Oberbaumbrücke

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Oberbaumbrücke

Vil du se alle oplevelser i Oberbaumbrücke? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oberbaumbrücke

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 3.184 anmeldelser

En absolut blast fra start til slut, jeg har ikke grinet og grædt i meget lang tid sjove biler, og når du går ud med en gruppe, føler du dig som en filmstjerne, da folk kigger på dig og filmer og tager billeder. Byttet halvvejs rundt med en ven, der er 50. det var, at trabanterne er meget gamle og ikke som en moderne bil, men gør oplevelsen endnu bedre, fantastisk værdi, og guiden var meget vidende om berlin og dens historie

Miha var fantastisk, meget vidende og venlig. Ved afslutningen af vores tid sammen følte jeg, at jeg havde fået en ven. Hans række af erfaring og viden var meget bred og berørte natteliv, Berlins historie, kunst, kultur og endda religion. En vidunderlig mand. Jeg håber snart at se ham i New York!

God oplevelse, som bringer en tilbage i tiden, hvor bilmodeller ikke var af samme standard som i dag. Samtidig høre lidt om Berlins historie fra tiden med øst og vest side.

Dejlig tur gennem Kreuzberg. Ferenc, vores guide, havde en masse interessante historier at fortælle. De tre timer var meget underholdende!

Dejlig måde at få et indtryk af Berlin i øjenhøjde