Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nijmegen

Nijmegen

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nijmegen

Nijmegen: Flodkrydstogt med hollandske pandekager, som du kan spise alt, hvad du kan spise

1. Nijmegen: Flodkrydstogt med hollandske pandekager, som du kan spise alt, hvad du kan spise

Tag på en 75 minutters sejltur langs Waal-floden og nyd den smukke udsigt over byen og naturreservatet Ooijpolder. Slap af, mens du glider over vandet, og beundr de mange broer i Nijmegen. Smut derefter ind i den all-you-can-eat pandekage buffet og nyd friskbagte almindelige, æble- og baconpandekager. Top dine pandekager med alle mulige lækkerier som ost, skinke, frugt, syltetøj og æg. Tag med på et familievenligt krydstogt, der er velegnet til de små gæster, som vil blive glade for at lege i det store legerum fyldt med bolde i bådens lastrum.

Nijmegen: Gåtur med audioguide på app

2. Nijmegen: Gåtur med audioguide på app

Udforsk Nijmegen på dine præmisser med denne selvguidede audiotour, som du kan få adgang til på din smartphone! Fordyb dig i skønheden i denne historiske by i dit eget tempo og på dit foretrukne sprog. Denne selvguidede audiotur giver dig fleksibilitet til at vælge dine destinationer og beslutte, hvor lang tid du vil bruge på hvert sted. Er du klar til at opdage fortiden og nutiden på samme tid? Nijmegen er en af de ældste byer og er fuld af romerske rester, men er også blevet en meget levende (studenter)by med trendy butikker. Det er også her, der bliver gået flest kilometer hvert år under Nijmegen Four Days Marches. Den bedste måde at lære denne imponerende by at kende på er under en audioguidet tur, hvor de smukkeste seværdigheder omhyggeligt er listet op for dig. Du vil gå forbi Waag, beundre Sint Stevens-kirken og vandre gennem Kronenburgerpark på jagt efter den særlige Kruittoren. Vil du gå i skole igen på Latinskolen? Eller vil du hellere gå på jagt efter den mystiske historie om Moenen? Vi har omhyggeligt sammensat den smukkeste vandrerute til dig og samlet mere end 34 fængslende og interessante historier. Du kommer forbi alle de velkendte vartegn, men vil også blive overrasket over nye opdagelser og skjulte perler. Udforsk Nijmegens rige historie, omfavn dens pulserende nutid, og lad dig begejstre af dens fængslende legender og historier. Uanset om du tager på et soloeventyr, nyder en romantisk byvandring med din partner eller udforsker byen med venner eller familie, passer vores selvguidede audiotur til alle præferencer. Desuden får du en god rabat, når du tager turen med ledsagere.

Nijmegen Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

3. Nijmegen Selvguidet Sherlock Holmes Murder Mystery-spil

Sherlock Holmes City Game er en selvguidet tur, der giver dig en sjov og interaktiv måde at gå rundt i byen på. Alt, hvad du behøver, er en telefon med internetforbindelse. Så snart du har booket spillet, sender vi dig alle de oplysninger, du har brug for, via e-mail. Når du bevæger dig rundt i byen, låser du op for opgaver. Her finder du personer, som er villige til at hjælpe. Men informationerne har en pris! Løs deres gåder, tag imod sjove fotoudfordringer, jag de skyldige og spil med for at komme tættere på opklaringen af mordet på Balthasar. VIGTIG INFORMATION: - Sværhedsgrad: let - også velegnet til familier med børn - Varighed: 2 timer - Billetter: Du behøver kun at købe 1 billet pr. gruppe (1-4 personer). - Hver gruppe vil spille med 1 enhed. For grupper på mere end 4 personer kan du købe 2 eller flere billetter. - For at booke dette spil skal du angive en dato/tid, MEN du kan starte, når du vil. - BEMÆRK: Dette byspil bruger byen som en interaktiv spilleplade, men giver IKKE nogen information om byen! SÅDAN SPILLER DU: Book byspillet, tjek den e-mail, vi sender dig med instruktionerne, download Loquiz-appen, og begynd din spiloplevelse! Udforsk byen i dit eget tempo, mens du spiller Sherlock Holmes City Game, en selvguidet tur, der giver masser af frihed og fleksibilitet. Du kan spille hvornår, hvor og med hvem, du vil. Uanset om du vil spille alene for din egen spændings skyld eller med en gruppe mennesker, er dette spillet for dig! Hvis man spiller med flere grupper, bliver det en konkurrencepræget oplevelse, perfekt som en teambuilding-aktivitet. Dette spil er en sjov aktivitet, du kan lave, mens du besøger en by med din familie og venner eller som et par. Vores City Game tilbyder maksimal uafhængighed, du kan spille pause og fortsætte, når du vil!

Nijmegen: Escape Tour - Selvledende Citygame

4. Nijmegen: Escape Tour - Selvledende Citygame

Mens Gebroeders van Lymborch regerede over middelalderkunstverdenen i Nijmegen som kejsere, kom den yngste bror i problemer. Hans brødre havde aldrig delt Nijmegens største mysterium med ham, den hemmelige udgang. Da alle ledte efter ham - død eller levende - var han nødt til at lede efter den udgang meget hurtigt! Vil du hjælpe ham med at finde den hemmelige udgang? Vælg dit starttidspunkt med dine holdkammerater, begyndende når som helst dag eller nat. Gå på tværs af byen, afkryds opgaver for at finde alle de spor, du skal bruge for at nå den hemmelige passage. Mens du søger efter spor, kan du undre dig over de smukke seværdigheder i byen. Gå forbi det gamle Mariënburgkapel, vandre gennem de dejlige gader og hold øje med de mange historiske bygninger i byens centrum. Arbejd hurtigt, og du og dit team kan sætte rekorden for den hurtigste tur. Held og lykke!

Nijmegen: Alkymisten Outdoor Escape Game via smartphone

5. Nijmegen: Alkymisten Outdoor Escape Game via smartphone

Tag på en selvguidet rundtur i Nijmegen med et smartphone-spil. Gå på opdagelse i byen og opdag populære vartegn, mens du forsøger at opklare mysteriet som "Alkymisten". Året er 1555, og mærkelige fænomener finder sted i byen. Find ud af, hvordan Josyne, en landsbyboer, der er anklaget for hekseri, bliver arresteret for øjnene af dig af byens vagter. Undersøg sagen for at finde frem til sandheden og årsagerne til denne anklage. Gå ud og mød forskellige vidner, og undersøg de spor, du finder på din vej. Vil du som alkymist være i stand til at bruge dine evner i denne efterforskning, baseret på virkelige fakta, i tide? Vil du vælge at forsvare Josyne, eller vil du vælge at støtte beskyldningen om hekseri? Opklar mysteriet, og opdag højdepunkterne i byen Nijmegen på en interaktiv og engagerende måde. Afdæk nogle af byens skjulte perler, og udforsk byen i dit eget tempo.

Nijmegen: Mord-kriminalitet-spil Selvguidet interaktiv tur

6. Nijmegen: Mord-kriminalitet-spil Selvguidet interaktiv tur

Opklar et mord og se samtidig alle højdepunkterne i Nijmegen centrum. Spil dette unikke spil sammen med en gruppe venner eller din familie. Du modtager instruktioner, en fotoramme og en svarformular på forhånd via e-mail. Du vil også modtage et kort over byen, hvor mordet fandt sted. Centrum er opdelt i sektioner, hvor I skal lede efter et sted, hvor I kan tage et gruppeselfie. Når I har fundet stedet, skal I sende et selfie via WhatsApp til jeres spil-instruktør. Hvis stedet er korrekt, sender de dig den næste ledetråd om mordet. Efterhånden som du går langs de flotteste steder i byens centrum, vil du indsamle flere og flere spor om mordet. I løbet af spillet har du tid nok til at gå ind på en café eller i en butik, som du kommer forbi, og til at beundre nogle af Nijmegens højdepunkter.

Museum Van Lymborch Brothers House

7. Museum Van Lymborch Brothers House

Oplev middelalderens Rembrandt-malerier! Det hollandske maleris fødested er her i Nijmegen! På netop dette sted lå Maelwael Van Lymborch-familiens værksted for over 600 år siden. Van Lymborch-brødrene voksede op her, og det var i dette værksted, at de lærte de forskellige håndværk, der gav dem værktøjerne til at blive de bedste malere i den sene middelalder. I Van Lymborch Brothers House tager vi dig med på en rejse gennem den spændende historie om Herman, Paul og Johan van Lymborch. Nyd deres geniale kunst, og oplev historien i den autentiske kælder i deres værksted fra det 14. århundrede. Omkring år 1400 boede og arbejdede Herman, Paul og Johan van Lymborch på Burchtstraat i Nijmegen. Brødrene var langt forud for deres tid og kan med rette kaldes grundlæggerne af det hollandske maleri. Deres realistiske skildringer af slotte, adelsmænd og bønder definerer stadig vores billede af middelalderen. Van Lymborch-brødrenes billeder har opnået verdensomspændende berømmelse, men kunstnernes navne blev glemt i århundreder. I Van Lymborch Brothers House sætter vi disse storslåede kunstnere i rampelyset igen. Find ud af om deres utrolige karrierer ved det franske hof - som de blev rigt belønnet for - den måde, hvorpå de formede det moderne maleri, og deres liv og død i tiden med den sorte død, den største pandemi i historien. Den 1 time lange guidede tur er inkluderet i entréprisen.

"Peter Pan" Utrecht: skattejagt for børn (8-12)

8. "Peter Pan" Utrecht: skattejagt for børn (8-12)

🧚‍♀️ Peter Pan 🐊 Har du nogensinde spekuleret på, om dine drømme virkelig bare er drømme, eller om der foregår noget mere? Hvad nu, hvis du kunne leve et magisk eventyr og hjælpe den eneste ene Peter Pan? Kæmp mod Smee og Klo, jag Peter Pans skygge, og flyv over byen med hjælp fra den vidunderlige Klokkeblomst! Kan du finde alle de fortabte børn og bringe dem sikkert tilbage til Ønskeøen? Et spil designet til de 8-12-årige. Dit eventyr starter nu! 🎭 En sjov bytur med et skævt scenarie 🧠 Løs gåder undervejs for at opklare sagen 👀 Find de spor, der er gemt på monumenterne omkring dig 💎 Udforsk de steder, du skal se, og opdag nogle skjulte perler 🔐 Lås op for sjove fakta om de steder, du besøger ⌚ Spil i din egen rytme: start og pause, når du vil 💬 Coddy-teamet er tilgængeligt for dig 7/7 via live chat (9-20)

Nijmegen Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

9. Nijmegen Pub Trail: Pubcrawl med interaktivt onlinespil

Pub Trail Nijmegen er den mest interaktive pubcrawl af dem alle. Besøg nogle gode pubber, lær byen at kende, og nyd en god aften med venner eller kolleger i Nijmegen, mens du spiller et onlinespil. Du bruger gps til at finde de mest interessante pubber og steder i Nijmegen. Nijmegen har fantastiske pubber, som du vil besøge i dette spil. På en pub laver man sjove og skøre opgaver mod hinanden. Men det er ikke alt. I byens centrum skal I også lave sjove og konkurrenceprægede opgaver mod hinanden. Pub Trail Nijmegen spilles i en app på din telefon. Du og dine venner konkurrerer mod hinanden. Vinderen er garanteret at vinde en meget flot præmie.

e-Scavenger hunt: udforsk Nijmegen i dit eget tempo

10. e-Scavenger hunt: udforsk Nijmegen i dit eget tempo

Tag på en opdagelsesrejse i Nijmegen. Oplev de vigtigste fakta og berømte steder i byen Nijmegen. Gå på jagt efter byens skatte sammen med din familie eller dine venner. Kan du fuldføre opgaverne? Vil du få den bedste score i Nijmegen? Denne e-Scavenger-jagt vil give jer en fantastisk dag i Nijmegen. Du bestemmer selv, hvornår du starter, holder pause og slutter. Spil i ét hold eller i mindre hold mod hinanden. Lær byen at kende på en unik måde, ideel for familier, venner eller kolleger. Instruktioner til at starte turen vil blive givet efter booking. Du kan tage denne tur, når du vil.

16 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Nijmegen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nijmegen?

Topattraktionerne, der skal opleves i Nijmegen:

Andre seværdigheder i Nijmegen

Vil du se alle oplevelser i Nijmegen? Klik her for en fuld oversigt