ved Niagaravandfaldene.

Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

9. Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

Oplev den bedste måde at se Niagara Falls på til fods med vores Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glip af denne enestående mulighed. Din sjove tur til Niagara Falls begynder med, at din lokale, venlige guide møder dig uden for Skylon Tower. Mens du er der, kører du op i en glaselevator til observationsdækket, hvor du får en utrolig udsigt i fugleperspektiv over alle tre Niagara-vandfald (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) samt Niagara-floden og det omkringliggende område. Når du kommer ned på jorden igen, skal du ca. 40 m ned for at udforske de huleagtige tunneller bag vandfaldene på Journey Behind the Falls. Denne oplevelse er en fryd for sanserne, da du ikke kun kan høre vandfaldene, men også føle dem. Tunnellerne fører til to observationsdæk, som giver dig den perfekte fotomulighed. Efter dit besøg på Journey Behind the Falls tager vi dig med ombord på Voyage To The Falls Boat Tour. På turen sejler du rundt i Niagara-kløften og kommer så tæt på vandfaldene som muligt. Du kan forvente at mærke den forfriskende tåge på din hud under denne sejltur, men bare rolig, du får en genanvendelig regnponcho. Når du er færdig med din fantastiske sejltur, slutter din tur, og du og din guide skilles.

Fra Toronto: Dagstur i lille gruppe til Niagara Falls

10. Fra Toronto: Dagstur i lille gruppe til Niagara Falls

Mulighed for afhentning fra flere centrale mødesteder i centrum af Toronto, Mississauga og Pearson Lufthavn mellem kl. 7.15 og 8.15. Der er tidlig afgang fra Toronto for at undgå myldretidstrafik og for at ankomme til Niagara Falls, før der bliver overfyldt. Rejs i en moderne minivan med aircondition, i en lille gruppe (6-24 deltagere), og få en mere personlig oplevelse sammen med din lokale turguide. Ankom til Niagarafaldene omkring kl. 09.30, hvor du får 3 timer på egen hånd til at opleve og se de canadiske vandfald, og eventuelt deltage i andre turaktiviteter i området, som en bådtur gennem vandfaldene. Benyt dig af din ekspert turguides råd om, hvordan man bedst ser faldet og om hvordan du bruger din tid.  Derefter kan du nyde en naturskøn køretur (med masser af muligheder for at tage gode billeder) ad Niagara Parkway, hvor turen stopper eller fortsætter forbi berømte seværdigheder, såsom et lokalt bondemarked og Niagara Whirlpool Rapids. Tag frokost med eller spis på en lokal restaurant efter eget valg. Se det berømte Niagara Falls 'Clifton Hill' i din fritid. Fortsæt køreturen gennem Niagara-on-the-Lake, en af Canadas mest historiske byer, der kan dateres flere hundrede år tilbage og var med til at forme Canadas nationale arv. Udforsk et land marked og forsøge lokale snacks eller købe souvenirs (sæsonbestemt). Turen slutter med gratis vinsmagning i Niagara Wine Region, hvor du blandt andet kan smage den berømte lokale isvin. Vend tilbage omkring kl. 16.30 - 17.00 til det sted i Toronto, hvor du blev hentet, så du er tilbage tids nok til at spise middag og have en aften på egen hånd i Toronto.

Tilføj datoer

Niagaravandfaldene

Alle aktiviteter

94 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 6

Intense oplevelser

Udforsk omegnen af Niagaravandfaldene

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Niagaravandfaldene

Vil du se alle oplevelser i Niagaravandfaldene? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagaravandfaldene

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 14.337 anmeldelser

En fremragende organiseret tur med en perfekt guide, Brian Montgomery, som var ekstremt lydhør over for alle vores anmodninger og spørgsmål. En god værdi for pengene og en masse indtryk af denne smukke amerikanske trekant! Du skal ikke selv køre ruten, du skal ikke selv lede efter hoteller og du får vist de smukkeste steder i området, perfekt! Jeg ville gøre det igen når som helst! E&N (12 år) fra

Fantastisk oplevelse alle pengene værd. Selv som kørestolsbruger, da de have en el lift så man kun skal forflyttet sig fra sin kørestol til liftsæde og helikopter sæde og retur…… Undgå myldertid undgå at komme mellem kl 12-13.30 blev vi anbefalet og det passede for os da vo ankom ca kl 11 næsten ingen kø!!!

A very nice and well organized trip. The guide was very nice and told some nice things. we loved the small town Niagra-on-the-lake, so cute. the bode trip was so nice, I would recommend that. You really feel the power from the water, that was so incredib.

I had a really great trip! Had a tour with Bernard, who was very kind and informative. You get to see the best sights and have perfect time to explore. I really recommend doing the boat ride if you can.

Afhentning gik som det skulle. Virkelig god chauffør. Masser af gode oplevelser som chaufføren også fortalte om u dervejs. Der var også tid på egen hånd.