Ting at foretage sig
Norge

Vores mest anbefalede ting at lave i Norge

Oslo: Naturskønt fjordkrydstogt med audioguidekommentarer

Oslo: Naturskønt fjordkrydstogt med audioguidekommentarer

Tag på et stille cruise langs Oslos kyster og rundt om øerne i den indre Oslofjord. Nyd det maleriske landskab, og lyt til lydkommentarer på din telefon. Stig af fra det centrale Oslo og sejl mod den indre Oslofjord på en elektrisk båd. Mens du sejler, kan du benytte dig af den rummelige lounge med panoramavinduer eller mærke vinden i håret på det store dæk, der er fuldt tilgængeligt. Nyd stilheden, og download Voice of Norway-appen på din smartphone. Lær alt om området, mens du lytter til kommentarerne til krydstogtet, som er tilgængelige på 6 sprog.

Tromsø: Hvalsafari med hybrid-elektrisk katamaran

Tromsø: Hvalsafari med hybrid-elektrisk katamaran

Sæt sejl på et hybridelektrisk katamarankrydstogt til de arktiske farvande, og observer havdyr i deres naturlige habitat. Se spækhuggere, finhvaler, kaskelothvaler og/eller pukkelhvaler æde i de iskolde fjorde, og beundr de fantastiske landskaber omkring dig. Vi sejler fra Tromsø om morgenen og ud til Skjervøy, hvor hvalerne er i god tid til at nyde de korte timer med dagslys. Nyd den betagende udsigt over frosne landskaber i komfortable lounges med panoramaudsigt. Vores både er designet til sightseeing og har plads til over 100 gæster. Men de store panoramavinduer og dækkene i flere niveauer giver dig mulighed for at nyde udsigten fra alle steder om bord. Find et udvalg af mad og drikke, som kan købes om bord. Sejl i ca. 3 til 3,5 timer for at nå hvalerne og tilbring ca. 1 til 1,5 time omkring deres fødesøgningsområder. Vores kaptajn vil holde øje med hvalerne. Nogle gange tager det lidt længere tid at få øje på en pukkelhval, finhval, kaskelothval og/eller spækhugger, men vores guider har nogle smarte tricks til at spotte dem. Mens vi leder efter hvalerne, vil vores passionerede guider dele deres personlige historier fra Tromsø-området og interessante seværdigheder, som vi kan se fra fjordene. Selvfølgelig ville en hvalsafari ikke være komplet uden en overflod af information om pukkelhvaler, finhvaler, kaskelothvaler og/eller spækhuggere. Når hvalerne er blevet spottet, skifter vi til vores elektriske og lydløse motor for at minimere forstyrrelsen af hvalerne. Vibrationerne og støjen fra motorerne er blevet nævnt af forskere som en stor forstyrrelse for livet i havet og for hvalerne. Vi stræber efter at arbejde hen imod en bedre og mere ansvarlig hvalsafariturisme, og derfor følger vi en streng hvalsafarifilosofi. Bemærk: Medbring venligst varmt tøj, herunder uld og lignende. Vi sejler i de arktiske farvande, og det er koldt, især ude på havet. Vores saloner er opvarmede og komfortable, men det er koldt udenfor.

Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise med sejlskib

Oslo: Oslo Fjord Sightseeing Cruise med sejlskib

Dette er den klassiske sightseeing i Oslofjorden på et autentisk sejlskib. Vi passerer gennem smalle sunde, idylliske bugter og en labyrint af øer med små sommerhuse. Oslo byder med sin fantastiske beliggenhed på unikke fotomuligheder. Nyd landskabet fra et autentisk sejlskib. Du sejler forbi adskillige øer, herunder Hovedøya og Dyna fyrtårn, gennem smalle bugter og ind i beskyttede vige for at indfange hovedstaden på kamera fra forskellige vinkler. Vi passerer Operahuset i Oslo, som huser Den Norske Opera & Ballet. Bygningen har modtaget mange priser. Du kommer også forbi det nye Munch-museum. Båden passerer derefter tæt på halvøen Bygdøy med mange fascinerende museer samt strande som Huk. Du vil se Søfartsmuseet med de gamle sejlskibe, der ligger fortøjet udenfor, og det imponerende Fram-museum, der huser polarskibet af samme navn. Når du køber en fjordsightseeingbillet, inkluderer den gratis færgebilletter til museumsøen Bygdøy samme dag! Det eneste, du skal gøre, er at vise din sightseeingbillet til besætningen på færgerne, og så er du klar til at tage af sted. NY APP: Udforsk fjordene på dit eget sprog! Appen er tilgængelig på følgende 13 sprog: Engelsk, arabisk, tysk, spansk, fransk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, portugisisk, tyrkisk, kinesisk og russisk. Du kan finde appen i App Store og Google Play ved at søge efter "Oslo Fjord Guide". Download den gratis nu! Hvis du ikke har mulighed for at downloade appen, vil gæsterne også modtage information på engelsk via højttalerne om bord. Vi sælger også forfriskninger om bord, som du kan nyde på turen.

Tromsø: Rensdyrslædekørsel og fodring med en samisk guide

Tromsø: Rensdyrslædekørsel og fodring med en samisk guide

Oplev de samiske rensdyravleres levevis på denne dagstur fra Tromsø. Rejs til lejren i en komfortabel bus. Mød hyrderne, og kør på en slæde trukket af rensdyr. Nyd autentisk samisk mad, mens du lytter til traditionelle historier og sange, mens du samles omkring et åbent bål. Bliv hentet i byens centrum, og slap af på en kort køretur langs kysten til rensdyrområdet. Bliv mødt af din vært. Hop på en slæde, der trækkes af et rensdyr, og lad din guide føre dig på en magisk slædetur gennem sneen. Find vej til lejren og fodr den majestætiske rensdyrflok på 300 dyr. Saml jer inde i lavuu'en (samernes telt) for at få lidt varme og et lækkert traditionelt varmt måltid. Sæt jer omkring lejrbålet, mens jeres guide fortæller historier om den samiske kultur og synger joiker, som er en form for samiske sange. Vend tilbage til mødestedet i Tromsø ved turens afslutning.

Fra Bergen: Mostraumen Fjord og vandfaldskrydstogt

Fra Bergen: Mostraumen Fjord og vandfaldskrydstogt

Oplev den enestående spænding ved at rejse gennem de majestætiske norske fjorde på en naturskøn bådtur med afgang fra Bergen. Beundre de grønne eller isdækkede klipper afhængigt af årstiden og tag de spejllignende refleksioner fra vandet. Sejl ud fra centrum af Bergen for at få en fantastisk udsigt over den ikoniske Bryggen fra vandet. Flyd langs den 27 kilometer lange Osterfjord omgivet af stejle bjerge og se den indsnævre sig til det lavvandede Mostraumen-stræde med kraftige strømme. Læn dig tilbage og slap af på soldækket, eller køb forfriskninger i kiosken.

Tromsø: Nordlysjagt Minibustur med lejrbål

Tromsø: Nordlysjagt Minibustur med lejrbål

Rejs uden for Tromsø, væk fra byens lysforurening, på jagt efter nordlyset sammen med en erfaren guide. Forundres over den enorme majestæt i Arktis, mens du deler historier med dine ledsagere ved et knitrende bål. Tag afsted fra mødestedet i centrum af Tromsø og begiv dig ud på en oplevelse, du kun får én gang i livet i den arktiske vildmark. Din erfarne guide vil derefter lede dig i jagten på det fortryllende naturfænomen, som Aurora Borealis er. Mens du søger mod himlen flere steder, kan du nyde omgivelsernes barske skønhed. Lyt til lokale myter og historier om lysene samt en videnskabelig forklaring på, hvorfor de eksisterer. Når du har fundet det bedste sted at se lysene, kan du gå gennem nyfalden sne omgivet af tårnhøje bjerge og dybe fjorde. Tag dig tid til virkelig at beundre dette utrolige naturlige lysspil, hvor farverne danser i luften i smukke, fascinerende mønstre. Hold energien oppe med varme drikke og snacks. Lad dig føre tilbage til minderne fra sommerlejren, når du rister skumfiduser på et røgfyldt bål. Tag masser af flotte billeder i løbet af natten. Din guide vil hjælpe dig med at indstille dit kamera korrekt og også tage billeder af din gruppe med nordlyset i baggrunden. Efter en mindeværdig aften bliver du sat af ved dit overnatningssted i Tromsø.

Tromsø: Fjordcruise med vilde fugle, frokost og drinks

Tromsø: Fjordcruise med vilde fugle, frokost og drinks

Oplev den ekstraordinære natur omkring Tromsø-regionen om bord på vores både. Sejl ud på Ishavet og rundt i de smukke fjorde og stræder i regionen. Undervejs kan du nyde lækker arktisk fisk, drikkevarer og snacks. Drag fordel af afhentning på et mødested i centrum af Tromsø og bliv eskorteret til havnen for at klatre ombord på en klassisk båd kaldet "Capella" eller "Polar Adventure". Sæt dig til rette i en varm kahyt, eller brug de isolerede dragter til at blive på dækket og beundre udsigten. Oplev dyrelivet i Tromsø-regionen, mens du holder udkig efter fugle som havørne, lomvier og edderfugle. Mød søpapegøjer (i sæsonen), skarver, sæler og oddere. Hold hele tiden kameraet fremme for at få nogle fantastiske fotomuligheder. Se små grindehvaler og delfiner, der leger i vandet. Hold øje med kysten for at få øje på rensdyr, og oplev Tromsøs flora og fauna i al dens mangfoldighed. Du får også mulighed for at prøve fiskelykken, da besætningen vil vise dig vores bedste fiskesteder på ruten. Hvis du ikke har lyst til at fiske, kan du bare læne dig tilbage, slappe af og nyde landskabet. Derefter går turen tilbage til Tromsø havn, hvor din fantastiske polartur slutter.

Fra Tromsø: Nordlysjagt med båd

Fra Tromsø: Nordlysjagt med båd

Oplevelsen starter i kajen i centrum af Tromsø, og herfra tager du om bord i den arktiske nat. MS Polar Adventure. Båden afgår kl. 20:00 og sætter kursen mod den destination, hvor chancerne for at se nordlyset er størst. Om bord er der et udvalg af varme og kolde drikke, som du kan nyde og holde dig varm, det er selvbetjening, og du kan spise så mange småkager og drikke så mange kaffer, som du har lyst til. Der er også termodragter til rådighed, som du kan tage på til en kold vinteraften. Fotos er ikke inkluderet i denne aktivitet, men besætningen om bord vil hjælpe dig med at indstille de korrekte indstillinger på dit kamera og din telefon, så du kan fange den grønne dame. Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer, men alkohol må ikke tages med om bord. Båden vil blive ved nordlyset så længe, som den kan under hensyntagen til turens varighed. Båden vender tilbage ved den samme kaj lige ved siden af Scandic Ishavshotel kl. 23.30. Vi kan ikke garantere, at du kan se nordlyset, men hvis du ikke ser nordlyset den første aften, vil du blive tilbudt en ny tur gratis de dage, hvor vi har ledige pladser (en ny tur er kun gyldig én gang). Da vi ikke garanterer, at du kan se nordlyset, kan du ikke få en delvis eller fuld refusion, hvis du ikke ser nordlyset. På dage, hvor vejret er dårligt, og chancerne for at se nordlyset er små, kontakter vi dig og beder dig om at flytte din booking til en anden dag, så du bedes være til rådighed for kontakt inden for 24 timer før afrejse.

Fra Tromsø: Aurora Borealis-tur

Fra Tromsø: Aurora Borealis-tur

Forøg dine chancer for at se det blændende nordlys på denne bustur fra Tromsø. Hold dig varm med en termodragt og varme drikkevarer. Sørg for at få flotte billeder på turen med kamerahjælp fra din guide. Afgang fra Tromsø i en komfortabel bus med aircondition, og gå på jagt efter de dansende lys fra Aurora Borealis. Slap af i den komfortable bus på vej til det sted, hvor meteorologerne har forudsagt, at lyset vil være bedst. Få en ærlig vurdering af sandsynligheden for at spotte lysene fra din guide for den pågældende aften. For at få en fantastisk udsigt over himlen skal du tage til områder med god solaktivitet og klar himmel. Nyd fleksibilitet med hensyn til stop, aktiviteter og beslutninger om turens længde. Din guide vil hjælpe dig med kameraindstillingerne og brugen af et stativ for at få de bedste billeder. Efter turen bliver du sat af ved dit hotel.

Tromsø: Kør selv på eventyr med Husky-hundeslæder

Tromsø: Kør selv på eventyr med Husky-hundeslæder

Tag på en guidet slædeudflugt fra Tromsø. Man kan skiftes til at styre slæden eller blot nyde det fantastiske arktiske landskab. Bagefter udveksles historier omkring et varmt bål, og varm chokolade og kage. Hop på den komfortable minibus, og kør til kennelen på øen Kvaløya. Når du har fået udstyret på, kommer du over i kennelen til de 130 alaskan huskyer, som altid er glade for at møde gæsterne. Få en kort demonstration af, hvordan man kører en slæde. Du er velkommen til at stille spørgsmål. Følg derefter din guide, og mød dine huskyer. Hvert par, 1 passager og 1 fører, vil få deres egen slæde. Undervejs får I flere muligheder for at skifte mellem rollerne. Drag så ud i sneen, og følg guiden langs sporet. Tag billeder undervejs, og nyd de utrolige landskaber. Efter dit 90-minutters slædeeventyr kan du sætte dig ind i en samisk lavvo, hvor du får noget varmt at drikke og Heges berømte hjemmelavede chokoladekage. Udveksl historier fra turen rundt om det hyggelige bål, indtil det er tid til at hoppe ud af dragten og stige på bussen igen. Efter turen sættes du af ved afhentningsstedet. 

Alle aktiviteter

569 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Byer i Norge

Store seværdigheder i Norge

Byer i Norge

Regioner i Norge

Andre seværdigheder i Norge

Vil du se alle oplevelser i Norge? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Norge

Samlet bedømmelse

4.6
(22.712 anmeldelser)

Behagelig tid brugt under dette 2-timers krydstogt ombord på en gammel båd med god værdi for pengene. Meget interessante kommentarer på engelsk, som giver dig mulighed for bedre at opdage byen Oslo og dens nøglesteder. Stor fordel, fordi billetten til dette krydstogt giver dig mulighed for at rejse gratis til museumsøen Bygdoy via shuttlen placeret på samme kaj.

Hvis du ikke har tid til “Norway in a Nutshell”, er dette et godt alternativ. Vi så smukke vandfald, fantastisk udsigt og fik stadig taget en fjordtur og kørt på Flam-jernbanen. Vores guide holdt os informeret og underholdt. Jeg ville booke denne tur igen!

Vi fandt Ivan, vores tour guide, yderst hjælpsom og vidende, med en god sans for humor. Han organiserede gruppen ekstremt godt og sørgede for, at vi fik så meget som muligt ud af oplevelsen. Elskede vores tid med ham

Det var dejligt med en masse overraskelser på turen. Men det kunne godt skrives i programmet, så tror jeg flere folk ville bestille turen. Super god tur.

Helt fantastisk tur, kan varmt anbefales. Guide og chauffør fremragende, destination og landskab bare fantastisk.