Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Ojcow Nationalpark

Ojcow Nationalpark

Ojcow Nationalpark: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Fra Krakow: Ojców Nationalpark & Ogrodzieniec Slot Tour

1. Fra Krakow: Ojców Nationalpark & Ogrodzieniec Slot Tour

Start med afhentning fra dit hotel i Krakow og begynd din udforskning af det store landskab. På denne tur besøger du Ojcowski Nationalpark, som tiltrækker turister, der ønsker at beundre de smukke landskaber i det polske jurahøjland. Stedet tiltrækker alle med sine magiske slotte, grotter, skove og maleriske klipper. Næst skal du til ruinerne af Ogrodzieniec-slottet i Podzamcze, der ligger på den højeste bakke i det polske jurahøjland - Slotsbjerget. Slottet blev bygget i det XIV-XV århundrede og er den største og mest berømte borgstruktur i Schlesien. Slutteligt vil chaufføren køre dig tilbage til dit hotel ved turens afslutning.

Fra Krakow: Ørneredernes sti - dagstur

2. Fra Krakow: Ørneredernes sti - dagstur

Vi bliver hentet kl. 9:00 fra din indkvartering i Krakow. Din rute går gennem de nærmeste omgivelser af Krakow. Se bl.a. slottet i Korzkiew. Kør også gennem et fragment af den maleriske Ojców Nationalpark. Få en uforglemmelig oplevelse på slottet i Pieskowa Skała og Hercules Club i nærheden. På slottet kan du besøge gårdspladsen og udsigtstårnet. Næst kan du besøge ruinerne af slottene i Rabsztyn og Ogrodzieniec, som er blevet tilpasset til turister. Bygningernes monumentale karakter og udsigten fra tårnene giver ekstraordinære indtryk. De enorme slotsruiner i Ogrodzieniec har for nylig vundet popularitet takket være serien "The Witcher". På vej til det storslåede slot i Ogrodzieniec skal du gøre et stop ved udsigtspunktet ved siden af den eneste ørken i Europa - Błędowska-ørkenen. Dine sidste 2 attraktioner ligger ved siden af hinanden. Det er slottene i Mirów og Bobolice. Det sidste er blevet genopbygget i de seneste år og gjort åbent for offentligheden. Efter turen vil du være tilbage i Krakow sidst på eftermiddagen.

Fra Krakow: Heldagstur til Ojcow Nationalpark

3. Fra Krakow: Heldagstur til Ojcow Nationalpark

Denne 7-timers ekskursion til Ojcow Nationalpark begynder kl. 9.00 i centrum af Krakow, eller dit hotel i byens centrum. Dit eventyr starter i Czajowice, hvor du finder den store kalkstensgrotte, der er kendt som Grota Lokietka. Her kan du beundre de glimtende stalaktitter og de 2 store rum i den berømte grotte. Tag en vandretur gennem de tætte skove og mellem klipperne ved den imposante Krakow Gate klippeformation. Når du er nået hertil, er du i centrum af parken, hvor de gotiske slotsruiner ligger og venter på at blive udforsket. Bagefter vil bussen tage til dig til Pieskowa Skala, den dramatiske kalkstensklippe med sit eget, velbevarede slot. Tag en rundtur i denne imponerende ejendom fra den polske renæssance, og stop i nærheden for a tage billeder ved kampestenen med den underlige from, der er kendt som Herkules’ kølle.

Fra Kraków: Ojców Nationalpark og slottet Pieskowa Skała

4. Fra Kraków: Ojców Nationalpark og slottet Pieskowa Skała

Efter afhentning fra din indkvartering i Kraków kan du køre til Ojców Nationalpark i Jurassic Plateau mellem Prądnik- og Sąspówka-floderne. Besøg nogle af de 400 grotter i parken på den berømte Ørneredernes sti. Undrer dig over naturens mirakler, f.eks. den fantastiske klippeformation Herkules' Kølle, og besøg slottet Pieskowa Skala for at beundre et af de fineste eksempler på renæssancearkitektur i Polen. Pieskowa Skala, der nu er hjemsted for en filial af det kongelige Wawel-slot, blev bygget af kong Casimir III i første halvdel af det 14. århundrede og er fantastisk beliggende på kanten af en kalkstensklippe. Besøg derefter Sankt Josephs trækapel ("Kapel på vandet") og se ruinerne af det gotiske slot i Ojców. Beundr de smukke omgivelser i Ojców Nationalpark, inden turen går tilbage til Kraków.

Krakow: Ojców National Park & Ogrodzieniec Privat tur

5. Krakow: Ojców National Park & Ogrodzieniec Privat tur

Nyd den bekvemme mulighed for at blive hentet fra dit hotel i Krakow. Kør 30 km uden for Krakow til Ojcow National Park. Selv om parken er den mindste nationalpark i Polen, er den fyldt med naturlig skønhed og en rig historie. Parken ligger i Jurassic Upland, et område i Polen, der er kendt for sine fantastiske kalkstensformationer, grotter og dyreliv. Vandre langs stien med ørnerederne. Trail of the Eagle's Nest Trail, der anses for at være en af de bedste turistruter i Polen, består af flere slotte og vagttårne, der blev brugt til at beskytte Polens handelsruter. Besøg det gotiske slot i Ojców og renæssanceslottet i Pieskowa Skała. Forundres over ruinerne af slottet fra det 14. århundrede i Ogrodzieniec. Se Kapellet på vandet, den smukt enkle helligdom, der er lavet af et tidligere badehus. Beundre det enorme kalkstensbyggeri, der er kendt som Hercules Club. Efter turen vil din chauffør køre dig tilbage til din indkvartering i Krakow.

Fra Kraków: Ojców nationalpark og Pieskowa Skała-slottet

6. Fra Kraków: Ojców nationalpark og Pieskowa Skała-slottet

Nyd godt af at blive afhentet ved dit hotel i Kraków, og rejs til den smukke Ojców nationalpark. Oplev det maleriske landskab, mens du lærer om dets historie, arkitektur og geologi på en guidet tur. Oplev den betagende udsigt over det omkringliggende landskab.  Rejs gennem Pradnik-dalen og til Pieskowa Skałas kalkstensklipper, og se juralandskabets naturlige formationer. Besøg Pieskowa Skala-slottet, Polens mesterværk indenfor renæssancearkitektur. Tag chancen for at stoppe ved byporten Brama Floriańska, Hercules' kølle og den lille kirke på vandet: Turen viser dig en kombination af naturlige og menneskeskabte steder, mens du oplever dette fascinerende lands kultur og historie. 

Fra Krakow: Ojców National Park Tour

7. Fra Krakow: Ojców National Park Tour

Forlad Krakow og kør med bus til Ojców Nationalpark for at beundre kalkstensformationerne fra juratiden, herunder den bemærkelsesværdige 25 meter høje kalkstenssøjle, der er kendt som Herkules' Kølle. Oplev nogle af de grotter, der bebos af 17 arter af flagermus. Se renæssanceslottet på kalkstensklipperne ved Pieskowa Skala som en del af en forsvarskæde, der blev bygget af kong Kazimierz Wielki i midten af det 14. århundrede. Følg en del af den berømte markerede Ørneredernes Sti, der forbinder 25 middelalderborge mellem Częstochowa og Krakow. Få glæde af en fantastisk guide i 4 timer for at gøre din tur uforglemmelig. Kom væk fra den slagne vej og oplev dele af parken, som de fleste turister aldrig ser.

Andre seværdigheder i Ojcow Nationalpark

Vil du se alle oplevelser i Ojcow Nationalpark? Klik her for en fuld oversigt