Oia

Vælg datoer

Seværdigheder i Oia

Topseværdigheder i Oia

Andre seværdigheder i Oia

Vil du se alle oplevelser i Oia? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Oia

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 6.334 anmeldelser

En privat guidet tur har du mulighed for at få det bedste ud af oplevelsen, vi var 4 og kørte rundt i hele øen i en minibus, hvor guiden fortæller og viser det bedste steder på øen, og steder hvor du har rigtig gode muligheder for tage billeder, for der er virkelig smukt i Santorini. En privat guidet tur, er du selv med til at planlægge turen, og hvad du egentlig gerne vil se. Hvis du har planer om at blive i øen længere end et par dage, vil jeg gerne anbefale at tage sådan en tur i starten af din tid på øen, så har du kendskab til øen og kan så planlægge resten af din tur efter det.

Der kan være mange deltagere i denne oplevelse med kun én guide, men hun snakker højt og tydeligt, og er rigtig god til at gøre turen interessant. Du kommer på toppen af en aktiv vulkan, hvor udsigten i øvrigt er fænomenal og har mulighed at række din hånd ned i et lille hul og mærke varmen, som kommer indefra, og svømme hen til en varmekilde. Gode fodtøj er anbefalet, da man skal gå meget.

Første gang oplevelse, du får hvad du behøver for at føle dig tryg når du dykker. Vi tog et sted hen hvor dybten kun var 3 meter for at øve os med at bruge udstyret, hvorefter vi tog hen for den rigtige oplevelse. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse, men vær forsigtig, du kan nemt blive afhængig. ;-)

Kanon god tur, med en guide som gav mange spændende fortællinger om Santorini. Kan helt klart anbefales!

The pick up location could have been better and better information. But the tour was good and enjoyble.