Ting at foretage sig
Nürnberg

Denne bayerske bys gamle bydel, mangfoldige arkitektur og fantastiske museer giver dig en rejse til fortiden.

Vores mest anbefalede ting at lave i Nürnberg

Nürnberg: Byrundtur med Bimmelbahn-toget

Nürnberg: Byrundtur med Bimmelbahn-toget

Udforsk den historiske by Nürnberg om bord på et malerisk turisttog. Nyd en tur gennem byens centrum med afgang fra den store markedsplads. Kør forbi Schöner Brunnen, en smuk 19 meter høj guldfontæne. Næst kører du forbi Maxbrücke-broen, Sankt Laurentius-kirken, Helligåndshospitalet og Kejserborgen, en af Europas vigtigste middelalderlige befæstninger. Nyd panoramaudsigten over alle de besøgte steder fra komforten i dit tog. Lær desuden mere om byens historie, og afdæk dens hemmeligheder og legender fra din informative audioguide. Under denne tur vil du kunne se alle byens højdepunkter på kun 40 minutter, og bagefter kan du udforske byen på egen hånd.

Nürnberg: Guidet tur i middelalderens fangehuller

Nürnberg: Guidet tur i middelalderens fangehuller

Opdag en verden af forbrydelser og straffe, mens du udforsker de middelalderlige fangehuller under det gamle rådhus. Lær om tortur i middelalderen, hvilke former for straffe der blev brugt, og hvad fangerne måtte udholde i varetægtsfængslet, indtil de tilstod, skyldige eller ej. At blive smidt i fangehullet var i princippet en dødsdom i middelalderen. Find ud af hvorfor, mens du udforsker middelalderens fangehuller i de hvælvede kældre i Nürnbergs gamle rådhus. Fra det fjortende århundrede blev fangekælderen brugt til at tilbageholde og afhøre fanger i afventning af dommen. Gå gennem de tolv små celler, se de mest originale møbler, og besøg torturkammeret for at få et indblik i, hvad der skete her i disse mørke tider.

Nürnberg: PLAYMOBIL®- FunPark

Nürnberg: PLAYMOBIL®- FunPark

Udforsk PLAYMOBIL-FunPark, der strækker sig over et område på mere end 90.000 m² og er specielt designet til børn mellem 4 og 10 år. Nyd de spændende temaverdener, hvor dine små har masser af plads til at lege og løbe. Hele familien kan nyde Aktiv Park med mange muligheder for at klatre, lege og opdage. Børnene kan tage på eventyr i Piraternes Hav, storme hjørnerne i Ridderborgen eller opleve arbejdet som guldgraver i Vestbyen. Nyd også en vandlegeplads, et rutsjebaneområde, en labyrint af lys, minigolf og en gokartbane. Hvis du har brug for en pause fra alle disse spændende eventyr, kan du bare besøge en af de mange restauranter i parken og få dig en snack og en kold sodavand. Hvis du ikke kan få nok af PLAYMOBIL, kan du købe de små figurer i PLAYMOBIL-shoppen.

Nürnberg: Gamle bydel: Guidet rundtur til fods

Nürnberg: Gamle bydel: Guidet rundtur til fods

Den velstående by Nürnberg dannede det ideelle grundlag for et aktivt kulturelt og intellektuelt liv og en livlig kunstscene. Selv i dag afspejler talrige bygninger, monumenter og kunstværker stadig byens tidligere betydning. Din guide vil give dig oplysninger og indsigt om de kirker, borge og springvand, du ser, samt om selve byen, både før og nu. Du vil også besøge den store markedsplads.

Nürnberg: Gåtur til det tidligere nazistpartis samlingssted

Nürnberg: Gåtur til det tidligere nazistpartis samlingssted

Oplev en guidet tur til fods omkring det tidligere nazistpartis samlingsplads, hjemsted for den første nationalsocialistiske arkitektur i Tyskland. Gå rundt i resterne af de enorme strukturer, de byggede, og hør historien bag grunden fra din guide. Besøg de historiske steder Kongreshallen, Great Road og Zeppelin Field. Forstå funktionen og effekten af deres arkitektur, iscenesættelsen af nazisternes partimøder og de grundlæggende træk i den nationalsocialistiske historieopfattelse. Lær om den anden side af koncentrationslejrsystemet, og hør om propagandashows i stor skala ved nazisternes partimøder. Oplev den aktuelle diskussion om brugen af stedet. Afslut din tur med et besøg på Zeppelin-tribunen, der er designet til at rumme op til 200.000 mennesker. Hvis du gerne vil deltage med en gruppe på 10 eller flere personer, bedes du kontakte os via e-mail på info@geschichte-fuer-alle.de Bemærk venligst, at der ikke kan udstedes fakturaer for bookinger foretaget via Getyourguide. Bookingbekræftelsen fungerer som betalingsbevis.

Nürnberg: Guidet byrundvisning på bymuren

Nürnberg: Guidet byrundvisning på bymuren

Opdag, hvorfor Nürnberg aldrig blev erobret, på denne byvandring med en lokal guide. Udforsk de defensive bymure sammen med de underjordiske korridorer ved kejserborgen. Når du går langs Nürnbergs bymure, kan du se de smalle tunneler og højhvælvede kamre, der er gravet ind i borgens klipper. Disse tunneler og kamre var designet til at gøre Nürnberg til den mest beskyttede by i kejserriget. Beundr de moderne bastioner, der blev bygget i det 16. århundrede, og som også kan modstå kanonild. Gå en tur i en labyrint af underjordiske korridorer, der er designet til at gøre det muligt for forsvarerne at skyde på fjender fra alle sider, når de forsøgte at krydse voldgraven. Lær om, hvordan de middelalderlige våben, der var skjult inden for bymurene, fungerede, og hvordan byens riddere og forsvarere arbejdede sammen for at holde Nürnberg sikker og beskyttet.

Nürnberg: Historischer Kunstbunker WWII Art Bunker Tour

Nürnberg: Historischer Kunstbunker WWII Art Bunker Tour

Opdag redningsaktionen, der reddede kunstværker som Albrecht Dürers værker, på denne guidede rundvisning i Historischer Kunstbunker i Nürnbergs gamle bydel. Find ud af, hvilke kunstværker der overlevede bombningerne under Anden Verdenskrig, som ødelagde 90 procent af den middelalderlige gamle bydel. Mød din guide ved indgangen til Historischer Kunstbunker og påbegynd din rundvisning på museet. Få indsigt i, hvordan nazisterne brugte dette rum til at bevare prisløse værker som Veit Stoss' altertavle, automaturet fra Frauenkirche og Codex Manesse. Opdag, hvordan denne kælder blev brugt til at opbevare øl i middelalderen. Hør om, hvordan Nürnberg blev lagt i ruiner under Anden Verdenskrig og derefter genopbygget efter krigen.

Nürnberg: Hop på-/hop af-bustur

Nürnberg: Hop på-/hop af-bustur

Nyd en dag med sightseeing i Nürnberg i komfort i en hop-on hop-off dobbeltdækkerbus. Se byens mest berømte monumenter og bygninger fra fantastiske udsigtspunkter, og lær om byens rige historie. Læn dig tilbage, slap af og nyd den 2 timers rundtur, mens din guide underholder dig med fascinerende oplysninger om de populære attraktioner og den 1000-årige historie i Frankrikes metropol. Du kan vælge at hoppe på eller af når som helst ved et af de 6 stop på rundvisningsruten. Du vil se, at Nürnberg ud over peberkager og stegte pølser har så meget mere at byde på.

Nürnberg: 48-timers CityCard med gratis offentlig transport

Nürnberg: 48-timers CityCard med gratis offentlig transport

Nürnberg og de omkringliggende områder har meget at byde på, og Nürnberg Card er den perfekte måde at lære denne vidunderlige region at kende på, på en praktisk og billig måde. Nürnberg Card giver dig gratis adgang til de mest populære lokale museer og attraktioner og giver dig gratis brug af offentlig transport i byområdet Nürnberg og Fürth. Tag på en rejse tilbage i tiden med et besøg på Nürnbergs imponerende kejserborg og det informative kejserborgmuseum, eller udforsk en anden side af byens historie ved at tage til Nazi Party Rally Grounds og Nürnberg Trials Memorial. Planlægger du en tur med børn, der ikke er så historieinteresserede eller er for unge til at lære om Nürnbergs mørkere kapitler? Det er ikke noget problem! Nürnberg og Fürth byder også på masser af aktiviteter for børn. Legetøjsmuseet og planetariet er helt sikkert et hit, eller tag blot en tur i den fremragende zoologiske have i Nürnberg. Kortet giver gode tilbud i Nürnberg og Fürth i 48 timer, og tidspunktet er op til dig. Du skal blot bestille den ønskede dato og det ønskede tidspunkt og komme af sted! Spar tid og penge med Nürnberg Card, din ideelle ledsager i 48 timer i denne fantastiske by. Inkluderet er: I Nürnberg er inkluderet: Kejserborgen Nürnberg, Deutsches Museum Nürnberg, Germanisches Nationalmuseum, Albrecht Dürer-huset, Neues Museum, Toy Museum, Dokumentationscenter Nazi Party Rally Grounds Interim Exhibit, Memorium Nürnberg Trials, DB Museum, Museum for Kommunikation, Museum for Industriel Kultur med Skolemuseet, City Museum at Fembo House Permanent Exhibit: En krone - magt - historie, Museum Tucher Mansion, Bayersk Bibelmuseum, Naturhistorisk Museum, Towerofthesenses, Kunsthalle Nürnberg, Kunstvilla Nürnberg, Kunsthaus Nürnberg, Museum Henrettelseshuset, Zoo Nürnberg, Børnemuseum, Røde Kors Museum, Motor Museum Merk, Faber-Castell Stately Home med Museum "Alte Mine", Bratwurst Museum, Jewish Museum Franconia, Fürth, City Museum Fürth, Ludwig Erhard Center Fürth. 50 % rabat på: rabat på: Historiske klippekældre * (historische-felsengaenge.de), Nürnbergs undergrund * (nbguw.de), Nicolaus Copernicus Planetarium (planetarium-nuernberg.de), Stadion Tours * (stadion-nuernberg.de/en). Tip til familier: 1 € rabat i Playmobil FunPark, Zirndorf

Nürnberg: Guidet rundvisning i den gamle bydel med bus

Nürnberg: Guidet rundvisning i den gamle bydel med bus

Det bedste af Nürnberg på fyrre minutter. Denne tur er specielt for besøgende i Nürnberg, som ønsker at udforske de vigtigste seværdigheder i den historiske gamle bymidte på så kort tid som muligt. Vi tilbyder dig en billig og tidsbesparende mulighed i form af en lille byrundtur, som tager en time. Oplev byens centrum komfortabelt fra toppen af vores dobbeltdækkerbusser. Turen starter ved hovedmarkedet nær det smukke springvand. Vi kører gennem de historiske kvarterer St. Sebald og St. Lorenz, til St. Elisabeth-kirken, langs menneskerettighedsgaden og det tyske nationalmuseum. Turens højdepunkt er Nürnbergs slot, byens vartegn. Så hop om bord og tag på tur med os gennem den fascinerende middelalderlige bymidte.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Nürnberg

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Nürnberg

Store seværdigheder i Nürnberg

Ting at lave i Nürnberg

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Nürnberg

Vil du se alle oplevelser i Nürnberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nürnberg

Samlet bedømmelse

4.6
(2.120 anmeldelser)

Vi bestilte denne aktivitet online, som var billigere. Nemt at bestille og finde togets placering. Vi er englændere, og vognen, vi sad i, fortalte os historien om Nürnberg på engelsk, så vi kunne forstå. Det varede 45 minutter, var meget informativt og viste os alle byens seværdigheder. Absolut anbefale. Vognen er lidt kold, så pak den varm.

Alt var fantastisk: Toget kører regelmæssigt og til tiden, og du får et godt overblik over byens seværdigheder. Det er bedst at klæde sig varmt på, for der er ingen varme i toget, og hvis du lukker vinduerne, dugger de hurtigt til, hvilket betyder, at du ikke så godt kan se seværdighederne. ;)

Langsom rejse, tid nok til at få et godt overblik. Meget gode forklaringer. Meget rent køretøj og korrekt, venligt personale.

Vi kunne se nogle af seværdighederne og få et godt overblik. Historiske detaljer var også gode

Fantastisk tur og fantastisk meget informativ lyd.