Tilføj datoer

Nonnberg Kloster

Nonnberg Kloster: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

1. Salzburg: Original Sound of Music Tour: Salzburg: Original Sound of Music Tour

På denne halvdagstur vil du genopleve scener fra en af de mest populære film nogensinde. Besøg de steder, der blev brugt under optagelserne af The Sound of Music i Salzburg og det omkringliggende landskab. Under turen vil du også høre sange fra det originale soundtrack. Lad din guide vise dig de arkitektoniske og historiske seværdigheder i byen og det maleriske søområde. Se Leopoldskron Palace, et sted, hvis ydre blev brugt som Trapp-familiens hjem, og hvor børnene blev set sejle i båd på søen og hoppe i vandet. Maria var novice på Nonnberg Abbey, det ældste kloster i det tysktalende Europa, og dit næste stop. Gilgen og Wolfgang-søen, der vises i begyndelsen af filmen, blev faktisk optaget ved Fuschl-søen på vej til St. Gilgen, som du også vil se i dag. Bryllupsscenen blev optaget ved Mondsee Domkirke, en smørgul og hvid bygning, hvor du vil stoppe på turen. Maria, anført af Liesl, gik ned ad kirkegulvet for at møde baronen foran trappen til hovedalteret. Når I bliver sat af i Salzburg ved turens afslutning, kan I besøge Mirabell Gardens, der ligger lige over for turterminalen. Maria og børnene blev set danse gennem haven og synge Do-Re-Mi..

Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

2. Salzburg: Privat guidet cykeltur i byen og omegn

Begynd din opdagelsesrejse ved cykeludlejningsstedet. Kør langs floden til Müllner Steg-broen - en af de smukkeste udsigter over den gamle bydel. Umiddelbart herefter cykler du til Mirabell-paladset og nyder udsigten over Mirabell-haven til Festung Hohensalzburg - et kendt motiv, men altid imponerende. Cykelturen fortsætter til Salzburg Festspielhaus, Salzburg Dom,Domplatz og Residenzplatz. Når du passerer fæstningen nedefra, følger du cykelstien langs Salzach til Nonnberg Abbey. Stop for at se det 8. århundrede gamle kvindekloster Nonnberg Abbey. Små sidegader og cykelstier fører til den skyggefulde Hellbrunner Allee. Nyd denne skyggefulde 2,8 km lange sti, der er foret med gamle træer. Du kommer forbi statelige huse som det imponerende Schloss Freisaal og Schloss Fronburg og slutter ved det storslåede Hellbrunn Slot. Under et kort stop i Hellbrunn Slotspark kan du få nogle kulinariske forfriskninger, beundre den moderne kunst i parken eller blot nyde det over 400 år gamle kompleks med det smukke slot og de farverige blomster. Turen fortsætter til forskellige boligkvarterer med udsigt over Untersberg til Leopoldskron Slot. Med udsigt over Untersberg og langs det berømte vandsystem Almkanal fører stien til slottet Leopoldskron. Beliggende ved en lille sø finder du gode fotomuligheder. I dag er dette 200 år gamle gods kendt som slotshotel og filmsted for Sound of Music, og det har en lang interessant historie. Rid tilbage til byen, og forkæl dig selv med et sidste kig til Alperne, Untersberg-bjerget og Kapuzinerberg. Turen slutter ved cykeludlejningsstedet. Tillykke! Du har gennemført cykelturen med succes. Tid til at udforske lidt mere af Salzburg til fods.

Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

3. Salzburg: City Exploration Game and Tour på din telefon

Leder du efter en sjov måde at udforske byen på i dit eget tempo? Så er dette by-udforskningsspil som skabt til dig! Du vil underholde hele din gruppe med interessante spørgsmål, mens du stadig lærer dem sjove fakta om byen. Din mission (hvis du vælger at acceptere den): Jackson Wilde, den berømte by-udforsker, har brug for din hjælp... Hjælp ham med at løse quizzer for at samle så mange point som muligt. Med denne aktivitet vil du blive guidet gennem følgende steder: 1. Mirabell-paladset 2. Pferdeschwemme 3. Mozarts fødehjem 4. Residenzplatz 5. Domkirken 6. Stiftskirken St. Peter 7. Kapitelplatz 8. Nonnberg Abtei 9. Fæstningen Hohensalzburg Download appen på Android eller iOS (eller gå direkte til den via din browser) for at få adgang til en sjov mission, flere quizzer samt byguides om hvert monument. Så er du klar til at udforske Salzburg?

The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

4. The Hills Are Alive privat "Do-Re-Mi"-turné

På denne udflugt vil du udforske Salzburg og dets smukke omgivelser på sporene af den verdensberømte musical "The Sound of Music". Start din dag med en gåtur gennem Mirabell-haven, der er berømt over hele verden for de Do-Re-Mi-scener, der blev filmet her. Se Pegasus-fontænen, dværghaven samt statuer fra romersk og græsk mytologi og fantastiske, formelt mønstrede blomsterbede. Kør op til et af byens smukkeste udsigtspunkter, som er udødeliggjort i Do-Re-Mi, med en fantastisk udsigt over hele Salzburg og dens tusindårsfæstning. Tilbage i din luksus minibus har du et fotostop nær Maria's Abbey (Nonnberg Abbey) på vej til Leopoldskron Palace (bådscene og lyserød limonade på terrassen). Efter et kort stop ved Leopoldskron kører du videre til slottet Hellbrunn, hvor du har mulighed for at besøge det originale lysthus og haverne. Derefter forlader du byen og kører sydpå ind i de fantastiske bayerske bjerge, hvor åbningsscenen blev filmet. Nu har du chancen for at spinne på en mark i det oprindelige område fra åbningsscenen af "The Hills are Alive". Rejs væk fra de slagne veje ad en naturskøn landevej langs floden Salzach og gennem de smalle kløfter i Lueg-passet til Werfen, hvor du vil køre til toppen af Sound of Music-stien, picnicstedet fra filmen. Nyd et kort hvil her og den storslåede panoramaudsigt. Den sidste del af turen fører dig gennem det østrigske sø-distrikt via de naturskønne veje, hvor dele af åbningsscenen blev optaget, og videre til "Sound of Music"-bryllupskatedralen i Mondsee, hvor den romantiske bryllupsscene blev optaget.

Salzburg - Historisk guidet vandretur

5. Salzburg - Historisk guidet vandretur

Du skal se Mirabell-paladset, som er på UNESCO's verdensarvsliste, og som vil forbløffe dig med sine geometrisk arrangerede haver. Her finder du mytologiske skulpturer fra 1730 og græske og romerske statuer udført af Ottavio Mosto i 1690. Besøg den store Mozarts bolig, indtil han var 17. Huset blev bygget i det 12. århundrede og er nu et museum, der fortæller om denne fantastiske komponists liv. Hver etage vil vise dig vidunderlige minder fra hans liv. Du vil se hans første musikinstrumenter samt en kopi af Mozarts levevilkår. Gå en tur på Grain Lane, en shoppinggade i den gamle bydel i Salzburg, som har været på UNESCO's verdensarvsliste siden 1996. I denne smalle gade vil du se høje byhuse og laugsemblemer af jern. Siden 1987 har gaden været teater for en berømt dame kaldet "marionetkvinden". Beundr barokarkitekturen i Salzburgs domkirke, der stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Den blev først grundlagt af Sankt Rupert i 774 i en romersk by. Den blev genopbygget efter en brand i 1181. Det er i denne katedral, at Wolfgang Amadeus Mozart blev døbt. Her kan man stadig se den dåbskande, der blev brugt til hans dåb. Petersfriedhof, også kaldet Sankt Peters Kirkegård, besøger du en af de mest populære attraktioner i Salzburg. Det er den ældste kirkegård i Salzburg, som også omfatter fantastiske katakomber og to kapeller fra det 12. og 15. århundrede. Du besøger et af de største middelalderslotte i Europa. Fæstningen ligger på en 506 meter høj bakke og giver en flot udsigt over byen Salzburg. Citadellet indeholder den salzburgske tyr, den gyldne sal og kammeret, men også fyrstebiskoppens sengekammer. Endelig vil du blive forbløffet over den fantastiske arkitektur i Stift Nonnberg (eller Nonnberg Abbey), som er et benediktinerkloster og det ældste kloster i Tyskland. Her kan du se det gotiske træalter, der er lavet af billedhuggeren Veit Stoss.

9 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Nonnberg Kloster

Andre seværdigheder i Nonnberg Kloster

Vil du se alle oplevelser i Nonnberg Kloster? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nonnberg Kloster

Samlet bedømmelse

4.6
(976 anmeldelser)

Jeg elskede absolut denne tur! Guiden David og chaufføren Mickey var strålende. David var så vidende og gav fantastiske, interessante kommentarer langs turen. Der var masser af små lommer med information, som jeg nok aldrig ville have lært andre steder. Det var så sjovt at synge med i tour-bussen (selvom jeg synes, at meget af bussen måske var lidt genert, men hvor var det bedre at have en god gammel sang til den ensomme gedehyrde et al?!!) Jeg var alene, men følte sig som en del af en gruppe. David opfordrede alle til at være venlige og hjælpsomme, og så mange dejlige mennesker tilbød at tage billeder, når jeg prøvede at tage selfies. Der er et par korte stop og derefter et længere stop, når du får chancen for at gå rundt på en af lokationerne og snuppe en bid mad, hvis du ønsker det. Jeg nød turen så meget, at hvis/når jeg vender tilbage til Salzburg, vil jeg helt sikkert gøre det igen! Der er heller ikke for meget gang, så det er velegnet til personer med nedsat mobilitet.

Turen var meget sjov, primært på grund af mængden af indsats og entusiasme den april, vores rejseleder lagde ind i den. Hun er en meget talentfuld dame, som tydeligvis elsker sit job og vil gøre det til en rigtig godbid for alle. På trods af en procentdel af rejsegruppens modvilje mod at deltage, var hun en rigtig trooper. Organisationen var glat, og turen gav mulighed for at besøge nogle smukke landskaber. Vil helt klart anbefale det.

Turen var utrolig. Mitch, vores dejlige rejseguide, var så velinformeret. Hans begejstring for alt 'Sound of Music' var til at tage og føle på. Jeg tog afsted med en bedre forståelse af den kultur og tid, som Sound of Music var baseret på, og det var en fantastisk måde at se de smukke omgivelser i Salzburg på. Bussen var ren og komfortabel, chaufføren var også meget venlig, venlig og høflig. Vil 10/10 anbefale!

April var fantastisk og gjorde turen meget spændende. Evo føjede også til oplevelsen. Det bedste var at synge sammen med alle, den samlede tur var en livstidsoplevelse.

Turnéen bragte lyden af musik til live. Der var aldrig et kedeligt øjeblik i hele turen. Vores guide David var fremragende.