Ting at foretage sig
Niagaravandfaldene

Bliv forundret over naturens fantastiske skue, som de storslåede vandfald byder på fra den maleriske canadiske side.

Niagaravandfaldene: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Niagara Falls, Canada: Krydstogt med fyrværkeri om aftenen

Niagara Falls, Canada: Krydstogt med fyrværkeri om aftenen

Oplev magien ved Niagara Falls om natten og helt tæt på på et aftenfyrværkerikrydstogt med afgang fra Niagara Falls, Canada. Lad dig forundre af synet af eksploderende fyrværkeri over Niagara Falls, der oplyses i en kaskade af farver efter mørkets frembrud af den spektakulære "Illumination of the Falls". Gå ombord på dit krydstogt og sejl mod de oplyste Horseshoe Falls, American Falls og Bridal Veil Falls ombord på en luksuriøs katamaran. Nyd tågen fra den 360° udsigtsplatform, eller hold dig tør i de beskyttede indendørs observationsområder. Hvis vejret tillader det, kan du se stjernehimlen lyse op med et fantastisk fyrværkeri. Falls Fireworks Cruise rejseplan (maj til oktober):Falls Fireworks Cruise rejseplan (november):

Niagara Falls, Canada: Adgangsbillet til rejsen bag vandfaldene

Niagara Falls, Canada: Adgangsbillet til rejsen bag vandfaldene

Se de verdensberømte Niagaravandfald fra et unikt perspektiv med en billet til "Journey Behind the Falls". Stig 125 fod ned og udforsk de 130 år gamle tunneller, der er gravet gennem grundfjeldet. Mærk de tordnende vibrationer fra Horseshoe Falls, før du ser dem. Under hele din vandring under jorden hænger der informationsplakater, hvor du kan lære sjove fakta og oplysninger om historien og udviklingen af de gange, du går igennem. Stig op over jorden til observationsdækket ved foden af vandfaldene, og nyd den betagende udsigt over det væltende vand. Hold dig tør, mens du kommer tæt på de mægtige vandfald med en gratis souvenirponcho. Kig gennem udsigtsportalerne, der er skåret direkte gennem klippen, og som giver endnu et unikt synspunkt på vandfaldene.

Niagara Falls, Canada: Bådtur og rejse bag vandfaldene

Niagara Falls, Canada: Bådtur og rejse bag vandfaldene

Nyd en guidet tur til den canadiske side af Niagara Falls. Oplev de mægtige vandfald med en fantastisk udsigt over både American Falls og Horseshoe Falls. Se Niagara Falls' kraft helt tæt på, ombord på Niagara City Tours' bådtur "Voyage to the Falls". Hør om vandfaldenes oprindelse, og se de amerikanske og canadiske kraftværker, der drives af Niagara-flodens vand. Stop for at beundre det smukke blomsterur, der består af mere end 16.000 tæppeplanter. Lær om Niagara Glen og Whirlpool Golf Course, og nyd fuldt fortalte stop ved Whirlpool Rapids Observation Deck og Brink of the Falls. Gå derefter op i Skylon Tower for at få en panoramaudsigt fra luften, og gå ned bag vandfaldene, mens du mærker Horseshoe Falls styrte ned over dig på Journey Behind the Falls. Sejl forbi American Falls og Bridal Veil Falls ombord på en Hornblower Niagara krydstogtbåd. Fra december til april, når bådturen ikke er i drift, kan du i stedet besøge Niagara Parks Butterfly Conservatory og attraktionen Niagara's Fury. Træd ind i et 4D-teater og oplev Niagara Falls' ældgamle historie i en multisensorisk simulering af den sidste istid.

Toronto: Guidet dagstur til Niagara Falls med valgfrit krydstogt

Toronto: Guidet dagstur til Niagara Falls med valgfrit krydstogt

Oplev en guidet tur til den canadiske side af Niagara Falls, og oplev de mægtige vandfald med en fantastisk udsigt. Nyd historiske kommentarer og kommentarer bag kulisserne fra din lokale og autoriserede guide. Din dag starter med gratis afhentning fra centrale hoteller og steder i Downtown Toronto og Mississauga, og du ankommer til Niagara Falls omkring kl. 10.00 om morgenen for at nyde 4 timer om sommeren eller 3 timer om vinteren med fri tid til at udforske vandfaldene. Tilføj attraktioner til din turpakke for at opleve det bedste af Niagara Falls. Tag denne tur om sommeren, og tag på Hornblower Boat Cruise, den verdensberømte sejltur, der formelt kaldes Maid of the Mist. Kom helt tæt på Niagara Gorge, American Falls, Bridal Veil Falls og mærk tågen fra de canadiske Horseshoe Falls. Du kan endda nyde denne tur om vinteren, når båden ikke sejler. Tilføj andre berømte oplevelser til din turoplevelse, herunder Skylon Tower, Journey Behind the Falls eller Niagara's Fury. Udforsk Clifton Hill for solo- og familiesjov med aktiviteter som Niagara SkyWheel, Ripley's Believe it or Not og en spillehal. Pak en frokost til en picnic ved vandfaldene eller bestil på en lokal restaurant. Næst kan du tage på en naturskøn og fortalt køretur over Niagara Parkway. Stop og tag billeder ved ikoniske attraktioner undervejs som Niagara Whirlpool Rapids, blomsteruret og Niagara Power Station. Næst kan du nyde en rundvisning og smagning af ahornsirup og prøve canadisk inspirerede lækkerier som hjemmelavet fudge, poutine, ahornøl eller Niagaras berømte isvin. Vend tilbage til dit oprindelige sted i Toronto omkring kl. 17.00, og nyd en hel aften i byen med tid til middag og tid til at planlægge et aftenarrangement for dig selv.

Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

Niagara Falls, Canada: Skylon Tower Observation Deck-billet

Book din fleksible datobillet på forhånd for at besøge Skylon Tower omkring dine rejseplaner og vejret. Din billet er gyldig til adgang inden for syv dage efter den bestilte dato. Året rundt, under solen eller stjernerne, nyd den bedste panoramaudsigt over vandfaldene og den omkringliggende by fra 236 meter over Niagara-kløften. Dit besøg begynder med 'Ride to the Top' i en glasindkapslet, udvendig elevator. En jævn tur på 52 sekunder vil have dig til toppen af tårnet, klar til at opdage seværdighederne fra det indendørs og udendørs observationsdæk. Beundre luftudsigten over Horseshoe Falls, American Falls, Great Gorge og Niagara-floden. I løbet af dagen kan du nyde udsigten over Niagara-vinregionen og skyskraberne i Toronto og Buffalo, når forholdene er til det. Besøg om natten for at se vandfaldene oplyst i en kaskade af farver og beundre det sæsonbestemte Falls fyrværkeri over hovedet. The Revolving Dining Room og Summit Suite Buffet tilbyder overdådige måltidsmuligheder (for egen regning). Ved bunden af Skylon Tower er et sjovt familiecenter med interaktive spil og forlystelser for alle aldre. Gennemse indkøbscentret med et bredt udvalg af specialbutikker med karakteristiske canadiske souvenirs, gaveartikler, tøj, smykker og indfødt kunsthåndværk.

Niagara Falls, Canada: Ziplinetur til vandfaldene

Niagara Falls, Canada: Ziplinetur til vandfaldene

Oplev den fantastiske udsigt over Niagara Falls, og få adrenalinen til at stige med denne billet til zipline. Zipline 67 meter over Niagara River Gorge og 670 meter forbi de amerikanske vandfald. Tag en komfortabel varevogn tilbage til dit udgangspunkt. Tiltag Niagaras mest spændende og unikke oplevelse med udsigt til vandfaldene. Drag fordel af ekspresadgang ved at udfylde din fritagelse online inden ankomst. Gå direkte til startkiosken, hvor personalet vil ledsage Bliv udstyret med en hjelm og en komfortsikkerhedssele. Du får alle de sikkerhedsinstruktioner, du har brug for, så du blot kan læne dig tilbage, slappe af og nyde udsigten. Mærk naturens utrolige kraft, når du svæver 67 meter over den berømte Niagara River Gorge og glider glat 670 meter forbi de amerikanske vandfald mod den fantastiske kraft, det tordnende brøl og den fantastiske tåge fra de mægtige canadiske hestesko-vandfald og ankommer til Falls Observation Landing Deck. Nyd den allerbedste udsigt og fotomulighed af de verdensberømte Niagara Falls i al sin pragt. Til sidst vender du komfortabelt tilbage til toppen i airconditionerede passagerbiler.

Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

Niagara Falls, Canada: Første bådtur og tur bag vandfaldene

Se Niagara Falls på nært hold på en fantastisk sejltur efterfulgt af en guidet vandretur og et besøg på Journey Behind the Falls. Denne ultimative Niagara Falls-tur med særlig adgang til dagens første elevator. Denne rejse bringer dig 19 etager ned i kløften, komplet med panoramaudsigt, hvilket betyder, at du vil være den første nede på havnen og personligt eskorteret til Niagara City Cruises båd. Når du er på båden, kan du vælge det bedst mulige udsigtspunkt, før folkemængderne ankommer. En gratis poncho er inkluderet, og tro os, du får brug for den! Den 20 minutter lange sejltur rundt om vandfaldene kan gøre alle, der kommer tæt nok på, våde. Efter Niagara City Cruise vil din guide fordybe dig i vandfaldenes historie og fortællinger, mens du går en tur rundt på strandpromenaden. Se stedet for den tidligere Honeymoon Bridge, mens du lærer historien om, hvordan den kollapsede, og hør om den berømte restaurant Queen Victoria Place, hvor prinsesse Diana spiste. Den evige bevægelse af Bridal Veil Falls og American Falls kan ses i aktion, mens din guide bringer liv til de modige vovehalse, der udfordrede vandfaldenes kraft ved at gå ud over kanten. Et særligt øjeblik og en særlig mulighed for at tage billeder er Horseshoe Falls, så glem ikke dit kamera. Table Rock Visitor Center er det næste sted, hvor du kan komme ind i oplevelsen Journey Behind the Falls. Med en forudbestilt tid kan du klatre lige ned ad trappen til klippehulerne bag Niagara Falls, hvor det brusende vand giver genlyd gennem tunnellerne. Stien fører til en afsats på siden af vandfaldet, hvor du kan mærke den sande kraft af 3.160 tons vand i sekundet, når det vælter ned tæt på. For dem, der ønsker en komplet Niagara Falls-oplevelse, blander denne tur eksklusiv adgang, spænding og historie med enestående historiefortælling fra en ekspertguide.

Toronto: Dagstur til Niagara Falls med mulighed for guidet krydstogt

Toronto: Dagstur til Niagara Falls med mulighed for guidet krydstogt

Lad Niagara-vandfaldene tage pusten fra dig på denne dagstur fra Toronto. Du har masser af fritid til at tage billeder og nyde byens fantastiske attraktioner. Tag billeder af Whirlpool Rapids, og forkæl dig selv, når du prøver ahornsirup og fudge. Begynd din dag med en praktisk og problemfri afhentning fra Downtown Toronto. Slap af på en behagelig bus med facinerende fortælling om faldets historie på din tur til Niagara. Få mere ved at vælge en turmulighed, der inkluderer et Niagara city cruise eller få den fulde pakke med ved at vælge en mulighed, der inkluderer attraktionen Journey Behind the Falls, som er en 125 meter dyb og 600 meter lang tunnel, der når bag faldene. Glem ikke at inkludere frokost med udsigt over Niagara Falls . Brug 3 timers fritid på at udforske Niagara Falls i dit eget tempo. Derefter kan du smage noget lokalt fremstillet ahornsirup, køre langs Niagara Parkway og se Sir Adam Beck Hydro Generation station. Få mulighed for nogle mindeværdige fotomuligheder på Niagara Parkway. Afslut din tur med et besøg i Queenston Heights for at se de historiske Battle Grounds og nyde udsigten over Niagara-floden.

Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

Niagara Falls: Vandretur, rejse bag vandfaldene og krydstogt

Oplev den bedste måde at se Niagara Falls på til fods med vores Best of Niagara Falls Canada Walking Tour! Du vil ikke gå glip af denne enestående mulighed. Din sjove Niagara Falls-tur begynder med, at din lokale, venlige guide møder dig uden for Skylon Tower. Mens du er der, kører du op i en glaselevator til observationsdækket, hvor du får en utrolig udsigt i fugleperspektiv over alle tre Niagara-vandfald (Bridal Veil Falls, Horseshoe Falls og American Falls) samt Niagara-floden og det omkringliggende område. Når du kommer ned på jorden igen, skal du ca. 40 m ned for at udforske de huleagtige tunneller bag vandfaldene på Journey Behind the Falls. Denne oplevelse er en fryd for sanserne, da du ikke kun kan høre vandfaldene, men også føle dem. Tunnellerne fører til to observationsdæk, som giver dig den perfekte fotomulighed. Efter dit besøg på Journey Behind the Falls tager vi dig med ombord på Voyage To The Falls Boat Tour. På turen sejler du rundt i Niagara-kløften og kommer så tæt på vandfaldene som muligt. Du kan forvente at mærke den forfriskende tåge på din hud under denne sejltur, men bare rolig, du får en genanvendelig regnponcho. Når du er færdig med din fantastiske sejltur, slutter din tur, og du og din guide skilles. Fra december til april, når bådturen ikke er i drift, kan du i stedet besøge attraktionen Niagara SkyWheel og Niagara's Fury. Træd ind i et 4D-bevægelsesteater, og opdag Niagara Falls' ældgamle historie i en multisensorisk simulering af den sidste istid.

Niagara Falls, Canada: Clifton Hill 6 attraktioner Fun Pass

Niagara Falls, Canada: Clifton Hill 6 attraktioner Fun Pass

Tag en pause fra sightseeingen af Niagara Falls' storslåede vandfald, og nyd et væld af aktiviteter i Clifton Hills gade af sjove attraktioner for besøgende. Prøv nogle spændende forlystelser, spil og attraktioner, som alle er inkluderet i dit Fun Pass. Først kan du besøge de 6 bedste familieattraktioner, herunder Niagara SkyWheel med en betagende udsigt over Niagara Falls både dag og nat. Derefter kan du opleve det multisensoriske Zombie Attack-eventyr med 6D-grafik, eller spille en runde golf med troldmænd eller dinosaurer. Bagefter kan du se stjernerne fra filmklassikere og aktuelle hits på Movieland Wax Museum. Tag på en hæsblæsende rejse gennem Toy Store 4D Ride, og blæs spøgelserne væk i Ghostblasters Dark Ride. -Adgang til Niagara SkyWheel -Adgang til Zombie Attack -Adgang til Movieland Wax Museum -Adgang til Dinosaur Adventure Golf eller Wizards Golf -Adgang til Ghostblaster's Dark Ride -Adgang til Toy Store 4D Ride eller Carnival Chaos

Alle aktiviteter

143 aktiviteter fundet
Sorter efter:

De mest populære seværdigheder i Niagara Falls, Canada

Oplevelser i Niagaravandfaldene

Byer i Canada

Andre seværdigheder i Niagaravandfaldene

Vil du se alle oplevelser i Niagaravandfaldene? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Niagaravandfaldene

Samlet bedømmelse

4.6
(14.337 anmeldelser)

Organisationen og rejselederen var fantastisk. Vi havde ikke det bedste vejr den dag, så helikopteren kunne ikke lette. Delen blev refunderet uden problemer. Guiden fandt så på en masse andre ting for stadig at give os en god oplevelse, som absolut virkede. Jeg kan anbefale turen og udbyderen 120%. Jeg har aldrig haft så stor en tur før.

Turen var rigtig sjov. Guiden Paul var meget venlig og forklarede og viste os alt muligt. Jeg vil anbefale det til alle! Bådturen og "Behind the Falls"-turen kan også varmt anbefales. Men pak et skiftetøj, du bliver meget hurtigt våd.

Dette var en fantastisk måde at se mange af attraktionerne i Niagara Falls. Tour guide gav tip om ting i området og gav os historie. Turen var meget praktisk, og så jeg anbefaler stærkt denne tur.

Det var godt !! Jeg vidste ikke, at vi også gik til Skylon Tower og sommerfuglekonservatoriet, sikke en behagelig overraskelse! jeg anbefaler 100%

Vidunderligt! Guiden var perfekt og så venlig! Det var en vidunderlig tur