Niagaravandfaldene

Vælg datoer

Hvilken side af Niagra Falls er bedst?

Niagara Falls unikke beliggenhed mellem Canada og USA består ikke bare af 1 men af hele 3 vandfald! Begge sider tilbyder meget smukke og forskellige oplevelser, uanset om du vil se det i sin frosne vinterpragt eller om sommeren, med dets buldrende vandmasser.

 • Horseshoe Falls

  1. Horseshoe Falls

  Hele 90 % af Niagra River flyder igennem Canadas Horseshoe Falls. Det ser ikke bare fantastisk ud, vandets råstyrke udhuler bogstaveligt talt grænsen mellem USA og Canada!

 • American Falls

  2. American Falls

  Som navnet antyder, ligger American Falls på den amerikanske side. Dette vandfald tilbyder nogle af de mest ekstreme udsigter, især hvis du tør gå helt ud til kanten!

 • Bridal Veil Falls

  3. Bridal Veil Falls

  Bridal Veil Falls ligger i staten New York og er det absolut mindste af de 3 vandfald. Hvis du vil se vandet fosse henover dig, så er Cave of Winds et besøg værd.

 • Vovehalse

  4. Vovehalse

  Den 63 årige Annie Taylor blev den første ud af mange, der tog turen ned af Horseshoe Falls i en tønde. Horseshoe Falls er i sig selv meget farligt, men de andre har så mange stenbunker, at man ikke ville have en chance for at overleve!

 • Med båd

  5. Med båd

  Du kan komme på bådture fra Niagra Gorge ved foden af vandfaldet. Hvert land har deres egne turarrangører, så find først ud af, hvilken side af grænsen du vil besøge vandfaldet fra.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge?

  Mange besøgende sætter en hel dag af til Niagra Falls, som en del af en længere ferie i Toronto eller New York. En dag burde også være nok til at se vandfaldet, men det kan godt betale sig at afsætte endnu mere tid, hvis du gerne vil udnytte alle de mange aktiviteter, ture og bådture, som er tilgængelige.

 • Hvornår skal jeg tage derhen?

  Juli og august er de mest populære og derfor også travleste måneder. Tag i stedet afsted i juni eller september, hvis du vil undgå for store menneskemængder. Når det er sagt, så findes der ikke meget i verden, der er smukkere og mere respektindgydende end det frosne Niagra Falls i vintermånederne!

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Både Toronto Pearson Lufthavn og Buffalo Lufthavn tilbyder ekspresbusser, nogle af dem med grupperabatter. Det er værd at notere, at Toronto ligger væsentligt tættere på end Buffalo, så medmindre du kommer fra et andet sted i USA, kan det godt betale sig at besøge til vandfaldet fra den canadiske side. Der går direkte tog 2 gange dagligt mellem Torontos Union Station og Niagra Falls.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Vandfaldet kan ses 24 timer i døgnet.
 • Hvad er prisen?
  Det er gratis at besøge vandfaldet, men du skal betale for parkering som koster omkring 20 USD.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det vil helt sikkert være en hjælp. Det kan godt betale sig at tage et kig på vores bedst sælgende ture.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Da Niagra Falls ligger mellem 2 lande, er der mange muligheder for at komme dertil. Den hurtigste vej er med bil, men der findes desuden masser af busser, som kører dertil. Det kan betale sig at undersøge mulighederne online først og vælge den der passer dig bedst.
 • Yderligere tips
  *Du kan ikke undgå at blive våd af sprøjt fra vandfaldet, så tag en regnjakke med!
  *Husk at medbringe de nødvendige rejsedokumenter (pas, visa osv.) hvis du vil se Niagra Falls fra begge sider af grænsen.

Andre seværdigheder i Niagaravandfaldene

Vil du se alle oplevelser i Niagaravandfaldene? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagaravandfaldene

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 5.665 anmeldelser

Super kombination af oplevelser - ikke særlig god guide.

Sejlturen, besøget "bagom" og turen i Skylon Tower var en fantastisk kombination af oplevelser omkring Niagara. Det at vi kun var en lille gruppe var også rigtig fedt. Guiden var sød, en god chauffør, men ikke særlig god fortæller. Hun fortalte en masse, som vi enten ikke kunne høre fordi vi sad i bilen, eller også var det usammenhængende og korte bemærkninger til ting vi kørte hurtigt forbi. Køreturen langs floden var ligegyldig. Det kan være super spændende med en guided køretur - hvis guiden kan være guide. Ellers drop køreturen, lad guiden være chauffør og lad os nyde de 3 fantastiske elementer turen også indeholder. Jeg vil klart anbefale turen til andre, men det er selvfølgelig ærgeligt at det personlige element i mine øjne trækker oplevelsen ned, fremfor at forbedre den.

Personlig, interessant og stor ros til lokal guide.

Blev hentet på hotel af lokal guide Tori. Hun var meget venlig. Udover turens seværdigheder fortalte Tori om området, hvor hun selv var vokset op. Meget interessant at få viden fra lokal guide. Vi var kun 6 gæster på turen, hvilket gjorde turen personlig. Meget spændende at komme bag vandfaldet og sejlturen var en stor oplevelse.

Fantastisk tur med vores chauffør der fortalte spændende ting

Vi havde en fantastisk tur og var glade for vi havde booket turen med guide og var i en lille gruppe på 6 personer Vi fik meget at vide og blev kørt til nogle steder , vi ikke ville have set på egen hånd

Super koncept. Bestilte turen kl. 8.00 og blev afhentet på hotellet kl. 14.40. Det fungere bare. Har benyttet konceptet flere gange og det har fungeret perfekt hver gang.

Brandon var den perfekte guide, super til at vise rundt og han viste bare alting omkring alt ved Niraga falls.