Ocean Drive

Ocean Drive

Ocean Drive: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

1. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med åben bus

Oplev magien i Miami med denne hop-on hop-off-bustur. Læn dig tilbage og slap af om bord på en åben dobbeltdækker-sightseeingbus, mens du nyder synet og lyden af en af USA's mest pulserende byer. Nyd underholdende og informative lydkommentarer, der guider dig gennem Miamis rige historie og daglige liv og fremhæver alle de steder, du skal se undervejs. Med fleksibiliteten til at hoppe af og udforske, når det passer dig, kan du benytte lejligheden til at opdage Miamis ikoniske strande, cubanske kultur og livlige livsstil. Få mest muligt ud af din tid, og nyd byen i dit eget tempo, hvor du selv bestemmer, hvornår og hvor du vil hoppe af og gå på opdagelse. Busserne kører hvert 30. minut, så du aldrig behøver at vente længe på at komme videre på dit eventyr. Fordyb dig i Miamis unikke atmosfære med mulighed for at udforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den smukke botaniske have ved Soundscape Park med gratis generel adgang. Og når du er klar til en pause, kan du forkæle dig selv på de lækre restauranter omkring Lincoln Road. Tag også på eventyr i den nærliggende Everglades National Park, hvor du kan opleve eksotiske fugle, slanger, fisk og skildpadder i deres naturlige habitat. Og for at få en virkelig spændende oplevelse kan du tage en tur i en airboat langs græsfloden. De største seværdigheder omfatter: - Bayside markedsplads - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami centrum - Little Havana

Miami: Sightseeing i åben natbus med live guide

2. Miami: Sightseeing i åben natbus med live guide

Oplev Miami fra et helt nyt perspektiv med denne bustur, der lader dig suge til dig af det pulserende natteliv og den unikke kultur, der gør byen til en verdenskendt attraktion og et hotspot. Denne 90-minutters naturskønne nattur introducerer dig til Miamis bedste seværdigheder efter mørkets frembrud. Cruise gennem Downtown Miami og Brickell og se dag blive til nat. Nyd de bedste udsigter, som Miami har at byde på, ved at rejse gennem en del af byen, der er prydet med sine høje og oplyste bygninger. Kryds Key Biscayne Bridge, hvor du kan nyde den bedste og mest utrolige udsigt over Miamis karakteristiske skyline. Undervejs fortæller en entusiastisk guide underholdende om byens højdepunkter og giver et indblik i Miamis historie og kultur. Benyt lejligheden til at identificere de steder, du gerne vil besøge under resten af dit ophold. Natturen afgår hver dag fra Bayside Marketplace og tager dig gennem Downtown Miami, Brickell og South Beach, så du kan opleve den unikke atmosfære om natten.

Miami: Sip & Salsa Night på Mango's Miami for begyndere

3. Miami: Sip & Salsa Night på Mango's Miami for begyndere

Sip mojitos og nyd lækre snacks, mens du lærer at danse begynder-salsa og bachata i Miami. Efter salsaoplevelsen inviteres gæster på 21 år og derover til at blive på natklubben og nyde livemusik, tropiske optrædener og danse hele natten. Dette er en sjov aktivitet for singler, par og grupper og perfekt til at fejre din fødselsdag, jubilæum, polterabend eller ferie. Sip, Savor & Salsa Experience inkluderer - Salsalektioner (begynder) - Bachata-lektioner (begynder) - 1 signatur-mojito - 3 appetitvækkere - Festlig latinamerikansk musik og dans - Alle aldre er velkomne til salsaoplevelsen indtil kl. 22.00 - Mango's Nightclub indgang ind og ud hele natten spring køen over - Liveband, tropiske shows og dans indtil kl. 5 om morgenen - Man skal være 21 år eller derover for at blive efter salsaen i Mango's Nightclub.

Miami: Dobbeltdækker-bustur med valgfrit bådcruise

4. Miami: Dobbeltdækker-bustur med valgfrit bådcruise

Tag til mødestedet, og hop ombord på en komfortabel dobbeltdækkerbus for at begynde din sightseeingtur i Miami. Lyt til interessante kommentarer fra guiden om bord, mens du kører gennem byens mest interessante kvarterer. Dyk ned i Miamis historie og opdag skjulte perler, fra Hollywoods filmlocations til berømthedernes hjem. Se Art Deco Historic District, det pulserende Wynwood Arts District og Little Havana med sin rige kulturarv. Gå i land i Wynwood for at beundre gadekunsten og udforske lokale kunstgallerier, og nyd en times fritid på Bayside Marketplace i Downtown Miami, hvor du kan shoppe eller få en bid mad. Opgrader din sightseeingtur ved at vælge bus og båd, og nyd et sightseeing-krydstogt i Biscayne Bay. Rejs forbi Star Island, Palm Island og Hibiscus Island, mens du beundrer palæerne i Millionaire's Row.

Miami Beach: 1-times Segway-glide

5. Miami Beach: 1-times Segway-glide

Tag med en gruppe og en guide på en hurtig tur rundt i South Beach. Denne en times Segway-tur er perfekt for dem, der gerne vil opleve det smukke Miami Beach, men som vil springe lange, turistede udflugter over. Din kyndige guide er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål og belyse emner, som du finder interessante. På turen kan du nyde magiske udsigter over øen, som de fleste gæster i Miami aldrig ser. Besøg museums- og parkkvarteret, og kør ned ad stille veje med moderne art deco-flair. Denne tur giver dig en unik oplevelse, samtidig med at du får tid til andre aktiviteter.

Miami: Madtur i South Beach

6. Miami: Madtur i South Beach

South Beach Miami har været centrum for kulturelle bevægelser fra Art Deco-hjem til gourmet (og sunde) retter. Nyd en 3 timers gåtur i den fascinerende by, som du vil udforske gennem sin madarv. Du vil begynde med at se på de arkitektoniske vidundere. Art Deco-stilen inspirerede en generation af designere, herunder Versace, som ejede et palæ her indtil hans alt for tidlige død. Andre der har formet områdets historie er blandt andre Al Capone, Don Johnson og den eneste Gloria Estefan! Hver har bragt et unikt twist til South Beachs stil, og efterlod et mærke, der har ændret kulturen for altid. Din guide vil forklare historien bag byen og stoppe for nogle drikkevarer og mad langs Ocean Drive og Espanola Way. Tjek de cubanske, peruvianske, italienske og jødiske 'comfort foods'. Hver smagsprøve er en hyldest til byens kulturelle mangfoldighed. I alt vil du stoppe ved 5-8 restauranter eller madboder, og slentre langs en 1.6 kilometers strækning.

Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off-bustur

7. Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off-bustur

Se det bedste af Miamis ikoniske vartegn, og fordyb dig i den fængslende kunstscene i Wynwood Walls med en billet, der springer køen over. Nyd Miami på en hop-on, hop-off-billet med åben dobbeltdækkerbus og digitale kommentarer. Hop om bord og begiv dig ud på en spændende rejse gennem hjertet af Miami. Cruise langs den fantastiske kystlinje og oplev en betagende udsigt over havet. Derefter kan du beundre den fantastiske arkitektur i Art Deco-distriktet i South Beach. Nyd derefter den livlige atmosfære på Ocean Drive fra bussens panoramiske øverste dæk. Nyd derefter en billet uden kø til de verdensberømte Wynwood Walls. Dyk ned i den levende og eklektiske verden af gadekunst, mens du udforsker dette udendørs museum. Til sidst kan du beundre de utrolige vægmalerier, der er skabt af kendte kunstnere fra hele verden. Afslut din oplevelse med at udtrykke din indre kunstner og spraymal dit eget værk på den interaktive Street Art Experience.

3 etagers natklub på havets megayacht med 3 timers åben bar

8. 3 etagers natklub på havets megayacht med 3 timers åben bar

Dyk ned i Supreme Yacht Party med Supreme Club Tours! Med 8 års erfaring som legendarisk festarrangør i Las Vegas og Miami starter dette 5-timers eventyr på The Clevelander på Ocean Drive kl. 20. Kl. 21 kan du hoppe på vores partybusser og begive dig ud på en uforglemmelig rejse til vores megayacht. Fra kl. 9.30 til 12.30 kan du nyde en åben bar ombord på denne 200-personers natklub på havet. Kl. 12.30 tager vi dig med til en af de bedste natklubber. Vælg mellem vores GA-billet med en 3-timers åben bar eller VIP-billetten med en 3-timers åben bar, transport tur-retur til og fra South Beach samt yderligere 25 % rabat på Clevelander. Hvis du har en GA-billet, skal du møde os ved Royal Princess, som ligger til kaj ved Bayside Marketplace ved siden af pariserhjulet kl. 21. Der er ingen dresscode-restriktioner her; vi spiller hiphop, reggaeton og top 40-hits for at holde liv i feststemningen hele natten lang!

Miami Beach: Guidet Segway-tur i Miamis art deco-kvarter

9. Miami Beach: Guidet Segway-tur i Miamis art deco-kvarter

Udlev din indre Miami-drøm med en svedfri rundtur i det farverige art deco-distrikt i Miamis South Beach. Stig op på et sjovt tohjulet køretøj, som kaldes en Segway (og som ikke kun er for lufthavnspersonale). Herefter kører du på Ocean Drive, Collins og Washington Avenues sammen med dine vidende og underholdende guider, der er klar til at vise dig rundt i den smukke art deco-arkitektur, området er så kendt for. Efter en kort instruktion og praktisk træning i, hvordan du håndterer din trofaste Segway, er det tid til at tage på en afslappende tur forbi smukke strande, trendy forretninger og attraktioner som Bass Museum of Art, Holocaust-mindesmærket, Versace Mansion på Ocean Drive og det berømte udendørs indkøbscenter Lincoln Road. Kombinationen af afslappet og jordnær transport gennem kvarterer spækket med spændende art deco-arkitektur lige ved Miamis legendariske South Beach gør dette til en oplevelse, du ikke må gå glip af i det sydlige Florida.

Miami: South Beach cykeludlejning

10. Miami: South Beach cykeludlejning

Hent din cykel fra en praktisk beliggenhed i hjertet af Miami Beach, og oplev seværdighederne i South Beach i dit eget tempo. Leverandørens butik er bekvemt placeret i midten af Art Deco-distriktet på hjørnet af Washington Avenue og 14th Street, blot halvanden blok fra Ocean Drive. Vælg en lejeperiode der passer din tidsplan, og planlæg ruten med det medfølgende kort. Det er ikke nødvendigt med et depositum. Derefter vil du cykle gennem det glamourøse hjerte af en af byens mest sagnomspundne områder, og oplev et tropisk paradis ved pedalkraft. Se de mange smukke steder på dine egne betingelser, herunder vartegn såsom Versace Mansion, hvor den berømte modedesigner boede. Besøg nabolaget Star Island, fuldendt af Army Corps of Engineers i 1922, da sandet syd for de Venetian Islands blev opgravet. Cykel over til livlige Lincoln Road Mall, for at opleve den førende shoppingdestination ved Miami Beach. Låse leveres, hvis du ønsker at hoppe ind og købe noget designertøj. Lad dig betage af hotellerne ved Ocean Drive Art Deco i det berømte Art Deco-distrikt, og undersøg dens historie og kultur, imens du beundrer den attraktive arkitektur. Oplev den glidende cykeltur på en beach cruiser-cykel, der er utrolig nem at betjene og leveres med en hjelm for din sikkerheds skyld. Børnecykler er også tilgængelige, hvis det er nødvendigt. For leje i 24 timer og derover, kræves der et depositum på 100 USD kontant per cykel. Din leje omfatter cykellås, en kurv, hvis nødvendigt, og en flaske vand.

68 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Ocean Drive

Andre seværdigheder i Ocean Drive

Vil du se alle oplevelser i Ocean Drive? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Ocean Drive

Samlet bedømmelse

4.2
(3.447 anmeldelser)

Det var virkelig dejligt at kunne stå af på en hvilken som helst station og fortsætte senere. Du skulle aldrig vente ret længe på bussen. Desværre forlod den sidste bus Little Gavanna til Miami Beach kl. 16.30. Vi ville gerne have set mere.

Meget personlig og venlig guide, masser af information om South Beachs historie og lækker mad på fantastiske steder. Det bedste var cevicen på Bolivar

alt er i orden. Et hop på hop, som i mange andre byer. Meget er muligt på kort tid og prisen er helt rimelig for de ruter du gennemfører.

Det gik ret godt for os, den eneste ulempe er, at sælgerne af den samme bus lyver for dig og fortæller dig, at denne ansøgning lyver

Fremragende måde at besøge Miamis hyggeligste kvarterer, det mangler et stop tættere på Ocean Drive eller bedre angivet