Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Nürnberg

Denne bayerske bys gamle bydel, mangfoldige arkitektur og fantastiske museer giver dig en rejse til fortiden.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Nürnberg

Nürnberg: Byrundtur med Bimmelbahn-toget

1. Nürnberg: Byrundtur med Bimmelbahn-toget

Udforsk den historiske by Nürnberg om bord på et malerisk turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra den store markedsplads. Kør forbi Schöner Brunnen, en smuk 19 meter høj guldfontæne. Næst kører du forbi Maxbrücke-broen, Sankt Laurentius-kirken, Helligåndshospitalet og Kejserborgen, en af Europas vigtigste middelalderlige befæstninger. Nyd panoramaudsigten over alle de besøgte steder fra komforten i dit tog. Lær desuden mere om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra din informative audioguide. Under denne tur vil du kunne se alle byens højdepunkter på kun 40 minutter, og bagefter kan du udforske byen på egen hånd.

Nürnberg: Guidet tur i middelalderens fangehuller

2. Nürnberg: Guidet tur i middelalderens fangehuller

Opdag en verden af forbrydelser og straffe, mens du udforsker de middelalderlige fangehuller under det gamle rådhus. Lær om tortur i middelalderen, hvilke former for straffe der blev brugt, og hvad fangerne måtte udholde i varetægtsfængslet, indtil de tilstod, skyldige eller ej. At blive smidt i fangehullet var i princippet en dødsdom i middelalderen. Find ud af hvorfor, mens du udforsker middelalderens fangehuller i de hvælvede kældre i Nürnbergs gamle rådhus. Fra det fjortende århundrede blev fangekælderen brugt til at tilbageholde og afhøre fanger i afventning af dommen. Gå gennem de tolv små celler, se de mest originale møbler, og besøg torturkammeret for at få et indblik i, hvad der skete her i disse mørke tider.

Nürnberg: Gamle bydel: Guidet rundtur til fods

3. Nürnberg: Gamle bydel: Guidet rundtur til fods

Den velstående by Nürnberg dannede det ideelle grundlag for et aktivt kulturelt og intellektuelt liv og en livlig kunstscene. Selv i dag afspejler talrige bygninger, monumenter og kunstværker stadig byens tidligere betydning. Din guide vil give dig oplysninger og indsigt om de kirker, borge og springvand, du ser, samt om selve byen, både før og nu. Du vil også besøge den store markedsplads.

Nürnberg: PLAYMOBIL®- FunPark

4. Nürnberg: PLAYMOBIL®- FunPark

Udforsk PLAYMOBIL-FunPark, der strækker sig over et område på mere end 90.000 m² og er specielt designet til børn mellem 4 og 10 år. Nyd de spændende temaverdener, hvor dine små har masser af plads til at lege og løbe. Hele familien kan nyde Aktiv Park med mange muligheder for at klatre, lege og opdage. Børnene kan tage på eventyr i Piraternes Hav, storme hjørnerne i Ridderborgen eller opleve arbejdet som guldgraver i Vestbyen. Nyd også en vandlegeplads, et rutsjebaneområde, en labyrint af lys, minigolf og en gokartbane. Hvis du har brug for en pause fra alle disse spændende eventyr, kan du bare besøge en af de mange restauranter i parken og få dig en snack og en kold sodavand. Hvis du ikke kan få nok af PLAYMOBIL, kan du købe de små figurer i PLAYMOBIL-shoppen.

Nürnberg: Gåtur til det tidligere nazistpartis samlingssted

5. Nürnberg: Gåtur til det tidligere nazistpartis samlingssted

Oplev en guidet vandretur rundt på det tidligere nazistpartis samlingsplads, hjemsted for den første nationalsocialistiske arkitektur i Tyskland. Gå rundt om resterne af de enorme strukturer, de byggede, og hør historien bag grunden fra din guide. Besøg de historiske steder i kongreshallen, Great Road og Zeppelin Field. Forstå funktionen og effekten af deres arkitektur, iscenesættelsen af nazistpartiets rallybegivenheder og de grundlæggende træk ved det nationalsocialistiske syn på historien. Lær om de historiske steder, de byggede. Lær om den anden side af koncentrationslejrsystemet, og hør om propagandashows i stor skala ved nazistpartiets møder. Oplev den aktuelle diskussion om brugen af stedet. Afslut din tur med et besøg i det indre af Zeppelin-tribunen, der er designet til at rumme op til 200.000 mennesker.

Nürnberg: Forsvarskorridorer i bymuren

6. Nürnberg: Forsvarskorridorer i bymuren

Opdag, hvorfor Nürnberg aldrig blev erobret på denne byvandring med en lokal guide. Udforsk dens defensive bymure sammen med de underjordiske korridorer på kejserborgen. Når du går langs Nürnbergs bymure, kan du se de smalle tunneler og høje hvælvede kamre, der er gravet ind i borgens klipper. Disse tunneler og kamre blev designet til at gøre Nürnberg til den mest beskyttede by i kejserriget. Beundr de moderne bastioner, der blev bygget i det 16. århundrede, og som også kan modstå kanonild. Gå langs en labyrint af underjordiske korridorer, der er designet til at give forsvarerne mulighed for at skyde på fjender fra alle sider, når de forsøger at krydse voldgraven. Lær om, hvordan de middelalderlige våben, der var skjult inden for bymurene, fungerede, og hvordan byens riddere og forsvarere arbejdede sammen for at holde Nürnberg sikker og beskyttet. Vær opmærksom på, at rundvisningen foregår på tysk.

Nürnberg: Historischer Kunstbunker WWII Art Bunker Tour

7. Nürnberg: Historischer Kunstbunker WWII Art Bunker Tour

Opdag redningsaktionen, der reddede kunstværker som Albrecht Dürers værker, på denne guidede rundvisning i Historischer Kunstbunker i Nürnbergs gamle bydel. Find ud af, hvilke kunstværker der overlevede bombningerne under Anden Verdenskrig, som ødelagde 90 procent af den middelalderlige gamle bydel. Mød din guide ved indgangen til Historischer Kunstbunker og påbegynd din rundvisning på museet. Få indsigt i, hvordan nazisterne brugte dette rum til at bevare prisløse værker som Veit Stoss' altertavle, automaturet fra Frauenkirche og Codex Manesse. Opdag, hvordan denne kælder blev brugt til at opbevare øl i middelalderen. Hør om, hvordan Nürnberg blev lagt i ruiner under Anden Verdenskrig og derefter genopbygget efter krigen.

Nürnberg: Hop-på-hop-af-bustur

8. Nürnberg: Hop-på-hop-af-bustur

Nyd en dag med sightseeing i Nürnberg i komfort i en hop-on hop-off dobbeltdækkerbus. Se byens mest berømte monumenter og bygninger fra fantastiske udsigtspunkter, og lær om byens rige historie. Læn dig tilbage, slap af og nyd den 2 timers rundtur, mens din guide underholder dig med fascinerende oplysninger om de populære attraktioner og den 1000-årige historie i Frankrikes metropol. Du kan vælge at hoppe på eller af når som helst ved et af de 6 stop på rundvisningsruten. Du vil se, at Nürnberg ud over peberkager og stegte pølser har så meget mere at byde på.

Nürnberg: 48-timers CityCard med gratis offentlig transport

9. Nürnberg: 48-timers CityCard med gratis offentlig transport

Nürnberg og de omkringliggende områder har meget at byde på, og Nürnberg Card er den perfekte måde at lære denne vidunderlige region at kende på, på en praktisk og billig måde. Nürnberg Card giver dig gratis adgang til de mest populære lokale museer og attraktioner og giver dig gratis brug af offentlig transport i byområdet Nürnberg og Fürth. Tag på en rejse tilbage i tiden med et besøg på Nürnbergs imponerende kejserborg og det informative kejserborgmuseum, eller udforsk en anden side af byens historie ved at tage til Nazi Party Rally Grounds og Nürnberg Trials Memorial. Planlægger du en tur med børn, der ikke er så historieinteresserede eller er for unge til at lære om Nürnbergs mørkere kapitler? Det er ikke noget problem! Nürnberg og Fürth byder også på masser af aktiviteter for børn. Legetøjsmuseet og planetariet er helt sikkert et hit, eller tag blot en tur i den fremragende zoologiske have i Nürnberg. Kortet giver gode tilbud i Nürnberg og Fürth i 48 timer, og tidspunktet er op til dig. Du skal blot bestille den ønskede dato og det ønskede tidspunkt og komme af sted! Spar tid og penge med Nürnberg Card, din ideelle ledsager i 48 timer i denne fantastiske by. Inkluderet er: I Nürnberg er inkluderet: Kejserborgen Nürnberg, Deutsches Museum Nürnberg, Germanisches Nationalmuseum, Albrecht Dürer-huset, Neues Museum, Toy Museum, Dokumentationscenter Nazi Party Rally Grounds Interim Exhibit, Memorium Nürnberg Trials, DB Museum, Museum for Kommunikation, Museum for Industriel Kultur med Skolemuseet, City Museum at Fembo House Permanent Exhibit: En krone - magt - historie, Museum Tucher Mansion, Bayersk Bibelmuseum, Naturhistorisk Museum, Towerofthesenses, Kunsthalle Nürnberg, Kunstvilla Nürnberg, Kunsthaus Nürnberg, Museum Henrettelseshuset, Zoo Nürnberg, Børnemuseum, Røde Kors Museum, Motor Museum Merk, Faber-Castell Stately Home med Museum "Alte Mine", Bratwurst Museum, Jewish Museum Franconia, Fürth, City Museum Fürth, Ludwig Erhard Center Fürth. 50 % rabat på: rabat på: Historiske klippekældre * (historische-felsengaenge.de), Nürnbergs undergrund * (nbguw.de), Nicolaus Copernicus Planetarium (planetarium-nuernberg.de), Stadion Tours * (stadion-nuernberg.de/en). Tip til familier: 1 € rabat i Playmobil FunPark, Zirndorf

Fra München: Heldagstur til Nürnberg med tog

10. Fra München: Heldagstur til Nürnberg med tog

I Nürnberg fik Det Tredje Rige fart på byens grandiøse paradepladser. Byen blev senere hjemsted for Nürnbergprocessen, hvor nazistiske ledere blev stillet til regnskab for deres handlinger. Der er dog meget mere at se her. Dette er en gammel og smuk by med en rig og levende historie. Du vil se de massive middelalderlige befæstninger af den slående gamle bydel, storslåede gotiske kirker, farverige markedspladser, og slottet på bakketoppen i den gamle kejserby. Din ekspertguide vil ledsage dig på din 90-minutters togrejse fra og til München, samt sørge for at du får en omfattende tur gennem Nürnberg. Byens historie er fascinerende. Det var den uofficielle hovedstad i det første germanske imperium, som dominerede det centrale Europa i tusind år. Det var her, at Rigsdagen i det Hellige Romerske Imperium blev til. Det var et centrum for kulturel og intellektuel vitalitet på skillevejen mellem store kejserlige handelsruter. Nürnberg spillede også en central rolle i reformationen og i de trykte og videnskabelige revolutioner, der formede den moderne verden.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Nürnberg

Alle aktiviteter

90 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Nürnberg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nürnberg?

Andre seværdigheder i Nürnberg

Vil du se alle oplevelser i Nürnberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nürnberg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 2.120 anmeldelser

Natassa var en fremragende rejseguide, der fik hele aktiviteten til at forløbe glat. Hun var meget velinformeret om bogstaveligt talt alt, der havde med Nurnberg at gøre, uanset om emnerne var med i skemaet eller ej. Dette var en aktivitet, jeg valgte at lave på min første dag i byen, og jeg vil virkelig anbefale dig at gøre det i overensstemmelse hermed. Dette er en fantastisk måde at se og lære om byen på en halv dag.

Achim var meget vidende og kendte byen til meget intime detaljer. Fantastisk humor, som gjorde turen sjovere. Selve turen dækkede alle de vigtigste steder i den gamle bydel og rallyområdet. Samlet set vil du se stort set alt, hvad du kom for at se i den gamle bydel og Rally-området og er i meget gode hænder til at give dig det historiske perspektiv for hvert sted. En fantastisk måde at tilbringe en dag i Nürnberg.

fremragende, det er en oplevelse, som du skal gøre, turen er på engelsk, fransk, tysk og spansk, den fortæller dig historien om Nürnberg og meget mere, billetterne kan købes gennem guide bytur, det er billigere og hvis ikke direkte på Hauptmarkt-pladsen Nürnberg hovedgade der vil du se stoppet for dette vidunderlige turtog.

Kan varmt anbefales, hvis du vil vise besøgende uden for byen Nürnberg på kort tid. Turen foregår på tysk. Stemmen kommer fra båndet og er meget let at forstå. Andre sprog tilbydes via hovedtelefoner. Turen varer omkring 40 minutter.

Fantastisk. Achim var en yderst kompetent og underholdende guide, der gjorde turen til et rigtigt højdepunkt med mange interessante detaljer. Jeg kan kun anbefale.