Notre Dame

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvad koster det?

  Det er gratis at komme ind i Notre Dame, men billetter til tårnet koster 8,50 EUR og til krypten 6,00 EUR. Paris Pass giver dig adgang til begge dele.

 • Hvordan kommer jeg derhen?

  Nærmeste metrostation er Cité på linje 4.

 • Hvor mange trin er der til toppen af tårnet?

  Hvis du vil hele vejen op i tårnet for at nyde udsigten over Paris og se nærmere på de gotiske gargoils, så bemærk at der er 387 trin til toppen.

 • Messe

  "Om søndagen afholdes messe ved hovedalteret. Kom senest 10 minutter før hvis du vil sikre dig en god plads.  
  Kl. 08.30 – Messe
  Kl. 09.30 – Laudes (tidebøn)
  Kl. 10.00 – Gregoriansk messe med domkapitlet
  Kl. 11.30 ��� International messe

  Kl. 12.45 – Messe
  Kl. 17.45 – Vesper (aftensang)
  Kl. 18.30 – Messe    
                                                                               
  Alle gudstjenester holdes på fransk. Der afholdes desuden messer i løbet af ugen. Se mere på Notre Dame de Paris hjemmeside."

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Hverdage fra kl. 08.00 til kl. 18.45 -  i weekenden åben til kl. 19.15.
 • Hvad er prisen?
  Adgang er gratis, men hvis du vil have mere ud af besøget, er det en god ide med en turguide.
 • Får jeg brug for en guide?
  Det kan betale sig at tjekke disse bedst sælgende ture
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Der er flere metrostationer i nærheden af Notre Dame på linjerne 1, 4, 7, 10, 11 og 14 - den nærmeste er Cité på linje 4.
 • Yderligere tips

  • Forvent at der er kø udenfor, især i weekender.

  • Klæd dig passende - husk på det er en katolsk kirke.

Andre seværdigheder i Notre Dame

Vil du se alle oplevelser i Notre Dame? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Notre Dame

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 18.533 anmeldelser

Uden tøven med at anbefale denne tur. Få set dele af Paris, du normalt ikke ser som turist, når du er på kanalen. Et langsomt tempo – båden går gennem ni sluser, otte af dem dobbelte, som alle tager tid, men de er en oplevelse, ligesom den imponerende tunnel. Dækker også mange af de vigtigste steder på Seinen. Vores guide (Borris ir lignende?) var fremragende - lige mange kommentarer på både fransk og engelsk, selvom engelsktalende i høj grad var mindretallet på vores tur. Kommentarer var interessante og gjorde bestemt en forskel for nydelsen af turen. Vi var heldige at sidde nær guiden foran på båden og var i stand til at tale direkte til ham for også at stille spørgsmål. En meget afslappende måde at tilbringe en formiddag eller eftermiddag. Det er også godt at have en mindre båds 'intermicy'.

En virkelig unik sjov, afslappende måde at opleve Paris på! Det var svært at finde mødestedet, da billetten og Get Your Guide ikke specificerede, hvilket selskab krydstogtet gik igennem, og der er en håndfuld forskellige Seine-flodkrydstogtbåde (alle forskellige selskaber). Vi fandt heldigvis den rigtige, der hedder Vedettes de Paris. Kom tidligt nok til at være foran i køen, og du kan få en plads foran på båden. Der er ingen rejseguide, så hvis du leder efter kommentarer under din tur, skal du ikke vælge denne.

Vi vælger denne båd/virksomhed, fordi den ikke så alt for overfyldt ud på billederne. Der var stole på hele bådens øverste etage og ingen stod i vejen for den smukke udsigt. Timingen af vores tur var perfekt. Vi tog afsted kl. 9.30, da solen var ved at gå ned, og vendte tilbage kl. 10.30 til et herligt lysshow langs floden. Byen gør turen værd at pengene. Dette selskab gjorde turen behagelig og nem at nyde.

Fantastisk at starte besøget med en tur på Seinen, og rigtig godt med guide på, så man får historien med.

Super hyggelig aftentur med lys og musik samt aperitif på Seinen.