Tilføj datoer
Oplevelser i

Nürnberg

Denne bayerske bys gamle bydel, mangfoldige arkitektur og fantastiske museer giver dig en rejse til fortiden.

Ofte stillede spørgsmål om Nürnberg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Nürnberg?

Andre seværdigheder i Nürnberg

Vil du se alle oplevelser i Nürnberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Nürnberg

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.381 anmeldelser

fremragende, det er en oplevelse, som du skal gøre, turen er på engelsk, fransk, tysk og spansk, den fortæller dig historien om Nürnberg og meget mere, billetterne kan købes gennem guide bytur, det er billigere og hvis ikke direkte på Hauptmarkt-pladsen Nürnberg hovedgade der vil du se stoppet for dette vidunderlige turtog.

Turen er meget informativ. Desværre er en reservation og en forudbetalt rejse ingen garanti for en tur. Vi havde ikke en plads på den tur, vi bestilte, selvom vi var der 15 minutter før afgang. Vi kørte lige en time senere. Lidt dumt, hvis du følger en bestemt tidsplan. Gudskelov, vi var fleksible!

Alt i alt var det sjovt for mig og mine venner at blive kørt komfortabelt gennem Nürnbergs til dels romantiske gamle bydels gader og stræder. Det var meget godt, informativt og let at forstå. Som lokal var jeg især glad for, at jeg kunne udvide min viden. Mange tak. Gerne igen!

Jeg var meget skeptisk. Jeg syntes, det var osteagtigt. Jeg tog fejl. Det var helt fremragende. Krystalklar fortælling og masser af steder at se. Uanset hvilket sprog du ønsker, leveres perfekt gennem hovedtelefoner. Jeg ville faktisk gøre det igen.

En meget underholdende og informativ måde at få et øjebliksbillede af Nürnberg på.