Vores mest anbefalede ting at gøre i Nijmegen

Nijmegen: Flodkrydstogt med hollandske pandekager, som du kan spise alt, hvad du kan spise

1. Nijmegen: Flodkrydstogt med hollandske pandekager, som du kan spise alt, hvad du kan spise

Tag på en 75 minutters sejltur langs Waal-floden og nyd den smukke udsigt over byen og naturreservatet Ooijpolder. Slap af, mens du glider over vandet, og beundr de mange broer i Nijmegen. Smut derefter ind i den all-you-can-eat pandekage buffet og nyd friskbagte almindelige, æble- og baconpandekager. Top dine pandekager med alle mulige lækkerier som ost, skinke, frugt, syltetøj og æg. Tag med på et familievenligt krydstogt, der er velegnet til de små gæster, som vil blive glade for at lege i det store legerum fyldt med bolde i bådens lastrum.

Nijmegen: Escape Tour - Selvledende Citygame

2. Nijmegen: Escape Tour - Selvledende Citygame

Mens Gebroeders van Lymborch regerede over middelalderkunstverdenen i Nijmegen som kejsere, kom den yngste bror i problemer. Hans brødre havde aldrig delt Nijmegens største mysterium med ham, den hemmelige udgang. Da alle ledte efter ham - død eller levende - var han nødt til at lede efter den udgang meget hurtigt! Vil du hjælpe ham med at finde den hemmelige udgang? Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå forbi det gamle Mariënburgkapel, vandre gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Nijmegen: Selvguidet byvandring med audioguide

3. Nijmegen: Selvguidet byvandring med audioguide

Udforsk den smukke bymidte i Nijmegen i dit eget tempo. Denne selvguidede audiotur tager dig med til alle de velkendte steder og uopdagede perler i Leeuwarden. Audioguiden vil fortælle dig alt det historiske og aktuelle om hvert sted. Er du klar til at opdage fortiden og nutiden på samme tid? Nijmegen er en af de ældste byer og er fuld af romerske rester, men er også blevet en meget levende (studenter)by med trendy butikker. Det er også her, der bliver gået flest kilometer hvert år under Nijmegen Four Days Marches. Den bedste måde at lære denne imponerende by at kende på er under en audioguidet tur, hvor de smukkeste seværdigheder omhyggeligt er listet op for dig. Du vil gå forbi Waag, beundre Sint Stevens-kirken og vandre gennem Kronenburgerpark på jagt efter den særlige Kruittoren. Vil du gå i skole igen på Latinskolen? Eller vil du hellere gå på jagt efter den mystiske historie om Moenen? Tag på opdagelsesrejse med din selvguidede audioguide, og lær Nijmegen og dens historie at kende på en unik måde.

Fra Nijmegen: E-Step Electric Scooter Guidet tur i regionen

4. Fra Nijmegen: E-Step Electric Scooter Guidet tur i regionen

Sæt dig op på en elektronisk scooter fra E-Step, og oplev Hollands ældste by på en unik og sjov måde. Se alle seværdighederne i Nijmegen og nogle af de omkringliggende områder, mens du udforsker det charmerende hollandske landskab sammen med din guide. Dyk ind i et landskab med polder og vindmøller på en afslappende og grøn måde. Kør langs små byer, langs De Waal-floden, og oplev den gamle bymidte. Beundr det grønne polderlandskab med ostebondegårde, vindmøller, historiske landsbyer og byer. Vælg en rute, der går over broerne i Nijmegen og dens gamle bydel, herunder et besøg i byerne Lent og Bemmel. Alternativt kan du vælge en rute med mere natur, der går gennem Ooijpolder og har mulighed for at se typiske små landsbyer som Kekerdom og Leuth. Deltag i en guidet tur, der er helt elektrisk drevet, og hvor det eneste, du skal gøre, er at trykke på knappen for at starte. Nyd en jævn kørsel takket være E-Steps berømte store dæk, der sikrer, at du glider over landskabet på en afslappende måde.

Nijmegen Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

5. Nijmegen Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Nijmegen: Alkymisten Outdoor Escape Game via smartphone

6. Nijmegen: Alkymisten Outdoor Escape Game via smartphone

Tag på en selvguidet rundtur i Nijmegen med et smartphone-spil. Gå på opdagelse i byen og opdag populære vartegn, mens du forsøger at opklare mysteriet som "Alkymisten". Året er 1555, og mærkelige fænomener finder sted i byen. Find ud af, hvordan Josyne, en landsbyboer, der er anklaget for hekseri, bliver arresteret for øjnene af dig af byens vagter. Undersøg sagen for at finde frem til sandheden og årsagerne til denne anklage. Gå ud og mød forskellige vidner, og undersøg de spor, du finder på din vej. Vil du som alkymist være i stand til at bruge dine evner i denne efterforskning, baseret på virkelige fakta, i tide? Vil du vælge at forsvare Josyne, eller vil du vælge at støtte beskyldningen om hekseri? Opklar mysteriet, og opdag højdepunkterne i byen Nijmegen på en interaktiv og engagerende måde. Afdæk nogle af byens skjulte perler, og udforsk byen i dit eget tempo.

Nijmegen: Murder Mystery City Game med fjernbetjening

7. Nijmegen: Murder Mystery City Game med fjernbetjening

Opklar et mord og se samtidig alle højdepunkterne i Nijmegen centrum. Spil dette unikke spil sammen med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du vil også modtage et kort over byen, hvor mordet fandt sted. Centrum er opdelt i sektioner, hvor I skal lede efter et sted, hvor I kan tage et gruppeselfie. Når I har fundet stedet, skal I sende et selfie via WhatsApp til jeres spil-instruktør. Hvis stedet er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som du går langs de flotteste steder i byens centrum, vil du indsamle flere og flere spor om mordet. I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind på en café eller i en butik, som du kommer forbi, og til at beundre nogle af Nijmegens højdepunkter.

Nijmengen: Syndicate City Escape Game

8. Nijmengen: Syndicate City Escape Game

Med dette selvguidede spil kan du udforske byen og engagere dig i omgivelserne, mens du fordyber dig i dette rollespil, der er baseret på en historie! Laboratoriet har udviklet meget potente formler, som er for farlige til, at nogen kan være i besiddelse af dem. Desværre har den betroede alkymist, Magnus, stjålet alle seks formler fra det ubrydelige pengeskab og har til hensigt at bruge dem til sine egne forbryderiske formål. I dette spil bliver hvert medlem af din gruppe en karakter med en vigtig rolle i missionen. Alle kommer til at spille en afgørende rolle for at opnå succes. For at komme videre vil du støde på udfordrende gåder, gåder og fotoopgaver, der kræver, at du udforsker byen. Dit primære mål er at pågribe Magnus og få fat i de stjålne formler, men tiden er afgørende, så kom i gang med at spille The Syndicate nu! VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: medium - Varighed: 2 timer - Billetter: Du skal kun købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). 1 'Voksen' står for 1 billet. Hver gruppe spiller med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/et tidspunkt, MEN du kan starte, når du vil.

Escape The City - interaktiv byvandring i Nijmegen

9. Escape The City - interaktiv byvandring i Nijmegen

Har du lyst til at udforske byen på en sjov måde? I dette byspil er både start- og slutpunktet kendt. Vil du være i stand til at finde den rigtige rute for at komme til slutpunktet? Under denne interaktive byvandring vil du besøge de sjove, overraskende og uopdagede steder i byen på 3 timer. Ved at spille Escape the City vil du på en legende måde opdage steder, som du normalt ikke ville kende eller ikke ville lægge mærke til, mens du passerer forbi. Hvordan fungerer det? Du vil modtage en e-mail med billeder og et kort over byen. Kortet over byen er inddelt i firkantede sektioner. I hver firkant skal du finde det sted, der er vist på det billede, du har modtaget. Når I har fundet det rigtige fotosted, tager I et gruppeselfie og sender det til spilinstruktøren i Stad Unique. Du modtager et spørgsmål, hvis rigtige svar fører dig til din næste fotolocation. Kan du flygte fra byen?

Museum Van Lymborch Brothers House

10. Museum Van Lymborch Brothers House

Oplev middelalderens Rembrandt-malerier! Det hollandske maleris fødested er her i Nijmegen! På netop dette sted lå Maelwael Van Lymborch-familiens værksted for over 600 år siden. Van Lymborch-brødrene voksede op her, og det var i dette værksted, at de lærte de forskellige håndværk, der gav dem værktøjerne til at blive de bedste malere i den sene middelalder. I Van Lymborch Brothers House tager vi dig med på en rejse gennem den spændende historie om Herman, Paul og Johan van Lymborch. Nyd deres geniale kunst, og oplev historien i den autentiske kælder i deres værksted fra det 14. århundrede. Omkring år 1400 boede og arbejdede Herman, Paul og Johan van Lymborch på Burchtstraat i Nijmegen. Brødrene var langt forud for deres tid og kan med rette kaldes grundlæggerne af det hollandske maleri. Deres realistiske skildringer af slotte, adelsmænd og bønder definerer stadig vores billede af middelalderen. Van Lymborch-brødrenes billeder har opnået verdensomspændende berømmelse, men kunstnernes navne blev glemt i århundreder. I Van Lymborch Brothers House sætter vi disse storslåede kunstnere i rampelyset igen. Find ud af om deres utrolige karrierer ved det franske hof - som de blev rigt belønnet for - den måde, hvorpå de formede det moderne maleri, og deres liv og død i tiden med den sorte død, den største pandemi i historien. Den 1 time lange guidede tur er inkluderet i entréprisen.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nijmegen

Nijmegen
12 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Nijmegen

Udforsk alle

Ofte stillede spørgsmål om Nijmegen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nijmegen?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nijmegen:

Andre seværdigheder i Nijmegen

Vil du se alle oplevelser i Nijmegen? Klik her for en fuld oversigt